Lipseste consum instantaneu la noua colectie Logan, ce luam in loc?
![]() ![]() ![]() |
Lipseste consum instantaneu la noua colectie Logan, ce luam in loc?
kulmea |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006, Laureat 1.6
- TM-00-AAA
|
|||
kulmea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 January 07 ![]() |
Am revenit cu detalii... am depus sesizare (trimisa prin mail la VC) in data de 10.01.2006 si pana in 22.01.2006 nu mi s-a dat nici un raspuns clar... doar ca s-a scos din 28.08.2006 functia de consum instantaneu... In 22.01.2006 m-am suparat si am facut plangere la oficiul judetean de protectie a consumatorilor arges cu vocea clientului in cc
![]() ![]() PS: accesorii alese: cadru portbagaj pavilion, radar mers inapoi, aspirator auto, trusa scule si compartiment portbagaj. Total: 225 euro. Acum astept programarea la montaj.. Thanks for the tips! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006, Laureat 1.6
- TM-00-AAA
|
|
Timex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 24 September 06 ![]() |
Am si eu masina comandata in 14.08.2006 fara Ci si fara inchidere centralizata la portbagaj.Am primit masina in sept.2006.Rog dati-mi urgent o copie despre cum ar trebui sa le aduc "aminte" de CI.
|
--------------------
WWYQA
UULSD
Atentie la moderatori !!!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Trimite un mail la VC si spune-le !!!!! http://www.dacia.ro/servicii-pentru-clienti/vocea-clientului
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Timex @ 2 Feb 2007, 13:31) derulezi pagina aceasta pana jos de tot, te duci deasupra butonului de "options" (dreapta jos), faci click pe buton, iti apar cateva optiuni noi, dai click pe optiunea de "Descarca/tipareste acest topic", alegi ce doresti din noile versiuni, probabil in cazul tau optiunea "VBersiunea pentru imprimare", o tiparesti si voila, ai o copie despre cum sa le aduci aminte.Daca nici cu acea copie nu stii ce sa faci, mai bine te lasi pagubas... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Timex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 24 September 06 ![]() |
Intre timp am trimis un email la Dacia( ptr. ca mai am niste probleme nerezolvate cu ei) si le-am amintit si de Ci. Eu stiam ca din septembrie trebuiau sa apara motoare euro4 nu??Acum astept.....
|
--------------------
WWYQA
UULSD
Atentie la moderatori !!!
|
|
l@u |
![]()
|
Daca nu raspund mai trimiti unul,ii ameninti cu OPC-ul si tot asa nu renunta ca ei pe asta se bazeaza.Bafta!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Nici la Logan Prestige 2007 nu se arata consumul instantaneu!ce sa fac sa-i reclam si eu?
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si nu cistigi nimic, cind ti-ai luat tu masina era anuntat acest lucru in oferta dacia, ca nu mai are CI.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
ok,mersi!personal nu ma intereseaza daca este sau nu consumul instantaneu asa ca asta e!
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cei care ati primit accesorii in locul consumului instantaneu, la ce perioada de timp de la emailul primit de la VC ati fost in service sa le montati?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce a mai fost pus in manualul MCV-ului aceasta functie
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
GTAdrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 November 07 ![]() |
A fost scos deoarece lesina lumea la volan cand vedea consumul, mai ales iarna.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5DCI 85CP KISSFM
|
|
l@u |
![]()
|
Lesinau aia care nu stiau sa traduca ce arata compu'
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(l@u @ 6 Dec 2007, 19:27) Lesinau aia care nu stiau sa traduca ce arata compu' Nu erau obisnuiti cu tehnologia spatiala! Trecerea de pe berlina pe Logan este mult prea mult pentru unii.This post has been edited by IRONICK: 18 Dec 2007, 14:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(kissfm @ 18 Dec 2007, 14:05) Mda. Asa e. Daca ii dai un reset la plecare dimineata si prinzi ceva aglomeratie pana iesi dintre blocuri, sta lejer la 25%. Motiv de sinucidere pt unii... Cred ca tu te referi la consumul mediu, cand zici de reset la plecare si ... 25%. Daca-i asa, faci confuzie intre consumul mediu si cel instantaneu. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
De aia l-au scos, sa nu mai existe confuzii.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
zamolx |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 February 08 ![]() |
Mi-am luat si eu un Ambition in ianuarie 2008. Si nu are functia consum instantaneu, desi in Ghidul de utilizare apare. Pot sa-i reclam si eu? Merita? Si , de fapt, despre ce 230 de euro vorbiti? Caci daca e vorba sa primesc ceva optionale gratis (compensatie), atunci subscriu si eu!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- TM 0462235
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai ghidul de utilizare este o versiune mai veche si de aia apare acolo. Si nu ai pentru ce sa-i reclami, caci de mult e scoasa aceasta functie. Doar cei care au comandat masina inainte de scoaterea aceste functii si au primit-o fara ea v-or putea sa reclame sau v-or primi acele optionale.
This post has been edited by AR-18-MOS: 10 Feb 2008, 21:59 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gavrilabizau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 January 08 From: SACEL, jud.Maramures ![]() |
unde gasim si poze la lista pe care tio trimit Vocea clientului?
![]() |
--------------------
dacia logan
1.4 MPI
2006/laureate
- MM-06-BMN
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gavrilabizau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 January 08 From: SACEL, jud.Maramures ![]() |
dupa doi ani am primit si eu acel "gest comercial " de 230 euro multumesc celor care au postat pe acest topic si care mau ajutat sa imi fac dreptate
|
--------------------
dacia logan
1.4 MPI
2006/laureate
- MM-06-BMN
|
|
emilescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 June 05 From: Deva-HD ![]() |
Au scos consumul instantaneu sa nu ne speriem cind apasam pedala mai ager...
Al meu cred ca e Euro 2 si are consum instantaneu (martie 2005) deci nu cred ca e are vreo legatura cu ce Euro ai. Eu personal nu prea foloseam indicatiile consumului instantaneu si nu vad lipsa lui ca pe ceva esential.Sint si alte marci care nu au consumul instantaneu sau au un computer cu mai putine facilitati ca Loganul... ![]() |
--------------------
dacia
logan
logan 1.4mpi-laureate 2005
- HD-12- Somnul previne imbatrinirea...Mai ales cel la volan!!!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai Euro 3, nu euro 2...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Putin OFF:
ca sa nu mai deschid un topic nou, scriu aici... cand se reseteaza CB-ul? la ce valori tre' sa ajunga sa se reseteze? se poate reseta manual? am cautat peste tot si nu am gasit nimic... pls help! mi s-a restetat la 5960km. care este regula? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
emilescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 June 05 From: Deva-HD ![]() |
Cind am platit ultima rovigneta ,m-au incadrat la Euro 2 nu 3!
M ![]() |
--------------------
dacia
logan
logan 1.4mpi-laureate 2005
- HD-12- Somnul previne imbatrinirea...Mai ales cel la volan!!!
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(skija @ 24 Mar 2008, 16:35) Putin OFF: ca sa nu mai deschid un topic nou, scriu aici... cand se reseteaza CB-ul? la ce valori tre' sa ajunga sa se reseteze? se poate reseta manual? am cautat peste tot si nu am gasit nimic... pls help! mi s-a restetat la 5960km. care este regula? Manualul iti va raspunde la toate aceste intrebarai. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
snak3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 November 03 From: Bucharest ![]() |
vet... daca raspunzi doar ca sa cresti numarul de posturi, incearca la cafenea.
Sincer m-am saturat de raspunsuri din astea "vezi manual". Daca tot dai reply ori raspunde-i omului ca nu iti cad degetele, ori daca dai o referinta, da-o ca lumea (cum face klaus cu linkuri). Si acum ca sa nu fiu total offtopic, te rog frumos zi-mi si mie pagina din manual unde scrie de ce se reseteaza CB-ul dupa XXXX km. (asta ca sa ii raspunzi omului la primele 2 intrebari...) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambition 1.5 Dci
- B ---- A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(snak3 @ 31 Mar 2008, 10:51) Si acum ca sa nu fiu total offtopic, te rog frumos zi-mi si mie pagina din manual unde scrie de ce se reseteaza CB-ul dupa XXXX km. (asta ca sa ii raspunzi omului la primele 2 intrebari...) Attached thumbnail(s) Pages_from_manual_de_utilizare_crop.gif ( Size: 297.81k ) Number of downloads: 153 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:48 |