Lipseste consum instantaneu la noua colectie Logan, ce luam in loc?
![]() ![]() ![]() |
Lipseste consum instantaneu la noua colectie Logan, ce luam in loc?
michaelthefirst |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|||
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(michaelthefirst @ 12 Oct 2006, 10:31) Am fost azi sa imi pun chestiile pe masina: aparatori noroi fata/spate, aparatori aripi fata/spate, bare portbagaj si port ski si... ![]() ![]() ![]() Am luat consola levier viteza. Sa va explic ce este: este plasticul de sub levierul viteza, care are cele doua gauri de pahar si scrumiera. NU VA ALEGETI CONSOLA LEVIER VITEZA, pentru ca exista deja in masina. Eu ma gandeam ca e plasticul de pe consola centrala care apare la Prestige. ![]() ![]() ![]() ![]() am o intrebare: zici ca ai comandat consola levier viteza. eu am un ambition si dupa ce spui tu acolo inseamna ca ai avut deja. te-au lasat sa alegi altceva sau ti-au zis ai ales si ai deja, deci nu-ti mai dam nimik. ???maine trebuie sa ma duc si eu dupa accesoriile alese si am ales tot consola levier viteza, si daca e ce zici, atunci o sa vreau altceva. ms de rapuns! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Am fost azi la dealer si am luat accesoriile.
faza nasoala: incetineala cu care s-au miscat cei de la dealer. a durat doua ore sa-mi monteze cotiera si sa-mi puna presurile in masina. le-am spus apoi ca ma grabesc si-mi pun eu singur husele si aparatorile noroi si protectia aripi fata. sper sa ma descurc. e adevarat ca aparatorile astea de noroi cresc consumul destul de mult? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() NU, nu este adevărat!!!!! Pentru Dumnezeu, de unde tot apar chestiile astea absurde? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba e adevarat! Daca le pui sus pe plafon intr-o pozitie de urechi de iepure...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Deshteptu |
![]()
|
din folclorul soferilor cu vechime..."ce-ti trebuie dom'le, aparatori, iti creste consumul cel putin cu 1%"...stiti genul...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 12 Oct 2006, 19:22) Evident. Ia gindeste-te putin. Care e rolul aparatorii de noroi? Sa adune noroiul, sa nu il arunci la cel din spatele tau in parbriz. Deci adunind noroiul, masina devine mai grea si in consecinta creste consumul destul de mult. Mai precis, proportional cu cantitatea de noroi pe care nu ai aruncat-o celor din spatele tau. Crezi ca degeaba cei din fabrica nu au pus aparatorile de noroi? Ei au calculat totul pentru un consum cit mai mic... |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
michaelthefirst |
![]()
|
Singura chestie negativa pentru aparatorile de noroi este atunci cand se strange prea mult si freaca la roata - noroi sau zapada, atunci s-ar putea sa influenteze... dar cu putina atentie, si curatand din cand in cand e ok
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
bogdancj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 October 06 ![]() |
Tocmai mi-am luat masina de la service. Mi-au instalat astia in sfarsit piesele. Mai exact cotiera si kitul de dat cu spatele. A durat putin de la mailul in care le-am spus ce accesorii vreau si telefonul ca sa ma duc sa mi le puna. Mai exact, a durat 2 saptamani fara 1 zi de la primul mail pana la instalarea pieselor. Nu e rau dar nici grozav.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5DCI Ambition 2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Unde le-ai montat? Pe dorobanti sau sus pe Feleac?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Banuiesc ca le-a montat... pe masina
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
michaelthefirst |
![]()
|
Eu le-am instalat pe Feleac si o mers repede. Am avut programare la 6:30 si la 9 eram la servici.
Aparatori aripi, aparatori noroi, bare portbagaj consola si verificare presiune pneuri, cu toate acte, hartii hartiute. This post has been edited by michaelthefirst: 19 Oct 2006, 10:56 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai bine mergeti pt. orice pe Feleac aia de pe Dorobantilor se comporta exact ca pe vremea lu Ceasca.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b-45-pei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
Miercuri la Caremil Iasi:
- instalat alarma fara telecomanda - protectiile de aripi fata / spate - aparatorile de noroi fata/spate comandate pt celalalt loganel - deschidere / inchidere portbagaj din telecomanda masini (securizeaza / insecurizeaza butonul de la portbagaj; tot e nevoie sa apesi pe el pt a deschide portbagajul) - cost 55lei cu actuatorul meu Adrian This post has been edited by b-45-pei: 20 Oct 2006, 07:48 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4 MPi 2005
LAUREATE 1.4 MPi 2006 |
|
Deshteptu |
![]()
|
si actuatorul cit e? de unde l-ai luat? si ce mama naibii inseamna?...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
b-45-pei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
- actuator 2 fire = 11-15lei
- in iasi la racemi / autocenter (canta) - loganul are capota de portbagaj aferenta colectiei 2 - poze pt elucidare mister This post has been edited by b-45-pei: 21 Oct 2006, 09:55 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4 MPi 2005
LAUREATE 1.4 MPi 2006 |
|
Deshteptu |
![]()
|
mersi frumos.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mda
Deci spune-le la aia asa: pe UCH pe mufa mare (sa nu le incurce) pe B2 vine + pentru inchiderea usilor si pe B4 vine + pentru deschiderea usilor. Daca mergi pe Dorobantilor, spune-le ca ai informatia de la Ambition-ul gri perla busit. Sigur se prind despre cine e vorba ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau si mai bine (de fapt mai usor pentru ei), sa ia de pe firele de la una din usi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bmw-fan |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 43 Joined: 9 April 06 ![]() |
eu cred ca s-a scos pentru ca sa se termine discutiile despre consum
|
--------------------
BMW
530 D
2002 Edition Lifestyle
- /
|
|
alex_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(dragos_alx @ 28 Sep 2006, 23:24) salut! rog moderatorii sa nu stearga acest topic deoarece este deja o adevarata problema consumul instant care nu il mai are computerul de bord pe "noile" versiuni Logan! nu sunt singurul care ma plang, se pare ca si altii o fac si de aceea ar trebui deschisa aceasta noua sectiune. vreau sa stiu daca totusi putem face ceva pt a introduce consumul instant. trebuie sa fie, avem atatia baieti in acest site care ne-au invatat atatea, poate doar ar trebui sa mai avem rabdare. Am intrebat si eu de ce a disparut aceasta functie a comp. de bord la reprezentanta raspunsul a fost destul de clar...."pt ca toti embelii se uitau la el cand plecau de pe loc si tipau ca e urias consumul" asa ca l-au scos:)....simplu nu? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition (Diesel)
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_r @ 31 Oct 2006, 16:56) Am intrebat si eu de ce a disparut aceasta functie a comp. de bord la reprezentanta raspunsul a fost destul de clar...."pt ca toti embelii se uitau la el cand plecau de pe loc si tipau ca e urias consumul" asa ca l-au scos:)....simplu nu? atunci ar trebui sa te intrebe " vreti sau nu consum instantaneu"? nu de alta dar mai sunt si oameni cu cap care stiu sa foloseasca functia asta corect, nu la plecarea de pe loc, wow am 20 % ![]() n-ar fi mai corect asa? |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o mica intrebare de baraj. Am inteles ca daca imi schimb tabloul de bord (tacane la miscarea acului turometrului) nu voi mai avea CI.
Eu vreau masina in aceeasi stare ca cea initiala si nu ma intereseaza ca ei au scos din functii sau alte aberatii din astea. Trebuiau sa faca un stoc de tablouri de bord "model vechi" pentru cei care sunt in cazul meu. Ma va despagubi cineva de aceasta lipsa a CI? |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Conform legilor în vigoare, trebuie (sunt obligați) să-ți aducă mașina la starea precedentă defectării, adică să-ți înlocuiască tabloul cu unul identic, cu exact aceleași caracteristici. Îți poate pune altceva doar dacă și tu ești de acord. Deci atenție!
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc si eu pentru sublinierea facuta de DFA.
Si eu am citit undeva in lege ca dupa efectuarea unei reparatii in termenul de garantie, obiectul respectiv trebuie sa fie la standardele din momentul cumpararii. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci DFA pentru lamurire. Problema este ca nu cred ca cei de la uzina mai au pe stoc tablouri de bord cu CI si tare sunt curios ce o sa-mi zica si cum o s-o intoarca atunci cand le zic ca eu vreau tablou de bord cu CI obligatoriu.
Acum astept momentul reviziei (cam peste vreo 15-20 zile ca se apropie anul si aproape si km) sa zic de turometru. Ceea ce e m-a surprins este ca dupa 2 zile de tacanit azi ca prin minune nu a mai facut deloc, nici dimineata si nici la plecare de la servici. Deci urmaresc fenomenul pentru a vedea daca se mai repeta si a il reclama. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
De cate ori citesc acest forum ma minunez de ceea ce vad. Aia nu are, aia nu merge, aia scartaie. Daca citeam acum vreo luna nu mai comandam masina. Trebuie sa-mi vina pe 16.11. Faza cu despagubirea asta oare e valabila si pentru mine?
Mare tont am fost cu Loganul asta. Mai bine ramaneam cu break-usorul din 2001. This post has been edited by R@du: 3 Nov 2006, 18:37 |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:12 |