Spalatoare faruri
![]() ![]() ![]() |
Spalatoare faruri
ursamajor |
![]()
|
||
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|||
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ramane de vazut la fata locului ce inseamna suficient:)
|
-------------------- fan VAG!
|
|
Tudor32 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 December 05 From: Resita ![]() |
Sustin si eu ideea ca fara o pompa cu performante foarte ridicate nu merita sa faci "investitia". La Multi Ani cu Loganul!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
- CS 25 JUD
|
|
Lithium13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
ar fi ele utile (dar originale)pt cei care merg pe distante lungi ca si asa vremea pare a fi din ce in ce mai capricioasa...mai ales iarna (fara zapada)
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
dragii mei , poate daca va arat niste poze , va convingeti.....In legatura cu pompita de dacie , asa e , nu face fata , dar cu una originala.......Mie nu imi pare rau de investitia facuta si sunt utile.
This post has been edited by Octav: 30 Dec 2005, 17:49 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
Octav fa si tu niste poze acum ca tot e noroi in bucuresti de zici ca suntem la tara, cu farurile murdare si apoi cu ele stropite sa vedem si noi ce si cum. mai toti zic ca e un moft, dar sunt cazuri in care devine necesar. ex: veneam dinspre Sinaia pe o vreme de nu-ti venea sa iesi din casa. la metro la ploiesti a trebuit sa trag pe dreapta ca sa sterg farurile, sa completez solutie de parbriz. as fi preferat sa am spalatoria ta, mi-a luat ceva timp sa reintru in trafic. logic ca jegu uscat nu-l da jos, dar picaturile aruncate de rotile participantilor la trafic le curata lejer. da si tu mai multe explicatii: da un jet de apa, da 2, pulverizeaza apa .
![]() La multi ani! |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
Din cate stiu eu te alimentezi la aceeasi zeama cu care spali si parbrizu' iar asta inseamna ca nu folosesti solutie pe baza de alcool. Daca e asa, atunci cum poate un amarat de jet de apa chioara, nici macar calda, sa curete bine parbrizu si cu atat mai mult farurile? Sau exista si solutii de curatat care nu sunt pe baza de alcool? Si daca e asa cum de nu ingheata?
|
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
Tudor32 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 20 December 05 From: Resita ![]() |
<alphred> - oricum trebuia sa ioesi din trafic pentru a complecta solutia de parbriz, doar de acolo se alimenteaza si stropitorile pentru faruri!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
- CS 25 JUD
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
cauza iesirii din trafic nu a fost adaugarea lichidului de spalare, treaba suparatoare provenea de la faruri. am zis ca daca tot am coborat sa mai adauga si lichid. oricum trebuie vazuta smecheria in actiune si dupa aia cine stie poate imi montez
![]() |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
<alphred> in cazul in care nu ai citit ceea ce a fost scris mai sus iti spun eu ca la masinile dotate cu asa ceva, din fabrica si fara stergator, pompa este una speciala si in nici un caz una de puterea uneia de Dacie 1300.
|
--------------------
Renault; Opel
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
Ursaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 15 January 06 ![]() |
Stimati Logan-isti de ce aveti impresia traditionala ca la uzinele Dacia se face altceva pt exp. decit la intern .Nu stiu si nu pot sa faca altceva decit vedeti ,daca apare vre-un smecher cu modificari artizanale si spune ca sunt de fabrica asta pt.a mari pretul la vinzare si nimic altceva sau sa para el mai intersant ca are super masina romaneasca :imposibl eu m-am dat cu alea de la Camera Deputatilor si sunt la fel ca Ambitionul meu si ei le-au cerut full-option.Asta este Colibasul face autoturisme nu masini ca altii WW,BMW,ETC.
|
--------------------
Dacia by Renault
Ambition
- B-46-MCK
|
|
cibo |
![]()
|
Fara suparare dar gandeste-te putin doar la pret si la pretentii cand te gandesti la VW si la BMW si apoi daca mai poti comenteaza in privinta calitatii. Si in plus eu sunt foarte multumit de raportul calitate-pret oferit de logan.
|
--------------------
Renault; Opel
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi aduc aminte ca pe dacie aveam doua duze duble , adica 4 jeturi . Daca aceeasi presiune de apa o imparti doar in doua jeturi , in mod normal s-ar dubla presiunea ! Daca vei filosi si duze tip Solenza de exemplu , care nu pulverizeaza apa , ci o trimite jet , vei avea un efect destul de bun si nu se mai pune problema de presiune .
Cum ai conectat al 2-lea motoras ? Cum ai pus intrerupatorul si unde ? Niste poze cu farul + stropitorul ( de aproape ) , poza cu intrerupatorul ( ca aspect ) si o poza cu conectarea motorasului la borcanul cu solutie , ar fi foarte bune ! Nu te lasa influentat prea tare de opiniile celorlalti ! Daca nu ar fi fost interesati si ei , nu ar mai fi citit topicul . Ei vor cu niste piese la pret de Dacia sa faca o instalatie de performanta BMW-ului . Bafta si nu ne uita cu niste poze ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Octav |
![]()
|
Iata cateva poze de Logan original cu stropitor de faruri , care sunt de Megane II si sunt facute la Pitesti pt export! Cei care nu cred , sa se convinga!
Cele care le am eu sunt tot de Megane II cu pompita originala de Opel Vectra speciala de faruri si functioneaza odata cu cele de parbriz pe acelasi circuit! Aveti grija cand stergeti de noroi farurile pt ca sunt din plastic si se zgarie usor! Attached thumbnail(s) 065_1280.jpg ( Size: 128.42k ) Number of downloads: 200 067_1280.jpg ( Size: 149.67k ) Number of downloads: 268 069_1280.jpg ( Size: 182.61k ) Number of downloads: 195 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
OK!
Si pana la urma si-a montat cineva acele "spalatoare" care sunt in pozele puse de OCTAV????? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
Octav |
![]()
|
Eu!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
ceva poze?????
This post has been edited by Think4Me: 28 Feb 2006, 21:16 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
|
|
Octav |
![]()
|
iata...
Attached thumbnail(s) Test_185_.jpg ( Size: 581.51k ) Number of downloads: 194 Test_184_.jpg ( Size: 475.83k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Think4Me |
![]()
|
Cool!!! da ia spune-mi cum ai facut! Jetul de apa este destul de puternic a.i. sa poata spala farul???? te rog sa dai detalii
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Octav |
![]()
|
Spalatoarele de faruri le-am montat singur cu pompita originala Opel Vectra de xenon. E destul de complicat , dar cu rabdare merge...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
nu stiu de ce dar nu pot veded pozele; te rog mai incearca o data
|
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
2005, 1.5dci / 1999
- B43HZK clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
Think4Me |
![]()
|
Octav da mai multe detalii
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
|
|
babauu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 17 November 04 From: Cluj Napoca ![]() |
...in legatura cu stergatoarele de la instalatia de spalare a farurilor: nici Megane nu are, nici BMW X5 nu are. Asa ca daca apa are presiunea adecvata si nu este apa chioara cred ca totul este OK.
|
--------------------
Dacia Logan
Prestige
Decembrie 2006
- AB 08 FEB Mă bat cu zmeii
|
|
sv78joe |
![]()
|
![]() Just beginner Group: Members Posts: 7 Joined: 29 September 06 From: Suceava, Bucuresti ![]() |
Salutare,
Stie cineva cumva daca sau cum se pot monta spalatoare de faruri la cele de LGN ? In cartea tehnica am vazut o poza la un moment dat cu niste spalatoare de faruri pe bara, dar n-am idee unde e vandut modelul ala ca eu nu l-am vazut... Oscilez intre 2 idei : spalatoare de Golf IV (sau familia...) actionate din bara sau de astea simple pe bara... ... Nu neaparat pentru utilitate, cu toate ca le consider destul de utile... dar cred ca "dau bine" Cineva ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2006 Logan Ambiance 1.4L 2006, Jeep Cherokee Sport 4.0L 1999
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
cel mai bine se potrivesc cele de megane sau clio, este cineva pe aici pe forum care si-a pus dar nu da detali, zice ca le-a primit.
si eu caut de multa vreme asa ceva. mai trebuie si o pompita mai puternica, asta eventual de pe la dezmembrari. am pus si o poza cu un lgn cu asa ceva, e un lgn de export. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
sv78joe |
![]()
|
![]() Just beginner Group: Members Posts: 7 Joined: 29 September 06 From: Suceava, Bucuresti ![]() |
Mersi Silviu,
Am gasit intr-adevar topicul pe site... oricum, m-a lasat in aer pentru ca pozele respective nu mai sunt pe server sau ceva de genul asta, asa ca n-am putut sa vad rezultatele muncii omului ... Mai astept poate poate... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
pozele le am eu dar nu sunt prea sugestive, le atasez ca sa vezi despre ce e vorba.
ps: sper ca nu se supara proprietarul ca ma folosesc de pozele lui ![]() This post has been edited by silviu_79: 1 Oct 2006, 12:57 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
sv78joe |
![]()
|
Super tare, mersi mult, arata bine ...
Oricum, dupa ce am citit si restul testimonialelor am ajuns la concluzia ca (,) daca tot vrei sa le folosesti trebuie sa faci o chestie profi tare, nu inventii si inovatii. Maine o sa ma duc la niste dezmembrari sa vad poate gasesc totusi vreun Golf 4 busit...cine stie de unde pica ceva pompe ... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:58 |