Spalatoare faruri
![]() ![]() ![]() |
Spalatoare faruri
lovi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
- TM24YDU
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Depinde cat de bucuroase ar fi proiectoarele alea cand sunt calde sa mai ia niste apa rece pe ele...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Adaptam si un sistem de incalzire a apei
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
lovi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
Da asa este aveti dreptate sar putea sa crape daca ajung sa se incalzesca foarte tare insa totusi in mers pe ploaie ajunge apa (chiar daca este murdara) si nu sunt afectate cred totusi ca au fost proiectate pentru a rezista la asemena socuri termice.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
- TM24YDU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe ploaie in mers ajunge apa TOT TIMPUL. Nu cu intermitente.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lovi |
![]()
|
Corect. Atunci ramane varianta cu spaltul manual la benzinarie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
- TM24YDU
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
Nu va-ti gandit si la un sitem gen mercedes,audi cred ca si volswagen si poate multe altele.sa iasa din spoiler un mecanism pe care sa fie duzele.sa nu se vada decat un capacel.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Pai stii ce sistem trebuie sub bara ca sa iasa spalatoarele de acolo? Incearca sa vezi o bara desfacuta si pe urma o sa te lasi pagubas....Cele normale sunt putin mai inestetice , dar mai simplu de montat
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
cippy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 13 September 06 From: Brasov ![]() |
Ieri am pus duzele de spalat faruri. Intamplator am adoptat ideea pe care a expus-o si raqzvan aici, adica Octavia Tour. Rezultatul e ok. Inmoaie mizeria de pe faruri, la drum lung noaptea fiind excelenta. Dezavantajul e consumul imens de lichid, si pretul de achizitie.
Attached thumbnail(s) 08022008260.jpg ( Size: 233.2k ) Number of downloads: 1397 08022008261.jpg ( Size: 269.05k ) Number of downloads: 1578 08022008263.jpg ( Size: 300.02k ) Number of downloads: 1516 |
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
- BV14PYN Renault Clio 2 1.4 16v [B]BVA Privilege[/B]
EX- Renault Laguna 2 phase 2 INITIALE PARIS 173 cp |
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
cippy: misto lucrarea, diuzele sunt de octavia dar pompa de care e? tot de octavia? cat a costat? bidonul de care e?
ai dat bara jos ca sa le montezi? This post has been edited by silviu_79: 8 Feb 2008, 20:30 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
cippy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 13 September 06 From: Brasov ![]() |
silviu, pompa e tot de octavia, speciala de spalator faruri, cu furtune de diametrul 10 mm,bidonul l-am luat de la dezmembrari si l-am bagat in partea stg a masinii in carenaj, langa claxoane(este de la ceva Opel ca scria pe el GM).Pe langa pompa mai trebuie o supapa de presiune care mareste presiunea si nu lasa sa curga apa ramasa pe furtun. Bara normal ca am dat-o jos ca alfel nu aveam acces.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Inseamna ca te pricepi daca ai reusit sa pui la punct asa instalatie. bravo! Ai poze cu bidonul? Cit a costat totul?
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
felicitari, arata super bine lucrarea... ar fi frumos daca ai pune ceva poze inainte/dupa spalarea farurilor sa se vada ce efect are curatarea.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
paulbarbu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 February 08 ![]() |
Eu cred ca chestia cu spalatul farurilor e foarte buna,in contextul in care eu fac zilnic naveta (aproximativ 180 Km) intre Gaesti si Bucuresti,si credeti-ma este un drum foarte murdar....as dorii mai multe detalii despre montarea acestor spalatoare.Cu stima..
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 7 locuri
Dec. 2007 1.5 DCI/85 cp
- B-75-SWB
|
|
sv78joe |
![]()
|
![]() Just beginner Group: Members Posts: 7 Joined: 29 September 06 From: Suceava, Bucuresti ![]() |
Cippy, super fain a iesit toata treaba acolo. Bravo ! Un cost aproximativ se poate ? Mersi.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2006 Logan Ambiance 1.4L 2006, Jeep Cherokee Sport 4.0L 1999
|
|
AG09KLU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 February 09 From: Bucuresti ![]() |
felicitari!
un const aproximativ? cu tot cu manopera (am inteles ca efacuta de tine - dar cam cat timp ti-a luat sa o duci la capat) si cu piese! This post has been edited by AG09KLU: 19 May 2009, 08:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Ambition
- AG-09-KLU !!! I've been LOGANIZED !!!
|
|
cippy |
![]()
|
daca imi amintesc bine in jur de 700 de lei a fost tot.dc gasesti la dezmembrari e clar pe la jumatate pretul.de executat cred ca vreo 3 ore. mai mult a durat demontatul-remontatul buclierului fata.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
|
RazvanB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 21 May 09 From: Piatra Neamt ![]() |
cippy vreau sa te felicit pentru "operatiunea" facuta si nu numai pe tine,
sincer sa zic sunt obsedat sa am spalator la faruri mai ales ca am si xenon pe masina maine imi comand diuze de spalat faruri de skoda octavia si pompa si tot, ca doar lucrez la piese auto de import ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Kiss Fm
2008
- NT 06 UFB llumar / targa rims / thunder xenon / alpine / mtx audio /
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
am montat cu un prieten pe un megane 2 si sunt chiar utile pe mazga, zapada, noroi cand sare de la cel din fata.... Dureaza mult montarea, si este chin.... ca timp ar fi undeva la 7 ore ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:11 |