Probleme carburator IRMA32, Imi da in nas, se zmuceste toata masina
![]() ![]() ![]() |
Probleme carburator IRMA32, Imi da in nas, se zmuceste toata masina
alextudor |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.6
- B 45 DYX Biban Șef...no comment
|
|||
wolffy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 May 06 From: Iasi ![]() |
am mai observat o problema la carburatorul meu si anume. Surubul de amestec (cel cu arc) sau surubul de aer.. cum se mai cheama... are joc (stanga dreapta, sus jos ). Ce pot sa fac? Sa cumpar alt surub de amestec sau il cumpar degeaba ca s-a distrus filetul de la carburator? Si daca s-a distrus filetul de la carburator ( e prea mare ) se mai poate rectifica? pot lega sa zicem pe surubl de aer putina ata ca sa fie mai fix? Alte sugestii/ pareri .. va rog frumos deoarece atunci din 3 in 3 zile de la trepidatii se desface de tot si sta sa cada.. si nu merge motorul deloc rotund si iarasi il infiletez...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- IS-01-MLP
|
|
ngrazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 7 February 07 ![]() |
Mie mi se intampla exact la fel fara nici macar o diferenta cu toate ca am carb de dacie montat pe un Oltcit. Clar este ca de vina nu poate fi decat amestecul pentru ca atunci cand tragi putin socul el devine optim pentru motor si merge totul struna. Mai ramane de aflat cum se poate obtine un amestec optim fara sa mai tragem putin socul. Ma chinuie chestia aste cam de un an si nimeni nu si-a dat seama. Asa ca m-am obisnuit cu ideea sa merg cu socul putin tras asta fiindca la consum nu se cunoaste, se mentine in limite normale.
|
--------------------
Viitor
posesor
Logan sau Sandero?
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Socul nu-l poti nimeri mereu in aceeasi pozitie si uneori poti trece in cealalta extrema , a consumului inutil. Schimba-i jiclorul de aer de deasupra emulsorului (pune-i de 1,40 in loc de 170)sau mareste-i jicloril principal pana ai acceleratie de la zero la maxim fara goluri,ezitari. Mai intraba-ma .
Attached thumbnail(s) S1030116.JPG ( Size: 349.47k ) Number of downloads: 237 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am adaptat un carburator de dacie la un ford fiesta 1 (care are 957 cc) . E luat de la dezmembrari ,l-am curatat l-am spalat si pus ,s-a potrivit perfect la galerie.La primele probe in parcare a mers bine, dar dupa aceea mi s-a topit efectiv membrana de la pompa de sprit ,si imi nu se accelera in sarcina.
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Schimb-o.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:17 |