Presedintele Romaniei, Cel mai bun !
![]() ![]() ![]() |
Presedintele Romaniei, Cel mai bun !
Alexu7 |
![]() ![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
nici unul nu mi se pare potrivit.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu sunt mulțumit de Băselu, privind la cei ce au fost înaintea lui, și la cei de pe scena politică de azi...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu ma intereseaza. Oricine iese tot rahatu ala e.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu sustin pe "Jiji" dar de ce neaparat sa afecteze ?
Majoritatea oamenilor: " Domne' pe toti i`am votat si toti ne`au furat sa vedem ce`o face si asta .." Poate va face si ceva bun. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
Alexu7 |
![]()
|
din "astia vii " bre.. ca lu' nenea Tepes i se simte lipsa
![]() offtopic: ce`au mai facut aia care au fost plecati la Miami pe banii statului? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Basescu pana se gaseste altu' mai bun...
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Am ales "altcineva", desi nu pot nominaliza pe nimeni. Cineva care pana acum nu a facut politica...
Oricum dintre cei 4, as alege pe G.B sau C.V.T. - daca tot ne ducem la fund, atunci sa ne scufundam repede. ![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(guliver @ 28 Feb 2007, 18:29) Cu ce m-ar afecta pe mine ca am avea un clovn in fruntea tarii ? Ar fi mai rau decat sa fim condusi de o adunatura de hoti? Chiar ar fi mai bine...m-as distra sa-l vad pe Razboinicul Luminii cum se ciondaneste cu opozitia. Credeti ca daca era Jiji in locul lui Basescu mai comenta ceva Tariceanu? ![]() Forzaaa Jiji Bekli, primul om in stat!!!! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din veacuri a luptat aceasta tara
Si fiii ei de veacuri au visat Aceasta minunata primavara Pe care o traim inflacarat. Noi implinim tot ce-au visat strabunii Si ducem mai departe visul lor Spre frumusetea acestei tari si-a lumii Spre fericirea acestui drag popor. Avem in fruntea noastra un fiu al tarii Cel mai iubit si cel mai ascultat. Ce-n lume, pina-n departarea zarii E pretuit de oameni si stimat. Avem un steag, avem o tara Avem un comandant suprem Basescu, cel bun, cel drept, cel mare, cel viteaz. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
guliver |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 28 Feb 2007, 19:24) Cu ce m-ar afecta pe mine ca am avea un clovn in fruntea tarii ? Ar fi mai rau decat sa fim condusi de o adunatura de hoti? Chiar ar fi mai bine...m-as distra sa-l vad pe Razboinicul Luminii cum se ciondaneste cu opozitia. Credeti ca daca era Jiji in locul lui Basescu mai comenta ceva Tariceanu? ![]() Forzaaa Jiji Bekli, primul om in stat!!!! ![]() Din pacate sunt multi care gandesc exact ca tine...... |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Alexu7 |
![]()
|
@ Klaus nota 10 pentru compozitie !
![]() @ pastrama_stelistu imi place cum ai gandit ! ![]() This post has been edited by AlexU: 28 Feb 2007, 20:15 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
pastrama |
![]()
|
Guliver, ai spus ca nu esti de acord cu mine si cu cei care gandesc ca mine. Dar ia zi...tu ce solutii ai? Cine vrei sa ia puterea si sa ne scoata din rahat? Mie macar mi se rupe de tara asta...dar tu, care spui ca e pacat ca gandesc asa...cine crezi ca o sa fie urmatorul salvator?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@Alexu, compozitia nu e a mea, o canta corul Madrigal inainte de 89.
Actorul mentionat in text era altul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alexu7 |
![]()
|
eram prea tanar atunci..
![]() ps.: sa`nnebunesc ![]() asa`i ?? ![]() This post has been edited by AlexU: 28 Feb 2007, 20:25 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
ce s-a intamplat cu motivarea raspunsurilor?vroiam sa -i aud pe cei 4 care au votat geoana!
eu am votat..altcineva. |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Am votat altcineva, deși credeam că basescu e mai răsărit decât ceilalți.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
pana acu Basescu e primul cu 7 voturi iar George Becali si Mircea Geoana impart locul 2 in sondajul meu..
ps.: asteptam motivatii cu Geoana. LE : Basescu 1 Becali 2 Geoana 3 ![]() This post has been edited by AlexU: 28 Feb 2007, 22:10 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Marko, Vaccin & BeeKLee nu prea își au locul în sondaj
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
pai cam astia ar fi candidatii lu Baselu..zic eu
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
În acest caz, știu cine iese și în 2009 președinte
![]() De Lavinia Șandru ce spui? Să fie și reprezentare feminină în sondaj... ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 28 Feb 2007, 22:18 |
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Simona Patruleasa.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Am votat Basescu, cred ca e cel mai bun dintre toti presedintii pe care i-a avut Romania pana acum...
Marko Bela nu prea are ce cauta in acest sondaj...niciodata n-o sa fie votat presedinte un om cu alta nationalitate decat roman, parerea mea. |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
EIN FOLK, EIN REICH, EIN FUHRER !
CVT e la pachet cu Zavoranca sau e topic separat? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
se gaseste la pachet 3 in 1 : CVT, Zavoranca si PePe !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
simedi |
![]()
|
![]() Membru ! Group: Members Posts: 25 Joined: 13 November 06 ![]() |
Altcineva.....mai integru !
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4 Mpi - 2005
|
|
guliver |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 28 Feb 2007, 20:18) Guliver, ai spus ca nu esti de acord cu mine si cu cei care gandesc ca mine. Dar ia zi...tu ce solutii ai? Cine vrei sa ia puterea si sa ne scoata din rahat? Mie macar mi se rupe de tara asta...dar tu, care spui ca e pacat ca gandesc asa...cine crezi ca o sa fie urmatorul salvator? Pastrama, ca sa-ti raspund serios mi-ar lua ceva caractere ( de ce as alege eu un diplomat in loc de un clovn sau un betiv) dar avand in vedere ca acest topic are un caracter caterincos nu o sa fac acest efort. Si la urma urmei nu sunt eu cel care incearca sa indrepte toti cocosatii ( e un termen de comparatie - sa nu crezi ca te numesc asa). Fiecare cu gandirea si optiunea sa. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
Alexu7 |
![]()
|
adictalea clovnu' e Becali si Basescu betivu?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:50 |