DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

992 Pages « < 557 558 559 560 561 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI

jgr1001
post 4 Jan 2011, 12:09
Post #16741

Membru

Group: Members
From: Bucuresti/Fagaras

Eu folosesc prelata chiar si in garaj. Pe interior are un fel de captuseala textila, deci nu zgarie.
Ma saturasem sa curat praful si eventualele excremente de vrabii, porumbei, muste..etc

--------------------
Cazane de colectie editii de primavara/toamna
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 4 Jan 2011, 12:09
Post #16742

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

mihai7575 ne-a parasit 10 zile pt niste rautati wink.gif
va rog si pe ceilalti, incetati cu discordia si cu atacurile intre voi

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
deceneu32
post 4 Jan 2011, 13:05
Post #16743

Membru autentic

QUOTE(mihai7575 @ 4 Jan 2011, 07:35)
felicitari deceneu,lucrarea de restaurare a francezilor la R12,a fost ca la fabrica. asteptam cu poze de la tine finalul lucrarii.        de asemenea, asteptam,sa vedem din partea membrilor,si o restaurare auei dacia 1300.
*

Multumesc,Mihai!Fotografii din procesul de remontaj nu am,ca n-a mai postat francezul.Va tin la curent! wink.gif

4 Jan 2011, 13:12:
QUOTE(danut 69-71 @ 3 Jan 2011, 20:56)
Trebuie sa ne concentram asupra lucrarile noastre si nu a altora . Sa ne uitam la noi in troaca si nu la altii .

Pai hai sa ne concentram!Cine posteaza un proces de restaurare ca la carte facut in Romania?Eu nu am ce sa va prezint! sad.gif Stii pe altcineva?

4 Jan 2011, 13:18:
QUOTE(danut 69-71 @ 4 Jan 2011, 10:43)
Nu toti Romanii care-si fac masinile , sunt dispusi sa impartaseasca cu toti lucrarile efectuate  .

Daca nu sunt dispusi,publicam imagini de la francezi. sad.gif Astia sunt mai deschisi,mai cordiali. smile.gif

This post has been edited by deceneu32: 4 Jan 2011, 13:18

--------------------
Dacia 1300 1970 - DJ 70 ABC
+
catalinSV
post 4 Jan 2011, 13:45
Post #16744

Membru Per Pedes

From: Orasul cu 3 semafoare

daca tot ziceti ca romanii nu posteaza nimic cu reconditionari era pe aici un baiat de vreo 15 ani care are o dacie din '71si vrea sa o reconditioneze si daca cautati topicul lui vedeti ce frumos se poarta oamenii cu el asa ca nu prea iti mai vine sa postezi nimic...

--------------------
Ex:Renault Clio 1995 - SV 09 AWY
Mersul pe jos face piciorul frumos.
+
danut 69-71
post 4 Jan 2011, 15:09
Post #16745

Membru autentic

From: SUCEAVA

QUOTE(deceneu32 @ 4 Jan 2011, 15:05)
Daca nu sunt dispusi,publicam imagini de la francezi. sad.gif Astia sunt mai deschisi,mai cordiali. smile.gif
*

La noi " ograda vecinului " este la ea acasa ," Solidaritatea" lipseste cu desavarsire . Unii parca sunt montati in fata calculatoareleor sa denigreze tot ce construiesc altii ( sa nu dau nume ). De misto-uri si cuvinte aruncate asa in vant sunt si eu satul .
Felicitari celor de la Club Dacia 1100 pentru evenimentul de anul trecut , acolo s-a vazut cu adevarat solidaritate , cu mic cu mare sau adunat toti , au pus mana de la mana si au baut de pleasca . La sfarsitul anului au scos si un calendar cu celebrul eveniment de la Reci -Brasov 2010 .
La Francezi se strang si ei ca fratii , din pacate in Romanica nu se poate asa ceva sau foarte greu . Cand se face o intrunire multi se dau loviti in aripa cu tot felul de scuze , dar la tastatura sunt cei mai tari , ca " Femeia la telefon ". tongue.gif
De aceea merita preaslaviti strainii cu actiunile lor si noi sa privim in curtea lor .

--------------------
Colectionar Dacia 1300 - 0744/555816
+
om_bland
post 4 Jan 2011, 16:15
Post #16746

Membru autentic

QUOTE(catalinSV @ 4 Jan 2011, 13:45)
daca tot ziceti ca romanii nu posteaza nimic cu reconditionari era pe aici un baiat de vreo 15 ani care are o dacie din '71si vrea sa o reconditioneze si daca cautati topicul lui vedeti ce frumos se poarta oamenii cu el asa ca nu prea iti mai vine sa postezi nimic...
*

ASA ESTE , bine spus , acest ,,comportament frumos" de care spui tu se datoreaza faptului ca acel baiat a fost prea ,,deschis la suflet" si a scris varsta reala pe forum .
Sunt sigur ca daca nu posta varsta sau daca punea un ` 74-80 ( anii nasterii) , garantat era privit cu alti ochi de cei din jurul sau , atunci toti i-ar fi dat ,,credit" wink.gif ... Dar fiind deja datele problemei pe față , multi privesc cu scepticism acel PROIECT ! De acord cu ei ca acea masina nu va fii de expozitie ( 100 % de acord) dar nu toti oamenii au in cap acest tel/ ideal . Multi daca se apuca de masini le fac fiecare la nivelul lui, dupa ,,puterea financiara" + de-asta daca o fac masina , o vor face pentru ei , nu sa o priveasca si altii ... Sa se gaseasca unul si-altul sa ia munca acelui om in ras !

Aici ma refer la cei care readuc la liman o masina fara prea multe sperante din punctul unora de vedere , NU ma refer la cei care cumpara lucrul facut de-agata smile.gif .

--------------------
dacia Berlina 1984 dacia berlina
RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
+
deceneu32
post 4 Jan 2011, 17:52
Post #16747

Membru autentic

QUOTE(danut 69-71 @ 4 Jan 2011, 15:09)
La noi " ograda vecinului " este la ea acasa ," Solidaritatea" lipseste cu desavarsire . Unii parca sunt montati in fata calculatoareleor sa denigreze tot ce construiesc altii ( sa nu dau nume ). De misto-uri si cuvinte aruncate asa in vant sunt si eu satul .
Felicitari celor de la Club Dacia 1100 pentru evenimentul de anul trecut , acolo s-a vazut cu adevarat solidaritate , cu mic cu mare sau adunat toti , au pus mana de la mana si au baut de pleasca . La sfarsitul anului au scos si un calendar cu celebrul eveniment de la Reci -Brasov 2010 .
La Francezi se strang si ei ca fratii , din pacate in Romanica nu se poate asa ceva sau foarte greu . Cand se face o intrunire multi se dau loviti in aripa cu tot felul de scuze , dar la tastatura sunt cei mai tari , ca " Femeia la telefon ". tongue.gif
De aceea merita preaslaviti strainii cu actiunile lor si noi sa privim in curtea lor .
*

Ce-am vrut eu sa spun si ce-ai inteles tu! smile.gif
Ziceai sa ne uitam in ,,troaca noastra''.O.K.!Ne uitam in troaca noastra dar e cam goala!
Eu vorbeam de inexistenta posibilitatilor in Romania de a derula un proiect de asemenea avengura:n-ai unde s-o sablezi,s-o galvanizezi etc.N-am vazut nici o Dacie restaurata precum au facut turcii si francezi.Despre asta era vorba!!!!
Iar tu faci apel la solidaritate,calendare,femeia la telefon...Frate,ai un stil de a devia subiectul... mad.gif

--------------------
+
danut 69-71
post 4 Jan 2011, 18:19
Post #16748

Membru autentic

@ deceneu
Nu deviez de la subiect . Pana acum au fost doar 2 intalniri ai Daciotilor cu 1300 , TU ce ai facut ? unde erai ?AAAAAAA in spatele calculatorului . Daca nu as avea bani , ma duc de curiozitate si tot ma duc , sunt nenumarate exemple de colegi de pe forum care au venit fara masini , sau cuplat cu altii si au imbinat utilul cu placutul . Nu am absolut nimic personal cu tine , a fost Sechi , te lua cu el ca veneati amandoi din Craiova , nu te cara in spate dar nu a fost buna vointa din partea ta . Aici faceam apel la solidaritate , doar o data pe an . Nu exista unitate printre noi , din pacate .
Si la noi in tara sunt multe ateliere unde se pot sabla masinile , se galvanizeaza sau cum galvanizeaza francezii ( la garaj ), E scump frate , wow de unde atatia bani , asta este stilul Romanesc . Din salarul tau , nu-ti permiti sa cumperi un set de cauciucuri pentru o masina , de-acord cu tine , nu avem salarii ca afara dar pretentiile sunt de 100 de ori mai mari si comentariile rautacioase de-asemenea .
B 75 UAP un caz concret , a galvanizat , cromat , diferite piese pentru Gordini etc , nu l-am auzit comentand ca este scump . Vrei ceva de calitate , platesti . La el proiectul este unu foarte mare si ai sa vazi ca poate da clasa si francezilor , personal sunt convins .
Cu respect Danut .

--------------------
+
studioworks
post 4 Jan 2011, 18:41
Post #16749

Membru

From: de aici

"Sinparu" ala cum ii ziceti voi nu e masina bibelou, nici cand a fost creata nu arata mai bine de atat, + scopul masinii este sa intre cat mai repede in namol si sa faca fata....................

--------------------
Dacia Sandero 1.4 editia cu frana de mana supt bord
+
deceneu32
post 4 Jan 2011, 19:10
Post #16750

Membru autentic

QUOTE(danut 69-71 @ 4 Jan 2011, 18:19)
@ deceneu
Nu deviez de la subiect . Pana acum au fost doar 2 intalniri ai Daciotilor cu 1300 , TU ce ai facut ? unde erai ?AAAAAAA in spatele calculatorului . Daca nu as avea bani , ma duc de curiozitate si tot ma duc , sunt nenumarate exemple de colegi de pe forum care au venit fara masini , sau cuplat cu altii si au imbinat utilul cu placutul . Nu am absolut nimic personal cu tine , a fost Sechi , te lua cu el ca veneati amandoi din Craiova , nu te cara in spate dar nu a fost buna vointa din partea ta  . Aici faceam apel la solidaritate , doar o data pe an . Nu exista unitate printre noi , din pacate .

Danute,deja devii rautacios!Nu e treaba ta ca n-am venit la intalniri.Poate ca nu m-a interesat!Sau am fost ocupat!Nu-ti sunt dator cu nici o explicatie,e treaba mea.
La intalnirea din 2009 nu am venit din motive profesionale.La cea din 2010 eram in Danemarca,la munca in agricultura,ca nu mi-ajunge salariul.N-am stat in spatele calculatorului.Daca nu stii,de ce vorbesti?Sa-ti fie rusine!!

--------------------
+
RAZVAN FDC
post 4 Jan 2011, 19:16
Post #16751

Membru autentic

QUOTE(om_bland @ 4 Jan 2011, 17:15)
ASA ESTE  ,  bine spus ,  acest  ,,comportament  frumos"  de care spui  tu se  datoreaza  faptului  ca acel  baiat  a  fost  prea  ,,deschis la suflet"  si  a  scris  varsta reala pe  forum . 
Sunt  sigur  ca  daca nu posta  varsta sau daca punea  un ` 74-80 ( anii nasterii)  , garantat  era privit cu  alti  ochi de  cei din jurul sau ,  atunci  toti  i-ar fi dat ,,credit"  wink.gif ... Dar fiind  deja  datele problemei pe  față ,  multi privesc cu scepticism  acel PROIECT !  De  acord cu ei  ca acea  masina  nu  va fii de expozitie ( 100 % de acord)  dar  nu  toti oamenii au in  cap acest  tel/ ideal . Multi  daca  se apuca  de masini le  fac  fiecare la  nivelul lui, dupa ,,puterea financiara" + de-asta  daca o  fac  masina  , o  vor face pentru ei , nu sa  o priveasca  si altii ... Sa se  gaseasca unul si-altul  sa ia  munca  acelui om  in ras !

Aici ma  refer la cei  care  readuc  la  liman  o masina  fara  prea multe sperante din  punctul unora de vedere ,  NU ma  refer la  cei care  cumpara  lucrul  facut de-agata  smile.gif .
*

Bun revenim din nou cu scandaluriile.Pt ca sunt un om prea bun sau prea corect am avut totusi curajul sa imi spun varsta adevarata,constientizand ca voi fi luat peste picior sau nu voi fi sustinut! Scepticism??? asa e romanul n-ai ce-i face, nu te mai poti baza pe nimeni,D-le om bland cred ca va inselati foarte amarnic,daca nu voi duce proiectul la bun sfarsit nu veti mi auzi niciodata de mine pe acest forum,masina va ajunge exact in inversul cuvintelor spuse de dvs,va fi o masina de expozitie ,dar nu de circulat foarte frecvent smile.gif !!! Uitati-va cu atentie la dacia din 75 a lui Danut, luati-va notite faceti poze iar peste ceva timp va iesi o dacie alba a unui pusti amarat de 15 ani si va fi confundata cu cea din 75!!!,lucrarea decurge bine chiar mai mult decat ma asteptam multumesc oricum!!! Cataline ms de sustinere!!! Numai bine!! happy.gif

--------------------
DACIA 1300/VW Golf 3 1971/1995 - HD 04 FDC/AR 10 LZH
Vreau o tara ca afara....
+
deceneu32
post 4 Jan 2011, 19:19
Post #16752

Membru autentic

B 75 UAP un caz concret , a galvanizat , cromat , diferite piese pentru Gordini etc , nu l-am auzit comentand ca este scump . Vrei ceva de calitate , platesti .  La el proiectul este unu foarte mare si ai sa vazi ca poate da clasa si francezilor , personal sunt convins .
    Cu respect Danut .

Silviu e un caz fericit!Singurul pe care il cunosc.A prezentat mai de mult pe forum piesele galvanizate la un atelier din Bucuresti.Si sa stii ca n-a fost scump,din ce mi-aduc aminte.La kilogram l-au facturat.Avantajul ca sta in Bucuresti. wink.gif Gaseste orice!
La mine in Craiova,repet,nu sunt decat cazinouri,firme de termopane si saloane de infrumusetare. sad.gif

--------------------
+
Janek
post 4 Jan 2011, 19:30
Post #16753

Membru

QUOTE(RAZVAN FDC @ 4 Jan 2011, 19:16)
Bun revenim din nou cu scandaluriile.Pt ca sunt un om prea bun sau prea corect am avut totusi curajul sa imi spun varsta adevarata,constientizand ca voi fi luat peste picior sau nu voi fi sustinut! Scepticism??? asa e romanul n-ai ce-i face, nu te mai poti baza pe nimeni,D-le om bland  cred ca va inselati foarte amarnic,daca nu voi duce proiectul la bun sfarsit nu veti mi auzi niciodata de mine pe acest forum,masina va ajunge exact in inversul cuvintelor spuse de dvs,va fi o masina de expozitie ,dar nu de circulat foarte frecvent smile.gif !!! Uitati-va cu atentie la dacia din 75 a lui Danut, luati-va notite faceti poze iar peste ceva timp va iesi o dacie alba a unui pusti amarat de 15 ani si va fi confundata cu cea din 75!!!,lucrarea decurge bine chiar mai mult decat ma asteptam multumesc oricum!!! Cataline ms de sustinere!!! Numai bine!! happy.gif
*

RAZVAN spor la treaba,si astept sa vedem rezultatul! wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1975 - SM 02 NHM
Satu Mare
+
deceneu32
post 4 Jan 2011, 20:00
Post #16754

Membru autentic

Pana acum au fost doar 2 intalniri ai Daciotilor cu 1300 , TU ce ai facut ? unde erai ?AAAAAAA in spatele calculatorului .

Uite,Danute,unde eram cand tu te distrai la intalnirea nationala! smile.gif Oricum,nu in spatele calculatorului.In spatele ...tractorului!
Vezi ca vorbesti fara sa stii?Oricum,eram solidar cu voi:tu faceai poze masinilor,eu,randurilor de morcovi! smile.gif
Sa-ti descriu colegii:
-in stanga mea,Ramona,sotia,profesoara de engleza
-eu,tot profesor
-Jenel,inginer cadastrist,proaspat absolvent
-Marin,inginer CFR-ist,disponibilizat
Vezi?Unii la intalniri,altii la munca!

This post has been edited by deceneu32: 4 Jan 2011, 20:06

--------------------
+
christith
post 4 Jan 2011, 20:02
Post #16755

Membru alcolic

From: Timisoara

Daca iarasi incepem sa ne "frecam la melodie" si sa ne judecam unii pe altii si sa ne aruncam praf in ochi unii altora pana la urma o sa vina toti mai putini si pe la intalnirile Dacia 1300. Exact asa cum altii au renuntat sa mai posteze si sa mai arate ce fac asa o sa se intample si cu intalnirea.
Daca forumul, adica o chestie care ar trebui sa ne uneasca ne lasa tot mai des un gust amar dupa ce vedem ce se intampla pe aici, pai daca ne vedem fata in fata poate ne luam un pic si de guler, ca asa-i frumos! Sa vedem care-i mai tare in parcare!
Macar daca tot ne uitam pe forumurile francezilor si ne inspiram din ce fac ei, ar fi bine sa ne inspiram si din felul cum se comporta ei. La fel de multa caterinca e si pe acolo? Ma indoiesc....
Ganditi, de doua ori, are rost, n-are rost, inainte sa postati ceva!

--------------------
Dacia 1300 / 1300 - 1970 / 1971 - TM 70/71 UAP
+
remusro
post 4 Jan 2011, 20:09
Post #16756

Membru autentic

From: Tara umeda

Cand e urmatoarea intalnire celebra "nationala"?... Daca o faceti internationala, sa moara bibicu' daca nu imi car R12 al meu saracu' 3000 km dus si 3000 intors si vin si eu la intalnire!!

Ar fi ceva, chiar ma bate gandul (numai ca am senzatia ca ma va bate nevasta daca-i spun... post-336-1110552489.gif

--------------------
Renault 12 cu volan pe dreapta 1971 - HYY997K
+
deceneu32
post 4 Jan 2011, 20:09
Post #16757

Membru autentic

Gata,Cristi,eu am terminat.Nici eu nu vreau sa transformam forumul in caterinca.Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva.

--------------------
+
danut 69-71
post 4 Jan 2011, 20:26
Post #16758

Membru autentic

QUOTE(deceneu32 @ 4 Jan 2011, 21:10)
Danute,deja devii rautacios!Nu e treaba ta ca n-am venit la intalniri.Poate ca nu m-a interesat!Sau am fost ocupat!Nu-ti sunt dator cu nici o explicatie,e treaba mea.
La intalnirea din 2009 nu am venit din motive profesionale.La cea din 2010 eram in Danemarca,la munca in agricultura,ca nu mi-ajunge salariul.N-am stat in spatele calculatorului.Daca nu stii,de ce vorbesti?Sa-ti fie rusine!!
*

Dragule , nu are de ce sa-mi fie rusine . Tu cu cuvintele tale ai scris ca :" Poate ca nu m-a interesat "
Nu-mi esti dator cu absolut nici o explicatie , este problema ta .
Stiu ca-i greu cu banii , nu te condamn , ai luat-o pe aratura cu interpretatul .

Poate anul acesta isi asuma raspunderea alta persoana sa organizeze acesta intrunire .

--------------------
+
christith
post 4 Jan 2011, 20:33
Post #16759

Membru alcolic

From: Timisoara

QUOTE(deceneu32 @ 4 Jan 2011, 21:09)
Gata,Cristi,eu am terminat.Nici eu nu vreau sa transformam forumul in caterinca.Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva.
*

Sa sti ca nu am scris mesajul cu dedicatie.
L-am scris asa, ca toti cei care il citesc sa se analizeze pe ei insisi, sa isi analizeze cuvintele, si daca au mintea deschisa, vor trage singuri concluzia: daca se adreseaza lor sau nu.

This post has been edited by christith: 4 Jan 2011, 20:36

--------------------
Dacia 1300 / 1300 - 1970 / 1971 - TM 70/71 UAP
+
remusro
post 4 Jan 2011, 22:53
Post #16760

Membru autentic

O intrebare scurta: la cati km se schimba uleiul? Multumesc. mellow.gif

--------------------
+
danut 69-71
post 4 Jan 2011, 22:58
Post #16761

Membru autentic

Depinde de ulei , de regula la un an de zile , nu cred ca faci mai mult de 3-6 mii km /an . wacko.gif
Vrei s-o pregatesti pentru intrunirea de anul acesta ? wub.gif

--------------------
+
remusro
post 4 Jan 2011, 23:07
Post #16762

Membru autentic

Wow, ar fi ceva! Cand e intrunirea?..

Eu folosesc ulei 15W40, Castrol, semi-sintetic, cu nu stiu ce lubrifiant smecher in el.

Serios, la cati km ar fi ideal de schimbat, ca unii zic la 8,000 km, altii la 5,000, altii la 3000 sau la 1000 (asa schimba tata pe vremea lui Ceausescu, dar ce ulei era ala...) blink.gif

--------------------
+
danut 69-71
post 4 Jan 2011, 23:11
Post #16763

Membru autentic

@remusro
Motoarele clasice nu sunt facute pentru ulei semi-sintetic , daca motorul tau se impaca bine cu acest tip 15W40 e OK , pentru iarna chiar este recomandat ceva mai subtire . Mai sunt uleiuri 20W50 sau cel mai ordinar ulei +bisulfura de molibden .

--------------------
+
sutica
post 4 Jan 2011, 23:13
Post #16764

Membru autentic

il vand 2600 ron tel 0758952257 sau schimb cu dacia 1300 http://renault.anunturi-auto.4tuning.ro/an...00-9827359.html

--------------------
Dacia 1300 1970 - SB34bsz
Dacia 1100 1970 sb 10 azk
+
danut 69-71
post 4 Jan 2011, 23:15
Post #16765

Membru autentic

@remusro .
La cat este de curat la Londra poti merge cu un ulei bun si 10.000 km , lasa ce era pe vremea lui Ceausescu cu ulei de la CFR si schimbat si la 1.000 km .

--------------------
+
remusro
post 4 Jan 2011, 23:31
Post #16766

Membru autentic

QUOTE(danut 69-71 @ 4 Jan 2011, 23:15)
@remusro .
La cat este de curat la Londra poti merge cu un ulei bun si 10.000 km , lasa ce era pe vremea lui Ceausescu cu ulei de la CFR si schimbat si la 1.000 km .
*

Ulei de la CFR! Ce tare!! radmasa.gif

Acum am in fata istoria masinii mele cu tot ce s-a facut la ea din 1985, cu data si kilometrajul respectiv . De atunci pana acum masina a parcurs 65,000 km, si a avut 19 schimburi de ulei!! Deci in medie ar veni la fiecare 3,400 km!

This post has been edited by remusro: 4 Jan 2011, 23:46

--------------------
+
danut 69-71
post 4 Jan 2011, 23:50
Post #16767

Membru autentic

@remusro .
Da , cel mai indicat 3-5 mii km sau un an de zile .
Ce nu-ti mai aduci aminte ? Ulei de CRF ( de locomotiva ) se folosea in procent de 85% dintre detinatorii de masini ( si cei ce aveau posibilitati ) evident . wacko.gif

This post has been edited by danut 69-71: 4 Jan 2011, 23:51

--------------------
+
deceneu32
post 5 Jan 2011, 00:28
Post #16768

Membru autentic

Sa va arat niste imagini surprinse de mine la un salon auto cu vanzare in Danemarca.

--------------------
+
remusro
post 5 Jan 2011, 00:37
Post #16769

Membru autentic

QUOTE(deceneu32 @ 5 Jan 2011, 00:28)
Sa va arat niste imagini surprinse de mine la un salon auto cu vanzare in Danemarca.
*

Aproape toate masini englezesti. Marcile britanice le mirosi de la 10000000 de km, au clasa si un aer specific. MGul este o favoritul meu wub.gif , daca nu as avea asa o feblete pentru R12, in mod sigur as fi avut un MG.

--------------------
+
danut 69-71
post 5 Jan 2011, 00:39
Post #16770

Membru autentic

Frumos , MG-ul si T1 sunt bestiale .

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Va rog ca pentru anunturi de vanzare de piese, sa folositi aria BURSA a forumului!
Acest topic este pentru discutii legate de Dacia 1300, discutii in primul rand tehnice. Va rog sa va abtineti de la comentarii legate de preturi!

Incepand de astazi, 01.02.2013, NU se mai accepta totusi link-uri catre topicuri de bursa

Orice mesaj offtopic sau ofensator poate fi adus intr-un mod automat la cunostinta moderatorilor sectiunii folosind butonul REPORT prezent in dreptul FIECARUI mesaj.

--------------------
992 Pages « < 557 558 559 560 561 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 19:53
Forum Renault