DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

992 Pages « < 710 711 712 713 714 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI

catalin7070
post 18 Dec 2011, 23:05
Post #21331

Membru autentic

Group: Members
From: Alba Iulia

QUOTE(tavi_dacia1100 @ 18 Dec 2011, 22:19)
Scuze de off topic, dar trebuie neaparat sa stiu!
Daca de ex. eu imi iau saptamana asta(de maine incolo) o Dacie si o impun pe mine la impozite zilele astea si la politie numai dupa sarbatori, atunci va trebui sa platesc taxa aia vietii?
Adica daca o inscriu pe numele meu la finante(acuma), se considera ca am dreptul de proprietate(sau cum se zice)? Si atunci, cand fac numerele si identificarea si ce mai trebuie la politie si RAR(sa zicem ca dupa 10 ianuarie), platesc taxa asta, sau...?
*

Daca ai gasit ceva cumpara linistit!
Este gresit ce spunea dobre zilele trecute! Proprietar esti din momentul in care declari masina la fisc si incepi sa platesti impozit anual.

Intr-adevar Dacia nu-i mare mare valoare istorica dar sigur curand va fi tot mai rara.
Nu trebuie uitat ca in Europa sunt multe multe "vechituri" la un pret corect, dar cine vrea Dacia vrea Dacia, cum imi spunea cineva interesat zilele trecute ...

--------------------
Renault, Volkswagen 10, T2 - 1 - VL - 1007 1968, 1976
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danut 69-71
post 18 Dec 2011, 23:07
Post #21332

Membru autentic

From: SUCEAVA

Asta presupune a fi istoria Romaniei " Dacia " , nu derivatele .

--------------------
Colectionar Dacia - 0744/555816 1300
+
deceneu32
post 18 Dec 2011, 23:46
Post #21333

Membru autentic

QUOTE(alex-mun @ 18 Dec 2011, 22:05)
DAR daca se pune in practica si un impozit enorm de 2000-2500 de lei ???????  Ce e de facut  ?????
*

Ce dracu' sa facem,le inscriem la bulgari!!! radmasa.gif E Constanta plina de masini cu placute TX.Nu e mult,400-500 euro!Am si eu pe batatura doua Forduri inscrise in BG.
Aaaa,ne forteaza nemernicii sa le inmatriculam in RO?Ne luam rezidenta de Bulgaria(Ruse,Vidin).Nici asta nu costa mult.Orice masina se inmatriculeaza in localitate de domiciliu a proprietarului.
Ia dati cautare pe goagal pentru rezidenta Bulgaria! smile.gif Ce ziceti?

--------------------
Dacia 1300 - DJ 70 ABC 1970
+
danut 69-71
post 19 Dec 2011, 00:09
Post #21334

Membru autentic

QUOTE(deceneu32 @ 19 Dec 2011, 01:46)
Ce dracu' sa facem,le inscriem la bulgari!!!  Ce ziceti?
*

Nu mai intereseaza pe nimeni istoria Romaniei , vom merge sa rescriem istoria in Bulgaria .
Nici Francezii nu au fost curiosi pentru conservarea istoriei in ceea ce priveste Dacia .
Romanii o reneaga .

--------------------
+
chili
post 19 Dec 2011, 01:04
Post #21335

Membru autentic

From: pitesti

asta ne e scris, sa facem ce zic altii, EXECUTANTI, si aici nu ma refer strict numai la subiectul discutat. Danut, ai vazut personal la Mioveni optica francezilor in ceea ce ne priveste.

--------------------
dacia 1100-1969 dacia 1300-1975
+
danut 69-71
post 19 Dec 2011, 01:22
Post #21336

Membru autentic

QUOTE(GrosseCali @ 18 Dec 2011, 13:13)
@Danut
Multumim pentru insistentele la reducerea taxei de atestare!! Inseamna mult pentru multi de aici.
*

Multumesc de apreciere , esti singurul tu si Bogdan care a facut-o la scena deschisa .

QUOTE(Betian @ 18 Dec 2011, 15:36)
daca cei care au trecut prin aceste etape si au masinile deja atestate observa ca pot dezinforma intr-un fel sau altul, va rog sa ma corectati:
*

Niciodata nu am dezinformat .
Am sprijinit si sprijin orice forumist / Daciot si nu numai , daca nu-i adevarat sa scrieti aici ca nu ma supar ca vacarul pe sat .

Personal am asteptat 7 luni sa mi se ateste 2 dintre masini , de aceea nu vreau sa treceti prin ce am trecut eu si cat de exigenti au fost cu mine :
semnalizari F+S , faruri , alternator , capota , ornamentele de praguri , bricheta , panouri de usi , am fost suspectat ca am inlocuit motoarele ( cica cele de Renault aveau baie de ulei la axul cu came ), etc .

Nu stiu cati dintre voi ar fi dispusi sa duca acele lupte acerbe cu comisia , ulterior venind cu argumente care au sustinut afirmatiile mele .
Lupta fiind una constructiva de ambele parti .

Am luat " Taurul de cornae " nu m-am plans pe forumuri . Totul este sa mergeti la o sesiune de atestare si vorbim dupa .

Dar am inteles mai tarziu ca masina trebuie sa fie foarte aproape de adevar fara modificari si de aceea le multumesc pentru exigenta lor . Totul a fost in avantajul meu si ma simt mandru , sincer .

Mergi la evenimente si te faci de cacao deoarece a fost a masina nationala fabricata in multe exemplare si printre vizitatori sunt suficient de multi profesionisti care cunosc anumite echipari ale Daciilor , am avut si experiente "nefericite "( ex la Brasov in 2009 , o femeie de cc 70 de ani cunostea echipare la 1970 , a facut referire si la alternator Motorola si cod de culoare rosu 28 ( pe care eu o stiu de mic Visina Putreda )) , ornamente lipsa , etc si nu sunt multi mecanici/tinichigii care sa cunosaca anumite detalii care fac diferenta .
Mecanici consacrati care nu se baga la Solex si multe altele .

This post has been edited by danut 69-71: 19 Dec 2011, 01:37

--------------------
+
christith
post 19 Dec 2011, 09:10
Post #21337

Membru alcolic

From: Timisoara

QUOTE(danut 69-71 @ 19 Dec 2011, 02:22)
Niciodata nu am dezinformat .
Am sprijinit si sprijin orice forumist / Daciot si nu numai , daca nu-i adevarat sa scrieti aici ca nu ma supar ca vacarul pe sat .
*

Danut ceea ce a scris Betian, "Concluzia mea este urmatoarea, iar daca cei care au trecut prin aceste etape si au masinile deja atestate observa ca pot dezinforma intr-un fel sau altul, va rog sa ma corectati" in legatura cu "dezinformarea" nu se referea la nimeni. Ci se referea la el, adica se intreba daca concluzia lui dezinformeaza sau e cea corecta. Nu e un atac la nimeni.
Sa ma scuzi, daca eu am inteles eu gresit de data asta, dar din "reply-ul" tau mi s-a parut ca ai inteles gresit cele spuse de Betian.

--------------------
Dacia 1300 / 1300 - TM 70/71 UAP - 1970 / 1971
+
Ov
post 19 Dec 2011, 09:59
Post #21338

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Ma tavalesc pe jos de ras la cate aberatii am citit aici, auzi la ei, dispare dacia 1300. Mai baieti, nu dispare, va garantez eu, cel putin a mea si multe altele de pe acest forum nu vor disparea. O sa dispara cele in care nu s-a investit cu cap, cele "traforate" si total nereprezentative, toate sitele si toate ciurucurile. Alea o sa dispara si de abia astept s-o faca pentru ca oricum reprezentau PERICOL pentru circulatie cu toate improvizatiile si toate piesele de ASAM la dispozitivele de franare si directie. Duca-se, n-o sa-mi lipseasca nici cat negru sub unghie! Cele ingrijite vor ramane ingrijite ca si pana acum, n-o sa le duca nimeni la remat doar cu gandul ca nu le mai pot vinde din cauza taxei.

Vrea toata lumea "vehicul istoric" dar se impiedica in 200 si mai nou 50 de euro. Nu va suparati pe mine dar sunteti carcotasi. Va place sa va plangeti toata ziua. L-ati auzit pe Danut pana acum ca s-a plans ca a dat 5x200 eur cand si-a atestat masinile? Sau pe restul care le avem atestate?

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
dobre
post 19 Dec 2011, 10:19
Post #21339

-classic-

From: Severin

are dreptate Ov, personal am investit in dacie 1500E si sper ca la finalul restaurarii sa poata fi atestata ca vehicul istoric, taxa de 100E este mai mult decat acceptabila pt acest lucru.

--------------------
Dacia 1300 - GJxxSPR 1972
Dacia 1300 RAT 1972
+
Betian
post 19 Dec 2011, 11:16
Post #21340

Membru autentic

QUOTE(christith @ 19 Dec 2011, 09:10)
Danut ceea ce a scris Betian, "Concluzia mea este urmatoarea, iar daca cei care au trecut prin aceste etape si au masinile deja atestate observa ca pot dezinforma intr-un fel sau altul, va rog sa ma corectati" in legatura cu "dezinformarea" nu se referea la nimeni. Ci se referea la el, adica se intreba daca concluzia lui dezinformeaza sau e cea corecta. Nu e un atac la nimeni.
Sa ma scuzi, daca eu am inteles eu gresit de data asta, dar din "reply-ul" tau mi s-a parut ca ai inteles gresit cele spuse de Betian.
*

Asa este Cristi, asta am vrut sa spun ;si anume sa fiu corectat daca spun prostii de catre cei cu experienta... biggrin.gif .
Nu imi permiteam sa fac pe destepul sa afirm ca dezinformeaza, in domeniu Dacia 1300 , mai ales cu Danut care pana una alta ,e cam taticul lor tongue.gif

--------------------
Dacia 1300 - 3-B 5638
+
Psyche
post 19 Dec 2011, 13:18
Post #21341

In Thrust We Trust

From: Suceava

Multumiri deosebite domnului Danut pt tot ce a facut si inca face pt daciile astea batrane, la care unii tinem ca la ochii din cap. Si pt ajutorul pe care il ofera de cate ori are ocazia.
In alta ordine de idei:

Attached thumbnail(s)
IMG_20111219_131540.jpg ( Size: 629.32k ) Number of downloads: 817

--------------------
Dacia/Vw 1300/Golf GT 1977/1996
SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum
+
catalinSV
post 19 Dec 2011, 14:16
Post #21342

Membru Per Pedes

From: Orasul cu 3 semafoare

Psyche ai trecut dacia pe tine?nu era a bunicului tau?

This post has been edited by Ov: 19 Dec 2011, 14:24

--------------------
Ex:Renault Clio - SV 09 AWY 1995
Mersul pe jos face piciorul frumos.
+
adifulful
post 19 Dec 2011, 16:28
Post #21343

Негря Джор

From: Satu Mare

QUOTE(adifulful @ 18 Dec 2011, 14:19)
Deci pana la urma care este suma finala de atestare cu totul?
Fiecare taxa care trebuie platita, si banuiesc ca in cei 100 e nu intra depalsarea comisiei ?
nu?

*

--------------------
DACIA 1300 Dacia Dacia - STRABUNICUTA MEA 1300 1976
Ți-au murit lăudătorii dom' le ?
ATENȚIE ! Mândria și prostia este printe noi !!
+
Semnalmec
post 19 Dec 2011, 17:25
Post #21344

Membru incepator

QUOTE(Ov @ 19 Dec 2011, 09:59)
O sa dispara cele in care nu s-a investit cu cap, cele "traforate" si total nereprezentative, toate sitele si toate ciurucurile. Alea o sa dispara si de abia astept s-o faca pentru ca oricum reprezentau PERICOL pentru circulatie cu toate improvizatiile si toate piesele de ASAM la dispozitivele de franare si directie. Duca-se, n-o sa-mi lipseasca nici cat negru sub unghie!
*

Eu ma bucur cat le mai vad circuland,asa uzate cum sunt (exceptie fac cele care desigur au toate tablele schimbate).Pai daca dispar "rabelele" de unde mai facem rost noi de piese si accesorii? Sunt masini la care indiferent cate "Asam"-uri au pe ele,tot mai gasesti ceva (un tampon,o bara,un accesoriu necesar de care ai nevoie).Cand o sa dispara vor prospera doar bijnitarii care le vand la pret cel putin cvaduplu fata de ceea ce gasesti in targ sau la dezembrari si care pana una alta tot de pe rable "ciuruite" se aprovizioneaza in mare majoritate.
Tot datorita cazanelor care inca mai circula beneficiem cu totii de faptul ca inca se mai pot gasi piese NOI pentru acest model (ma refer la piesele fabricate de fostele uzine "comuniste" care,multe dintre ele supravietuiesc producand aceleasi piese pt ca,Doamne ajuta inca exista cerere
Una peste alta,automobiul asta popular,Dacia 1300 de care acu' 20 de ani fugeau toate "nasurile fine" (mai ales unii care acum au descoperit pasiunea pt 1300 ) a ajuns (culmea) sa fie preferat de tipi care investesc mii de euro.Ma bucura aceasta schimbare de statut neasptata a Daciei 1300-recounosc ca eu banuiam inca de pe atunci cand prietenii faceau misto de mine ca mi-o intretin.

This post has been edited by Semnalmec: 19 Dec 2011, 17:33

--------------------
Dacia 1300 82
+
alex-mun
post 19 Dec 2011, 17:28
Post #21345

Membru autentic

In Bucuresti este posibil sa fie mai multe , dar in restul tarii au diisparut si alea care curgeau tablele pe ele wink.gif S-au dus si masinile bune si holerele la Remat .
Ce e trist este ca or sa se duca si astea care au ramas mai bune , pt ca mosii nu o sa-si permita sa le mai tina cu atatea taxe si impozite si bani si bani dry.gif

--------------------
DACIA 1300 - CT 84 MUN 1976
+
Liviu-Florin
post 19 Dec 2011, 18:37
Post #21346

Membru autentic

Iata unceputul unui demers impotriva acestei noi taxe de poluare. Va invit pe toti sa semnati aceasta petitie. Cu cat vom fi mai multi cu atat mai bine! smile.gif
http://www.petitieonline.ro/petitie/petiti...-p31398052.html

This post has been edited by Liviu-Florin: 19 Dec 2011, 18:38

--------------------
DACIA 1310 1986
FAN DACIA
+
aditza579
post 19 Dec 2011, 18:54
Post #21347

Membru autentic

Vreau si eu sa-mi raspunda cei in tema si cei care stiu. Am facut contractul de vanzare-cumparare la un prieten, il am acasa, dar nu l-am semnat inca. Spundeti-mi, daca eu il semnez, ma duc la circa financiara si o trec pe numele meu, platesc impozitul, dar nu o inmatriculez, asta se va intampla la anul, o sa mai fiu nevoit sa platesc noua taxa infernala de inmatriculare? Am vazut ca au mai facut si altii asta. Sau sa las masina pe numele fostului proprietar, si sa facem contract notarial, prin care am toate drepturile si imi asum responsabilitatea de a plati toate taxele si totate contraventiile? Astept urgent raspunsul vostru, pentru ca circa financiara nu cred ca va mai sta multe zile deschisa, si vreau pana vineri sa rezolv treaba. Va multumesc anticipat tuturor ce vor raspunde.

--------------------
Dacia 1610 - Under construction RS '99
"Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
+
tavi_dacia1100
post 19 Dec 2011, 19:23
Post #21348

Membru autentic

From: Cluj-Napoca/Fagaras

QUOTE(aditza579 @ 19 Dec 2011, 19:54)
Vreau si eu sa-mi raspunda cei in tema si cei care stiu. Am facut contractul de vanzare-cumparare la un prieten, il am acasa, dar nu l-am semnat inca. Spundeti-mi, daca eu il semnez, ma duc la circa financiara si o trec pe numele meu, platesc impozitul, dar nu o inmatriculez, asta se va intampla la anul, o sa mai fiu nevoit sa platesc noua taxa infernala de inmatriculare? Am vazut ca au mai facut si altii asta. Sau sa las masina pe numele fostului proprietar, si sa facem contract notarial, prin care am toate drepturile si imi asum responsabilitatea de a plati toate taxele si totate contraventiile? Astept urgent raspunsul vostru, pentru ca circa financiara nu cred ca va mai sta multe zile deschisa, si vreau pana vineri sa rezolv treaba. Va multumesc anticipat tuturor ce vor raspunde.
*

Exact asta am intrebat si eu si inca nu am primit un raspuns concludent...

--------------------
Dacia 1100 / 1300 - CJ .. ... 1968, 1969, 1970
+
danut 69-71
post 19 Dec 2011, 19:33
Post #21349

Membru autentic

QUOTE(christith @ 19 Dec 2011, 11:10)
*

Foarte corect zis : Ai interpretat gresit .
daca eu am inteles eu gresit de data asta, dar din "reply-ul" tau mi s-a parut ca ai inteles gresit cele spuse de Betian.
QUOTE(Betian @ 19 Dec 2011, 13:16)
Asa este Cristi, asta am vrut sa spun ;si anume sa fiu corectat daca spun prostii de catre cei cu experienta... biggrin.gif .
  Nu imi permiteam sa fac pe destepul sa afirm ca dezinformeaza, in domeniu Dacia 1300 , mai ales cu Danut care pana una alta ,e cam taticul lor  tongue.gif
*

Eu le spun ce si cum sa faca pentru atestare si ei considera dezinformare , OK .
Cum eu am studiat statutul RCR si tot ceea ce presupune atestarea masinilor , la fel poate face oricare dintre voi . Multe comentarii : ca-i mare pretul , ca de ce ne intreaba despre anumite echipari , s.a.m.d . , nu voi mai raspunde pe acest forum vis-a-vis de atestari .
Toata polemica a inceput de la capota masinii lui Victor care nu-i conforma cu seria de caroserie si nu vorbesc doar de el , sunt multe Dacii care au venit la atestare , nefiind forumisti si dintre cei cunoscuti de noi , care au trebuit sa-si faca masina dupa cerintele RCR si nu dupa bunul plac .

This post has been edited by danut 69-71: 19 Dec 2011, 19:37

--------------------
+
1055
post 19 Dec 2011, 19:47
Post #21350

Membru autentic

Va rog priviti problema noilor taxe si din perspectiva celor nu au dacii "bengoase", atestate ca masini de epoca.Va rog priviti aceasta problema si prin prisma celor care au Dacie sau ceva in genul ( vechitura de pina in 2007 care la revinzare trebuie "taxata" ).Ca sa nu para ca m-a deranjat postarea cuiva anume fac pe prostul suparat pe tot satul.
Ce imi pasa mie este ca exact cei care ar trebui sa ne apere interesele lupt acontra noastra.Sa nu o dam in teoria conspiratie ma abtin la comentarii mai stufoase remarcind doar faptul ca intre cei care au dat aceasta lege si unii useri de pe acest forum nu este nici o diferenta de mentalitate, singura diferenta constind in tabara din care face parte.
Dacio-ne_daciot, atestat- ne_atestat sint cele mai vizibile Gramezi de indivizi.Ceea ce se intimpla cu Dacia se intimpla de fapt cu toata Romania.
La nivelul forumului nostru spun ca nu trebuie sa ne bucuram ca 95% din dacii dispar si uite asa raminem noi cu bijuterii de masini.Seamana cu faza : "sa moara capra vecinului ca sa fie a mea singura din sat".
Atita timp cit o sa ne ingrijim doar de interesul nostru ....o sa fim singuri si dezbinati, adica o sa fim masa de manevra pentru cei ce nu ne vor binele.
Am totusi pretentia ca cei care posteaza aici au si altceva in cap decit delcouri, bielete si alternatoare si Dacia club.Nu ma mir ca oameni cu prestanta si autoritate nu spun nimic in sensul in care ar trebui.DAca azi nu iti pasa de rabla si de drepturile mosului care isi chinuie 1310 -le din 1987 fi sigur ca nici altul nu o sa ia atitudine cind drepturile tale vor fi incalcate sau sau vei fi supus unei discriminari, fie ea si una economica.

Se distrug Dacii nu pentru ca tu daciotule sa fii unic in Romania, se distrug dacii pentru ca se distruge Rosia Montana, pentru ca se distruge ce este romanesc in general si particular.
Ma asteptam ca macar pe unforum unde exista oameni pasinonati de "chestii" romanesti sa existe si ceva patrioti.....pe care sa nu ii intereseze atit taxa cit jugul ce urmeaza sa ni se pune...

On topic: Se pare ca dacia nu o sa mai fie masina saraculu din mai multe puncte de vedere....

Vorba lui Danut.. smile.gif)
: Dragilor , vad ca va place sa cititi doar ce va convine ( unora ).

This post has been edited by 1055: 19 Dec 2011, 20:06

--------------------
Dacia Dacia 1300
Conform legilor aerodinamicii bondarul nu poate zbura.El nu stia asta si totusi zboara
+
adifulful
post 19 Dec 2011, 19:53
Post #21351

Негря Джор

From: Satu Mare

wacko.gif

19 Dec 2011, 19:55:
QUOTE(adifulful @ 18 Dec 2011, 14:19)
Deci pana la urma care este suma finala de atestare cu totul?
Fiecare taxa care trebuie platita, si banuiesc ca in cei 100 e nu intra depalsarea comisiei ?
nu?

*

vad ca va feriti sa raspundeti la intrebare cei care stiti

This post has been edited by adifulful: 19 Dec 2011, 19:55

--------------------
DACIA 1300 Dacia Dacia - STRABUNICUTA MEA 1300 1976
Ți-au murit lăudătorii dom' le ?
ATENȚIE ! Mândria și prostia este printe noi !!
+
catalinSV
post 19 Dec 2011, 20:35
Post #21352

Membru Per Pedes

From: Orasul cu 3 semafoare

baieti,care are de vanzare sau stie de unde pot sa achizitionez o macheta renault 12 gordini?
Mii de scuze pt off topic OV,daca te deranjeaza poti sterge postul.

--------------------
Ex:Renault Clio - SV 09 AWY 1995
Mersul pe jos face piciorul frumos.
+
aditza579
post 19 Dec 2011, 20:44
Post #21353

Membru autentic

QUOTE(aditza579 @ 19 Dec 2011, 18:54)
*

--------------------
Dacia 1610 - Under construction RS '99
"Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
+
Victor 007
post 19 Dec 2011, 21:33
Post #21354

Membru autentic

QUOTE(danut 69-71 @ 19 Dec 2011, 19:33)
Foarte corect zis : Ai interpretat gresit .
daca eu am inteles eu gresit de data asta, dar din "reply-ul" tau mi s-a parut ca ai inteles gresit cele spuse de Betian.

Toata polemica a inceput de la capota masinii lui Victor care nu-i conforma cu seria de caroserie si nu vorbesc doar de el , sunt multe Dacii care au venit la atestare , nefiind forumisti si dintre cei cunoscuti de noi , care au trebuit sa-si faca masina dupa cerintele RCR si nu dupa bunul plac .
*

Daca stai sa studiezi atent ambele capote ale masini mele observi ca a suferit la vremea ei o ploaie de pietre sau cum cred eu o grindina, capota fata e ceva mai afectata, acum strang bani cu greu pentru a ma putea apuca in primavara de masina, e foarte mult de munca si am nevoie de un meserias bun, mai am o capota fata impecabila, vopsea originala dar din pacate e 75 , are autocolant romanesc si nu mai e arcuita in fata, deci automat nici aia nu este ok, schimba radical aspectul masini, o s-o pun in primava sa fac o proba cu ea, eu sincer prefer sa schimb tot ce se poate schimba, o sa inlocuiec toata partea dreapta, aripa si usi, e mult mai scumpa indreptarea pieselor decat schimbarea lor, vedem in primavara cum arata capota fata dupa ce o sa scot tot chitul de pe ea, dar nu pot sa mint ca nu-mi place capota actuala, e foarte greu sa gasesc capota 71 impecabila, oricum, capotele astea cum o am eu pe cea originala sunt facute sub licenta? intreb asta pentru ca este arcuita, dar nu are fanta de gordini cum au cele din 72 si are autocolantul in franceza.

Referitot la Betian, nu a cautat sa te acuze pe tine sau sa deschida ochi altora, cum sti si tu bine, el vrea sa faca din ea 1301, are jante de 1301, are scaune de TS, ceas cu jurnalier, tapiteri usi grena ecetera, vrea doar sa stie daca masina lui se poate incadra la una din grupele alea, daca are vre-o sansa s-o mai inscrie odata cei face toate aceste modificari, asta il framanta pe el, chiar daca din start nu o sa mai poata participa cu ea la anumite concursuri, dar macar e multumit el sufleteste, iar daca la el ar fi posibil s-o inscrie, poate am si eu sanse s-o inscriu daca arunc pe aripile fata un set de Lukasuri 04.gif, sti ca si pe aia albastra pusesem, iar referitor la noua lege, eu doar am vrut sa caut soluti, ca sa dam sansa altora sa poata salva in continuare Dacia 1300, nu am avut intentie rea, eu oricum, afara de astea doua care le am, altele nu mai cumpar si cat oi trai eu, nici una din ele nu se va vinde, sper pe viitor sa le pot tine in garaj, cum spunea mai de mult cineva, am prima generatie de 1300 si ultima generatie de 1310 smile.gif

This post has been edited by Victor 007: 19 Dec 2011, 21:47

Attached thumbnail(s)
123.JPG ( Size: 41.24k ) Number of downloads: 534
124.JPG ( Size: 50.85k ) Number of downloads: 513
DSC00220_1_.JPG ( Size: 197.42k ) Number of downloads: 561

--------------------
Dacia 1300/1310 - 2 B 598 1971-Berlina/2000-Berlina
„Urmeaza-ti Pasiunea”
+
dobre
post 19 Dec 2011, 21:42
Post #21355

-classic-

victore, sincer, cred ca nu ai cum sa scoti la linie capota de dacie batuta de grindina din "ciocan"...asa e si a mea, si nu a putut fi scoasa decat cu chit...iar "cucuiele" se vad dedesubt...

--------------------
Dacia 1300 RAT 1972
+
danut 69-71
post 19 Dec 2011, 21:48
Post #21356

Membru autentic

Victor , fiecare are dreptul sa faca ceea ce-si doreste cu masina ce-o detine , fiecare o face pe banii lui .
Aici pe forum totul este intrepretat si interpretabil .

@adifulful
Raspunsul il vei gasi pe sit-ul Retromobil , aici discutam despre Dacii 1300 sau despre ce vreti voi .

19 Dec 2011, 23:49:
QUOTE(dobre @ 19 Dec 2011, 23:42)
victore, sincer, cred ca nu ai cum sa scoti la linie capota de dacie batuta de grindina din "ciocan"...asa e si a mea, si nu a putut fi scoasa decat cu chit...iar "cucuiele" se vad dedesubt...
*

Aici te pot contrazice , exista scule care-ti face masina ca noua ( poate nu ai vazut vreodata ) .

This post has been edited by danut 69-71: 19 Dec 2011, 21:49

--------------------
+
dobre
post 19 Dec 2011, 21:52
Post #21357

-classic-

corect Danut, poate la tine acolo, la mine, nici pe bani frumosi nu se apuca cineva sa-ti traga capota cu ventuze.....ca e dacie....si eu vorbesc de fapte ce mi se intampla mie, nu pot da alt exemplu.

This post has been edited by dobre: 19 Dec 2011, 21:53

--------------------
Dacia 1300 RAT 1972
+
Victor 007
post 19 Dec 2011, 22:06
Post #21358

Membru autentic

QUOTE(dobre @ 19 Dec 2011, 21:42)
*

Se pot face, dar costa foarte mult, am pus poze acum o saptamana, cu problemele care le am pe partea dreapta, daca usile rosi nu se vor potrivi, voi fi nevoit sa le repar pe astea, la fel si cu aripa dreapta fata sau cu capota fata, ciudat este ca plafonu nu are urme de grindina , la fel si geamurile, sunt toate ale ei.

Ca tot se aproprie Craciunul, pun si eu doua poze din iarna lui 2007, tare mie dor de acele vremuri, da si mai dor mie de copilarie cand se mergeam iarna la munte, faceam gratare in zapada, beam pepsi, unde sunt oare acele vremuri blush.gif

Saptamana asta haideti sa depanam amintiri, sa punem poze din iernile anilor trecuti, putem chiar sa facem un calendar cu 1300, alegeti voi pozele si eu ma ocup de restul si lasam toate problemele dupa anul nou smile.gif

This post has been edited by Victor 007: 19 Dec 2011, 22:43

Attached thumbnail(s)
IMG_0034.JPG ( Size: 156.52k ) Number of downloads: 915
S4022575.JPG ( Size: 202.87k ) Number of downloads: 861
DSCF2586.JPG ( Size: 154.82k ) Number of downloads: 808

--------------------
Dacia 1300/1310 - 2 B 598 1971-Berlina/2000-Berlina
„Urmeaza-ti Pasiunea”
+
danut 69-71
post 19 Dec 2011, 22:21
Post #21359

Membru autentic

QUOTE(dobre @ 19 Dec 2011, 23:52)
corect Danut, poate la tine acolo, la mine, nici pe bani frumosi nu se apuca cineva sa-ti traga capota cu ventuze.....ca e dacie....si eu vorbesc de fapte ce mi se intampla mie, nu pot da alt exemplu.
*

Nici la Bucuresti nu au vrut sa se apuce de B 09 UAP , chiar si pret de bmw sau mertzan .

Eu nu pot sa-mi dau seama , Suceava e in alta lume sau in alte vremuri ? Sunt si alte zone din tara in care nu mai vrea lumea sa muncesca si sa castige bani , dupa cum vad , de aceea ne meritam soarta .

Maine voi reveni cu poze de la proiectul 16 DAN , lucrarea este destul de inaintata . Multi se invart in jurul cozii .

--------------------
+
christith
post 19 Dec 2011, 22:43
Post #21360

Membru alcolic

From: Timisoara

QUOTE(danut 69-71 @ 19 Dec 2011, 20:33)
Eu le spun ce si cum sa faca pentru atestare si ei considera dezinformare  , OK .
Cum eu am studiat statutul RCR si tot ceea ce presupune atestarea masinilor , la fel poate face oricare dintre voi . Multe comentarii : ca-i mare pretul , ca de ce ne intreaba despre anumite echipari  , s.a.m.d . , nu voi mai raspunde pe acest forum vis-a-vis de atestari .
*

Ce e toata povestea asta cu dezinformare/ nedezinformare?
Cine t-a acuzat, Danut, de asa ceva? Ca eu nu mai inteleg nimic, de ce te-ai suparat asa brusc si deodata de nu mai vrei sa dai detalii si sa raspunzi la probleme legate de atestari?

--------------------
Dacia 1300 / 1300 - TM 70/71 UAP - 1970 / 1971
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Va rog ca pentru anunturi de vanzare de piese, sa folositi aria BURSA a forumului!
Acest topic este pentru discutii legate de Dacia 1300, discutii in primul rand tehnice. Va rog sa va abtineti de la comentarii legate de preturi!

Incepand de astazi, 01.02.2013, NU se mai accepta totusi link-uri catre topicuri de bursa

Orice mesaj offtopic sau ofensator poate fi adus intr-un mod automat la cunostinta moderatorilor sectiunii folosind butonul REPORT prezent in dreptul FIECARUI mesaj.

--------------------
992 Pages « < 710 711 712 713 714 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 05:04
Forum Renault