DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI
![]() ![]() ![]() |
DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) machete004.jpg ( Size: 212.98k ) Number of downloads: 1289 |
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
95bogdi |
![]() ![]()
|
![]() Milmoi Motorsport Group: Members Posts: 781 Joined: 27 June 11 ![]() |
Craciun Fericit Tuturor !!
![]() |
--------------------
Dacia 1310 Export
TLX
1989
- AR 05 UWW uww.....
|
|
sity_boy84 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 18 October 05 From: Buzau ![]() |
Sarbatori fericite! tuturor si un an nou mai bun.
|
--------------------
Dacia/Hyundai
1300/Accent
1979/2008
- BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
|
|
Lde 2100 |
![]()
|
![]() CFR-ist Group: Members Posts: 391 Joined: 17 November 10 From: Slanic ![]() |
Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou cat mai bun!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989/Dacia 1300 1977/Dacia 1307 2001/Nissan Xtrail
|
|
Victor 007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.480 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
http://magicsanta.ca/player.html?code=PC4F5T
Attached thumbnail(s) 55555.JPG ( Size: 23.38k ) Number of downloads: 1175 |
--------------------
Dacia
1300/1310
1971-Berlina/2000-Berlina
- 2 B 598 „Urmeaza-ti Pasiunea”
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Craciun fericit dragilor si sarbatori pline de bucurie in compania celor dragi. La Multi Ani si tot ce va doriti sa devina realitate.
This post has been edited by STORMTROOPER: 25 Dec 2012, 17:38 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
Tractozaur |
![]()
|
![]() Membru Supleant Autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 21 March 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BABETTE - Dacia
1300
- 1972 - Babetzica Militzica GAZROM - Aro M461 C - 1974 / TRACTOZAUR - Nissan Patrol - 1995 / VRABIUTA - VW Golf - 2011 / TROMPETICA - Dacia Double Cab 4x4 - 2006
|
|
Stefcia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 December 12 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1991
|
|
Chitu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 3 July 12 ![]() |
Stefcia Craciun fericit tie si tuturor de pe acest forum! Abia astept sa ne reunim la intalnire!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1976
|
|
adifulful |
![]()
|
![]() Негря Джор Group: Members Posts: 1.117 Joined: 26 April 11 From: Satu Mare ![]() |
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
- STRABUNICUTA MEA Ți-au murit lăudătorii dom' le ?
ATENȚIE ! Mândria și prostia este printe noi !! |
|
Victor 007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.480 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300/1310
1971-Berlina/2000-Berlina
- 2 B 598 „Urmeaza-ti Pasiunea”
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Craciun fericit si din partea mea.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Mihai,ro |
![]()
|
![]() om Group: Members Posts: 218 Joined: 24 December 12 From: Pitesti ![]() |
Sa ploua-ncet deasupra voastra cu fulgi de FERICIRE.
Sa fie vesnic visul vostru, un zbor de IMPLINIRE. Povara vietii voastre, sa va fie car cu SANATATE. Sa aveti alaturi chipuri dragi si un SOARE ZAMBITOR. Sa aveti mereu in drumul vostru un INGER PAZITOR!!! Sarbatori Fericite va doresc si numai bine!!! ![]() This post has been edited by Mihai,ro: 26 Dec 2012, 22:13 |
--------------------
()DACIA
1300
1974() /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\
\===[]====[]===/ |
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Sarbatori fericite si un An nou cat mai fericit va urez si eu tuturor "virusatilor" cu pasiunea asta, desi nu detin o Dacia 1300, tot ruda de-a voastra e si masinutza mea
![]() |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
Mihai,ro |
![]() ![]()
|
Salutare domnilor
Ma numesc Mihai, am 19 ani si sunt din Pitesti. In primul rand, vreau sa va felicit pt bijuteriile pe care le detine'ti si mai ales pentru pasiunea care a'ti dezvoltat'o asupra acestora. In al 2lea rand, mentionez ca si eu ma aflu printre dumneavoastra, chiar daca pana acum am urmarit cam tot ce se'ntampla din umbra (pt a nu fi descoperit ![]() ![]() Spre deosebire de alte povesti, a mea incepe cu - totul s'a terminat acum 2 ani si jumatate, cand (Masina familiei) o Dacie 1300 din 82 (pt export) luata de bunicul meu, a fost dusa pe ultimul drum catre remat ![]() Tin sa spun ca masina (pt mine) avea o valoare sentimentala inestimabila, deoarece a fost masina copilariei.. au fost momente in care masina aceea reprezenta singurul loc in care ma simteam in siguranta, era singurul lucru care ma facea sa zambesc in ciuda problemelor (care le avea/ aveam), ma simteam "ca acasa" cand mesteream sau doar imi pierdeam vremea cu ea, ce sa mai eram si inca am ramas atasat foarte mult de acea masina.. si acum cand scriu aceste randuri imi amintesc cu nostalgie (fie ca ma credeti sau nu, mai vars o lacrima.. in amintirea vremurilor trecute). Poate va intrebati ce era atat de special la acea masina si de ce m'a marcat atat de mult existenta sa... ei bine nici eu nu stiu, nu pot sa'mi explic de ce am ramas atat de atasat de ea..poate pentru ca in loc sa ies cu baietii/colegii pe afara, stateam si mesteream, spalam, curatam, stergeam, faceam, desfaceam la o "amarata de dacie" care si'a scos banii (de achizitie si investiti in ea dea lungul timpului) cu varf si indesat.. a avut o viata destul de grea si a suferit cateva incidente destul de grave.. fapt ce ne'a determinat (mai mult pe ai mei)sa renuntam la ea ![]() Marturisesc ca in ziua in care a fost dusa pe ultimul drum (cu platforma), nu am putut asista la enorma pierdere.. si am fost plecat la cateva sute de km de Pitesti ![]() ![]() Vreau sa mentionez de asemenea ca, actuala doamna, am achizitionat'o din banii proprii (sunt intr'o relatie destul de dificila cu ai mei), si am de gand s'o fac in mare parte ca prima dragoste.. va urma la vara, sau chiar mai devreme o restaurare completa (sper), dar mai intai sa pun piesele si mai ales banii deoparte. Asadar as fi bucuros si incantat totodata sa ne cunoastem, sa va cunosc, sa impartasim pasiunea pentru aceste masini si pentru o parte din viata, poate cea mai frumoasa, in care ne'a fost alaturi la bine si la greu, cu bune si cu rele.. a fost acolo cand am avut nevoie mai mult sau mai putin ![]() Si acum cateva poze cu stimabila doamna This post has been edited by Mihai,ro: 27 Dec 2012, 08:58 Attached thumbnail(s) Captura_i_ecranul_complet_19.11.2012_221530.bmp.jpg ( Size: 111.79k ) Number of downloads: 873 DSCN3122.JPG ( Size: 231.2k ) Number of downloads: 942 DSCN3144.JPG ( Size: 167.23k ) Number of downloads: 901 DSCN3127.JPG ( Size: 235.19k ) Number of downloads: 344 DSCN3400.JPG ( Size: 354.49k ) Number of downloads: 349 DSCN3140.JPG ( Size: 312.1k ) Number of downloads: 352 DSCN3158.JPG ( Size: 183.04k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
()DACIA
1300
1974() /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\
\===[]====[]===/ |
|
mumex1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 December 12 ![]() |
Salut si sarbatori fericite !
Scuze ca intreb direct , dar sunt 800+ pagini de citit - vreau sa fiu scurt si la obiect: Am o Dacie 1300 din '70 , aripi cam ruginite . Stie cineva unde pot gasi aripi care sa se potriveasca ( Nu cele de Conex Iasi ) ? Nu vreau sa fie neaparat cu spatiul pentru semnalizare pe ele, insa sa se alinieze. De asemenea m-ar interesa sa stiu daca este posibil ca Dacia din 1970 (1289 cmc) sa aiba 65cp in loc de 54? |
--------------------
Dacia
1300
1970
- NT10MOM
|
|
Mihai,ro |
![]()
|
Salut
Aripi noi de dacie nu cred ca mai gasesti, poti incerca la remat totusi sau pe la dezmembrari. daca vrei iti pot face legatura cu cineva care are 2 aripi fata de vanzare la pretul 180 ron - sunt sh-uri. Sfatul meu este sa nu te grabesti cu achizitiile, asteapta pana se deschide rematul si poate vei gasi ceva bun la un pret pe masura. Si eu trebuie sa schimb aripile pe fata.. dar nu urgentez. Cu privire la motor, cred ca este imposibil.. doar daca sunt modificari majore aduse motorului (carb, evacuare, filtre etc.) poti mari puterea cu 10 cp. Nu stiu sigur, dar ca o parere proprie (din cunostintele mele vaste de mecanica), cred ca motoru' stock nu poate avea mai mult de 54cp. Sa te bucuri de fratuzoaica ![]() Si o poza cu prima dragoste Aparent masina era destul de recuperabila.. dar, din pacate, pozele nu reflecta realitatea.. per total trebuia schimbat in jur de 50% din caroserie + refacuta toata mecanica.. motiv pt care am cazut de acord (mai mult sau mai putin) ca ar trebui sa ne luam ramas bun de la dansa. Scurt istoric al daciei: Achizitionata in '82 de "al batran" - masina a fost facuta pt export, dar n'a mai ajuns acolo.. pe la sfarsitul anilor 80 - inceputul lui 90 (nu stiu exact), in iarna anului respectiv, taicameu, avand o viteza destul de ridicata, a derapat, a plonjat' intr'un sant si de acolo s'a rasturnat, fiind necesara schimbarea plafonului si anumitor repere.., de atunci au urmat tot felul de accidente minore.. (atinse usi, praguri, aripi fata+spate) dar nu atat de grav incat sa necesite inlocuirea acestora.. Prin anii90 - 96 s'a facut taximetrie cu dansa, taicameu fiind un fel de "taximetrist pirat", stiti despre ce e vorba. Totusi cu trecerea timpului problemele au inceput sa'si faca aparitia, in special rugina.. gauri.. elementele caroseriei chituite incepeau sa iasa la iveala.. motorul dadea semne de oboseala si inclusiv mecanica (roti - elementele motoare), datorita unui uz inadecvat (carat saci de prune/ciment/cartofi/grau/uruiala pentru taranoaia etc..+ materiale pentru o casa intreaga) Iar in anul 2009 un accident pe spate.. unde a fost necesara inlocuirea aripii dreapta, fusta spate.. Masina ajunsese intr'o stare destul de josnica, astfel fiind necesare inlocuirea urmat piese: - praguri+contrapraguri - toate usile - capota spate - streasini - stalpii fata - fusta fata - fusta spate - diferite petice - Mecanica Acestea fiind spuse puteti trage singuri concluzia Maine.. defapt peste cateva ore voi merge sa inmatriculez "furia rosie" This post has been edited by Mihai,ro: 27 Dec 2012, 08:50 Attached thumbnail(s) Imag016__3_.jpg ( Size: 89.83k ) Number of downloads: 403 |
--------------------
()DACIA
1300
1974() /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\
\===[]====[]===/ |
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
QUOTE(Mihai @ ro,27 Dec 2012, 02:20) Salutare domnilor, Ma numesc Mihai, am 19 ani si sunt din Pitesti. Spre deosebire de alte povesti, a mea incepe cu - totul s'a terminat acum 2 ani si jumatate, cand (Masina familiei) o Dacie 1300 din 82 (pt export) luata de bunicul meu, a fost dusa pe ultimul drum catre remat ![]() Tin sa spun ca masina (pt mine) avea o valoare sentimentala inestimabila, deoarece a fost masina copilariei.. au fost momente in care masina aceea reprezenta singurul loc in care ma simteam in siguranta, era singurul lucru care ma facea sa zambesc in ciuda problemelor (care le avea/ aveam), ma simteam "ca acasa" cand mesteream sau doar imi pierdeam vremea cu ea, ce sa mai eram si inca am ramas atasat foarte mult de acea masina.. si acum cand scriu aceste randuri (fie ca ma credeti sau nu, mai vars o lacrima.. in amintirea vremurilor trecute). Poate va intrebati ce era atat de special la acea masina si de ce m'a marcat atat de mult existenta sa... ei bine nici eu nu stiu, nu pot sa'mi explic de ce am ramas atat de atasat de ea..poate pentru ca in loc sa ies cu baietii/colegii pe afara, stateam si mesteream, spalam, curatam, stergeam, faceam, desfaceam la o "amarata de dacie" care si'a scos banii (de achizitie si investiti in ea dea lungul timpului) cu varf si indesat.. a avut o viata destul de grea si a suferit cateva incidente destul de grave.. fapt ce ne'a determinat (mai mult pe ai mei)sa renuntam la ea ![]() Marturisesc ca in ziua in care a fost dusa pe ultimul drum (cu platforma), nu am putut asista la enorma pierdere.. si am fost plecat la cateva sute de km de Pitesti ![]() ![]() Vreau sa mentionez de asemenea ca, actuala doamna, am achizitionat'o din banii proprii (sunt intr'o relatie destul de dificila cu ai mei), si am de gand s'o fac in mare parte ca prima dragoste.. va urma la vara, sau chiar mai devreme o restaurare completa (sper), dar mai intai sa pun piesele si mai ales banii deoparte. Doresc sa spun ca m-a impresionat profund acest mesaj. Ar trebui pus pe o placa undeva la intrarea in "Templul Dacia Club " ![]() ![]() Bravo Mihai, sa te ajute Dumnezeu in ce vrei sa faci. Bine ai venit printre noi si felicitari pentru rosia din '74 pe care o detii, superba masina. Asteptam vesti cu noutati, restaurare, imbunatatiri, orice. La Multi Ani tuturor! ![]() This post has been edited by remusro: 27 Dec 2012, 08:54 |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
harby ;)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.369 Joined: 3 July 12 From: Pitesti ![]() |
La multi ani sarbatoritilor care poarta numele Sf. Stefan !! si miee deasemenea
![]() mihai , foarte frumoasa masina ta ! Felicitari ! Si eu sunt tot din Pitesti ![]() |
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
![]() QUOTE(harby ![]() La multi ani sarbatoritilor care poarta numele Sf. Stefan !! si miee deasemenea ![]() mihai , foarte frumoasa masina ta ! Felicitari ! Si eu sunt tot din Pitesti ![]() Pai atunci La Multi Ani de 3 ori! Craciun, Sf. Stefan si Noul An! ![]() |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
catalinSV |
![]()
|
![]() Membru Per Pedes Group: Members Posts: 516 Joined: 22 December 10 From: Orasul cu 3 semafoare ![]() |
QUOTE(Mihai @ ro,27 Dec 2012, 03:20) Salutare domnilor Ma numesc Mihai, am 19 ani si sunt din Pitesti. In primul rand, vreau sa va felicit pt bijuteriile pe care le detine'ti si mai ales pentru pasiunea care a'ti dezvoltat'o asupra acestora. In al 2lea rand, mentionez ca si eu ma aflu printre dumneavoastra, chiar daca pana acum am urmarit cam tot ce se'ntampla din umbra (pt a nu fi descoperit ![]() ![]() Spre deosebire de alte povesti, a mea incepe cu - totul s'a terminat acum 2 ani si jumatate, cand (Masina familiei) o Dacie 1300 din 82 (pt export) luata de bunicul meu, a fost dusa pe ultimul drum catre remat ![]() Tin sa spun ca masina (pt mine) avea o valoare sentimentala inestimabila, deoarece a fost masina copilariei.. au fost momente in care masina aceea reprezenta singurul loc in care ma simteam in siguranta, era singurul lucru care ma facea sa zambesc in ciuda problemelor (care le avea/ aveam), ma simteam "ca acasa" cand mesteream sau doar imi pierdeam vremea cu ea, ce sa mai eram si inca am ramas atasat foarte mult de acea masina.. si acum cand scriu aceste randuri imi amintesc cu nostalgie (fie ca ma credeti sau nu, mai vars o lacrima.. in amintirea vremurilor trecute). Poate va intrebati ce era atat de special la acea masina si de ce m'a marcat atat de mult existenta sa... ei bine nici eu nu stiu, nu pot sa'mi explic de ce am ramas atat de atasat de ea..poate pentru ca in loc sa ies cu baietii/colegii pe afara, stateam si mesteream, spalam, curatam, stergeam, faceam, desfaceam la o "amarata de dacie" care si'a scos banii (de achizitie si investiti in ea dea lungul timpului) cu varf si indesat.. a avut o viata destul de grea si a suferit cateva incidente destul de grave.. fapt ce ne'a determinat (mai mult pe ai mei)sa renuntam la ea ![]() Marturisesc ca in ziua in care a fost dusa pe ultimul drum (cu platforma), nu am putut asista la enorma pierdere.. si am fost plecat la cateva sute de km de Pitesti ![]() ![]() Vreau sa mentionez de asemenea ca, actuala doamna, am achizitionat'o din banii proprii (sunt intr'o relatie destul de dificila cu ai mei), si am de gand s'o fac in mare parte ca prima dragoste.. va urma la vara, sau chiar mai devreme o restaurare completa (sper), dar mai intai sa pun piesele si mai ales banii deoparte. Asadar as fi bucuros si incantat totodata sa ne cunoastem, sa va cunosc, sa impartasim pasiunea pentru aceste masini si pentru o parte din viata, poate cea mai frumoasa, in care ne'a fost alaturi la bine si la greu, cu bune si cu rele.. a fost acolo cand am avut nevoie mai mult sau mai putin ![]() Si acum cateva poze cu stimabila doamna Salut,frumoasa daciuta ta mihai,o stiu de cand era la fostul proprietar,ai garaj pentru ea,sau o tii afara? |
--------------------
Ex:Renault
Clio
1995
- SV 09 AWY Mersul pe jos face piciorul frumos.
|
|
mumex1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 December 12 ![]() |
La remat am tot cautat dar toate sunt ca ale mele , au cate o pata de rugina si nu ma incanta cu nimic ...
O sa mai caut si in Bucuresti, poate am mai mult noroc acolo... Referitor la motor, este cel din fabrica de renault . Intreb daca este posibil din urmatorul motiv : Pe certificatul de inmatricula original este trecuta cu 65CP .Am atasat si poza cu acesta . Diseara cred ca o sa uploadez si cateva poze cu masina mea inzapezita ![]() Am vrut sa o folosesc dupa 2 luni de stat( am fost plecat la facultate si sta cat timp sunt plecat) dar avea usile blocate(inghetasera la -20 gr C). La multi ani Stefanilor ! Attached thumbnail(s) Certificat_Inmatriculare_Dacia.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 352 |
--------------------
Dacia
1300
1970
- NT10MOM
|
|
mishu_lover |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 1 July 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mihai, stiu exact ce simti...
Se pare ca avem multe chestii in comun ![]() La fel au facut si ai mei cu o dacie la care tinem foarte mult, au scos-o din uz (era intr-o stare deplorabila) dar am salvat de pe ea diverse chestii, cum ar fi mecanica pe care o reincarnez intr-un buggy. Iti urez succes cu noua achizitie !! ![]() |
--------------------
Dacia
Sport
1991
|
|
Mihai,ro |
![]()
|
Salutare
catalinSV - Da momentan, o tin afara din pacate.. la vara (o sa ma apuc de reconditionat), cand va fi gata am sa gasesc si garaj ![]() mumex1 - nu stiu ce sa zic.. e prima oara cand vad;) remusro / mishu_lover / harby - in primul rand La multi ani! sa ave'ti parte de tot ce va doriti! - va multumesc, masinuta in mare arata bine.. tot ce este pe ea este original.. usi/aripi/praguri/pedalier etc. (asa am inteles de la fostul proprietar), dar in realitate din pacate nu arata asa bine.. trebuiesc schimbate 2 usi si aripile pe fata, iar vopseaua lasa de dorit.. (oricum aveam de gand s'o fac alta culoare - asta fiind un motiv in plus) Acum revin cu o intrebare: sub stopul stanga (spate) linia de la aripa ar trebui sa se imbine perfect cu linia de la fusta spate, la mine este fusta mai sus.. (am sa pun poze sa observa'ti) - intrebarea mea este urmatarea: - Aripa sau fusta spate au fost schimbate vreodata? cum pot verifica acest lucru? ![]() - m'am tot interesat, si am inteles ca asa a fost montata din fabrica - mentionez ca in dreapta vine perfect. poate dvs sunte'ti mai in tema sau aveti ochiul format si va pute'ti da seama din urmat poze. This post has been edited by Mihai,ro: 27 Dec 2012, 15:19 Attached thumbnail(s) DSCN3208.JPG ( Size: 157.64k ) Number of downloads: 369 DSCN3226.JPG ( Size: 206.26k ) Number of downloads: 347 DSCN3392.JPG ( Size: 165.17k ) Number of downloads: 408 DSCN3428.JPG ( Size: 198.15k ) Number of downloads: 391 DSCN3415.JPG ( Size: 193.41k ) Number of downloads: 336 DSCN3128.JPG ( Size: 2.38mb ) Number of downloads: 333 |
--------------------
()DACIA
1300
1974() /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\
\===[]====[]===/ |
|
remusro |
![]()
|
Aripa e schimbata, sa nu-ti faci iluzii.
![]() |
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
Mihai,ro |
![]()
|
Pff..
![]() - domnu' de la care am luat'o inseamna ca a facut o afacere buna.. am si insistat ca vreau ceva nelovit pe spate (mai ales) ![]() |
--------------------
()DACIA
1300
1974() /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\
\===[]====[]===/ |
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 560 Joined: 23 May 10 ![]() |
Pacat ca vrei sa renunti la ea doar pentru o aripa.
Va dati mari dacioti ,si cand colo... A mea e muci pe fata:fusta,capota motor,aripile amandoua,usa dreapta. Piese caut dar nu gasesc, si totusi am grija ca tablele de pe ea,asa cum sunt ,sa nu rugineasca. Si-mi face placere sa o conduc! This post has been edited by medelin: 27 Dec 2012, 16:27 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
alex-mun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.115 Joined: 14 October 06 ![]() |
Nu te grabii Mihai, daca ai vazut ca e putin mai jos aripa fata de panou gata e schimbata??? Eu unul nu cred ca e schimbata, gandeste-te ca e tehnologie de 40 de ani la aceste masini, nu exista perfectiune , mai un luft mai mare, mai una sudata mai jos , nu te grabii . Pune poze mai multe la aripa spate
![]() ![]() EU din ce am vazut acolo NU ESTE SCHIMBATA . Daca as fii langa masina ti-as zice 100 % verdictul, dar din ce vad eu acolo este pur si simplu o mica eroare din fabrica de cand au sudat partile de caroserie This post has been edited by alex-mun: 27 Dec 2012, 16:30 |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
95bogdi |
![]()
|
![]() Milmoi Motorsport Group: Members Posts: 781 Joined: 27 June 11 ![]() |
nici eu nu prea cred ca e schimbata...ai putea totusi sa te uiti prin portbagaj sa vezi daca e sudata...poate e sudata de la jumate ...prin interior s-ar vedea sudura...uita-te cu o lanterna...arata bine masina....nu`ti fa griji......
La multi ani celor cu numele de Stefan ! |
--------------------
Dacia 1310 Export
TLX
1989
- AR 05 UWW uww.....
|
|
Mihai,ro |
![]()
|
medelin - mi'a placut oarecum faza cu "Va dati mari dacioti ,si cand colo...", dar sunt foarte pretentios cand vine vorba de cerinte/ banii proprii si sinceritatea cu care sunt tratat. Nu sunt 100% sigur ca o s'o vand si gata.. la revedere, doar ca mi'am dorit o dacie sa fie cat de cat neatinsa, practic sa nu pot sa'i reprosez nimic dupa reconditionare.. in cazul de fata voi cauta alta dacie.. voi pune alti bani deoparte pt inca una (poate) si nu voi face aceeasi gresala cu care am facut'o cu aceasta.
Bine, nici acum nu pot spune ca sunt ferm convins ca a fost schimbata sau nu, pt ca nu prea se vad suduri pe nicaeri, si aripa am vazut ca are grundul acela specific celorlalte elemente (sub vopsea), dar inclins sa cred ca ori aripa, ori fusta spate au fost schimbate. "Pacat ca vrei sa renunti la ea doar pentru o aripa" - Ai scris de parca as fi vrut s'o da'u la fiare vechi:)), stai linistit.. de renuntat la ea nu renunt asa usor, am sa o schimb doar dupa ce voi fi 100% sigur ca a fost atinsa "grav" pe spate sau doar in cazul in care gasesc ceva mai bun la pret avantajos, altfel - nici vorba! alex-mun - am sa fac si alte pozesi sa postez, poate asa iti vei da seama 95-bogdi - m'am uitat deja:)) am si poze.. de sudat nu este sudata la jumatate pe nicaeri.. (de asta sunt indecis - pt. ca majoritatea care au vazut'o live mi'au spus clar ca este defect de fabricatie..) Aveti idee, daca merg la un tinichigiu poate sa'mi confirme ceva? Multam, si aveti grija de doamne! This post has been edited by Mihai,ro: 27 Dec 2012, 16:58 |
--------------------
()DACIA
1300
1974() /(__)≡≡≡U≡≡≡(__)\
\===[]====[]===/ |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Va rog ca pentru anunturi de vanzare de piese, sa folositi aria BURSA a forumului!
Acest topic este pentru discutii legate de Dacia 1300, discutii in primul rand tehnice. Va rog sa va abtineti de la comentarii legate de preturi! Incepand de astazi, 01.02.2013, NU se mai accepta totusi link-uri catre topicuri de bursa Orice mesaj offtopic sau ofensator poate fi adus intr-un mod automat la cunostinta moderatorilor sectiunii folosind butonul REPORT prezent in dreptul FIECARUI mesaj. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:35 |