Masina fara permis intra in Romania, motor de 0.5l si 5.4 CP
![]() ![]() ![]() |
Masina fara permis intra in Romania, motor de 0.5l si 5.4 CP
Pegasus |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca ai vreun accident esti gata!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Doctoru' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 January 06 ![]() |
Ce naiba asta-i breloc nu masina ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Clio
Fidji1.5dCi80CP
2005 Symbol Clio Fidji 1.5 dCi 80CP nov.2005
Skoda Fabia 1.9 Sdi Clio Fidji 1.5 dCi 80CP 2006 (de scarbici) |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Si foarte scumpa pe deasupra .... La banii astia iti iei o masina adevarata
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai are aproape pret de Smart daca nu ma insel si vine dintr-o tara cu cu un nivel de trai mult mai scazut. Ce imi ofera in plus masina asta indiana? De banii astia imi iau 2 matizuri.
Daca era 2-3 mii de euro maxim se merita, asa in nici un caz. Chiar nu mai conta ca era pe benzina la cat de mica e, diferenta la asa marime e insesizabila. Si asa are un consum enorm, pana la urma 4% consuma Symbol DCi afara, o masina de un gabarit mult mai mare. Chiar nu inteleg de ce e diesel, un motor pe benzina bine lucrat ar fi consumat mult mai putin si ai fi avut si ai fi avut si mai putina frica ca s-ar putea strica ceva. Doar faptul ca nu-mi trebuie permis. Nu-i mare lucru, regulile de circulatie tot trebuie sa le stii. Sa fie sanatosi cu reva lor, nu-si merita banii. Cel mult pentru pustii de 16 ani plini de bani care oricum nu pot avea permis. |
--------------------
.
.
.
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. daca te ciocnesti .... nu este bine zau...practic daca te ia in bot un jeep cu 50 km/h s-ar putea sa nu aleaga nimic din tine cei de la descarcerare
2.pret...mare dar, darrr... si mai mare este avantajul ca poti sa o conduci fara permis si atunci pretul nu mai este relevant...de ex. pentru un pustan de bani gata la liceu...imm?!? sau o tanti/nene prea blonda sa dea de permis Pentru fâțâiala în oras unde media de viteza este 10 km/h cred ca este ok ![]() PS: am carnet si de banii astia mi-as lua altceva ![]() |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Pegasus @ Feb 15 2006, 11:24 AM) de ex. pentru un pustan de bani gata la liceu...imm?!? sau o tanti/nene prea blonda sa dea de permis Pentru fâțâiala în oras unde media de viteza este 10 km/h cred ca este ok ![]() PS: am carnet si de banii astia mi-as lua altceva ![]() Eu zic ca ramane doar pustanul de bani gata de liceu. Un tanti/nene prea blonda ori si-ar aranja sa-si ia permisul din diferenta de bani ori daca are boli ce interzic conducerea oricum nu ar trebui sa se suie nici in asa ceva. Si cu asta poti sa omori pe cineva. Si pentru fataiala in oras la o medie de 10 km/h oricum nu te ajuta mai mult decat o masina putin mai mare dar mai ieftina. Te-ar ajuta intr-adevar o motocicleta. |
--------------------
.
.
.
|
|
Schmendrick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 February 06 ![]() |
Motor de 0,5 si doar 5,4 cp???? Si vor sa miste din loc jumatate de tona???? Daca vreti informatii corecte verificati pe site-ul: http://www.micro-ar.co.uk/pressmedia.htm
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dci
2005 extreme Clio extreme dci 65 cp 2005 argintiu metalizat (gris platine)
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Desi dimensiunile si motorul sunt foarte mici, totusi un "meserias" poate genera un carambol serios in trafic... cu pagube mari pentru ceilalti.
Doar daca vor fi acceptate pe trotuar si in parcuri, pe alei (si nici atunci, chiar) pot fi considerate ca fiind inofensive. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Masina asta e mai ceva ca Smart ...asta la o rafala de vant o arunca in primul sant
![]() ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Visez la un Smart sa pot parca in Romana
![]() E ceva sa misti juma de tona cu 5-6 cp ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Deci sunt blonda daca am ajuns sa ma iau dupa datele lor cretine.
Pe site este prezentat motorul pe benzina (chiar ma indoiam ca ar pune un motor diesel pe o masina mica de oras la care se cere agilitate, nu sa-ti proptesti piciorul in pedala cand vrei sa traversezi vreun bulevard din centru) Fuel: 65 mpg (miles per gallon). Am luat etalon galonul englezesc 1 gallon=4.54 litri (1 gallon US = 3.8 litri) Rezulta 65 mile=104 km facut cu 4.54 litri asadar Consum: 4.36 litri/100km (in oras probabil, e si normal, in afara ar fi imens consumul asta) Greutate la gol 355 kg Injectie multipunct Lombardini/Renault 21 CP "governed" ![]() Frane pe discuri cu ABS Cadru din otel etc CVT Comex transmission (transmisie variabila in mod continuu) Cauciucuri Michelin 145/60 r 13 Datele de pe Site-ul http://www.micro-car.co.uk/pressmedia.htm sunt mult mai aproape de adevar. Un minus pentru conceptia cretina a paginii care te pune sa citesti toata pagina ca sa ajungi la informatia dorita. Nu mai vorbesc ca lipsesc anumite date tehnice iar structurarea lor e deplorabila. Poate ca gusturile nu se discuta, dar are un design exterior oribil. Ramane pretul absolut prohibitiv, ce nu se justifica in nici un fel, de 5000 de euro imi iau matiz si de restul de 3000 bag benzina pentru 60-70 de mii de km in el. Confortul e asemanator, doar ca mai am inca 2 locuri in spate. Mai mult de 3000 (hai 3500) de euro nu prea avea voie sa coste. |
--------------------
.
.
.
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
ganditi-va cat de utila ar fi in cazul celor dependenti de masina, care au permisul suspandat!!! Dar in nici un caz nu as da 11.000 (fara taxe) euro!!!
e mai scumpa decat logan matiz symbol + multe alte masini noi !!!! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
div |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 13 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca, dupa cum am auzit la tv, masina nu poate fi folosita in Romania fara permis, din cauza legislatiei actuale. Chiar si conform viitorului cod rutier, tot va fi nevoie de permis. Asa ca... avantajele tind spre 0. In afara faptului ca nu are ambreiaj si consuma mai putin decat o alta masina, nu prea exista avantaje. Iar pretul este exagerat.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 Dynamique 2.0 dci 150CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(MeganeCC @ Feb 17 2006, 04:16 PM) care au permisul suspandat!!! Dar in nici un caz nu as da 11.000 (fara taxe) euro!!! e mai scumpa decat logan matiz symbol + multe alte masini noi !!!! Cred ca vrei sa spui "anulat". Nu cheltui intr-un an (cat poate sa tina maxim o suspendare daca nu ma insel) atatia bani pe taxi. E enorm, fantastic, nesimtit de scumpa. Pretul e umflat cu pompa. Chiar sunt curios cine si-ar arunca banii pe fereastra in halul asta doar pentru a parca putin mai usor decat ai face-o cu un matiz de exemplu. De diferenta de bani as da cu spatele in fiecare zi pana face poc. |
--------------------
.
.
.
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar am vrut sa zic (scriu) anulat!
Acum indiferent de pret pot sa garantez ca o vom vedea in 2-3 luni prin Bucuresti, pt unii 11.000 nu cred ca e o piedica..... |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate i se poate face un chiptuning ceva sa ajuna si ea la 60km/h...
![]() Am vazut jucaria asta mica in Cora, dar mai tare m-a atras un Clio RS de curse expus tot acolo... |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum pretul e aberant!Plus ca arata mizerabil!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Pegasus |
![]()
|
Salutare, dupa ce m-am uitat pe situl producatorului imi dau seama ca in articol apar informatii destul de ciudate mai ales referitor la motor plus ca la vers. prezentate pe situl respectiv spunea de 72mph aproximativ 115km/h ce-a ce este altceva.
Neste nene politisti spuneau ba iti trebuie, ba ca nu iti trebuie, carnet si pt. masinuta asta... daca iti trtebuie aleluia ... la banii astia nu cred ca o va cumpara cineva. |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Reproduc mai jos un anunt al unui reprezentant al firmei importatoare.
QUOTE MICROCAR este un vehicul categorie L6e - Motocvadriciclu usor si este asimilat Mopedului, putand fi condus de la 16 ani, fara permis, fara inmatriculare. Modele: MC1/MC2, motor Lombardini Diesel 505cm3, consum maxim 3.5 l/100 km, automatica, 2 locuri, viteza maxima 45 km/h. Producator: Microcar Franta Reva Romania srl - importator exclusiv pentru Romania www.microcar.ro Costa cam mult ca sa mai ramana interesant. N-are cum sa stea bine cu siguranta in caz de impact, chiar si modelul cu airbag (chiar daca merge numai cu 45 km/h, nu se stie cu cat merge celalalt). Momentan nu se poate conduce fara carnet dar e omologat conform noului Cod Rutier ce va sa vina, Dumnezeu stie cand. Si totusi, fara un minim dovedit de cunostinte de circulatie? Ma rog, asta e un rezultat al alinierii la legislatia europeana. Nu pricep de ce pretul e mai mare cu 1000 de Euro fata de Italia de exemplu (doar pt. ca suntem cu 1000 de km mai departe de producator?). Pana la urma, noroc cu pretul mare. This post has been edited by cipman: 20 Feb 2006, 19:52 |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mie mi se pare normal sa coste atata. Chiar daca ar fi avut un pret mai mic, tot aceleasi comentarii ar fi existat, tot s-ar fi zis ca e prea scumpa. Asa ca de ce sa nu-i creasca pretul. Asa o masina n-ar cumpara-o un om normal, ci doar cineva care are un fix, o doaga lipsa, sau un pusti de liceu(sc generala
![]() La noi in tara probabil s-ar incadra in categoria B1, asta cu conditia sa fie limitata masina la 50km/h. In cazul in care e adevarat ca prinde 115km/h intra la categoria B. Si pun pariu ca la o coloziune se face praf atat masina cat si pasagerii. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Praf se face si un Tico.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(diesel_power @ Feb 20 2006, 07:53 PM) Asa ca de ce sa nu-i creasca pretul. Asa o masina n-ar cumpara-o un om normal, ci doar cineva care are un fix, o doaga lipsa, sau un pusti de liceu(sc generala ![]() Si de ce ma rog nu mi-ar fi buna o astfel de masinuta sa ma duc la servici, facultate, la parc, la prieteni, magazin, supermarket, piata intr-un cuvant, sa inlocuiasca transportul in comun? Daca eu nu vreau sa tarai o tone de fiare dupa mine ca sa imi iau o sacosa cu cartofi si vreau sa merg doar cu o masinuta de 4-500 kg nu sunt un om normal? Numai la romani e mentalitatea asta ca, daca nu esti vazut in ditamai masina esti un nimeni. Si nu mi s-ar parea normal sa dau 10mii de euro pentru asta ci sa platesc cat face. |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
Mai bine iti iei un scuter!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
nashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
|
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
mai bine iti iei tricicleta cu atas.
am vazut si eu masina la cora militari. arata oribil la banii astia. mai bine imi iau A6 din Germania si nu stau cu frica ca ma poate strvi oricine pe strada. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Intrebarea mea este cum sa circule o persoana pe drumurile publice cu un vehicul fara sa cunoasca regulile de circulatie?
O alta intrebare este ce se intimpla daca iti loveste masina? Sint obligati sa aibe RCA? Sau cum? Oricum pretul este mai mult decat exagerat! |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
Nu incurajez astfel de masini!Intai sa-si ia permisul.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Mi se pare aberant sa circule asa ceva pe drumurile publice condusa de cineva fara permis! Ce te faci daca te loveste o chestie de asta condusa de unu de 12 ani?Te duci la taticu/mamica lui ...sa-ti repare masina?
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:47 |