DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> LOGAN: dotari, preturi si optionale

GeorgeB
post 29 Jul 2004, 08:17
Post #61

the 7 stars of Pleiades constellation

Group: Members
From: Bucuresti

cred ca tot cablu este . la clio cablu este.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sp67
post 29 Jul 2004, 18:38
Post #62

Membru

From: Bucale

Am vazut pe strada una de 5000E (avea si barile complet negre, nu numai calandrul), si avea jenti de 14, si mai erau si cauciucurile inguste (probabil 165 sau cam asa) - din spate arata ridicol, ditamai masina pe rotite de tricicleta.

--------------------
+
RaduMan
post 30 Jul 2004, 07:52
Post #63

Membru

From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni

Parca anvelope de 15" vor fi doar la variantele superioare ca echipare. Restul pe 14".

--------------------
VW Touran 2004 Trendline
NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
+
GeorgeB
post 30 Jul 2004, 07:53
Post #64

torile pe 15" vor fi disponibile doar pe varianta de 8000E standard.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
van den plas
post 30 Jul 2004, 08:28
Post #65

Membru

Am vazut pe strada una de 5000E (avea si barile complet negre, nu numai calandrul),  

Cred ca ai vazut varianta de 5700 E. Se pare ca nu va mai exista o varianta de 5000 E, ci una de 5500 E. Cel putin asa a declarat Stroe intr-un reportaj realizat cu ocazia scoaterii din productie a berlinei.

--------------------
Ford Mondeo TDCI
+
maddan
post 30 Jul 2004, 09:05
Post #66

Speedy Gonzales

Pai asa ar fi si normal - sa fie Solenza pana la 5300 euro (Europa, Confort si Confort cu optionale), si apoi sa te orientezi spre Logan.

Cred ca Loganul de 5000 euro este teoretic posibil, dar nu ar interesa pe nimeni. Poate doar pe taximetristi (vezi si sondajul de pe site-ul nostru).

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... - Bsiceva... 2006/7
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
autopanda
post 4 Aug 2004, 01:03
Post #67

Membru incepator

Nu inteleg : Laureat 1.4 mpi vine din dotare cu jante de 15 ? sau de 14 care sunt ca de 13? :shock:

--------------------
+
autopanda
post 4 Aug 2004, 01:22
Post #68

Membru incepator

Am atasat fisa tehnica in care am vazut ca toate versiunile au in dotare pneuri de 15 . Ce sa mai poti crede? Ceata totala :shock:

Attached thumbnail(s)
LoganTechnicalData.jpg ( Size: 140.28k ) Number of downloads: 307

--------------------
+
dectrules
post 5 Aug 2004, 12:05
Post #69

Membru incepator

Fratilor am o gramada de lamuriri. Am fost la Dacia de pe Calea Floreasca si m-au indrumat sa vad Loganul in urmatoarea locatie: Strada Biharia in cladirea Melvin sau Melvin...nu mai stiu exact. Imediat dupa podul de la Baneasa(cel de la cladirea Elvila, langa sediul central OMV), unde acum se construieste noul sediu Ford, cum vii dinspre Barbu Vacarescu spre Aeroportul Baneasa se face o strada. Pe ea mergi vreo 500 m si gasesti pe partea stanga incinta acelei cladiri.Tot aici gasesti si Acadamia Automobilului DACIA. Vei avea placerea sa gasesti vreo 10-15 Loganuri de diverse culori, si oameni deosebit de amabili care iti vor raspunde la toate intrebarile. Reactia mea la vederea Loganului a fost: UUUAAAAUUU CE IMENSITATE !!!! Deci tin sa va spun ca e un gigant. Mai mare decat Peugeot 307 ! Un fund imens ce il depaseste pe al Borei. Puse in paralel un Logan cu un Vw Passat, Passatu era un mic copil. Stiu ca e incredibil dar cei de la Dacia in sfarsit ne multumesc deplin ! In privinta rautaciosilor tin sa va spun ca COMPUTERUL DE BORD exista si pe varianta de 7100 Euro si e un computer in adevartu sens al cuvantului: consum instantaneu,medie,zilnic,km ce mai pot fi parcursi, si toate celelate functii. bordu e jmenar rau. Cadranele sunt de o masina sportiva, adica comparativ cu cele de la Clio Symbol care sunt parca de copilasi. Jentile sunt imense si intr-adevar se vor fabrica cu cauciucuri Montana. Asta e , la mine cele actuale de pe SN au mers 40,000 fara prbl, de fo 3 ani de zile. Nu stiu de ce va plangeti...???!?!? CDplayerul e cel calsic de pe Renault, in spate parca aspectul interior al usilor e cam aiurea, dar nici perfecta nu putea fi !!! Culorile care sunt acolo erau: Bej,Rosu,Albastru Egee. Motorul de 1,6 era super, consumul pe care il indica ei in catalog la 1,4 si 1,6 sunt supraestimate, dar pt. cei cu Solentza care se cred fericiti cu un consum mai mic va zic ca motorul de 1,4 are total alt raport de functionare la Logan fatza de Solentza / SN. Daca vreti mai multe info duceti-va si satisfaceti-va CURIOZITATEA ! Am zis !

--------------------
Suzuki Grand Vitara - B-17-JDR 2008
Fost posesor de Dacia 1310 CN, Dacia SuperNova Europa, Dacia Logan, Renault Laguna Estate2 actual trecut la 4X4 datorita drumurilor. Dar Dacia RULES ! Astept Dacia SUV !
+
MoneyTalks
post 5 Aug 2004, 12:15
Post #70

-

From: Ireland

Puse in paralel un Logan cu un Vw Passat, Passatu era un mic copil.  

Hehe, nici chiar asa :twisted: Doar nu vrei sa te si credem? laugh.gif Mai un pic si ne spui ca un S Klasse e si el un mic copil laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
GeorgeB
post 5 Aug 2004, 12:29
Post #71

da mah... mic copil , dar mai precoce dezvoltat laugh.gif

dimensiuni passat : 4703x1746x1462
dimensiuni logan : 4250x1735x1525

hmmmm.... pare, pare ... dar apare ?

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
DSA
post 5 Aug 2004, 12:33
Post #72

Membru incepator

Hehe! decturles> te intelegem ca te-ai entuziasmat dar chiar sa zicem ca Passatu e mic copil ... ??? :shock: E exact dimensiunile unu 307 nu mai mare. Dar pana la Passat mai este cale lunga.

--------------------
Dacia Logan Ambition - 1.6
+
klaus
post 5 Aug 2004, 12:40
Post #73

步步

Group: Moderatori

Draga dectrules, apreciez informatiile pe care le-ai postat aici, in special ca ai reamintit sediul Academiei Auto Dacia (informatia exista pe aici pe undeva, dar se pare ca i-a trecut intre timp). Insa as tine sa mentionez ca traiesc cu o vaga impresie ca te inseli privitor la dimensiuni.
Am fost acolo cu Skoda octavia, iar Loganul nu numai ochiometric, dar si comparativ, cu octavia parcat langa el, este mai mic. Deci este mai mic si decat passat-ul. Nu-i chiar asa gigant. Este foarte aproape de Bora.
In ceea ce priveste rotile Montana, recomand cu caldura un search pe forum legat de ele, search care iti va lamuri multumirea ta: rotile sunt dintrun cauciuc tare, care nu se macina cum trebuie (la cei 3 ani si 40 k Km ar fi trebuit schimbate), drept pentru care raman "ca noi", cu reversul medaliei, de a fi extrem de putin aderente in cazul franarii de urgenta (pe scurt devii sanie).
Motorul de 1.6 este intr-adevar super, arata frumos asa nou, curat, sta frumos in locasul lui, dar mai multe (despre comportament etc) doar dupa drive-test. Pana atunci presupunem doar.
Cadranele de bord sunt de provenineta, cel putin ca design, de la noul clio, cu influente de megane 2.
Legat de consum, atrag atentia ca fabrica nu a supraestimat nici consumul DSN, nici cel SLZ, ba chiar dimpotriva, ceea ce pe mine ma face suspicios la o supraestimare in cazul Logan...
Oricum, ma bucur ca mai exista entuziasti care sa descopere logan-ul, dupa atatea imagini publice prin diverse locuri (reviste, televizor etc.)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
maddan
post 5 Aug 2004, 13:11
Post #74

Speedy Gonzales

Poate mai inalta... De-aia arata si ca o duba, din fata.

In rest, ma bucur ca ti-a placut!

--------------------
+
Sclaud
post 5 Aug 2004, 15:58
Post #75

Status: activ

From: Brasov

COMPUTERUL DE BORD exista si pe varianta de 7100 Euro si e un computer in adevartu sens al cuvantului: consum instantaneu,medie,zilnic,km ce mai pot fi parcursi, si toate celelate functii.

Intrebare : BOTONUL de unde se manevreaza "gombuderu'" asta l-ai vazut "care este" ? ca sa zic asa ... ca io nu l-am depistat la cea pe care am vazut-o eu (era un Laureate cu motor de 1.6).

--------------------
none none - BV-XX-XXX 2019
+
Razvy
post 6 Aug 2004, 00:29
Post #76

Razvy

Butonul pt computer este in capul manetei de semnalizare din partea stanga a volanului. L-am vazut cu ochii mei. Astept dieselul!

--------------------
Renault Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor ! 2010 Privilege
Si iar e vineri !
+
Ziggy2k1ro
post 6 Aug 2004, 08:08
Post #77

Membru incepator

From: Constanta

Motorul de 1,6 era super, consumul pe care il indica ei in catalog la 1,4 si 1,6 sunt supraestimate, dar pt. cei cu Solentza care se cred fericiti cu un consum mai mic va zic ca motorul de 1,4 are total alt raport de functionare la Logan fatza de Solentza / SN.

Vrei sa zici ca da randament mai bun un motor 1.4 de pe LGN decat 1.4SLZ? :shock:

--------------------
Laureate 1.4MPI - CT-__-___
Nihil Sine Dero
+
Cornel001
post 6 Aug 2004, 20:58
Post #78

membru belit

Eu stiam ca din contra e ceva mai "usor".
ia uite cica :
Solenza : la gol in ordine de mers 1010
Logan: Gol in ordine de mers 975 (1.4) respectiv 980 (1.6)

Desi daca o incarci la maxim , tiannd cont ca Golanu e mai spatios si la bagaje si pt bobor :
Solenza : total maxim autorizat 1460
Logan: Total maxim autorizata 1535 respectiv 1540

Da, stiu ca , dupa dimensiuni, Loganu pare mai greu...
Oricum , am inteles ca pt Logan la motor si/sau cutia de viteze, s-a mai umblat putin la ajustari (cuplu, momente, trepte) sau cam asa ceva nu prea ma pricep la astea

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
dectrules
post 6 Aug 2004, 21:14
Post #79

Membru incepator

Asa, deci sa dau raspunsuri pe rand:
Pt. klaus : Tin sa pun un pariu cu tine in privinta latimii si inaltimii lui LOGAN VS. PASSAT. Nu stiu de Octavia dar din cate stiu eu Octavia este mai mica decat Passatul. Cu ochii mei caprui impreuna cu alte 3 persoane am vazut Dacia alba din faza sediului Dacia Floreasca si am comparat-o cu un PASSAT suit in paralel cu LOGANu pus pe bordura si tot era mai MIC !!!!!!!! Deci...???!?! In privinta rotilor, fie cum zici tu sanie nesanie, dar cu ABS nu cred ca mai avem de ce sa ne temem ! Eu unu cu ale mele ti-am zis poate nu sunt omu' ala sportivu cu demaraje si frane bruste, dar cred ca atunci cand ajung la 40,000 oricum mi le schimb (caci vine iarna...). Daca ii rugai pe baieti atunci cand ieseau cu ele la plimbare te puteai urca in spate si te convingeai de cum merge motorasu de 1,4 comparativ cu cel de la Solenza. Acum nu stiu ce sa zic, la SN mers cu 100 in afara Bucurestiului si 60 in orase pe un drum Bucuresti Sibiu ajung sa consum 5.3 cred ca fata de cifra pe care o scriu ei acolo e ceva mai putin ! Dar dupa cum a zis OBSCURU ca nu are cum sa fie randamentul mai bun la LOGAN decat la SOLENZA, atunci cum se explica ca LOGANUL are trecut un consum cu mult mai mare decat la SOLENZA (la acelasi motor si aceeasi cutie de viteze dupa cum afirma tot el). E clar ca exista un alt chip de tuning pe motor. Oricum cei de la Academie au zis ca are alte rapoarte fata de Solenza (si eu ii cred). Loganul nu e cu mult mai greu decat Solenza (cu vreo 10-20 kg).
AM ZIS :wink: !

---

Avertisment dat de moderator: Alta data sa NU mai scrii in stil mirc! :vmad: De data asta ti-am editat postul, dar alta data ti-l sterg FARA alt avertisment!

--------------------
Suzuki Grand Vitara - B-17-JDR 2008
Fost posesor de Dacia 1310 CN, Dacia SuperNova Europa, Dacia Logan, Renault Laguna Estate2 actual trecut la 4X4 datorita drumurilor. Dar Dacia RULES ! Astept Dacia SUV !
+
Sclaud
post 6 Aug 2004, 21:18
Post #80

Status: activ

From: Brasov

Nu stiam masa la SLZ dar nu mi-as fi inchipuit ca e mai "grea" decat Loganul ... hmm sad.gif ... macar asa ochiometric si tot te inseala ...

--------------------
none none - BV-XX-XXX 2019
+
Ziggy2k1ro
post 8 Aug 2004, 08:27
Post #81

Membru incepator

From: Constanta

Da' pe date tehnice oficiale... cum suna LGN1.4 vs. SLZ1.4? :wink:

--------------------
Laureate 1.4MPI - CT-__-___
Nihil Sine Dero
+
Mihai_E
post 9 Aug 2004, 13:06
Post #82

Membru autentic

am vazut si io una pe autostrada simbata, era albastra si avea numere de Ag, dar nu mi s-a parut asa de mare (adica e mai mare decit DSN/SLZ), da in nici un caz cit Passatu, mai degraba aduca cu Bora, cum spunea si Klaus. oricum, mi-a placut cum arata.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
MoneyTalks
post 9 Aug 2004, 14:03
Post #83

-

Pentru cei ce vad Loganu mai mare ca Passat: o vizita la oftalmolog nu strica... :mrgreen:

PS. Nu va mai aberati cu chestii de genul asta pentru ca voi sterge astfel de aberatii fara alta avertizare!

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
maddan
post 9 Aug 2004, 15:34
Post #84

Speedy Gonzales

MoneyTalks, stai putin mai calm.

Passatul este intr-adevar mai mic decat Loganul, dar doar la INALTIME.
Si asta se datoreaza si celor 10 cm in plus la garda la sol ai Loganului, si faptului ca masina este suprainaltata (de unde si aspectul de dubita cand o vezi din fata).

Pentru conformitate, dimensiunile sunt:
(Inaltime, lungime, latime (fara retrovizoare), ampatament):
Passat: 1462/4703/1746/2703
Logan: 1525/4250/1735/2630

Asadar, Passatul este doar aparent mai mic decat Loganul. In realitate, este o masina mult mai echilibrata in proportii, care ofera spatiu interior prin dispunerea pe lungime mult mai relaxata (vezi diferenta notabila de ampatament si latime: 50 cm in lungime!!!).

Un alt plus al Loganului este volumul portbagajului: 510l fata de 475l ai Passat-ului, daca tot e sa facem comparatii.

Oricum, faptul ca Loganul este mai INALTA decat un Passat nu are de ce sa ne bucure. Dimpotriva, asta afecteaza mult performantele la sosea si consumul de combustibil. Dupa cate stiu, Loganul are un coeficient aerodinamic deosebit de prost.

Asadar, daca vi se mai pare ca Loganul este mai mare decat Passat-ul, urcati-va si intr-una si in cealalta. Inalt nu inseamna mai MARE. laugh.gif

--------------------
+
MoneyTalks
post 9 Aug 2004, 16:34
Post #85

-

Inalt nu inseamna mai MARE. laugh.gif

Pai eu ce am spus mai sus? :twisted:

Si daca tot e sa comparam Logan cu... Passat laugh.gif laugh.gif laugh.gif atunci sa remarcam ca: Logan are 4250cm, iar Passat 4703, deci este cu 45 cm mai lunga. Acesti 45 cm se regasesc in... interiorul masinii. Deci Logan NU are cum sa aiba un interior mare (atentie, mare NU inseamna inalt :twisted:)

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
alx
post 9 Aug 2004, 21:13
Post #86

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

bre, io sunt inscris la ambition cu banii jos si, sa fim seriosi, nici-un moment nu m-am gandit ca ar fi mai mare ca un passat (masina mea de vis).

Inceteaza sa mai aberezi comparand mere cu pere si compara mere cu mere adique logan vs albea&co. nu cu passat... laugh.gif

te pomeni ca odata cu iesirea loganului se micsoreaza vanzarile porsche romania... :shock: Unele masini e de vis (megane2 dci, passat 130cp tdi) si altele e realitate (tico, matiz, dsn, slz si LOGAN). cel putin pt unii ca mine...

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 - varies 2.0 benzina
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
crama
post 11 Aug 2004, 11:16
Post #87

Membru incepator

From: Suceava

iata raspunsul celor de la Dacia (vocea.clientului@daciagroup.com):

Referitor la celelalte aspecte, va informam faptul ca autoturismele Dacia Logan sunt echipate in serie cu roti de 15" si pneuri 185/65 R15T...

--------------------
Logan Preferance 1.4
O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti.
+
RaduMan
post 11 Aug 2004, 11:50
Post #88

Membru

From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni

Daca toate autoturismele Logan vor avea roti de 15", de ce ar fi facut tablita aia cu doua tipuri de anvelope?

--------------------
VW Touran 2004 Trendline
NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
+
klaus
post 11 Aug 2004, 11:58
Post #89

步步

Group: Moderatori

Pt. ... viitor? Cand o apare logan "europa" sa-i bage jenti de 14.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
crama
post 11 Aug 2004, 11:59
Post #90

Membru incepator

From: Suceava

poate ca cele de 14" vor dota modelul de 5000 E, sau alte modele pentru alte piete.
Daca nu ma insel fotografia de mai sus e de pe un site unguresc.
Pentru modelele comercializate in Romania in aceasta toamna ai vazut ce mi-au raspuns cei de la Dacia: 15"

--------------------
Logan Preferance 1.4
O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti.
+
10 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 16:47
Forum Renault