Cine mai iubeste pisicutele?
![]() ![]() ![]() |
Cine mai iubeste pisicutele?
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu vreau sa omor toate matele ,miau facut masina praf ,capota numai zic e praf de zgarieturi,parbrizul plafonul ce naiba or cauta pe el nustu.si ps boii de vecini care mai arunca mancare pe masina mea .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pedro, o lasi sa te linga pe fata?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 18 Oct 2006, 14:11) eu vreau sa omor toate matele ,miau facut masina praf ,capota numai zic e praf de zgarieturi,parbrizul plafonul ce naiba or cauta pe el nustu.si ps boii de vecini care mai arunca mancare pe masina mea . Cand o sa ajungi si la a mea , am sa iti las usa deschisa , dupa usa o sa fie eu cu un topor, pana atunci o sa imi iau si un pui de la tarzy care o sa aibe ce sa manance juma de an. P.S. Muta-ti masina de acolo daca iti arunca aia mancare pe ea, tu de ce crezi ca se suie matele pe ea ! Argon , nu ma pupa ca ii e frica de mine , cand era mica o chinuiam , odata am bagat-o si in congelator si am uitat de ea 5 min. Dar o iau eu in brate si o zmotocesc si se enerveaza. This post has been edited by Pedro: 18 Oct 2006, 13:18 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Uite aici, adevarate monumente de inteligenta:
http://www.youtube.com/watch?v=g8ctshbeWZE http://www.youtube.com/watch?v=OUtuiXQ5ps8 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
argonele, ma asteptam la mai mult de la tine...
Dar ca sa ma cobor la nivelul tau de intelegere uite o replica. Caini destepti (mai ales ultimu...... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xHS0iqnQApU http://www.youtube.com/watch?v=2Cl020-D2Xc http://www.youtube.com/watch?v=0aF1dDG7Oj0 http://www.youtube.com/watch?v=osVxl70XTY0 This post has been edited by driverx: 18 Oct 2006, 13:25 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
Nu am luat apararea cainilor, sunt in aceasi oala
Cred ca o sa-mi pun si eu trapa electrica... http://www.youtube.com/watch?v=QzY35zHdmhA ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
de asera am si eu o mata mica. De 3 zile statea in holul blocului cu o floare in gura, o furase de la florarie, si se juca ....
Am mai avut pisici ani de zile, chiar si un motan de vre-o 7 kile, era mai mult tigru ![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Si a mea iese insotita de la etajul 1 dimineata si dupa-amiaza, nu depaseste perimetrul gradinii blocului, trece in casa upon request, nu strica nimic. Cum ii cresti, asa ii ai.
Pisica se descurca singura, nu si-a atrofiat toate instinctele de supravietuire. O lasi afara - mai prinde o vrabie, un porumbel, nu moare. Am vazut scena cu un ciine caruia ii aruncasem o bucata de piine cu ceva. Trece vrabia in zbor si-i fura piinea DE SUB NAS. Dupa aia se uita gales cum se pierde-n zare cu mincarea-n gheare. Ciinele e sufletist, e bun de paza etc., dar si-a pierdut orice legatura cu natura, a devenit un parazit al omului. Imi pac si ciinii, dar nu as tine la bloc pentru nimic in lume. Ciinele pute a javra, pisica nu miroase a nimic. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(workarea @ 18 Oct 2006, 14:35) ....Trece vrabia in zbor si-i fura piinea DE SUB NAS. Dupa aia se uita gales cum se pierde-n zare cu mincarea-n gheare. http://www.youtube.com/watch?v=6POd1WUVhgs ![]() ![]() QUOTE(workarea @ 18 Oct 2006, 14:35) Indeed. ![]() This post has been edited by driverx: 18 Oct 2006, 13:49 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
1. ce nu pot intelege eu? cum poti iubi animalele dar numai o parte dintre acestea?
2. iar exemplele din filmulete nu reprezinta altceva decat tampenia unora care cica iubesc animalele. 3. dupa parerea mea cei care nu iubesc animalele au oaresce probleme. 4. sau poate unii dintre noi iubesc doar porcul, vaca si gaina pentru ca astea au o utiliate. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io de la porc iubesc numai muschiul.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
maxiK
Nu e vorba de asta. Eu iubesc si respect toate animalele. Eu duminica am salvat 2 pui de catei de la o moarte aproape sigura, desi sunt fan cats. Ca sa nu mai vorbesc ca dupa nici o ora ce slalomuri faceam cu masina sa evit un caine idiot care doar in fata masinii mele vroia sa stea. Mi-am zis ca o sa ii iau din plin ca nu imi pun viata in pericol pentru ei, dar instinctual tot m-am lipit de frana si dadeam ca nebunu din volan. Deci nu e o problema. Aici e doar un circ who is better, asa sa ne mai distram si noi. This post has been edited by driverx: 18 Oct 2006, 14:10 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
ceea ce am postat mai sus nu era adresata cuiva anume. doar am expus o mai veche nelamurire (daca ii pot spune asa) a mea.
dupa cum stii si eu tot fun mârtoci sunt. am cativa colegi, cei drept mai in varsta, cu care ma contrazic pe treaba asta. am observat chestia asta mai ales la tara cand mai mergeam pe la cate un amic. acolo se considera ca o coaja de paine/zi este suficienta pentru un caine, restul la animale ca doar cainele nu face altceva decat sa latre... pai atunci la ce pana mea mai tii cainele ala .... care mai e si legat in lant. in fine asta e alta treaba, numa` ca ma oftica rau |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
driverx |
![]()
|
Da...asa e cu cainii de la tara. Dupa mine ii tin complet degeaba, dar ce pot zice. Au ei un comfort psihologic in plus...dar cam scump
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(david79 @ 18 Oct 2006, 14:34) de asera am si eu o mata mica. De 3 zile statea in holul blocului cu o floare in gura, o furase de la florarie, si se juca .... Am mai avut pisici ani de zile, chiar si un motan de vre-o 7 kile, era mai mult tigru ![]() Floricica |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Man...pune-i numele asta: Mouse. Eu am vrut mult sa pun numele asta la fiara mea dar pretena nu a fost de acord. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(david79 @ 18 Oct 2006, 14:34) dar asta mica e belea. Nu stiu ce nume sa ii pun. Pisoiul meu raspundea la 2 nume: - pisi (original, nu ) - ciurciumelu (preferatul meu ) ![]() P.S.: Aveti grija ce ii dati sa manance ca a-l meu o facut piatra la rinichi de la bobitzele (mancare de pisici uscata ) care se gasesc in comert si a decedat ![]() Sa-i fie tarana usoara. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
driverx |
![]()
|
A meu raspunde si la: Prostuu'
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Aveam un caine la tara, nu vedea de la bunicul meu decat o bucata de mamaliga/zi si atunci sarea sa rupa lantul.Motivul acestui regim auster: ce produce cainele asta ca sa primeasca mai mult?. Mai avea si o problema cu lantul care nici macar nu era suficient de lung, statea cateodata cu gatul stramb. Il poreclisem Ilascu ( era pe toate posturile TV atunci). A murit nefericit si neinteles in vreo 2-3 ani, a fost urmat de o catelusa care i-a mostenit soarta.
Mentalitati taranesti... Mor de dragul pisicilor dar imi este foarte greu sa tin una in apartament, s-ar plictisi singura pana seara cand vin eu de la serviciu. This post has been edited by prody: 18 Oct 2006, 17:57 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@driverx: tot pe lapte-l tii saracu'?!
hai ca a crescut, poate lua exemplu de la al meu ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() QUOTE(prody @ 18 Oct 2006, 18:55) ........... Mor de dragul pisicilor dar imi este foarte greu sa tin una in apartament, s-ar plictisi singura pana seara cand vin eu de la serviciu. aici chiar nu ai dreptate, poate doar sa o iei de foarte mica (pana-n 2 luni) altfel ... tu sa-i pui potol si apa la indemana ca-si gaseste ea de lucru. cand mai am un w/e liber - mata mea se uita la mine foarte ciudat, parca as deranj-o ... se gandeste "da nu se mai cara asta o data afara ..." ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io am boala mare p-aia care-si iau caine si-l tin legat si flamand! Si nu ma refer numai la tarani! Mai vad si prin oras cate-o javra d-asta batuta de soarta...O iau razna cand vad oameni d-astia!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Acuma sper ca nu faci spume si cand vezi un caine mic legat de un stalp pentru ca proprietara lui, tanti pensionara s-a pus la coada la lapte.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Drivere, cainii mici de obicei sunt alintati...nu stiu de ce dar asa e!
![]() Si daca e legat de stalp n-are nimic, ca are adapost de vant. ![]() Costi: ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
si eu iubesc pisicutele astea
|
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:15 |