Cine mai iubeste pisicutele?
![]() ![]() ![]() |
Cine mai iubeste pisicutele?
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
S-o am 2 specimene.... panarama prin casa de nu mai zic....
IM000344.JPG ( Size: 514.16k ) Number of downloads: 100 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@dantes:
Alea nu sunt artistele din filmul "Pisica alba, pisica neagra" ? Cum de s-au lasat fotografiate pe gratis ? |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Si eu iubesc pisicile (mai mult iubesc pasaricile) imi plec de mor spre exemplu cand aveam vro 14 ani am avut un motan negru mare si frumos, ehh ce vremuri , intr-o zi m-am jucat cu el l-am invatat sa se invarta l-am apucat de coada si l-am invartit pana a scuipat soricelul prins cu cateva minute mai devreme
![]() ![]() Imi plac animalele sa nu ma intelegeti gresit dar cu pisicile nu ma inteleg doar pentrul faptul ca sunt nesimtite si parsive ! Era o zicala parca : ce zice o pisica cand stapanul mananca ?? "abia astept sa moara sa mananc eu ce are in farfurie" si ce zice cainele ?? "abia astept sa termine de mancat ca sa poat manca si eu resturile" ! Man's best friend ???? Berea ![]() Salutare, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Stateau in bucatarie la mica ciupeala si le-am prins... insa in graba am luat aparatul mai naspa si n-a iesit poza cum trebuie... Si mai am d-astea in tavaleli cumplite ca vezi doar o pata alba apoi una neagra apoi iar alba..etc.. Sunt panarame mari...
Mie imi plac si cainii dar un caine e pacat sa-l tii la bloc...parerea mea... IM000320.JPG ( Size: 371.85k ) Number of downloads: 94 IM000338.JPG ( Size: 373.89k ) Number of downloads: 73 IM000332.JPG ( Size: 379.88k ) Number of downloads: 68 This post has been edited by dantes: 19 Oct 2006, 14:03 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bre, aia alba are o mecla cam tembela
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dantes |
![]()
|
Tembela ?
![]() ![]() Aia alba e dusa rau cu pluta.... ce-i face lu' asta negru te dispera... Oricum sunt niste panarame... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
mraluci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 September 06 From: Iasi ![]() |
Am avut pisica 10 ani d zile si nu mi-a facut niciodata nici un necaz..Ba chiar mi-a mers peste tot si cu trenul si cu masina ,fara sa faca mofturi de vreun fel.Nu mi-a furat,nu mi-a daramat,nu mi-a rupt,isi stia locul si lungul mustatilor.Cred ca matzele sunt nesimtite si parsive doar cand sunt lasate sa fie asa..
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
am si eu o intrebare..cum dresezi o pisica sa isi faca nevoile in lada cu nisip? ca ma bate gandul sa imi iau una..da' nu prea le suporta mama ca fac mizerie..(am mai avut un pekinez
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca nu nimeresti una maniaca si bolnava rau cum ii a mea la capitolul sapat/scurmat/acoperit, nu vei avea probleme cu mizeria. Cainii is prosti, mai ales ca trebuie scosi afara ca altfel se scapa pe ei. La pisica n-ai treaba.
A meu avea o luna cand l-am salvat, i-am luat ladita de nisip, am pus nisip, am plasat strategic pisica IN ladita, am luat in mana una bucata picior fata si am scurmat eu. Am dat de 2 sau 3 ori, dupa aia i-am dat drumul. Minunea minunilor.....instant s-a pus sa faca si el acelasi lucru. O singura data s-a scapat cu pipi pe parchet, in rest n-am avut probleme cu el..... Cats rules. This post has been edited by driverx: 19 Oct 2006, 17:48 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bai Drivere, ia cenzureaza-ti limbaju vis-a-vis de caini ca ne suparam si s-ar putea sa ramai fara motanoi!!!
![]() Potaia mea e unicat, nu face decat intr-un anumit loc...si imi da si semnale cand ii vine...baga coada intre picioare, sta pe vine si incepe sa schelalaie. ![]() LE: Si nici nu mananca de pe jos. ![]() LLE: Si nici nu sare de la balcon!!! ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 19 Oct 2006, 17:56 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Daca tu crezi ca pisicile mananca de pe jos....te inseli. A meu sub nici o forma nu face asta. Daca ii pica crontanele deale lui pe langa blid (isi baga prea tare botul ala de prost) nu le mananca nici daca le lasi cu zile. Daca i le pui inapoi in blid (deh....economie
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu-i chiar asa....al meu haleste de pe jos....daca imi scapa pe langa castronel alea scapate sunt halite primele....si vitaminele le haleste din mana pana se plictiseste si atunci trebuie sa le arunc pe jos : fuge dupa ele si le "prinde" dupa care la haleste..
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
sefu_alx |
![]()
|
ce le dati sa manance? (la pisici)
pe mine m-a muscat o pisica cand eram mai mic..fara misto ![]() This post has been edited by sefu_alx: 19 Oct 2006, 18:35 |
--------------------
x
y
2009
|
|
driverx |
![]()
|
Friskies de pui, de peste....cam astea ii plac. Dupa iepure nu se omoara. La fel dupa Wiskas...care am auzit ca e si naspa.
In rest, mai primeste carne (preparata) cand prietena face ceva mancare. Nu ii dam mult dat fiind ca poate sa contina diverse condimente. Ii mai luam Kitekat dinalea cu zeama (gelatina sau ce ii) cand ii cuminte....CAND.........dar le devoreaza....nu apuc sa storc totul din plic..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sefu_alx |
![]()
|
costa mult sa intretii o pisica ?
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
driverx |
![]()
|
Un plin de benzina
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sefu_alx |
![]()
|
|
--------------------
x
y
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vaaai Argoane da ce rau esti!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
e atat de rau incat imi sterse postu' in care ii spuneam perelele de pe forum
alta dovada de inteligenta |
--------------------
x
y
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() Ahaaaa...deci lucreaza murdar,a? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
Bai, da' ce va mai iubiti aici.....parca aici era vorba de cine iubeste pisicutele....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sefu_alx |
![]()
|
i-am zis ca e inteligent si mi-a dat warn pe motiv : "jigniri"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() driverx,eu vorbeam de pisici pana se se bage argon aiurea,uita-te cine a facut off-topic asta da exemplu de moderator hai..sterge-l si pe asta.....aa.....aici nu esti moderator ![]() This post has been edited by sefu_alx: 19 Oct 2006, 21:08 |
--------------------
x
y
2009
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
@sefule alx, daca vrei pisica, nu mai sta pe ganduri, daca o inveti sa isi faca nevoile unde trebuie, nu o sa ai probleme cu ea niciodata. Motanul meu, e foarte inteligent, iasa singur afara, si vine inapoi ( urca pana la etajul 3 ).
Acum depinde cat de jucause mai e pisica pe care o vrei, daca nu esti atent o sa sparga ceva prin casa ![]() LE. argon ti-a dat warn? This post has been edited by EUROPE_: 19 Oct 2006, 21:07 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sefu_alx |
![]()
|
mai stau pe ganduri ca tre' sa o conving pe mama ca ea nu prea suporta animalele de "casa"
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Radem glumim dar nu parasim incinta(cafeneaua), asa ca abtinete de la stou pe sectiunile tehnice ! ![]() LE intradevar pisica aia ce te-a muscat era turbata..indubitabil ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sefu_alx |
![]()
|
QUOTE(argon @ 19 Oct 2006, 22:13) ![]() Radem glumim dar nu parasim incinta(cafeneaua), asa ca abtinete de la stou pe sectiunile tehnice ! ![]() LE intradevar pisica aia ce te-a muscat era turbata..indubitabil ![]() scuza-ma ,dar tocmai asta faci tu acum la sectiunea "Alte discutii" ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
argon |
![]()
|
Offtopic si misto la cafenea, icredibil
![]() De jigniri nu-mi aduc aminte ![]() Mancarea nu costa mult, o scoti si cu 30 ron pe luna, dar mai mult uscata si risca sa faca pietre . Driverx exagereaza, prea o'ndoapa... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:14 |