DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fiat Bravo 2007, info.

St
post 23 Sep 2007, 12:24
Post #61

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

La alti dealeri cand are loc lansare oficiala? Sper sa merg si eu la un drive-test(ca pasager), dar inainte trebuie sa gasesc un doritor care are permis.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
yO_
post 23 Sep 2007, 13:25
Post #62

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

poti sa mergi cu mine, vorbim pe PM

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
s_j_teo
post 23 Sep 2007, 15:35
Post #63

Membru autentic

Scumpa!!! dotari standard sub ce am eu pe masina, pret mai mare daca mai bag optionalele iese un pret de Laguna 2 Dci 140Cp(20800EuroDDp) si zau nu cred ca un Fiat merita banii astia.

This post has been edited by s_j_teo: 23 Sep 2007, 15:36

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
SorinV
post 23 Sep 2007, 16:09
Post #64

Membru autentic

From: a

QUOTE(Andy_ACS @ 22 Sep 2007, 21:00)
Bineinteles ca da!
Solutia adoptata de ei este invechita, iar suspensia independenta spate aduce un plus de confort, stabilitate si tinuta de drum. Vezi Ford Focus, vezi VW Golf 5, vezi Kia Ceed.

Bafta!
*

BA din contra! solutia adoptata este una chiar noua comparat cu suspensia independenta. Puntea H deformabila cu epura programata (efect autodirector) este o gaselnita mult mai recenta decat suspensia independeta si multilink chiar. adica sa adoptat la mijlocul anilor 80 iar independenta are vreo 30 de ani mai mult. Comportamenul ei in utilizare are niste beneficii pe care suspensia independenta nu le poate realiza decat cu foarte mare efort. in speta puntea asta se comporta ca o punte directoare si supravireaza autovehiculul, lucru ce genereaza o mica neutralitate in viraje relativ strans (dat fiind faptul ca se poate monta doar pe cele cu tractiune fata care se comporta subvirator). pe tema asta meganul rs asa cum s-a mai scris bate pe circuit si golful gti si astra opc si focus rs.

oricum fiatul asta imi place si puntea aia e ultimul lucru la care m-as gandi daca as alege. evident e mult mai de fite sa ai multilink dar per total CU CE TE AJUTA? in opinia mea...cu prea putin.

--------------------
a a a
+
GoGu
post 23 Sep 2007, 20:39
Post #65

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Am vazut si eu azi masina live...
Eu, in general, nu ma prea aprind dupa masini, insa, dupa ce am aruncat ocheade dupa Grande Punto, de data asta m-am indragostit wub.gif Masina are niste forme as indrazani sa spun rafinate, cu un aer sportiv, fara a fi agresiv. Privindu-i formele m-am gandit, fara sa vreau la Monica Bellucci blush.gif
Interiorul mi s-a parut OK, mai bine realizat decat la Grande Punto ca si calitate a materialelor si a imbinarilor.
Iata ca se pot face masini frumoase. BRAVO Fiat!

PS: erau doi baietasi care contemplau si ei masina si exclamau: "Bai cum poate sa arate! Imi place mai mult decat Golf 5!". Spune multe, asta intr-o tara unde folcsvaganul e obiect de cult... rolleyes.gif

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Arhimede
post 23 Sep 2007, 22:04
Post #66

Membru inferior, lung si tare

Eu m-am uitat pe preturile competitorilor si nu mi se pare deloc scump.Cel putin raportat la motorizari, ofera mereu un plus de cai/pret.Poate ma insel, daca spuneti ca-i scumpa dati un comparativ cu un model exact.Acum sincer poate e mai scumpa decat un C'eed dar te uiti la ea si-ti dai seama ca face bani. biggrin.gif

Daca noi comparam veriunile cele mai scumpe...in felul asta si un Citroen C3 il gasesti la pret de Bravo de 150 de cai.

La versiunile cele mai ieftine poate e putin mai scump decat focus,C4 cu siguranta C'eed.Fata de un Astra e mai scump. Asa printr-o documentatie sumara constat ca unele versiuni pot avea alternative mai ieftine iar altele sunt foarte avantajoase comparativ cu modele rivale.In final mi se par niste preturi competitiveSau in nici un caz nu ai putea spune ca sunt

Dar sunt gata si sa accept ca m-am inselat. biggrin.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Andy_ACS
post 24 Sep 2007, 14:00
Post #67

Yes, I'm not!

From: Craiova

Pai e mai scump decat: Ceed, Astra, Focus, Megane, C4. Vorbesc de o varianta entry level, cu cateva dotari gen abs, ac, geamuri el. Si cu un motor de 1.4 - 1.6 in jur de 100 de cai. Se apropie ca pret si de Golf si de Octavia.

Oricum cine il place (si sunt multi) vor da cu placere cativa euro in plus pentru o masina cu design rafinat.
De asemenea sunt sigur ca vor aparea reduceri, poate nu acum, insa in maxim 6 luni.

Sunt curios cum sta cu fiabilitatea si serviceurile. Apropo, cat e garantia?

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
St
post 24 Sep 2007, 14:10
Post #68

Membru

Cred ca va fii 2 sau 3 ani.
Daca era mai mult se laudau ei...

--------------------
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
bear_mc
post 24 Sep 2007, 16:41
Post #69

Half-Life 2 Fan

Pfoaaa... ce preturi are masina asta. wacko.gif

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
sorin_f39
post 25 Sep 2007, 15:39
Post #70

Ferrari fan

From: Galați

M-am uitat pe site -ul Fiat din Romania si cred ca e totusi putin cam scumpa.

E frumoasa foc, ramane de vazut daca e si fiabila. Aici cam e "calcaiul lui Ahile" a lui Fiat.

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
St
post 25 Sep 2007, 15:43
Post #71

Membru

E na?
Despre cate fiaturi facute dupa 2004 stii tu sa fi avut semnificativ mai multe probleme de fiabilitate ca Renault de exemplu?
Raspuns concret, nu din auzite...

--------------------
+
bear_mc
post 25 Sep 2007, 17:25
Post #72

Half-Life 2 Fan

Poate ca posesorii de fiat-uri nu se plang cum o fac cei de reno.

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
andreicri
post 25 Sep 2007, 18:54
Post #73

Membru autentic

QUOTE(sorin_f39 @ 25 Sep 2007, 16:39)
M-am uitat pe site -ul Fiat din Romania si cred ca e totusi putin cam scumpa.

Puitn cam scumpa?este nesimtit de scumpa.Un model cu echiparea echivalent privilege plus alte optiuni de bun simt de duce ain peste 21000 de euro.Or la banii astia sunt alte optiuni de clasa superioara.Chir nu imi explic de ce aceste preturi de toata jena.Pacat de masina care are calitati incontestabile.

--------------------
Renault megane 2 sedan 1,9dCi/2004
Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
+
MiticaLGN
post 25 Sep 2007, 20:11
Post #74

Membru

Foarte frumoasa wub.gif Pana si site-ul de prezentare e dragut.
Referitor la pret.. pentru asta exista Mastercard. Placerile sunt de nepretuit smile.gif (Mai ales daca te face sa te gandesti la madam Bellucci wink.gif

This post has been edited by MiticaLGN: 25 Sep 2007, 20:17

--------------------
Logan Prestige KIA CEED SW BEST 2007
+
St
post 25 Sep 2007, 20:54
Post #75

Membru

QUOTE(bear_mc @ 25 Sep 2007, 18:25)
Poate ca posesorii de fiat-uri nu se plang cum o fac cei de reno.
*

Ok, am inteles . Fiatul e la fel de fiabil ca dacia berlina, daca nu chiar mai slab.

This post has been edited by St: 25 Sep 2007, 20:56

--------------------
+
Andy_ACS
post 25 Sep 2007, 22:21
Post #76

Yes, I'm not!

Scuze ca intervin, dar Renault nu e tocmai etalon in ceea ce priveste fiabilitatea. Asa ca a fi mai fiabil decat Renault nu e un merit foarte mare smile.gif

Si in mintea mea Fiat nu exceleaza la fiabilitate sau calitate. Cred ca asa s-a incetatenit. Oricum pana nu trece un an de la lansare e prematur de facut presupuneri.

Bafta!

--------------------
- - -
+
frantic
post 26 Sep 2007, 11:39
Post #77

Membru incepator

From: Campia Turzii

QUOTE(andreicri @ 25 Sep 2007, 19:54)
Puitn cam scumpa?este nesimtit de scumpa.Un model cu echiparea echivalent privilege plus alte optiuni de bun simt de duce ain peste 21000 de euro.Or la banii astia sunt alte optiuni de clasa superioara.Chir nu imi explic de ce aceste preturi de toata jena.Pacat de masina care are calitati incontestabile.
*

Site-ul Fiat e varza. Nu va luati dupa datele prezentate acolo, pt. ca sunt complet eronate. Cel mai scump model este 1,9 Multijet, 150 CP, versiunea Sport, care are un pret cu toate taxele incluse de 19.576 euro.
Bravo in versiunea de echipare Dynamic (se preconizeaza ca aceasta va fi cea mai ceruta versiune) cu motorizare de 1,4 T-Jet, 120 CP are un pret DDP de 15.919 euro.

Lista reala cu preturile, dotarile de serie si optionale, caracteristici tehnice o puteti descarca de pe site-ul dedicat Bravo.

This post has been edited by frantic: 26 Sep 2007, 11:40

--------------------
Alfa Romeo 156 In curand
+
2dor
post 26 Sep 2007, 12:44
Post #78

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Fietelul este superb, iar ca fiabilitate eu stiu pe cineva cu Grande Punto si nu a avut nici o problema la ea. Poate e caz izolat nu spun, dar totusi cei de la Fiat au cam ridicat stafeta fiabilitatii. Eu personal as fi avut in calcul si acest Bravo cand mi-am luat Lancer-ul cu toate ca tot Mitsu e preferata mea si acum.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
St
post 26 Sep 2007, 13:39
Post #79

Membru

QUOTE(Andy_ACS @ 25 Sep 2007, 23:21)
Scuze ca intervin, dar Renault nu e tocmai etalon in ceea ce priveste fiabilitatea. Asa ca a fi mai fiabil decat Renault nu e un merit foarte mare smile.gif

*

NU e un etalon la fiabilitate, dar aici se compara preturile cu renault, de ce sa nu comparam si fiabilitatea cu Renault? Daca am compara preturile cu golf, spre exemplu, atunci comparam si fiabilitatea cu Golf.

QUOTE(Andy_ACS @ 25 Sep 2007, 23:21)

Si in mintea mea Fiat nu exceleaza la fiabilitate sau calitate. Cred ca asa s-a incetatenit.

Bafta!
*

In mintea multora e asa, dar asta nu inseamna ca asa e si in realitate. sleep.gif

--------------------
+
dack
post 26 Sep 2007, 15:39
Post #80

Membru cu atitudine

Am avut un Fiat Stilo JTD, am adus unul nou nout (dar productie 2006) multijet, acum doua luni din Germania, mi-as lua noul Bravo la orice ora.

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
St
post 27 Sep 2007, 09:32
Post #81

Membru

Caracteristici tehnice si preturi+optionale Fiat Bravo. Aceasta e brosura oficiala.

Attached File(s)
Attached File  caracteristici_tehnice.pdf ( 2.4mb ) Number of downloads: 424

--------------------
+
Andy_ACS
post 27 Sep 2007, 22:10
Post #82

Yes, I'm not!

Bine ca ai pus datele oficiale, interesant. Motorasul de 1.4 T 120 are un consum identic cu cel de 1.4 aspirat de 90 de cai, si o turatie maxima de 5000 fata de 5500. In principiu mie imi place ca obtine puterea la turatie mai mica.

Observ ca intre motorul 1.4T120 si 1.4T150 e diferenta de turatie de 500 rpm. De asemenea cuplul maxim se obtine la o turatie mai mare la cel de 150. De aici trag concluzia ca nu e diferenta mare intre cele 2, poate o setare soft, o turatie mai mare si de aici diferenta de putere. La bani diferenta de de aprox 1000 de euro, consumul e nitel mai mare la 150 => cel de 120 e alegerea optima pt mine. In caz de nevoie (desi nu cred) cu 250 eu se face resoftare si tot acolo ajung.

Din cate stiu eu motoarele diesel sunt cele de la Opel (Fiat le furnizeaza si lor motoarele).

Totusi preturi maricele, daca ar mai taia 1000 de euro ar fi mai comestibile smile.gif

Bafta!

--------------------
- - -
+
St
post 27 Sep 2007, 22:13
Post #83

Membru

QUOTE(Andy_ACS @ 27 Sep 2007, 23:10)
De aici trag concluzia ca nu e diferenta mare intre cele 2, poate o setare soft, o turatie mai mare si de aici diferenta de putere.
*

Nu prea ma pricep eu la motoare, dar cred ca si turbina e alta.

--------------------
+
Arhimede
post 29 Sep 2007, 08:14
Post #84

Membru inferior, lung si tare

E de ajuns sa vezi reclama sa intelegi ca nu are cum sa fie o compacta oarecare biggrin.gif

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Ovidiu Comănescu
post 14 Nov 2007, 02:07
Post #85

Membru autentic

From: Ploiesti

Salut la toata lumea, de ieri detin si eu un Fiat Brava 2001 1,9jtd, daca poate sa-mi spuna cineva mai multe despre aceasta masina, eventual o carte tehnica ceva? In drumul de la Bucuresti la Ploiesti am fost destul de placut impresionat de tinuta de drum si mersul motorului, chiar si confortul din interior, consumul am observat ca este unul destul de mic zic eu, nu pot aprecia cu exactitate dar in 75km din Crangasi sipana acasa estimez vreo 3,5-4 l mixt, oricum pentru mine drumul de la Dacia 1300 la Fiat 1,9jtd este unul enorm, parerea mea, acum sa vad in timp cum se comporta. Va salut.

--------------------
Dacia 1300 1977 - PH07DEH
+
tribunul
post 14 Nov 2007, 07:16
Post #86

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2007, 22:04)
Eu pot sa fac pariu cu tine ca daca iti dau doua masini care sa se simta identic (tu poti sa ma contrazici), una cu independenta alta cu semi, tu nu vei putea face diferenta si sa-mi spui care e una si care e alta. Si atunci ce mai conteaza?
*

As indrazni sa fac o paralela la ce ai zis tu, am vazut multe persoane care nu beau ori ce fel de bere, ca de' ...
Dar daca le pui doua tipuri de bere (una de firma si una ieftina) in pahare neinscriptionate si nu le zici ce bere este inauntru...habar n-au sa faca diferenta.

Sunt totusi anumite tipuri de bere pe care este greu sa le confunzi, dar ...

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
ncristi
post 14 Nov 2007, 09:13
Post #87

Membru autentic

QUOTE(St @ 25 Sep 2007, 15:43)
E na?
Despre cate fiaturi facute dupa 2004 stii tu sa fi avut semnificativ mai multe  probleme de fiabilitate ca Renault de exemplu? 
Raspuns concret, nu din auzite...
*

smile.gif

http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?showforum=70

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
ionutmarius
post 14 Nov 2007, 12:40
Post #88

Membru incepator

pai este normal sa nu auzi de atatea probleme la fiat,pentru ca sunt mult mai putine fata de reno,oricum linkul dat de ncristi spune multe,iar preturile sunt nesimtit de scumpe(apropae 14k euro pt un benzinar 1.4 cu 95cp care are 2airbag si lipsa sistem audio in 2007) dar totusi mai rezonabile fata de noul 308

--------------------
renault megane 2005
renault megane 2005 1.6 16v 115cp
bmw 320d 2004 ...150 magari de rasa
+
dack
post 14 Nov 2007, 13:29
Post #89

Membru cu atitudine

Pai vad ca are geamuri, inchidere, abs, AC, computer de bord, oglinzi electrice, volan pe doua axe, scaun sofer reglabil, doua airbag-uri...si italieni dau un 12.5 sec la 0-100km/h. La 13.997 Eur DDP. Bine, mai trebuie sa platesti vopseaua (daca vrei metalizata) si o roata de rezerva (ca are doar kit de reparatie - ce porcarie!) si ajungi la 14 si ceva. Dar oricum, mi se pare o oferta buna. A, si mai e si garantia de 3 ani in loc de 2, cum e la multi altii.

Ok, ok, problema e ca la banii astia iti iei un Ceed de 109CP, cu o gramada de optiuni in plus (echipare classic) si 5 ani garantie full.

@ovidiu comanescu - Ovidiu, locul potrivit pentru intrebarea ta este http://www.clubfiat.ro/forum/. Sper sa afli ce te intereseaza.

This post has been edited by dack: 14 Nov 2007, 13:45

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
ionutmarius
post 14 Nov 2007, 13:55
Post #90

Membru incepator

are geamuri fata,abs,ac,computer,oglinzi si 2airbag-uri

dotari pe care le are si octavia tour,masina iesita pe piata in 96-97'

tie ti se pare ok ca o masina din 2007,pe care dai 14k euro si sa-ti bage dotari genu "doar" 2airbag,preechipare audio in loc un cd,chit reparatie in loc de rezerva????

mie nu,mai ales cand e vb de fiat +ca motoru de 1.4L 95cp e....
o mazda 3 1.6L 105cp e 14070e ddp (cu mai multe airbag-uri,are si cd si roata de rezerva+asistenta la franarea de urgenta si pedale + coloana de directie retractabile la impact

aa si sa nu uitam tot 3ani garantie si este o mazda(adica cu renume in fiabilitate)

--------------------
renault megane 2005
renault megane 2005 1.6 16v 115cp
bmw 320d 2004 ...150 magari de rasa
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 20:27
Forum Renault