Daca ati vinde dacia ce masina v-ati cumpara?, Daca ati vinde dacia ce masina v-ati cum
![]() ![]() ![]() |
Daca ati vinde dacia ce masina v-ati cumpara?, Daca ati vinde dacia ce masina v-ati cum
one84 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 25 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2000
- MS 01 DMS Actions speak louder than words.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Dacia Logan by Renault.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Pana in 10000 eur ? In afara de logan by reno, cred ca reno sau noul hyundai accident mai degraba.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Astra Classic cu 11.000.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Golf SH , BMW la fel de SH ... ORICE FARA LOGAN....
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
zice bine vis-a-vis !
|
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Astra classic aproape nou, sau daca vrei masina noua Cielo Executive LPG si-ti mai raman si bani.
O alta alternativa intersanta ar fi Ford Mondeo Tournier ~ 8000E |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
FIAT Albea Dynamic fara ABS+EBD metalizat - 9700 euro!
![]() This post has been edited by colombina29: 29 Oct 2006, 16:43 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
don_v3nom |
![]()
|
![]() --= Membru pasionat =-- Group: Members Posts: 59 Joined: 28 May 06 From: Bacau | Romania ![]() |
VW Golf 4 SH !
This post has been edited by don_v3nom: 29 Oct 2006, 20:47 |
--------------------
Dacia
1410
2003
- BC 01 EGN Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
depinde de pretentiile pe care le ai ... de relatiile pe care le ai si de riscurile pe care vrei sa ti le asumi. Cea mai stress free pare in aparenta loganul dar cu putina atentie un golf4 chiar si pe benzina ofera o buna afacere pentru cineva care nu umbla mult si vrea sa aiba bani si de altceva. Personal imi voi lua zile urmatoare un golf 4 sh sau un ford focus dar nu vand dacia pentru ca este ideala pentru parintii mei care merg si la tara si nu imi permit sa folosesc o masina straina pe drumuri de tara
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
one84 |
![]()
|
Un prieten de-al meu are o Toyota Celica din 91 si arata super, putin modificata si la motor si la exterior si a dat pe ea 8000 , dar pt drumurile noaste eu nu as alege mai ales ca are suspensi sport si la fiecare groapa suna ca draq.
|
--------------------
Dacia
1310
2000
|
|
one84 |
![]()
|
AAAAAAA apropo si logan am
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
2000
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
BMW E46 316i.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
Ceva sh cu minim 100k km la bord si la care consumu si intretinerea sa ma coste lunar cat un sfert de Logan. Ah ce baiat as fii...
|
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
VW Golf IV, an fabricatie 2002 sau 2003, motor 1.6 - 105 CP, cu de toate, intre 30000-60000 km, se gaseste la pret in jur de 10000 euroi. La km astia e noua.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
don_v3nom |
![]()
|
![]() --= Membru pasionat =-- Group: Members Posts: 59 Joined: 28 May 06 From: Bacau | Romania ![]() |
pai eu ce tot spuneam aici ... sa traiasca firma VW ca bune masini au mai facut !
|
--------------------
Dacia
1410
2003
- BC 01 EGN Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
golf4 sau octavia , sa fie dizal de 1.9 tdi. si non PD. Se pot gasi inainte de 100.000 km si sub 10000 eur. Si sa fie de la unic proprietar.
Chiar as cumpara o masina din asta chiar daca are 89.000 km si trebuie facuta distributia. Decat sa cumpar una cu km "manariti" |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca as avea acum 10000 de coco, as mai pune vreo 15000 si mi-as lua BMW. Adica de nou.
NU exista SH vechi de 2-3 ani sub 100k km. Un golf 5 mi-as lua dar numai daca m-as duce eu dupa el (nu ca asa nu l-as putea nimeri prost). |
--------------------
-
-
-
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
reno megane 2 sedan 11.000 e
sau daca nu pejo 607 sh ![]() |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Se gasesc masini de 2-3 ani sub 100000 km. Uita-te pe www.mobile.de. A si sa stii ca masina mea are 23000 km si e luata de la varul meu. Sunt reali km. Si e din 2004. Avea 20000 in Mai anul asta cand am cumparat-o.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Cind o sa am suma respectiva....o sa orientez catre un SUV mic gen Rover sau o camioneta cu cabina de 4 locuri....Toyota etc.
In nici un caz nu mai cumpar SH Pina atunci....e bun loganu! |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
one84 |
![]()
|
Si masinile seat mai ales Seat Leon is destul de acceptabile ca pret, da parca tot mai bine ar marge un Nisan Skyline sau Un Z350 sau
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
2000
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Dragi tovarasi,
Eu imi voi vinde Dacia si o sa-mi iau masina cat de curand. Pragul meu financiar este undeva la 8000 USD + Banii care-i iau pe Nova. Imi pare rau sa o spun, dar de cand am dat jos de doua ori motorul pentru o parlita de coroana am ajuns la concluzia ca la costurile sale de intretinere Dacia clasica (respectiv Nova mea) nu mai merita efortul. E zgomotoasa, se strica una doua, nu tu confort, nu tu siguranta, m-am cam saturat sincer sa fiu. Si revenind la subiectul nostru. Eu mi-as cumpara o Mazda RX8, prietenii stiu de ce! Dar cum nu am bani de ea, imi voi lua frumos un OPEL ASTRA de prin 2000, 1.6 benzina. De ce? 1.Depaseste tehnologic Nova cu foarte foarte mult. 2.Este o masina destul de fiabila iar costurile de intretinere sunt destul de mici. Un exemplu relevant este uleiul: -La Nova mea schimb uleiul la 3000Km si pun ELF. Un schimb ma duce undeva la 500.000 cu tot cu filtru. -La Opel punem Mobil1 (preferatul de opel) 0-5W40 dar nu uitati, nu-l mai schimbam la 3000Km ci undeva pe la 20.000 mi se pare (ma voi informa, cert este ca peste 15.000) Deci, mai rar, mai ieftin in fond. 3.Nu pica toata ziua precum dacia. Pai scuze am un prieten cu Astra de 180.000km si motorul sau are compresie mai buna decat al meu cu 53.000Km 4.Consumul este putin mai mic ca al Nova 5.Comfort, siguranta (ABS si poate prind si un ASR), aer conditionat obligat! 6.O mai buna imagine pe sosele 7.Daca vreau sa bag piciorul in ea se duce si peste 160 km/h fara sa am impresia ca se intampla vreo nenorocire cu mine. 8.Taxele pe poluare care sigur ne vor afecta daca nu avem un Euro3. La cat costa un Opel Astra bun din 2000, pur si simplu nu se mai merita sa ma plimb cu Dacia. a-ti facut un calcul la cat papa financiar aceasta masinuta? eu da, si preferam sa intretin BMW. |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Money, nu te agita, dupa ce si-a luat a doua Nova, tot incerca aici sa se autoprosteasca ce super afacere a facut. Astfel, parea cel mai multumit om din lume, cu cea mai buna Nova din lume.
Dar asta e, unii nu invata din greseli..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Recomand cu incredere Skoda Octavia Tour sau 1 cum ii mai spune sau Opel Astra Classic dar la SH pana in 100k km rulati. La aceste 2 modele de masini pretul de intretinere este corect; piese ieftine; ceva o idee mai sus de preturile de la Cielo. Dar nu sufera comparatia. Eu unul recomand Octavia. La 8000 de euro iei ceva 2002 cu Klima motor 1.9 TDI, 110 CP, eventual Break.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ca si sh o toyota hilux sau un nissan navarra
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Top:
1) Nu Renault 2) Nu masina franceza... Intamplator , si in mod absolut trist, imi distrug 9 ore pe zi intr-o companie de aceasta natie, si imi ajunge...criteriile lor de (in)competenta m-au lasat masca in primele luni, iar apoi mi-au provocat o sila profunda ("beneficiul pe termen scurt si foarte scurt, chiar imediat!" este acum motto-ul lor) ...si din pacate asta e valabil la ei in toate domeniile, inclusiv auto...deci imbunatatirea sistemului de service si distribuitori si de fiabilitate va avea loc in ziua de Sf.Asteapta, imediat dupa Pastele Cailor Verzi pe Pereti ...morala: piese scumpe si cat mai proaste...manopera din incasari depaseste cu muuuult pretul subansamblelor folosite! in telecom se ajunge la cheltuieli de mentenanta si punere in functiune de PESTE 50% din valoarea finala a investitiei!!! de ce oare? ![]() 3)masina japoneza sh, exceptand Mitsubishi...adica , in ordinea preferintei: Honda, Toyota, Suzuki 4)masina germana sh, in ordinea asta: VW, Opel, Seat, Skoda |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:30 |