Clasa S 350
![]() ![]() ![]() |
Clasa S 350
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca te mai iei de Loganisti ii dau drumul lui biguța! sa te vad atunci ce mai faci!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nenea lemondemoane spune-mi si mie te rog nr. de inmatriculare al S-ului tau, ca sunt din Pitesti si poate iti vad si eu masina pe strada.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Marty calmate hombre ca dai in spume ! Nu are nimeni cu nimeni dor ca prea ne laudam cu unele chestii ! Ita ba eu am mertzan tu ai logan esti praf !
Munciti fratilor daca vreti mertan ! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Ageana tu nu stii ca nr de inmatriculare e la fel ca numarul de la chilotii de dama , adica nu se spune niciodata !
Shit uitasem ca eu il am in profil ! ![]() This post has been edited by alinakes: 1 Nov 2006, 16:05 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Numarul il spun si eu la gagici sa stie nu la toti dubiosii
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 1 Nov 2006, 19:16) Asta e deja atac la persoana si se pedepseste conform regulamentului. Nu mi-ai zis cand ai timp sa-mi arati masina in Pitesti. Imi pot aranja drumul in asa fel incat sa ne intalnim. This post has been edited by Sony: 1 Nov 2006, 19:22 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 23 Feb 2006, 09:28) Personal toate masinile pe care le-am cumparat au fost prin plata integrala.Acuma sa nu iti inchipui ca te duci ca in filme cu jeamantanu' cu 100000 eur la reprezentatnta Mercedes.Acuma exista si metode mai sigure si mult mai usoare numite tranzactii bancare. Asta e cu nr de leasing....e ceva cu 22 la sfarsit. ![]() This post has been edited by andu911: 1 Nov 2006, 20:00 Attached thumbnail(s) 3.jpg ( Size: 70.25k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
-
-
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Domnu' DemonLemon, nu pune la suflet! Astia e invidiosi si pa hanoracu lu Mos Craciun, vorba lu Deceneu.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Si pe langa asta nu am taiat nici gardul , si nici pavelele alea nu sunt drepte....
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
Alooo, domnu lamaie! Cum ramane dom'le cu intalnirea aia? Hai ca mai iau si alti membri credibili si o camera foto. Poate conving si vreun moderator sa mearga. Nu te mai ascunde dupa deget ca ti se vede nasul!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Domnule Sony daca dumneavoastra va placere sa ma vedeti , eu sincer nu am timp de asa ceva.Daca vi prin Pitesti si ma vezi poti sa imi zici ca esti Sony si ca ai venit sa imi faci poze.Altfel , sincer , de la 5 dimineata pana la 6-7 seara nu imi vad capul de treaba.
DAr poti sa vi , cine stie poate cumperi ceva de la mine.... This post has been edited by LemonDemon: 1 Nov 2006, 21:18 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt copilot... ca Sony nu stie decat drumul Logan spre Pitesti..si am si camera photo..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Sony |
![]()
|
Pot veni si inainte de 5 dimineata sau dupa 6-7 seara. Poate cumpar ceva de la tine daca ai ceva tentant.
Am vorbit acum cu semit si vine cu camera foto. El este mai interesat de Nissan-ul tau. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Ceva tentant am .... dar depinde de tine cat de tentant este.
Nissan-ul? E un jaf... Mai bine se duce la un Avensis ca e dupa alta planeta. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Pai tocmai asta e ..eclipseaza orice Planeta....Nu te supara m-am uitat la poza ta de la profil si nu imi vine sa cred cine ma trage la raspundere......Ce pot sa zic? Daca ne italnim vorbim multe , dar daca ne vedem fata in fata nu o sa mai scoti un cuvanat...cu zmei de genul acesta am mai avut de a face si sincer.... nu sunt impresionat.
De ce sunteti voi rai doar pe internet nu stiu.Daca chiar vrei sa ma faci sa scot un "uau" fa si tu pe dracu in patru si cumpara un C-Klasse macar, dar asa... numai gura e de voi ... ca si pe sosea.Te inrosesti tot , dar nu poti sa faci nimic , eventual de te plangi de inca un nesimtit cu "masina straina" care nu te lasa in pace. This post has been edited by LemonDemon: 1 Nov 2006, 21:34 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 1 Nov 2006, 21:34) Nu te supara m-am uitat la poza ta de la profil si nu imi vine sa cred cine ma trage la raspundere...... Asta este un atac la persoana! Cer moderatorilor sa ia masuri! O dai in barci cu masina aia! Q.E.D.: NU AI POSEDAT NICIODATA ASA CEVA!!!!!!! Later edit: Si ca sa fim obiectivi: tu esti cel care se ascunde dupa monitor si debiteaza minciuni. Eu nu am pretins ca as fi altceva decat ceea ce sunt. Pe mine ma cunosc personal destui membri daciaclub. Tu esti cel care se lauda, dar nu ai dovecit nimic din ceea ce spui. Nimeni de pe forum nu poate afirma ca te-a vazut vreodata. Mai bine te intorci la mirc-ul tau favorit! This post has been edited by Sony: 1 Nov 2006, 21:49 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Atac la persoana? Dar nu te supara dar am mai multi ani de munca decat ai tu de viata.
Ceea ce faci tu si cu amicii tai ca sa va distrati pe seama mea este tot atac la persoana. Si cum demonstrezi tu ca nu am aceasta masina? Eu ma bucur de ea cand vreau pentru ca acesta masina este propietatea firmei unde sunt asociat unic.Ceea ce tu nu intelegi este faptul ca eu nu am nici cu tine , sau cu altcineva atata timp cat nu ma jineste repetat.Sincer vorbind tu chiar ai fantezii daca iti inchipui ca voi lasa pe cineva sa ma caute in masina.Tu cu cine crezi ca stai de vorba? Nea Nelu de la 3? Hai sa nu ne mai balacarim pe aici , sa incetam cu acest circ. Daca vrei sa accepti un membru care nu are Dacia , m-ar bucura , daca nu , se numeste intoleranta si merge mana in mana cu prostia.Eu zic sa mai treci si pe la prietenii mei sa ne tragi la toti o felatie cu ziceai , caci suntem o gasca de nesimtiti care ne permitem sa fim domni intr-o jungla. Stima si respect pentru generatia PRO. Tupeul pentru voi este noua religie , dar sa ti minte : la mine cinevine cu tupeu dispare imediat din peisaj.Nu am nevoie de tute camuflate in ursi... |
--------------------
None
None
N/A
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Vad ca deja topicul o ia pe aratura. Il inchid, ca sa nu urmeze o "ploaie" de warn/ban. Si asa cica de miine ninge...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 14:13 |