DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bec noxe aprins, ajutor

B 45 GAO
post 5 Nov 2006, 18:31
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Recent am avut un accident (diferenta de cateva sute de euro de la DAUNA TOTALA).Dupa 50de kilometrii dupa ce am luat masina din service s-a aprins ledul de noxe.Am mai avut aceeasi problema mai de mult cand ploua torential si mi-a intrat apa in evacuare dar dupa ce am turat motorul de cateva ori s-a stins si mesina a mers in continuare normal.Acum am aproape 1000de km de cand sta aprins.Din prima zii cand s-a aprins ledul sunt momente cand motorul face pentru cateva secunde un zgomot foarte infundat si parca tremura foarte putin.

Poate o sa vi se pare ridicola inconstienta mea de nu a merge la service imediat dar credeti-ma m-am scarbit de cate ori am fost in service-uri si nu am rezolvat nimic sau lucrurile au fost facute in bataie de joc cu multa spaga sau chiar mi-a disparut lichidul de racire,etc...

Ma gandesc ca poate are cineva un raspuns cu care sa ma duc in service direct sa nu mai caute sau sa gaseasca ei defectiuni fantoma cu care sa ma taxeze

(Am luat in calcul si varianta de ami da foc mie si masinii in fata fabricii de la Colibasi asa ca va rog nu mi-o recomandati)

Va multumesc !

--------------------
DACIA Logan 1,4/ SEAT Leon 1,6 16V/ - B 45 GAO TOYOTA Aygo 68CP
Te tin franele sa ne tragem?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bobo77
post 5 Nov 2006, 19:40
Post #2

...........................

Group: Members
From: Mangalia

Pai si de ce sunt cei de la Colibasi de vina, ca tu ai avut accident (din vina ta sau nu) si cei din service nu sunt in stare sa repare o masina cum spui tu aproape de dauna totala.Bucurate ca nu ai patit nimic si o sa vezi ca pina la urma o sa-i dea de cap si la masina.Fi mai optimist.

This post has been edited by bobo77: 5 Nov 2006, 23:03

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi - CT _ _ _ _ 2008 ph 2
Multa lume,putini oameni...
+
klaus
post 5 Nov 2006, 20:00
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

in toate aceste descrieri eu nu vad si cauza aprinderii.
Daca martorul de OBD s-a aprins exista sigur o problema memorata de UCE injectie.
Se citeste frumusel prin interfata defectul memorat si apoi se vede ce se poate face.
Martorul se paote aprinde din mai multe cauze si e destul de dificil de spus fara o minima informatie care este cauza exacta si care remediul.
O descriere generala a trebulitei cu martorul ala am mai facut eu pe la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=448450
Si alte discutii la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=12090

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 01:14
Forum Renault