DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Experienta mea cu Renault Megane Sedan, La numai un an de la achizitie!

Amedeus
post 13 Nov 2006, 22:50
Post #121

Membru cu Logan

Group: Members
From: TM

No...Lemmon lucră la Daewoo, ca prea laudă Espero radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
prody
post 13 Nov 2006, 22:50
Post #122

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Si mie mi s-a cam parut ca nenea Megane cu probleme nu e tocmai nevinovat. Stiti bancul ala cu lupul care ii spune vulpei ( care se jura ca nu mai mananca gaini) : "Te-as crede cumatra, dar cam ai pufusor pe la botisor!". Cam asa e si aici, l-as crede pe nenea cu problema dar nu mi se pare chiar inocent.
Si nu inteleg de ce ar incerca sa ne prosteasca, putea sa dea de la inceput toate detaliile, oricum ce se scrie aici nu valoreaza doi lei in niciun proces pe care l-ar avea el cu Renault. Atunci cand te vaieti despre o problema si pui totul pe seama firmei de rahat care este Renault, nu este bine pentru credibilitatea ta sa iasa la iveala diverse amanunte care nu ni le-ai spus la inceput, chiar daca poate nu au avut nicio influenta asupra problemei aparute la instalatia masinii tale. E normal ca unii sa se supere daca au impresia ca au fost prostiti. Klaus ce-i drept se pare ca are un spirit justitiar mai dezvoltat decat restul biggrin.gif , Robespiere in persoana.

This post has been edited by prody: 13 Nov 2006, 23:02

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
DAVIDK
post 13 Nov 2006, 22:52
Post #123

Membru autentic

From: Bucuresti

Io am impresia ca deja s-a gasit un vinovat pentru eventualul esec intr-un eventual proces cu Renault... Klaus!

In alta ordine de idei, da' ce-are frate masina aia la cablaj? nu de alta, dar din topicul asta nu rezulta ca defectul e legat de un eventual casetofon. Acu' sa ma iertati, dar daca eu imi montez un cas pe masina si-apoi iau foc niste fire de la claxon, nu rezulta in mod cert ca din cauza casetofonului s-au ars alea! Bine, e un exemplu pueril, dar priviti-l doar ca pe un exemplu si incercati sa extrapolati un pic.

--------------------
Renault Symbol Expression 2010, 1.4 16V
Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
+
IRONICK
post 13 Nov 2006, 22:54
Post #124

-

From: Romania

Ti-a scapat un amanunt, can-bus-ul.

This post has been edited by IRONICK: 13 Nov 2006, 22:54

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
MoneyTalks
post 13 Nov 2006, 22:59
Post #125

-

From: Ireland

QUOTE(DAVIDK @ 13 Nov 2006, 21:52)
daca eu imi montez un cas pe masina si-apoi iau foc niste fire de la claxon, nu rezulta in mod cert ca din cauza casetofonului s-au ars alea!
*

Hehe, tocmai ca poate avea. Ipotetic, tu cind ai montat cas-ul, ai atins din greseala/nestiinta si firele care duc la claxon si le-ai dezizolat/strapuns etc. Deci ai fi putut provoca defectul. Chiar daca ele erau asa din fabrica, prin faptul ca ai facut o lucrare care nu intra pe garantie (montare cas "pe genunchi"), este treaba TA sa demonstrezi ca nu le-ai atins.

Chestia cu ANPC tocmai da prilejul celor de la Renault sa ia la bani marunti calculatoru ala schimbat pe garantie si sa descopere interventiile in instalatia electrica a masinii. Acum TREBUIE sa o faca. Daca nu facea cerere de primit banii inapoi, Renault trecea sub tacere acest mic incident. Asa, suma de bani fiind mult mai mare, omul nostru s-ar putea sa se trezeasca cu surpriza neplacuta ca mai trebuie sa plateasca si reparatia, si eventualele cheltuieli de judecata...

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
klaus
post 13 Nov 2006, 23:01
Post #126

步步

Group: Moderatori

Pai sa vedem problema...
QUOTE(liviurosioara @ 26 Sep 2006, 11:30)
Revin si eu cu noutati. La mine, unul dintre zecile de cabluri de sub bord are un fir care e intrerupt si cand se misca face figuri. Asa ca trebuie schimbat tot cablajul din habitaclu. Raman cu masina pe bara o buna perioada, plus bord desfacut si alte belele.

La http://www.reno.ro/index.php?showtopic=402...ndpost&p=685990
Si in service nu sta nimeni sa verifice unde este inrerupere pe firele de CAN bus, le schimba cu totul, ca asta e procedura

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cosmin_2300
post 13 Nov 2006, 23:03
Post #127

Banned

From: București

Klaus .. eu m-am convins .. ori lucrezi la SRI , ori esti detectiv particular biggrin.gif tongue.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
IRONICK
post 13 Nov 2006, 23:04
Post #128

-

QUOTE(MoneyTalks @ 13 Nov 2006, 22:59)
[...]omul nostru s-ar putea sa se trezeasca cu surpriza neplacuta ca mai trebuie sa plateasca si reparatia, si eventualele cheltuieli de judecata...
*
Si ceva pentru imagine, ca eu as cere in locul lor ...

--------------------
+
MoneyTalks
post 13 Nov 2006, 23:05
Post #129

-

QUOTE(DAVIDK @ 13 Nov 2006, 18:04)
Ce-mi pare rau, e ca acest topic va fi probabil inchis in curand, din cauza spiritelor prea incinse. E pacat, e o discutie in care miza e mare si ar fi interesant sa "tinem aproape" ca sa vedem deznodamantul.
*

Nu vad motiv pentru a fi inchis. Spiritele prea incinse vor fi calmate intr-un fel sau altul... rolleyes.gif fara a inchide topicul

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
radian
post 13 Nov 2006, 23:05
Post #130

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(addy_23_m @ 13 Nov 2006, 22:18)
Am citit cu mare atentie..
*

Mai, eu nu te cred...

Sau poate gresesc...
*

Sigur!

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
prody
post 13 Nov 2006, 23:06
Post #131

membru iradiat

Nu-i bai, eu zic ca daca vinde masina acum, inca mai poate sa ia un Prestige, dar daca o mai lalaie mult pe aici, cine stie ce dedesupturi mai apar, poate ajunge la Ambiance, chiar de-ala fara servo...

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
DAVIDK
post 13 Nov 2006, 23:08
Post #132

Membru autentic

CAN-bus, adica mai multe device-uri (UC-uri, periferice) legate intre ele in paralel pe 2 fire balansate, ce mare inginerie? Cica la masina trebuie inlocuit cablajul, adica firele. Sa inteleg ca s-au ars (intrerupt/scurtcircuitat) firele de CAN? Si nu se poate remedia o astfel de problema decat inlocuind 2 kilometri de cabluri in tot bordul masinii? Da cu ce a fost gandita masina aia? Cu poponetu'? Revin la un argument de prin pagina 1, cum ca o masina are mai multe componente decat un feon, deci o rata mai mare de defectare. Bun, si atunci, oricine are o problema de electrica (1 fir defect din cei 2-3km) trebuie sa astepte peste 40 zile sa i-o repare?

Edit: de cand am inceput sa scriu postul asta si pana l-am "publicat", au mai aparut altele care fac superflua prezenta unor fraze.

This post has been edited by DAVIDK: 13 Nov 2006, 23:11

--------------------
+
prody
post 13 Nov 2006, 23:10
Post #133

membru iradiat

Da, tocmai pentru ca alea nu prea ar tebui sa se strice asa usor...

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
tarzy
post 13 Nov 2006, 23:13
Post #134

aroist

QUOTE(klaus @ 13 Nov 2006, 22:25)
mmmm... Interesant... Deci nu sunt acuzat ca nu as avea dreptate, ci sunt acuzat ca tin cu ursul...

eu nu am acuzat ci ... doar am remarcat

In al doilea rand, daca incepi si faci valuri si incepi sa zgarmani ...ala.., incepe sa miroasa.
Daca esti Fecioara neprihanita, fara de pacat, poti face valuri si zgarmana ce vrei matale, insa daca stii ca nu esti chiar cusher, lucrezi si tu mai pe sestache ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute. Elimini cat mai mult din hazard.

eh ... si tu acum ... fiecare dupa cum il duce capu'.
nu mai spun si de 'pacatele" tineretii .... nu stiu cum sunt altii dar eu am facut si multe tampenii la viata mea asa ca evit sa judec pe altii

Dar cand deschizi 4 (patru) topicuri pe aceeasi tema (lasand la o parte ca incalca prevederile art. 2 lit. j din regulament, ca pentru cazuri exceptionale se fac si exceptii, asa cuma fost cu domnul talangescu care tot asa avea taspe topicuri deschise) si incerci sa-ti creezi un curent favorabil prin folosirea mijloacelor mincinoase (in opinia mea, nu zic ca si altii au aceeasi parere) - pentru cine nu stie asta se cheama manipulare - si nu esti Fecioara Maria (ba chiar ai avut si actiuni de "stergere a urmelor"), te poti trezi ca apare un iepure din tufis.
Cand vrei sa faci chestii din astea, nu asa se face...

eu nu stiu de cele t-spe topicuri, dar cel oputin in acesta nu prea vad "dorinta" de a se creea curent favorabil ci doar un user care solicita ajutor intr-o pba deloc simpla

Si ca sa se inteleaga: acum "am tinut cu ursul" pentru ca cineva mi-a injosit inteligenta si capacitatea deductiva si m-a crezut cam prost si usor de manipulat. Imi pare rau ca l-am dezamagit.
Insa faptul ca "am tinut cu ursul" nu inseamna ca nu as avea dreptate. Cel putin din dovezile pe care le am.

sunt convins ca stii de vorba aia "razbunarea e arma .... alora mai putin "dotati""

chiar nu cred ca nu se gaseau alte "metode" de rezolvare a pbe-mei "injositului"

oricum .... dupa parerea mea ... ce faci tu acum ... nu e deloc onorabil

QUOTE(Steffyx @ 13 Nov 2006, 22:32)
Ma, adevaru ca cetatenii romani, nitel europenizati au niste pretentii de mama-mama... Una-doua ti-o tranteste in fata ba ca vrea inapoi, ba ca te da in judecata, ba ca te si omoara daca nu ii dai ce crede el ca i se cuvine.

ne pare rau ca ptr bani dati pretindem sa fim tratati conform legii, am trait si eu vremurile cand o masina, un TV sau orice bun de folosinta indelungata se putea cumpara doar pe"lista", dar .... pana si atunci existau diverse norme&legi carereglemenatu modul de tratare a defectelor in perioada de garantie

Ce naiba, ai fost in service si ti-au zis ca nu ti-o repara? NU. Atunci puteai sa te plangi. Renault e departe de a face masini perfecte, si cred ca nu cu gandul asta ti-ai luat masina, nu? Ti se f**e, ti-o repara, se f din nou, ti-o repara din nou, exista si cazuri izolate, de ghinion crunt, get used to it, treci pe la biserica.

ce sa spun ... daca-ti face placere fa tu carare la biserica, eu cred totusi ca in acest caz se merita la tribunal.

Acum ati sarit toti pe klaus, cum ca tine cu ursul radmasa.gif  Dupa parerea mea e singurul care merita sa posteze pe aici, asa ca nu mai face gatul asa de lung ca arata naspa.

care "TOTI"? - bag de seama ca mania "generalizarii" e contagioasa.

a .... daca klausar posta singur pe aici se cheama ca monologheaza, nu stiu daca nu i-ar face placere dar totusi .... ar fi plictisitor

Tarzy, ai ceva cu klaus, te porti cam naspa, parerea mea, tu poti sa te stergi la fund cu ea.
Pa!
*

asa o fi ..... te deranjeaza? da report

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
MoneyTalks
post 13 Nov 2006, 23:13
Post #135

-

QUOTE(DAVIDK @ 13 Nov 2006, 22:08)
nu se poate remedia o astfel de problema decat inlocuind 2 kilometri de cabluri in tot bordul masinii?
*

Ai fost tu linga om cind a facut modificarile in bord sa vezi CE si CUM a modificat? blink.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
DAVIDK
post 13 Nov 2006, 23:17
Post #136

Membru autentic

QUOTE(MoneyTalks @ 14 Nov 2006, 00:13)
Ai fost tu linga om cind a facut modificarile in bord sa vezi CE si CUM a modificat?  blink.gif
*

N-am fost, am ratat momentul blush.gif

This post has been edited by DAVIDK: 13 Nov 2006, 23:18

--------------------
+
Kunt
post 13 Nov 2006, 23:29
Post #137

Membru lenes

Klaus, spune domnule o data unde lucrezi, nu ne mai tine asa !

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
DAVIDK
post 13 Nov 2006, 23:33
Post #138

Membru autentic

QUOTE(Kunt @ 14 Nov 2006, 00:29)
Klaus, spune domnule o data unde lucrezi, nu ne mai tine asa !
*

Nu lucreaza pe nimeni, munceste!

--------------------
+
DragosP
post 14 Nov 2006, 08:02
Post #139

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

Am citit cu mare atentie din cele 4 pagini si am si eu cateva observatii cu argumente, cine vrea sa le ia in seama e binevenit.
...

post-336-1110552475.gif
Dom'le, cum naiba de te-ai înscris ieri la 21:47 și primul topic în care te-ai înfipt a fost ăsta...Nț, nț, nț... rolleyes.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
IRONICK
post 14 Nov 2006, 08:21
Post #140

-

Asta-i atentie de avocat ... bine dar cu berlina din '97

This post has been edited by IRONICK: 14 Nov 2006, 23:45

--------------------
+
DFA
post 14 Nov 2006, 09:56
Post #141

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

A avut un vis în care o voce i-a spus că trebuie să se înscrie pe DC și să citească "cu mare atenție" topicul ăsta de la Cafenea! Și să-și spună părerea!
Foarte interesant....

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
klaus
post 14 Nov 2006, 10:00
Post #142

步步

Important este ca o voce sa nu le zica si la aia de la renault sa citeasca topicul asta...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
IRONICK
post 14 Nov 2006, 10:09
Post #143

-

QUOTE(DFA @ 14 Nov 2006, 09:56)
A avut un vis în care o voce i-a spus că trebuie să se înscrie pe DC
*
Bine ca nu i-a spus sa faca altceva in vis ...

--------------------
+
AL
post 14 Nov 2006, 11:15
Post #144

Member

Klaus, recunoaste mai ca lucrezi la Dacia... la Dacia ta!... de cate ori ai ceva de reparat sau modificat (sic, nu mai e in garantie!)... iar lucratul la Dacia ta ti-a dezvoltat, de-a lungul anilor, abilitati de detectiv combinate cu abilitati de avocat, mecanic si electronist... in proportii egale... acum te intreb si eu, precum carcotasii pe coana Esca... cat e salariul la Reno???? LolLolLo.gif

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
ssilviu
post 14 Nov 2006, 11:22
Post #145

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(klaus @ 14 Nov 2006, 10:00)
Important este ca o voce sa nu le zica si la aia de la renault sa citeasca topicul asta...
*

Important este ca o voce sa le zica si la aia de la renault sa citeasca topicul asta.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
MoneyTalks
post 14 Nov 2006, 19:55
Post #146

-

QUOTE(AL @ 14 Nov 2006, 10:15)
acum te intreb si eu, precum carcotasii pe coana Esca... cat e salariul la Reno????  LolLolLo.gif
*

Pai nu ai spus ca... lucreaza la Dacia lui? radmasa.gif tongue.gif Ai si tu rabdare sa isi ia Renault (mai ales... Megane icon_mrgreen.gif) si il poti intreba dupa aia... radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
Sony
post 15 Nov 2006, 10:09
Post #147

Membru autentic

From: Ban Land

Si eu cred despre Klaus ca tine cu ursul! smile.gif Cu asta de aici: http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&type=post&id=38309 radmasa.gif
Unii dintre voi spun ca nu facem nimic pentru initiatorul acestui topic. Oare ce putem face? Nu credeti ca ne-a ascuns o parte din informatiile despre contactul cu cei de la garantie? Io asa cred. Mai ales ca acolo nu putem verifica nimic. Aici pe forum dumnealui ne da cu praf in ochi dupa ce unii au citit despre modificarile facute la acea masina, iar altii chiar le-au vazut.
Punctul de vedere al lui Klaus mi se pare pertinent si corect argumentat. In ceea ce-l priveste pe domnul Rosioara daca a ales sa pozeze in victima nu are decat sa-o faca. Dar sa nu inceapa sa-i scuipe pe cei carora nu le place poza.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
IRONICK
post 15 Nov 2006, 10:20
Post #148

-

QUOTE(Sony @ 15 Nov 2006, 10:09)
Si eu cred despre Klaus ca tine cu ursul! smile.gif
*
Eventual un warn sau un suspend pentru urs ca nu tine cu Rosioara.

This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2006, 10:21

--------------------
+
sorin_f39
post 15 Nov 2006, 10:41
Post #149

Ferrari fan

From: Galați

QUOTE(Sony @ 15 Nov 2006, 10:09)
Punctul de vedere al lui Klaus mi se pare pertinent si corect argumentat. In ceea ce-l priveste pe domnul Rosioara daca a ales sa pozeze in victima nu are decat sa-o faca. Dar sa nu inceapa sa-i scuipe pe cei carora nu le place poza.
*

Stai linistit, ca oricum nu i-ar ajunge saliva avand in vedere cati nu suntem de acord cu postura lui.

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
2dor
post 15 Nov 2006, 11:14
Post #150

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Pentru initiatorul topicului putem dona fiecare cate o stema sau sigla de la alte masini(BMW, Mercedes, Audi, Seat, Opel, VW etc) sa lipeasca pe masina una din ele in asa fel sa creada ca e altceva. Asa o sa scape de probleme si sigur nu o sa se mai strice nimic.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
9 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 21:42
Forum Renault