Experienta mea cu Renault Megane Sedan, La numai un an de la achizitie!
![]() ![]() ![]() |
Experienta mea cu Renault Megane Sedan, La numai un an de la achizitie!
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
klaus ar trebui sa scrii :desi pare eu chiar lucrez la dacia/renault.
Ce tot ii aparati mai frate pe astia de la renault ? Nu vedeti ca-s de toata jena. @liviurosioara Nene da-i inainte mai rau decat e masina nu poate fi , incearca sa ii faci sa restituie contravaloarea. Eu acum vre-o 5 ani am luat inapoi banii de pe un telefon cumparat de la germanos pt exact aceeasi cauza : 3 defecte in prima jumatate a termenului de garantie. OPC-ul i-a obligat sa dea banii inapoi . Stiu ca e diferenta mare intre un telefon si masina dar da-i inainte. Bafta multa |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu oarecare jena as mentiona ca totusi modificarile au fost vazute si pe viu.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=582...ndpost&p=724839 Nici nu stiu ce sa mai zic, or fi fost, n-or fi fost sculele alea pe masina? Domnul Liviu se lauda mai deunazi cu ele pe forum, ca sunt pe masina. Lumea zice ca le-a si vazut pe masina domniei sale. Acum vad ca domnul Liviu neaga ca ar fi fost pe acolo montate. Ce sa zic, nici nu stiu ce sa mai cred... Au fost sau nu au fost montate? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Laser frate.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Acu', s-o spunem p'a dreapta: daca instalezi un RCS/RCD (si niste difuzoare) aftermarket nu inseamna ca neaparat modifici instalatia electrica a masinii. Doar de asta s-au standardizat conectoarele. E drept ca ar trebui sa mergi intr-un service agreat de producator, dar cine nu vrea sa mai aiba si de-o bere dupa ce a dat banu pe sculele audio?
Daca te apuci insa si tragi fire de la baterie sau de te miri unde, asta e modificare (prin adaugire ![]() ![]() Asa ca in problema asta trebuie facuta o expertiza si identificate cauzele exacte ale problemelor electrice. Si inca o chestie: hotul neprins e negustor cinstit. Just my 2 cents... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(klaus @ 13 Nov 2006, 13:31) Cu oarecare jena as mentiona ca totusi modificarile au fost vazute si pe viu. ... Poate e o problemă de înțelegere a termenilor, adică pentru unii modificare<>montare diverse gadgeturi. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Klaus e prea paranoic, chiar pentru un angajat al renault. Sau asa o fi fisa postului lui, nu ma bag, fiecare cu jobu lui. Si nu ma refer la ochiu` lui Big Brother pe IP ul meu, ca aici pot sa inteleg de ce klaus nu-si imagineaza ca un om poate locui si altfel decat singur - adevarul e ca nu imi imaginez pe cineva care sa-l suporte
![]() Dar sa sugerezi ca as fi demontat kenwood-uri sau subwof. pe platforma care imi tracta masina spre service e cam mult. Ori mai stii, poate m-am strecurat noaptea, ca un sobolan (scuze Klaus, nu m-am putut abtine ![]() ![]() Stiu: urmatorul pas e sa spuna ca vopseaua s-a scorojit pe masina pt ca oi fi racait-o noaptea cu lama prin parcare, de plictiseala. Ce ma deranjeaza e ca in toata paranoia asta sobolaneasca s-a uitat complet fondul problemei, ca masina s-a tot stricat fara sa-i fi facut eu absolut nimic (repet, la masina mea, cea cu defectiunile). De asta eu refuz sa mai comentez prostiile de genul asta. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci erau pe alt Renault Megane Sedan., nu pe al dvs.
As putea sa intreb atunci de ce ati cerut stergerea mesajelor care faceau referire la modificarile instalatiei audio? Daca ziceti ca erau pe alta masina, nu vad motivul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Mai omule din partea mea Klaus ar putea sa fie si directorul Reno Romania !
Dar intrebarile puse de el sunt cele mai pertinente in intreg topicul asta iar in explicatiile date de el ai putea gasi o oarecare directie a actiunii tale. Gandeste-te ca daca un om pe internet isi pune asemenea intrebari cum crezi ca va fi o intalnire cu o armata de avocati ai reno si care vor fi si specializati in drept comercial ! Incet-incet te contrazici singur in actiuni si raspunsuri ! Las-o cum a cazut si foloseste masina aia ca doar acum e reparata ! Nu iti mai place , vinde-o si ia-ti altceva "mai sus de reno" ! In Romania , cel putin in urmatorii 5 ani de zile nu cred ca se va vedea vreodata o actiune de returnare a banilor ! Sunt probleme cu acordarea unei garantii pentru o piesa mult mai ieftina decat o masina dar sa iti iei banii inapoi pentru o masina ! Precizari : nu il cunosc pe klaus decat prin post-urile de pe forum nu lucrez la Dacia/Reno nu sunt pupincurist de meserie am postat sa iti dau un sfat |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(alinakes @ 13 Nov 2006, 15:21) Mai omule din partea mea Klaus ar putea sa fie si directorul Reno Romania ! Nu, nu! E clar că lui klaus i s-a pus pata degeaba pe săracul liviu! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Sa vedeti de acum post-uri sterpe si fara continut. Cine-o sa mai puna poze pe forum cu sub-ul din portbagaj, sau cu luminile bordului schimbate??? Ca te duci si tu in service cu o problema si-ti dau aia in cap cu extrase de pe forum si-ti scot masina din garantie.
![]() Eu unul pana si mp3-ul mi l-am montat in service si nu am regretat ca am dat 200.000. Primul lucru de care m-au intrebat aia de la Pitesti cand au venit sa vada ce defectiune are masina a fost de modificarile aduse. M-au luat tare, cica as fi umblat eu la masina, ca i-as fi facut schimbul de ulei in spatele blocului si alte chestii. Noroc ca pastrasem foaia de comanda pt schimbul de ulei la 7500 km, ca n-au vrut sa treaca nimic in cartea de service. Nu mai zic ca astia in service imi dadusera jos de vreo 2 ori cutia, umblasera la un amortizor, la planetare si pentru asta nu aveam nici cea mai mica dovada. Puteau s-o faca pe tampitii si sa spuna ca masina n-a fost niciodata in service la ei si ca eu am umblat la ea. Sfatul meu e sa luati de fiecare data macar foaia aia de comada pe care ar trebui s-o completeze la intrarea in service. Nu se stie cand veti avea nevoie de ea. M-a surprins putin atitudinea lui Klaus, mie mi-a dat niste sfaturi bune cand am avut probleme la garantii, nu stiu de ce i s-a pus pata pe dl. Rosioara. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(lungan @ 13 Nov 2006, 16:49) M-a surprins putin atitudinea lui Klaus, mie mi-a dat niste sfaturi bune cand am avut probleme la garantii, nu stiu de ce i s-a pus pata pe dl. Rosioara. Știi, nu întotdeauna lucrurile sunt cum par a fi. Sau chestia aia cu băgatul și scosul din rahat. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Klaus ca Klaus, are motive, dar restul care il sustineti pe Klaus fara sa intelegi problema nici macar cat a inteles-o Klaus,ce motive aveti mai?! Am sesizat ca va va simtiti extrem de bine daca puneti umarul unde a mai pus Klaus. Mai abtineti-va!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
2dor |
![]()
|
De ce toata lumea considera ca din moment ce esti de acord cu x sau cu y atunci sigur esti mana in mana cu respectivul sau ai de castigat ceva. Poate ca eu vreau sa imi transform Solenza in Laguna. Si trebuie sa ma dau bine pe langa Directorul Renault Romania.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma ... pe acest topic in afara de dat cu parerea chiar nu am vazut nimic constructiv
nu inteleg ce rost are sa "interpretam", "analizam", "investigam" ce-a facut unul sau altul cu masina lui propietate omul si-a spus pasu', si-a declarat intentiile ca ce a spus el e mai mult sau mai putin adevart .... chiar nu vad ce conteaza omul are permis => ca are > 18 ani => este responsabil ptr ceea ce declara a declarat ca nu a intervenit asupra instalatiilor masini atunci .... nu e decat treaba expertiolor reno sa dovedeasca contrariu poate nu ar strica ca un moderator sa ia acest topic la periat si sa stearga "presupunerile" si aberatiile off topic eu unul astept cu interes rezultatul demersurilor facute de initaitorul topicului si-i urez pe aceasta cale multa bafta This post has been edited by tarzy: 13 Nov 2006, 18:09 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(liviurosioara @ 13 Nov 2006, 14:50) Oricine poate verifica, asa cum f usor se poate verifica si faptul ca nu am pus nimic pe masina MEA, cea cu cele 3 defectiuni. Ca sa imi merit numele de sobolan cu care am fost gratulat, m-am gandit sa mai recuperez un post din cosul de gunoi, si mi-am permis sa subliniez niste lucruri mai interesante: QUOTE(liviurosioara @ 8 Jun 2006, 16:46) [...] Am sa repet... Renault-urile produse dupa 2005 au rcd-ul original de tip "updatelist" si folosesc ptr telecomanda si display interfata de tip can bus. Daca pe rcd scrie "tunerlist" atunci situatia este una fericita ptr ca se pot folosi adaptoarele "clasice" care se cam gasesc peste tot. Ptr updatelist, in acest moment exista urmatoarele solutii... un adaptor produs de o firma din UK care costa pe la 100 lire si merge cu Blaupunkt, Alpine, Pioneer, Kenwood si alte cateva dracii. Sau mai exista adaptor original ptr Pioneer, evident care functioneaza exclusiv cu Pioneer. Eu am comandat ptr mine un adaptor, ptr ca eu mi-am instalat deja un Kenwood pe masina mea. Cand apare si il instalez, o sa postez toate detaliile. Producatorul din UK despre care vorbeam este http://www.incartec.co.uk Asa ca, Dumi, adaptoarele de care vorbesti NU o sa functioneze ever. Mi-am luat si eu o tzeapa similara cu un adaptor ptr Kenwood pe care am dat un kil de euro. Eu inteleg sa fie lumea suparata si sa-mi insulte inteligenta si capacitatea deductiva, dar s-ar putea ca uneori sa aiba ceva surprize... Si in cazul de fata ma intreb cand a mintit lumea, acum sau atunci? Sau or fi mai multe masini in proprietate? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi pare rau, e ca acest topic va fi probabil inchis in curand, din cauza spiritelor prea incinse. E pacat, e o discutie in care miza e mare si ar fi interesant sa "tinem aproape" ca sa vedem deznodamantul.
Posturile lui Klaus mi s-au parut foarte pertinente. Nu vad ce e rau in a arata un alt punct de vedere decat cel al pagubitului, atata vreme cat este foarte documentat si pertinent. Daca cineva vine cu argumente care sa demonteze ipotezele lui Klaus, foarte bine, sa apara. Pagubitul ar putea considera aceste discutii ca un antrenament, o "incalzire" pentru eventualul proces in care va cere recuperarea banilor si care nu va fi usor. Poate, daca are dreptate Klaus si te convinge sa renunti la proces, nu mai pierzi niste bani si timp aiurea. Daca e ca tine si ai dreptate, liviurosioara, lupta pana la capat si arata-ne ca Klaus a gresit, si ia-le banii. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tarzy, daca nu este treaba userilor de pe acest forum, de ce a facut public ? De ce a facut public ? Aaa ?
This post has been edited by IRONICK: 13 Nov 2006, 19:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DAVIDK @ 13 Nov 2006, 19:04) Ce-mi pare rau, e ca acest topic va fi probabil inchis in curand, din cauza spiritelor prea incinse. E pacat, e o discutie in care miza e mare si ar fi interesant sa "tinem aproape" ca sa vedem deznodamantul. Posturile lui Klaus mi s-au parut foarte pertinente. Nu vad ce e rau in a arata un alt punct de vedere decat cel al pagubitului, atata vreme cat este foarte documentat si pertinent. Daca cineva vine cu argumente care sa demonteze ipotezele lui Klaus, foarte bine, sa apara. Pagubitul ar putea considera aceste discutii ca un antrenament, o "incalzire" pentru eventualul proces in care va cere recuperarea banilor si care nu va fi usor. Poate, daca are dreptate Klaus si te convinge sa renunti la proces, nu mai pierzi niste bani si timp aiurea. Daca e ca tine si ai dreptate, liviurosioara, lupta pana la capat si arata-ne ca Klaus a gresit, si ia-le banii. @DAVIDK asa cum am spus .... treaba cu interventia asupra instalatiei masinii tine de iviurosioara & expertii reno .... nu inteleg rostul campaniei de "denigrare" a individului omul o fi facut modificari, nu zic, eu insa prefer sa-l cred pe cuvant ca nu, chiar nu am nevoie de argumente contra mai mult sau mai putin fondate, dar ... atat timp cat nu sunt descoperite de expertii .... reno e bun de plata @Ironick - eu unul imi recunosc incompetenta .... te rog mult sa detaliezi ce ai vrut sa scrii mai sus, daca e de interes public o poti face aici, altfel .... pe PM multumesc |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
klaus |
![]()
|
Mai era un user pe la bursa care vindea "logan impecabil" la care nu se schimbase nimic, ca din fabrica
Si cand l-am intrebat daca e loganul dintr-un anumit topic in care postase el (capete bara schimbate, caseta directie schimbata, bascula schimbata si alte maruntisuri din astea) a inceput sa se enerveze si sa-mi zica vreo cateva... Nu am vazut pe atunci lume sa fie revoltata ca am atras atentia respectivului user ca folosea minciuna si inselaciunea. Dar pe aici vad ca minciuna si inselaciunea sunt trasaturi nobile in ochii multora. Pot sa va intreb de ce sunteti atunci revoltati cand sunteti inselati sau mintiti, inclusiv de un producator de masini? Daca vi se par corecte astfel de practici, de ce va mai plangeti de ele cand sunteti victima lor? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2006, 18:08) omul si-a spus pasu', si-a declarat intentiile Eu ma refeream la afirmatia ta. Liviu putea sa isi rezolve problema fara sa implice forumul, dar el a facut public si a deschis nu un topic, ci mai multe. QUOTE(klaus @ 13 Nov 2006, 14:56) As putea sa intreb atunci de ce ati cerut stergerea mesajelor care faceau referire la modificarile instalatiei audio? Oare faptul ca a cerut lucrul de mai sus, nu cumva se simtea cu musca pe caciula ?EL. Klaus, se pare ca ai memoria scurta. Eram si eu pe acolo ... This post has been edited by IRONICK: 13 Nov 2006, 20:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(liviurosioara @ 13 Nov 2006, 14:50) In furia ta corporatista ai uitat povestea masinii, si anume ca am ramas cu ea in mijlocul drumului, de unde m-au tractat ca pe trabant ![]() S-o crezi tu ca Trabantul ramane in mijlocul drumului! Ti-au tractat-o ca pe un Megane ce este. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 13 Nov 2006, 20:12) Mai era un user pe la bursa care vindea "logan impecabil" la care nu se schimbase nimic, ca din fabrica Si cand l-am intrebat daca e loganul dintr-un anumit topic in care postase el (capete bara schimbate, caseta directie schimbata, bascula schimbata si alte maruntisuri din astea) a inceput sa se enerveze si sa-mi zica vreo cateva... Nu am vazut pe atunci lume sa fie revoltata ca am atras atentia respectivului user ca folosea minciuna si inselaciunea. Dar pe aici vad ca minciuna si inselaciunea sunt trasaturi nobile in ochii multora. Pot sa va intreb de ce sunteti atunci revoltati cand sunteti inselati sau mintiti, inclusiv de un producator de masini? Daca vi se par corecte astfel de practici, de ce va mai plangeti de ele cand sunteti victima lor? banuiesc ca ptr interventia de la bursa ti-ai luat binemeritata si regulamentara "paruiala" de la moderatorii acelei sectiuni nu stiu daca tu realizezi, dar ... TU IEI APARAREA URSULUI, e foarte bine si frumos ca atragi atentia asupra unei incercari de tepuire din partea unui "privat" dar .... atat timp cat iei apararea Ursului (corporatiei) da de banuit nu stiu de unde ai tras tu concluzia cu "minciuna si inselaciunea" la loc de cinste? dar ... dupa cum bine vezi nu prea reprezinta (nici macar contra corporatiilor) parerea majoritatii .... asa ca poate nu ar strica sa definesti un pic cine intra in generalizarea pe care ai facut-o mai sus? useri simpli ai forumului?, aia de au tupeu sa-si ceara drepturile in garantie? romani in general? .... ?? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
addy_23_m |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 November 06 ![]() |
Am citit cu mare atentie din cele 4 pagini si am si eu cateva observatii cu argumente, cine vrea sa le ia in seama e binevenit.
In primul rand Klaus si-a depasit de mult in acest topic calitatea de "moderator". Nu a fost deloc impartial asa cum ar trebui sa fie un adevarat moderator. Prea raspunde la nici 4-5 minute si ataca direct pe userul liviurosioara. E evident ca domnul "moderator" Klaus are interese directe in acest caz si ca s-o spun pe cea dreapta, si mie-mi miroase de la o posta a angajat al Dacia-Renault imbibat din plin de mentalitatea acestora ![]() Apoi sa te apuci sa faci tot felul de speculatii care mai de care mai SF, fara sa cunosti problema... Lasere frate! Sau poate gresesc, ai asistat la reparatii in service? E prea de tot sa-ti argumentezi niste idei din niste pure speculatii cum ca omul a facut si a dres ciuntite din niste topicuri mai vechi astfel incat sa dea bine pentru publicul neinitiat. Pentru mine si multi utilizatori e mai credibil faptul ca masina a stat o luna in service fara ca sa se constate motive de neacordare a garantiei gen instalarea unor echipamente suplimentare. Si daca masina aia a stat 37 de zile fara ca vreun amanunt de acesta incendiar sa atraga atentia vreunui specialist Renault, e mai mult decat limpede ca problemele lui liviurosioara nu vin de la instalarea vreunui amplificator sau adaptor pe masina. Deci Klaus tata, eu ti-as sugera sa deschizi primul service virtual din Romania - ca se vede ca te descurci bine si depanezi de la distanta fara sa vezi - poate faci si tu ceva mai multi bani decat iti dau amaratii aia de la Adras. |
--------------------
Dacia 1310
1310L
1997 Berlina
|
|
klaus |
![]()
|
mmmm... Interesant... Deci nu sunt acuzat ca nu as avea dreptate, ci sunt acuzat ca tin cu ursul...
In al doilea rand, daca incepi si faci valuri si incepi sa zgarmani ...ala.., incepe sa miroasa. Daca esti Fecioara neprihanita, fara de pacat, poti face valuri si zgarmana ce vrei matale, insa daca stii ca nu esti chiar cusher, lucrezi si tu mai pe sestache ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute. Elimini cat mai mult din hazard. Dar cand deschizi 4 (patru) topicuri pe aceeasi tema (lasand la o parte ca incalca prevederile art. 2 lit. j din regulament, ca pentru cazuri exceptionale se fac si exceptii, asa cuma fost cu domnul talangescu care tot asa avea taspe topicuri deschise) si incerci sa-ti creezi un curent favorabil prin folosirea mijloacelor mincinoase (in opinia mea, nu zic ca si altii au aceeasi parere) - pentru cine nu stie asta se cheama manipulare - si nu esti Fecioara Maria (ba chiar ai avut si actiuni de "stergere a urmelor"), te poti trezi ca apare un iepure din tufis. Cand vrei sa faci chestii din astea, nu asa se face... Si ca sa se inteleaga: acum "am tinut cu ursul" pentru ca cineva mi-a injosit inteligenta si capacitatea deductiva si m-a crezut cam prost si usor de manipulat. Imi pare rau ca l-am dezamagit. Insa faptul ca "am tinut cu ursul" nu inseamna ca nu as avea dreptate. Cel putin din dovezile pe care le am. Domnu avocat addy_23_m, vedeti ca sunteti prost informat... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pentru mine, care am citit cam tirziu topicu asta, e cit se poate de limpede ca cei de la Renault pot incerca sa faca dovada ca defectele aparute la masina NU intra pe garantie. Si atunci poate aparea... Mos Craciun cu o surpriza...
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma, adevaru ca cetatenii romani, nitel europenizati au niste pretentii de mama-mama... Una-doua ti-o tranteste in fata ba ca vrea inapoi, ba ca te da in judecata, ba ca te si omoara daca nu ii dai ce crede el ca i se cuvine.
Ce naiba, ai fost in service si ti-au zis ca nu ti-o repara? NU. Atunci puteai sa te plangi. Renault e departe de a face masini perfecte, si cred ca nu cu gandul asta ti-ai luat masina, nu? Ti se f**e, ti-o repara, se f din nou, ti-o repara din nou, exista si cazuri izolate, de ghinion crunt, get used to it, treci pe la biserica. Acum ati sarit toti pe klaus, cum ca tine cu ursul ![]() Tarzy, ai ceva cu klaus, te porti cam naspa, parerea mea, tu poti sa te stergi la fund cu ea. Pa! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Poate ne lamureste initiatorul topic-ului daca are cumva doua Megane
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
Va rog eu sa nu mai radeti de locul meu de munca. Pana acum lucrez la dacia, la renault, la adras, la toyota.
Vad ca nimeni nu si-a pus problema ca as lucra la nissan. Nu inca. Probabil ca s-a eliminat varianta de cand cu topicul lui LemmonDemon |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:29 |