Intalnire Dacia Club in PLOIESTI ?, Sunteti amatori?
![]() ![]() ![]() |
Intalnire Dacia Club in PLOIESTI ?, Sunteti amatori?
Ky_Cristian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|||
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
daca se gandeste sa organizeze cineva intalniri in ploiesti,eu sunt amator,desi am fost ,,adoptat'' de baietii din logan club ploiesti si sunt multumit de atmosfera de acolo si de persoanele din club.oricum, parerea mea este ca-i rusinica pt.dacia club ca nu-i reprezentata in ploiesti.....bafta tuturor!
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
ing_bardasu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 16 December 09 ![]() |
De unde stii ca nu e reprezentata? Si intradevar suntem daciaclub si chiar punem orizontale, motoare, cutii de viteze si discuri ventilate pe masinile noastre nu soft-uri si stickere cu logan club.
|
--------------------
dacia
1304
1995
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Protest impotriva benzinarilor sambata ! Daca vreti sa va alaturati sunteti bineveniti !
Haideti sa fim uniti ! |
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Eu am inteles ca e maine, la Petromul din bariera Bucuresti. Nu garantez, nu stiu ora.
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
![]() KCY Garage Group: Members Posts: 919 Joined: 15 October 06 From: Ploiesti ![]() |
Vineri, ora 17.00 ne intalnim la Petromul de pe soseaua Vestului langa ACR. De acolo stabilim unde vom pleca. Va asteptam in numar cat mai mare.
|
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
Sigur? Sa nu vin degeaba...
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Sigur.
|
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
gabriel19 |
![]()
|
![]() ex Dacia 1310 (first love) actual Opel Astra (tunning in progres Group: Members Posts: 96 Joined: 6 February 09 From: PH ( Patria Hotilor ) ![]() |
Nu a venit nimeni azi. Am stat in jur de 30 minute si nici o dacie. Erau cateva straineze pentru un protest la benzinaria aceea, dar niciun "daciot".
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310,
actual Opel Astra, ex PH 47 BAN, ex DB 08 CAO
- actual PH 46ABI downgrade from 47 to 46
iubirea-i ca o floare...te pisi pe ea si creste mare |
|
Ky_Cristian |
![]()
|
Imi spalasem masina, facusem si curat inauntru, sa fiu pregatit. Dar am adormit. Imi pare rau, mai ales ca nu am mai fost la vreo intalnire pana acum.
Legat de protest, nu voi alimenta luni, marti si miercuri. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
Maine la ora 20 la ACR in vest. Ca tot vreti intalnire. Sa vedem fapte si nu vorbe pe net.
|
--------------------
.
.
. .
|
|
catageo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 29 May 07 ![]() |
Prezent
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH XX RZC BMW E46 Touring
|
|
ing_bardasu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 16 December 09 ![]() |
Sal, vin si eo. Am o dacie 1304 papuc cu gentzi de aliaj la 5 prezoane de bmw 320 din 96 pisica. Spoilere tuning, neoane albastre pe dedesubt, wofer, statie si carlinga in 2 tonuri. rosu cu verde. Ma primiti si pe mine?
|
--------------------
dacia
1304
1995
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
Aaa, nu, doar daca facem carlinga rosu/galben/albastru
Te cred ca esti plictisit...si eu sunt. Bafta This post has been edited by Bolo_BCD: 14 Jan 2011, 21:45 |
--------------------
.
.
. .
|
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
apropo de protest:a fost boicot in petromul de la metro.plecarea de la vest-petrom-acr a fost la 17.45 .au fost vreo 30 masini printre care si dacii[fie ele 1300-logan -solenza] bafta si data viitoare la mai multe masini la proteste......
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum mă să protestezi consumând aiurea benzină? 'aide plt...
Păi ăsta e prostest? Să inventezi drumuri teleleu prin oraș, fără niciun rost, ca să fii nevoit să alimentezi mai des, și deci să bagi mai mulți bani în benzinării? ![]() Ăștia care scornesc așa "proteste" au prea mult timp liber și prea puțină minte... This post has been edited by C a t a l i n: 14 Jan 2011, 22:46 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Se apropie 17. V-ati facut plinurile?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gabriel19 |
![]()
|
![]() ex Dacia 1310 (first love) actual Opel Astra (tunning in progres Group: Members Posts: 96 Joined: 6 February 09 From: PH ( Patria Hotilor ) ![]() |
QUOTE(Bolo_BCD @ 14 Jan 2011, 21:30) Veneam si astazi cu cea mai mare placere, dar nu pot azi, am niste treaba pe seara.... Pacat, era ultima reunire ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310,
actual Opel Astra, ex PH 47 BAN, ex DB 08 CAO
- actual PH 46ABI downgrade from 47 to 46
iubirea-i ca o floare...te pisi pe ea si creste mare |
|
kitzsteinhorn91 |
![]()
|
Deci se face protest azi ? Ne vedem la ora 20 la Peco la vest la ACR si apoi la ce benzinarie mergem sa protestam ? Intreb ca sa spun si celor de pe 4tuning care au fost prezenti aseara.
|
--------------------
Dacia
1300/1410 Sport
1975/1991
- PH 75/91 KCY
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
Allloooooo
Nu e niciun protest, doar o intalnire prieteneasca ![]() @gabriel19: nu e ingrijita deloc masina, estetic vorbind, isi poarta singura de grija. arcuri scurtate si amortizoare intarite, scurtat din tija, etc, dupa reteta din "Secretele batranilor" volumul 2 15 Jan 2011, 23:17: Cu exceptia unui baiat am fost tot "NOI" Sa nu mai aud de intalniri, ca nu stiti unde sunt si etc. Cine vrea sa ne caute. This post has been edited by Bolo_BCD: 15 Jan 2011, 23:17 |
--------------------
.
.
. .
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
QUOTE(Bolo_BCD @ 15 Jan 2011, 14:17) Cu exceptia unui baiat am fost tot "NOI" Sa nu mai aud de intalniri, ca nu stiti unde sunt si etc. Cine vrea sa ne caute. Io am fost baiatu'. Oricum, ma asteptam la mai multi. Am vazut ca voi va stiati dinainte, eu eram cam strain. Dar nu prea am cum sa aflu de intalnirile voastre decat daca postati si voi pe aici. Nu sunt exact din oras, iar pe la ACR nu prea trec, ca nu am treaba pe acolo. Oricum, super tare dacia gri. Am ramas impresionat. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Anonim5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 21 October 07 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Ky_Cristian @ 16 Jan 2011, 15:57) Io am fost baiatu'. Oricum, ma asteptam la mai multi. Am vazut ca voi va stiati dinainte, eu eram cam strain. Dar nu prea am cum sa aflu de intalnirile voastre decat daca postati si voi pe aici. Nu sunt exact din oras, iar pe la ACR nu prea trec, ca nu am treaba pe acolo. Oricum, super tare dacia gri. Am ramas impresionat. Daia nu se anunta nimic pe forum pt ca oricum nu vine nimeni, drept dovada aseara ai fost singurul nou veni. Noi ne strangem (aprox.) in aceasi forumula de 2-3 ori pe saptamana deci acum intelegi si tu de ce nu are rost sa se mai anunte niciun fel de intalnire pe forum.. O seara buna. |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
Astra F Doar prostii au noroc in viata...
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
Mereu la 8? Ca daca e, din cand in cand imi mai fac si eu drum pe acolo. Sa mai vad noutati, sa ma mai laud si eu...
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Anonim5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 21 October 07 From: Ploiesti ![]() |
Da, in general intre 8 si 9. (fiecare cum poate
![]() De obicei ne anuntam pe messenger, da si tu add ca sa stii cand ne intalnim si unde exact ca se mai schimba locul intalnirilor. O seara buna. |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 314 Joined: 8 July 07 From: Ploiesti - Bucuresti ![]() |
alte intalniri?
mai sunt amatori! rog detalii loc si ora de intalnire |
--------------------
Actual: Dacia
SuperNova, 2001
îmbunătățită Rapsodie-Confort-Clima, 1.4mpi
- Albastru KatYfea X Ex: R16-1964, R16-1967, D1300-1975, LoganMCV-2007
|
|
Anonim5 |
![]()
|
Nu se mai organizeaza intalniri in Ploiesti.
O zi buna |
--------------------
Volkswagen Polo 6n2,
Opel
|
|
ventzel2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 April 12 From: Ploiesti, Prahova ![]() |
Salut. Sunt si eu nou pe aici si de abea mi-am luat o dacie 1410 sport an 89'. sunt din cart 9 mai. o scurta intrebare se va face vreo intalnire a pasionatilor de "batrenele" Dacii prin ploiesti...?? ast mesaj sau datzi add la id mess ventzel2006
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 mpi
- PH89VEN
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
"Veteranii" care organizau intilnirile nu mai sunt dornici de intilniri,dar daca o sa ne adunam 3-4 persoane poate o sa reusim sa ne adunam din nou la o intilnire...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
ventzel2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 April 12 From: Ploiesti, Prahova ![]() |
Pana la sfarsitul lunii mai este vreo sansa sa ne intalnim prin Ploiesti noi cei care putem veni macar vreo 2-3 pasionati de Dacii..? si de ce zic la sfarsitul ca a mea Dacie Sport momentan este trasa pe dreapta.. nu am cash ca sa fac itp....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 mpi
- PH89VEN
|
|
anghelcatalin1992@yahoo.com |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 17 January 11 ![]() |
QUOTE(ventzel2006 @ 1 May 2012, 09:49) Pana la sfarsitul lunii mai este vreo sansa sa ne intalnim prin Ploiesti noi cei care putem veni macar vreo 2-3 pasionati de Dacii..? si de ce zic la sfarsitul ca a mea Dacie Sport momentan este trasa pe dreapta.. nu am cash ca sa fac itp.... ![]() ![]() ![]() iai facut itp-ul ? |
--------------------
dacia
1300
1982
- ph07bgy catalin-alexandru
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 07:52 |