Ax volan superior
![]() ![]() ![]() |
Ax volan superior
Mariusss |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Frumusetea este trecatoare dar uratenia este vesnica
|
|||
IronMike1982 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 8 October 06 From: Pitesti ![]() |
eu stau in mioveni
am intrebat la un magazin si costa cam 160 ron l-am schimbat pe al meu anul trecut in service, si acum merge la fel de greu ca inainte. Problema e ca trebuie pus un burduf de caseta de directie umplut cu vaselina pe articulatia de langa intrarea in caseta de directie... |
--------------------
Dacia
Sandero II
Stepway 2013
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Cred ca vroia sa spuna de ax volan inferior.Eu am dat 230ron acu o luna.
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu se poate. Eu parca p-aci am vazut la 1,2 mil. Dar mai bine din 2 stricate fa unu' bun. Vezi aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5059 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
In nici un caz rotirea greoaie a volanului nu are treaba cu axul.El trebuie schimbat doar daca are joc.In primele zile cand am cumparat nova eram foarte fericit ca se vira foarte usor,aproape ca la una cu servo
![]() ![]() |
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
against |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 February 06 ![]() |
am ambele articulatii.second-hand.
sunt de la o nova.io stiu ca merg.poate m insel le dau f ieftin mai am si alte piese... M.E. La bursă domnul meu, la bursă! This post has been edited by DragosP: 16 Nov 2006, 16:34 |
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
160 ron .am schimbat eu sapt trecuta . de cumparat de la magazinele de la valea ialomitei.
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:53 |