1310 vs LOGAN, Vader vs. Robocop, Reunite, ca-s de acelasi calibru
![]() ![]() ![]() |
1310 vs LOGAN, Vader vs. Robocop, Reunite, ca-s de acelasi calibru
AKKA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 29 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1984 1310
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Sunt de acord cu tine, și în privința consumului. Confortul... nu are rost să mai zic.
Cred că e subiect de cafenea. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnilor: subiectul este fumat, frustrat. AKKA: ti-a bagat careva un Logan pe git?
Ai de ales: inchid topicul, sau il rebotezam cumva "bancuri" sau poate "frustrari"? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Matiz e cel mai tare, fara discutie !
LE: Ne scuzati, acum am vazut ca alte masini sunt in discutie ![]() This post has been edited by argon: 19 Nov 2006, 17:05 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
deci matiz e varza..acu trecem la dacie 1300
![]() This post has been edited by sefu_alx: 19 Nov 2006, 17:33 |
--------------------
x
y
2009
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nici macar de cafenea nu-i bun subiectul asta.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Mda... Si vulpea care nu ajungea la struguri zicea ca sunt acri...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt satul de astfel de topicuri....si oameni...
Cum bine a zis cineva, nu vi-l baga nimeni pe gat. E un mare pas inainte pe care nu vreti sa-l acceptati pe motiv ca nu va permiteti produsul. Face it... This post has been edited by Steffyx: 19 Nov 2006, 18:26 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cel mai bine mergeti pe jos si lasati-ne pe noi sa ne chinuim cu Loganurile !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Daca vorbim de partea tehnica, atunci e clar: Logan este net superior Daciei 1300. As putea spune ca e un salt indiscutabil de la motorul pe carburatie la cel pe injectie multipunct. La fel si cutia de viteze-amintiti-va cat de usor cedeaza pinionul "de a V-a" la vechea berlina. Mai mult, Logan ajunge fara probleme la 140km/h, ceea ce la Dacia 1300 e chestiune de noroc! Si la confort nu incape discutie, in Logan stai destul de comod iar in portbagaj incap muulte bagaje. Nu in ultimul rand, elementele de siguranta, aproape inexistente la berlina, se regasesc din plin la Logan - ABS, airbag, etc.
Daca vorbim de partea sentimentala... aici lucrurile tin foarte mult de fiecare posesor de autovehicul: mie unu nu mi-a parut asa de rau cand am vandut solenza cum mi-a parut cand am vandut-o pe Ginuta - Dacia mea din '72 ![]() P.S.: nu sunt fan Logan, nici Dacia, d-aia mi-am luat Albea, dar a compara loganul cu Dacia berlina mi se pare tot la fel de deplasat ca si comparatia dintre un calculator "CIP" si un pentium III ( nu zic IV ![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
daca imi zicea acum juma de am cineva sa imi i-au logan ii ziceam sa ma lase in pace ca nici nu vreau sa aud si acum m-am pricopsit cu unu.
si masinile second sa nu credeti ca toate sunt bune aia le dau de obosite si noi le luam de odihnite un coleg si-a luat un laguna de la aaa auto si acum are mari probleme cu el |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 19 Nov 2006, 19:52) a compara loganul cu Dacia berlina mi se pare tot la fel de deplasat ca si comparatia dintre un calculator "CIP" si un pentium III ( nu zic IV ![]() Din pacate tipul asta nu vorbeste de sentimentalisme ci pur si simplu ca berlina lui din ... toamna e mai buna ca un Logan Ambiance sa zicem . Daca o luam sentimental si eu imi amintesc cu placere de Microtim sau Commodore 64 dar asta nu ma impiedica sa apreciez un AMD Athlon64 3000+ ! ![]() |
--------------------
.
.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasand sentimentalismele, ca-s totusi niste bucati de metal, plastic si ce mai contin.
Si eu tin enorm la masina mea, o apreciez, pt varsta ei ma tine extraordinar de bine. Nu a ramas niciodata in drum, nu exista sa zic ca am avut nevoie de ea si nu m-a ajutat. Si-a facut intotdeauna treaba cu brio. Consuma putin pt un motor de conceptie a anilor '60, merge tare daca ii cer, cu ajutorul meu, cateva imbunatatiri, imi ofera un confort mai mult decat satisfacator (muzica cu CD, 4 boxe, 2 subwoofere... aeroterma, caldura din plin, scaune de peugeot, si altele). Dar oricat am tine la masina de ce sa nu ne uitam si alaturi? Cei care sustin astfel de afirmatii eu bag mana in foc ca nu s-au urcat in ceea ce inseamna MASINA (da, intra si loganul aici...). Astea-s niste chestii cu rol de locomotie fratilor, bune si pt incepatori sa isi satisfaca nevoile de a cunoaste si a invata. Eu deja dupa 15.000 km simt nevoia de altceva, dar inca nu ma arunc. Daca mi-ar lua ai mei ceva de vreo 10k E, as alege un Logan, NU vreun SH strain. A, ca exista si sanse bune de a prinde o masina OK, e adevarat dar e o loterie cu sanse mici. Se face prea multa zarva pe marginea unui subiect tampit. Iti place o iei, nu, nu. E f simplu. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Pardon bre! in discutie exista:
Logan by Renault Dacia 1300 (de preferat pana in 1978) si restul dacilor 1310, 1325, Li si alte automobile invechite tehnic si moral! Daca compar Logan cu Dacia 1300(R12) luate fiecare la vremea lor, Loganul este net inferior .Sa nu uitam ca R12 a fost gandita si proiectata la sfarsitul aniilor '60, cand a aparut pe piata valoarea ei tehnica era mult mai ridicata decat a loganului, a rezistat pe piata mai bine de 30 de ani.Si dupa ce lumea occidentala a terminat cu ea la timpul potrivit a ramas cu o impresie buna despre proiectul R12. Daca vorbim de mutanti turco-romanesti gen 1310, 1325,1410, Sport, Li, sunt niste masini bune in lumea a III-a, ele nu trebuiau sa existe dupa 1980 si nu cred ca merg comparate cu Logan. This post has been edited by rs44: 19 Nov 2006, 18:50 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
StefanT |
![]()
|
Iar ai venit tu cu dumele tale ma.
Adica o Dacie din '73 de exemplu e mai buna ca Loganul, dar una pe injectie, nu este. Eu zic sa canti la alte mese. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Deci am dovada clara ca Dacia 1310 este net superioara Loganului:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=A2bEKDRn07c This post has been edited by MihaiD: 19 Nov 2006, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
argon |
![]()
|
Si Loganul ala e si preparat, are ciptuning si alea alea, trece de 115 cai, ca-l stiu, e concetatean.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(MihaiD @ 19 Nov 2006, 20:27) Deci am dovada clara ca Dacia 1310 este net superioara Loganului: ![]() http://www.youtube.com/watch?v=A2bEKDRn07c Daca e asa cum spui tu si cum se vede in filmuletul de pe youtube , eu de ce nu patesc asta pe strada ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Pai nu ziceai ca ai un Logan care trage?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@rs44: sper că nu consumi chestii interzise!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Cred ca ala cu loganu' din filmulet era in rodaj si nu-i dadea mai mult de 3000 rpm...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Steffyx, fa-te odata Editman si editeaza-ti posturile!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
cred ca loganul a mers cu spatele dar nu v-ati dat voi seama..
|
--------------------
x
y
2009
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Radiane las-o balta , vinde Loganul ala verzui si cu 5% din banii luati pe el iti tragi o 1300 de mai mare frumusetea .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:37 |