Jumatate Supernova de vanzare..., Rog spuneti preturi la piese +solicitari
![]() ![]() ![]() |
Jumatate Supernova de vanzare..., Rog spuneti preturi la piese +solicitari
Geru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|||
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
Si gabinew a primit un raspuns prompt... pe mail la scurt timp dupa ce a pus intrebarea
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
usa staga spate mai o ai ?
daca da dami PM .sunt din bucuresti |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
jailbreak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 17 July 08 From: BALS, OLT ![]() |
ma intereseaza si pe mine plasticul de la frana de mana daca il mai ai . e plasticul ala de se prelungeste printre scaunele fata. Si daca ai, manerul de la frana de mana.
|
--------------------
dacia
supernova
clima-2000
- OT-03-DCX
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
TUROMETRU + CEAS DE APA + BRICHETA TE ROG cat vrei..???
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
Geru |
![]()
|
DJMaxx : usa stanga spate o mai am, tabla face 50 ron daca poti sa-i asiguri transportul exact de la garajul unde o tin, din Galati. Nu e infundata sau mancata de rugina - trebuie sudate din nou balamalele si revopsita iese OK. Am si geamuri, chedere, fata usa, manere etc pentru ea - spui ce te intereseaza.
Jailbreak : plasticul de la frana de mana si manerul de la frana de mana s-au dat. TazzSN : ceasurile s-au dat, mai e bricheta - o dau bonus daca-mi gasesti clienti pentru piese mai de valoare. Preturi negociabile, de curatenie in garaj ![]() Detalii la tel. 0723.187169 sau Yahoomessenger: mariuspcbey@yahoo.com This post has been edited by Geru: 9 Apr 2009, 08:02 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
n-am stat sa citesc tot topicul pentru ca nu prea am timp....ma intereseaza:
- buton proiectoare ceata; - bara fata; - sticla semnalizare stanga ![]() astept raspuns....multumesc mult id: cata_1290@yahoo.com daca vrei sa comunicam mai usor si mai rapid ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 12 Apr 2009, 16:45 |
--------------------
-
-
-
|
|
Geru |
![]()
|
Tince1290 a primit prompt raspuns pe messenger
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
silvano |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 3 December 08 From: BACAU ![]() |
![]() trimiti pana in bacau? |
--------------------
solenza
clima
2004
- BC.58.SYM
|
|
Geru |
![]()
|
Trimit oriunde in tara colet postal, numai sa am disponibile piesele cerute.
Spre sfarsitul saptamanii voi actualiza pe Bursa ce piese mai am, inclusiv cu poze. Chederele s-au dat. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
cred ca mai multi bani faci daca o vinzi pe bucati decat sa o vinzi intreaga si in stare de functionare , pt geru treaba e ca tu esti prea departe yo sunt din buc si pana aici nustu cum o aduc astia oricum multumesc
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:24 |