Jumatate Supernova de vanzare..., Rog spuneti preturi la piese +solicitari
![]() ![]() ![]() |
Jumatate Supernova de vanzare..., Rog spuneti preturi la piese +solicitari
mihneaduport |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
- PH-82-MCM
|
|||
co$ma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 July 06 ![]() |
As avea nevoie de mufa de la cablajul de la motor, sau ma rog intregul cablaj in cazul in care are un pret bun
Attached thumbnail(s) 8_10_12_06_1156.jpg ( Size: 48.47k ) Number of downloads: 1511 |
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
lancerEvo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 24 May 05 ![]() |
catalizatorul il ai? daca da la ce pret? (nu am citit tot topicul, scuze daca is offtopic)
|
--------------------
Dacia
1300
- cj 06 cal
|
|
Aneu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 30 September 07 ![]() |
aer conditionat?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B 02 SYD
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
I-am trimis lui Co$ma mufa de care avea nevoie...
Masina dezmembrata e DSN Confort, nu a avut clima. Catalizatorul s-a dat de mult. Am avut la bursa un topic mai demult... si pentru ca au mai ramas ceva piese in garaj, o sa mai deschid unul dupa ce le fac inventarul (n-am prea avut timp sa ma ocup de ele). Pretul cerut, de regula, este un pic sub 50% din pretul de magazin. This post has been edited by Geru: 20 Nov 2007, 09:05 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
co$ma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 July 06 ![]() |
A venit mufa, am pus-o pe masina si functioneaza perfect. Merci fain.
|
--------------------
Dacia
SupeRnova
2002 Rapsodia
- TM-94-SCU
|
|
001john |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 10 May 06 ![]() |
am vrea sa stiu si eu daca oglinda din interior o mai ai si pistoanele de la haion, care tine haionu' sus
putem vorbi pe yahoo messenger: ionut_gv |
--------------------
Dacia Super Nova
Clima
- -
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
001john, ai noroc: am si oglinda din interior, si telescoapele de haion. vb pe mess
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
electromotorul il mai ai?si daca da ce tip e?ca mie mi'ar trebui mitsubishi.si la ce pret il dai?
|
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
Geru |
![]()
|
iuly89ct , ai PM
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
judele2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 25 November 07 From: bucharest militari ![]() |
id meu e judele2000 ma intereseaza cutie viteze si ambreiaj...si mai multeeee
|
--------------------
dacia
super-nova
2002
- b-55-jud
|
|
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
scaunele cat?
|
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
Geru |
![]()
|
judele2000, am cutia de viteze, 55000km, deci la prima tinerete, si discurile de ambreiaj in stare excelenta (rulmentul de presiune s-a dat). astept lista completa, PM sau pe Yahoo Messenger, mariuspcbey@yahoo.com
scaunele s-au dat de mult. This post has been edited by Geru: 26 Nov 2007, 16:43 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Geru |
![]()
|
Am postat un anunt la Bursa, inclusiv cu pozele pieselor disponibile. Pentru solicitari, il puteti accesa si din :
http://www.daciaclub.ro/-VAND-Piese-din-de...002-t93204.html This post has been edited by Geru: 27 Nov 2007, 14:57 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
jupanu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 December 07 ![]() |
m-ar interesa fetele de la portiere
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- BC-17-PAR
|
|
Geru |
![]()
|
am disponibile 3 fete de usi, mai putin de la portiera sofer, care s-a deteriorat in accident
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
jupanu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 December 07 ![]() |
k cati bani vrei pe ele.... eu sunt din bc
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- BC-17-PAR
|
|
crystayla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 December 07 ![]() |
Buna! Am si eu nevoie de un retor de alternator de supernova, daca ma poate ajuta cineva si la ce pret.
Multumesc! ![]() |
--------------------
DACIA
DSN
2002 CONFORT
|
|
Geru |
![]()
|
Alternatorul are un abonat pentru azi; jupanu2006 ai PM
This post has been edited by Geru: 13 Dec 2007, 10:30 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
un raspuns la interior portbagaj?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
Geru |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
marius67 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 December 07 ![]() |
SALUT,
Daca electromotorul are flansa subtire ,vreau un pret. |
--------------------
dacia
supernova
2001
- PH- o7 -NLH
|
|
Geru |
![]()
|
Electromotorul s-a dat.
Am actualizat lista cu ce mai e disponibil si ce s-a dat pe topicul din Bursa, http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1206072 This post has been edited by Geru: 14 Jan 2008, 16:35 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
flatview |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 August 05 ![]() |
instalatia de aer conditionat mai e?
|
--------------------
DSN
Europa
2001
- BR
|
|
Geru |
![]()
|
![]() Desi n-am mai intrat pe forum de ceva vreme, au mai ramas ceva piese de vanzare si daca aveti solicitari, raspund prompt la tel. 0723.187169 . Spre sfarsit de toamna cand o sa am mai mult timp sa ma ocup de vanzare, o sa creez un nou topic pe bursa cu piesele ramase. Deocamdata se poate consulta lista de piese disponibile pe pagina : http://www.daciaclub.ro/-VAND-Piese-din-de...ml#entry1206072 Intre timp s-au mai dat (topicul e inchis si nu mai pot face completari acolo): Toate injectoarele (am inca Rampa de plastic a injectoarelor ), Kit ambreiaj, Cutia filtrului de aer + filtru aer, Usita alimentare, Suporti plastic haion, Oglinzile integral, Motoras aeroterma ventilatie, Plafonul (tavanul, cu pasla), Trusa de becuri si sigurante. Pe pagina 1 , atat sus cat si in josul paginii, sunt si poze cu piesele disponibile: http://www.daciaclub.ro/-VAND-Piese-din-de...-t93204-s0.html Solicitari primesc si PM, mail sau Yahoo messenger: mariuspcbey@yahoo.com sau la telefon, 0723.187169 - Marius. This post has been edited by Geru: 7 Sep 2008, 12:36 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
dany_av |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 895 Joined: 25 March 07 From: pitesti ![]() |
capota o mai ai ? daca da in ce stare se afla (la rugina ma refer) ? stima
|
--------------------
dacia
logan
2006 / ambition
- XXX
|
|
Geru |
![]()
|
Ultimul rand in lista de pe bursa:
http://www.daciaclub.ro/-VAND-Piese-din-de...ml#entry1206072 Parbrizul, usa sofer, capota, bara fata, radiatorul, UCE decodor - deteriorate in accident / nerecuperabile This post has been edited by Geru: 8 Sep 2008, 09:46 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
kat |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
Ma intereseaza si pe mine etrierul stanga. Cat vrei pe el?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pana la urma ai dat toata masina
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Geru |
![]()
|
@ djasu82:
![]() ![]() Ofer detalii & preturi piese PM, mail sau Yahoo messenger: mariuspcbey@yahoo.com sau la telefon, 0723.187169 - Marius. Piesele disponibile, lista completa (daca am scapat ceva din lista si va trebuie, raspund PM, sa nu supar moderatorii) : + Alternatorul + Cutia de viteze + Volanta + Blocul motor + Rampa de plastic a injectoarelor + Rampa de culbutori + Galeria de admisie + Galeria de evacuare + Chiulasa & capac chiulasa + Pompa de servo + Tubulatura de ventilatie si diverse plastice + Rezervorul si gura alimentare rezervor + Scut motor + Bobina de inductie + Calculator injectie, inclusiv capacul de plastic + Toate sondele si senzorii de pe motor / cutie + Corpul clapeta (fara motorasul pas cu pas care s-a dat, dar se poate completa cu unul la 80-90 ron, pret de nou) + Fise bujii + Usa stanga spate + Piese usi: macara, actuatori, geamurile cu tot cu chedere (fara geam sofer), perie geam, manere usi, plastice + Fete usi + Baia de ulei + Grila dintre faruri & grila capota + Antena + Bricheta + Scrumiera + Torpedoul (usa este usor pocnita) + Cele 3 pedale + Mecanism stergatoare & brate stergatoare + Suporti motor + Carcasa aeroterma ventilatie + rezistente electrice motoras ventilatie + Cablaj portiere pt comanda motorase inchidere centralizata + Stop de ceata, complet + Relee & sigurante compart. motor + Rezervor antigel + Ax volan superior + Cuie & mecanism inchidere usi + Etrierii + Bara protectie spate (numai pentru Galati, Braila sau cine poate sa asigure transportul ei) + Rcass auto Blaupunkt Dublin, cel original de pe DSN, fata detasabila + Cochilia de pe volan ...Si alte maruntisuri. S-au dat deja: - Aripa dreapta fata - Tabla de la usile dreapta fata-spate - Alarma - Mochetele complete & insonorizant - Pompa de apa - Pompa de ulei - Senzorul de soc - Canistra carbon - Toate injectoarele - Catalizatorul - Anvelopele - Ambele faruri & semnal. - Ceasurile de turatie & apa - Toate injectoarele (am inca Rampa de plastic a injectoarelor ) - Telescoapele haion - Motorasul stergatoare - Motoras (pompa) stropitoare - Alarma - Claxonul - Schimbatorul de viteze integral (maneta & maciulie) - Mochetele complete si insonorizantul - Joja - Arcurile - Jugul motor - Amortizoarele fata - spate - Discurile de frana - Centurile - Scaunele - Parasolarele - Haionul cu luneta - Placa de la spate (suport pentru boxe) - Chedere usi - Rulmentul de presiune - Pompa de benzina - Pompa de frana - Cilindri, camasi, pistoane (aprox. setul motor) - Electromotorul - Planetarele - Tobele - Puntea spate - Ceasul, butoanele din bord - Stopurile - Axul volan inferior - Releul dezaburire si semnalizare - Turometrul, ceasul apa - Caloriferul - Furtunul care intra in carcasa filtrului de aer - Kit ambreiaj - Cutia filtrului de aer + filtru aer - Usita alimentare - Suporti plastic haion - Oglinzile integral - Motoras aeroterma ventilatie - Plafonul (tavanul, cu pasla) - Trusa de becuri si sigurante - Proiectoare, Clima - Nu a avut - Parbrizul, usa sofer, capota, bara fata, radiatorul, UCE decodor - sparte in accident / nerecuperabile. @ Kat , ai PM. This post has been edited by Geru: 10 Sep 2008, 10:10 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:23 |