Jumatate Supernova de vanzare..., Rog spuneti preturi la piese +solicitari
![]() ![]() ![]() |
Jumatate Supernova de vanzare..., Rog spuneti preturi la piese +solicitari
Geru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|||
Geru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 17 August 05 From: Galati ![]() |
Mecanicul m-a sfatuit sa mai astept 2-3 zile, poate totusi vand masina cu totul. Am pus-o si la bursa.
Pretul corect: 60 mil. lei vechi, fix. In fine, a zis ca pe bucati pot sa iasa si 2000 Eu, dar in timp. This post has been edited by Geru: 9 Dec 2006, 22:27 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
alfons_sava |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 9 May 06 ![]() |
buna Geru si eu sunt din Galati si as vrea de la tine luneta DSN pt ca a mea nu mai are rezistenta buna si deci nu se mai dezabureste sa-mi zici te rog si un pret!
|
--------------------
DACIA SUPER NOVA
CONFORT
2001 si vreau s-o vand!
- GL-58-LUC
|
|
Geru |
![]()
|
Am adaugat poze cu masina in anuntul din sectiunea "Bursa". Alfons_sava, am raspuns PM
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
salut ma intereseaza stopurile !! zi mi un pret !! ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
dr_t0ny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 December 06 ![]() |
ma intereseaza caseta de directie si axul de la volan !
daca sunt bune, cam la ce pret le-ai da si in cat timp pot ajunge la buc? sau suna-ma 0744 149 615 Merci, bafta! |
--------------------
Dacia
SN
2001 - europa
|
|
Geru |
![]()
|
Deci, hotararea e luata, o dezmembrez. Astept comenzi de piese in continuare PM. Lista pieselor ramase disponibile impreuna cu preturile, in Bursa cam pe maine seara.
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Geru |
![]()
|
Gata, e dezmembrata. 2 zile a durat. Astept in continuare comenzi, mai ales pt. piesele de valoare. Cei din Galati-Braila-Bucuresti, vedeti si ce mici nimicuri va trebuie pentru masina, am desfacut pana si toate plasticele din interior
![]() |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Geru |
![]()
|
Pana acum s-au dat sau sunt rezervate: scaunele, planetarele, tobele, etrierii cu pistonase si suporti, partea de legatura dintre schimbator si cutia de viteze, ceasul, butoanele de reglaj climatizare din bord, stopurile, axul volan inferior, releul dezaburire si semnalizare, turometrul, ceasul apa si caloriferul.
Astept in continuare PM solicitari pentru piese. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Burnot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 December 06 From: Botosani ![]() |
Ma intereseaza motorul si cutia de viteze echipate complet.Vreau si un pret ptr ambele ..Astept un raspuns concret .. Merci
|
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
Geru |
![]()
|
Daca le vrei la set, motorul DSN, de Renault, 58000Km - complet echipat 1750 ron; cutia de viteze, idem - 1500 ron. Pentru cutie mai am un doritor, dar prefer sa le dau la set. Mai multe detalii in sectiunea Bursa, in "Vand Supernova 2002 avariata".
This post has been edited by Geru: 6 Jan 2007, 23:48 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Balazsfiviorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
Cutia de viteze e ok ?? Vreau s-o cumpar. Sune un pret si trimite-mi email pe balazsfiviorel23@yahoo.com Mersi
|
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|
catalin23x |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 March 07 ![]() |
Salut Geru,
Am si eu nevoie de cutia de la baterie cu calculator cu tot (ECU). Daca nu ai vandut-o inca sunt interesat. Astept reply. Multumesc, |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- B-70-PAX
|
|
Geru |
![]()
|
Salut.
Cutia bateriei s-a botit in urma accidentului. Calculatorul am inteles ca nu se poate pune pe o alta masina decat schimband si uce decodor cu a mea si transceiverele din capurile de cheie. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Vand-sau-cumpar-ni...gur-t69393.html
Spune-mi si mie te rog ce mai ai din ceea ce m-ar interesa pe mine, calculatorul presupun cu tot cu capetele de la chei si restul... si fa-mi un pret ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Geru |
![]()
|
Imi pare sincer rau pentru ce ai patit...
Am citit topicul; am o parte din ce ti-ar trebui, si de principiu piesele le dau cam la jumatate din pretul de magazin. Vorbeste cu un mecanic auto sa-ti faca o lista completa cu ce-ti trebuie. Astept PM lista finala cu piese. |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
fluxu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 March 07 ![]() |
m-ar interesa mochetele si amortizoare.le mai ai ?
|
--------------------
dacia
nova
1998
|
|
Geru |
![]()
|
Mochetele le am, inclusiv plafonul sau plasticaria daca-ti trebuie; amortizoarele s-au dat.
Iti stau la dispozitie pentru detalii la tel. 0723.187169 , sau pe topicul din sectiunea Bursa: http://www.daciaclub.ro/-VAND-Supernova-20...-t60551-s0.html This post has been edited by Geru: 27 Mar 2007, 13:38 |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
salut.
ma intereseaza si pe mine parasolarele de la masina in special cel de la sofer daca il mai ai multumesc . |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Geru |
![]()
|
Vyalli, ai raspuns PM
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
taranu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 February 07 From: tg-mures ![]() |
hayonul ii intreg ? il mai ai?ce culoare e?
|
--------------------
dacia
dns
2001
- ms 63 tim
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
sal.sunt din galati si ma intereseaza suportul de boxa dreapta pe care vine si placa din spate.zi-mi un pret sau catavl_17@yahoo.com
ms ast rsp |
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
aha era sa uit si ceasul de km un pret
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
Geru |
![]()
|
catavl, taranu aveti raspuns PM
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
kat |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
Am nevoie de suportul (tamponul) flexibil al motorului (acela din plastic si cauciuc care se gaseste pe partea dreapta a masinii). Pret. Astept raspuns.
|
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|
Geru |
![]()
|
Haionul si placa spate s-au dat; suportii placii spate, ceasul de kilometraj si suportul motor sunt disponibile. Preturi si detalii, ca sa nu-i supar pe moderatori, le trimit PM pentru intrebarile puse in afara topicului pe care l-am deschis in sectiunea Bursa, http://www.daciaclub.ro/-VAND-Supernova-20...-t60551-s0.html
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
babanu_ralu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 22 May 07 ![]() |
QUOTE(flatview @ 30 Nov 2006, 08:18) n-ai bre shi tu un numar de telefon? m-ar interesa scaunul de la sofer ![]() 31 May 2007, 17:05: are cineva de vanzare un scaun sofer DSN daca este suna-ma la 0788879060 This post has been edited by babanu_ralu: 31 May 2007, 17:05 |
--------------------
Merceds Benz
E class
2006
- gl 07 zrb
|
|
mihneaduport |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 July 07 ![]() |
cat credeti ca pot scoate pe o DSN confort din 2001 ca nu prea stiu cum sa ma orientez. ea merge super bine si are 90000km in bord. pragurile sunt putin atinse de rugina please help
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
- PH-82-MCM
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
In jur de 3000E. Am vazut ca esti din PH. uita-te un pic in raid (www.raidonline.ro) Dar acum depinde in ce stare este. cat de tare troncane, ce revizii i'ai facut. Daca ai toate actele de la revizii, si masina merge ok mai pui 1-200E max ca sa ai de unde scade. totul e sa arate bine si sa mearga bine. vezi ca sunt topic-uri pe aici despre cum sa pregatesti masina de vanzare
This post has been edited by mvali: 14 Jul 2007, 21:00 |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
Geru |
![]()
|
Subscriu la pret, 3000 Eu +/- 200Eu functie de starea masinii: aspectul scaunelor, interiorului, daca e de culoare galbena (-) etc. Depinde si de cum merge piata la Dacie in PH. In Constanta sau Bucuresti de ex, se zice ca preturile sunt mai mari la targurile auto.
|
--------------------
Dacia
DSN Confort
- GL-73-MAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:22 |