Noul Cod Rutier, Avntaje si dezavantajele acetui Cod
![]() ![]() ![]() |
Noul Cod Rutier, Avntaje si dezavantajele acetui Cod
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.136 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cam asta e si parerea mea.
Nu pentru ca o bere sau un pahar de vin ar afecta semnificativ conducerea vehiculului dar pentru ca e greu sa pui frana la nunta dupa singurul pahar. De-aia ma duc la petreceri cu nevasta sau cu taxiul. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu se merge la nunti cu masina personala.
S-a inventat taxiu'.. Si nevestele vor sa bea.. This post has been edited by iulia_boris: 7 Oct 2013, 11:43 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
S-o faca aplicatie si p-asta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.136 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai cam e cu "sau" pentru ca nevasta mea nu bea. Nu bea pentru ca nu vrea, religia ne permite, la fel si convingerile.
Acuma, daca nevestele altora beau, pot sa vina cu taxiul, nu ma bag eu in familia fiecaruia, dar eu nu agreez amestecul intre baut si condus. Iete si aplicatii https://play.google.com/store/search?q=alcohol%20test&hl=ro This post has been edited by dizzy: 7 Oct 2013, 12:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu alcoolul e in discutie ca se poate masura, dar am vazut destule cat sa retin ca degeaba are alcoolemie 0.000% daca e obosit sau nedormit (o noapte de chef cu suc de mere, muzica, dans etc e mai periculoasa decat o bere pe fond odihnit).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
Asta cam asa e.
Am facut un drum Buc-CT-Buc dupa o nunta la care nu am baut mai mult de 150ml de whisky si eram mucifer de oboseala, nu de bautura. SOmnul nu fusese decat vreo 3 ore si eram zombie. This post has been edited by dizzy: 7 Oct 2013, 12:28 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cum e mai periculos? cu alcool sau cu RedBull?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Cu droguri, spun unii…
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
altii zic cand dai o m..e
http://www.statcan.gc.ca/tables-tableaux/s...lth112a-eng.htm This post has been edited by UXE: 7 Oct 2013, 13:25 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
iei sau dai?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
UXE |
![]()
|
dai
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vitejilor si corectilor care sunteti voi, o cantitate mica de alcool, suficinet ca analizele sa fie >0.00, se gaseste in diverse alimente. Vezi c-am postat mai deunazi un articol despre inofensivele cornuri cu ciocolata. Sau, functie de metabolism, doua beri baute seara pot sa mai lase ceva urme dimineata. In caz de doamne-fereste asta e deosebit de periculos, intrucat cel care cica a consumat alcool (adica iese la analize peste 0.00) e vinovat, indiferent de imprejurari.
Limita de doi la mie mi se pare absolut rezon. La fel si scaderea limitei infractionale de la 0.8 la 0.5. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Un 0.1 nu afecteaza capacitatile senzoriale, in schimb la 0.8 daca nu esti bine antrenat, risti sa fii beat muci. Dpdv al legislatiei actuale, nu exista nici o diferenta. Mi se pare de bun simt sa exista o pedeapsa graduala.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Oct 2013, 14:40) Ba culmea ca tin! Si da, stiu de cornuri si alte chestii dar "in caz de" ma simt cu constiinta impacata si merg pana in panzele albe, analize, proces s.a.m.d. Dar niciodata nu m-am urcat la volan dupa ce am consumat in mod expres bauturi alcoolice! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Pai le poti consuma mai usurel, nu expres...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' care e treaba cu croasantele, azi am mancat 2
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baga un duamneajuta cand pleci acasa, ca nu se stie
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
.. pana te imbeti
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ești mort de criză diabetică înainte ca alcoolemia din sânge să constituie infracțiune.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 18:16 |