Recomandare masina SH, urmatoarele criterii
![]() ![]() ![]() |
Recomandare masina SH, urmatoarele criterii
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Opel Astra B...e plina Romania de ele...si-s fiabile...recomand 1.7d, 20d
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai copil Astra CARAVAN scrie pe tine.. daca n-ai valente sportive e bun 1.7Dti-75 de cai sau 1.6 cu GPL ( are butelia de gaz in locul rotii de rezerva).. o iei lejer in 10.000E cu tot cu taxe... totusi ce-are Loganu dCi NOU?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Mai da-le incolo de Astra ca au ajuns aproape la fel de multe ca si loganurile.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Opel Astra G si merge si un Citroen Xsara. Iar daca insisti putin poti sa gasesti un Vectra 2003-2004 la 10000 euroi.
This post has been edited by 2dor: 4 Dec 2006, 08:43 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
cauta golf eventual chiar pegeot 307 te cam incadrezi in pret acuma nu stiu exact cu portbagajul cat e de mare la aceste 2 masini. La 10000 poate gasesti un opel astra H pe benzina
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Deci, s-a marcat:
Astra, Golf, 307, Xsara ... la Golf Variant ma gandeam si eu ... eventual la Skoda ... alte pareri ? Please .... !!! QUOTE(semit @ 3 Dec 2006, 23:34) Pentru ca n-am chef sa trec de la o masina neprietenoasa cum este Solenza la alta masina neprietenoasa la interior cum este Loganul si sa mai dau si bani pe ea (pe masina). Iar acelui posesor de Logan care se supara pe mine pentru afirmatia asta ... sa nu se supere, ca n-are de ce. Eu am laudat dintotdeauna Loganul, este super in multe privinte, mai ales dCi-ul, dar ... nu. Am deschis topicul asta ca sa vad daca se poate un compromis intre toate criteriile de mai sus. Daca nu se poate ... cine stie, poate ma voi gandi si la Logan. Cu cat studiez mai multe oferte si mai multe forumuri, imi dau seama ca nu sunt fanul niciunei marci de automobile. Cand vine vorba despre bani, deodata nu-mi mai place nicio masina ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
f interesant topicul m-am confruntat si eu cu aceasta dilema...rezultatul:logan laureate plus
insa nu e cea mai buna solutie eu regret oarecum ca n-am ales astra g 2.0 dti caravan sau wv golf 1.9 tdi variant astra merge bine, este accesibil ca pret si intretinere dar ii lipseste rafinamentul unui golf care e mai scump are un motor mai pretentios dar e finisat mai exact cu materiale mai bune calitativ si are si un pret mai bun la o eventuala revanzare astea sun doua dintre multiplele optiuni succes |
--------------------
/
/
/
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io in loc de Astra G as prefera Loganul...
De cand a devenit Classic, masina asta parca e facuta de Gigi de dupa bloc...finisajele-s facute in doru lelii, suspensie muuuult prea tare pe spate(pasagerii sunt dati cu capul de tavan la denivelari), spatiul in spate cam mic, motorul de 1.7 mi se pare puturos si zgomotos... Bine, asta e doar parerea mea... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 4 Dec 2006, 21:20) Io in loc de Astra G as prefera Loganul... De cand a devenit Classic, masina asta parca e facuta de Gigi de dupa bloc...finisajele-s facute in doru lelii, suspensie muuuult prea tare pe spate(pasagerii sunt dati cu capul de tavan la denivelari), spatiul in spate cam mic, motorul de 1.7 mi se pare puturos si zgomotos... Bine, asta e doar parerea mea... Exista 3 variante : 1. Nu stii cum arata opel astra g si confunzi cu o alta masina. 2. Nu ai mers niciodata cu un opel astra g si vorbesti si tu asa degeaba... 3. Postul tau este o gluma si ar trebui mutat la bancuri ![]() ![]() ![]() p.s. pentru initiatorul topicului : Sa stii ca sunt si alte forumuri auto pe net in afara de asta unde poti cere asemenea pareri si acolo ti va raspunde asa cum trebuie...plusuri, minusuri ...civilizat... aici parerea unanima este i-ati logan sau slz sau dsn...sunt unii care zic si de berline asa ca...... daca ai nevoie sa stii costuri de intretinere pentru astra g(mai sunt alte cateva optiuni bune in banii astia ...) iti dau cu placere dar pe privat...ca daca vad cei de aici ca sunt mai ieftine ca la logan imi iau ban ![]() ![]() This post has been edited by lucian_vlaicu: 4 Dec 2006, 23:55 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Domnuuuuu lucian_vlaicu...suntem pe un forum si toti avem dreptul la o parere...da?
Am mers destul cu masina in cauza (Astra G) si ca pasager, si ca sofer. Asta e parerea mea despre masina...daca dvs detineti acest exemplar, va urez multi km fara incidente...dar nu mai sariti asa in sus cand cineva isi exprima parerea, da? Daca nu va convine, aveti libertatea sa va mutati pe alt forum unde majoritatea userilor nu detin jafuri! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Aveti dreptate cu exprimarea libera a opiniei dar totusi nu e bine sa dezinformam oamenii...
![]() P.S. Chiar daca mesajul a fost putin ironic(imi cer scuze pentru asta) a fost opinia mea. |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum sa fim corecti. Eu nu am nici Logan nici Astra G dar am mers cu amandoua, le stiu pe amandoua la interior si totusi as alege Astra. E adevarat ca Astra G aduce la interior cu Astra F, designul nu a fost schimbat radical ca la Astra H. Dar nu se poate compara cu Logan. Iar legat de motorul 1.7 DCI de 75 CP e ok si in oras si afara. Si la Astra H suspensia e mai tare si ce asta inseamna ca e mai proasta masina decat Logan?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu cred ca in bugetul dat de poti incadra la o Laguna 2 cu o echipare generoasa. 1,8 benzina sau 1,9 diesel, dupa numarul de km pe care ii vei parcurge.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucian_vlaicu @ 5 Dec 2006, 10:58) asa ca va recomand sa mai mergeti odata si sa va uitati mai atent la finisajele alea (vorbesc de o masina construita in tari civilizate nu Polonia nu Turcia ...)care sunt in "dorul lelii" si sa le comparati si cu alte masini... Si unde zici ca se face Astra Clasic? Cam prin ce tara, asa, orientativ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Jarmania, manca-t-as...
This post has been edited by vijelie: 5 Dec 2006, 12:07 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
Zici tu? Sa asteptam un raspuns competent pe domeniul Opel.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
lucian_v |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Opel Classic sau G-ul din 2004 incoace e asamblat in Polonia.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Ca Romania e model de civilizatie si Turcia ar fi un kkt de tara ?!
Sa nu vada asta colegii de prin Dobrogea ca mi-e ca or sa se cam supere pe tine ! Am intalnit si eu un caz in care un Megane bicorp asamblat in Franta a avut mai multe probleme decat unul asamblat in Turcia ( acelasi proprietar ) asa ca logica imi spune ca alea ambalate in Franta sunt naspa fata de alea din Turcia ca doar am intalnit un singur caz si pentru mine e suficient ! Asa or gandi si strainezii aia de cumpara Loganuri ?! Daca e facut la Pitesti e naspa , ca daca e asamblat in Franta e parfum ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
lucian_v |
![]()
|
Bine, aveti dreptate
![]() Nu vreau sa ma cert cu nimeni. Fiecare face ce vrea cu banii lui si gata. Imi pare rau ca am postat aici pentru ca eram sigur ca aici o sa se ajunga, cum se intampla cu toate topicurile care cer o alternativa la logan... Va doresc numai bine la toti iar initiatorului succes in luarea deciziei ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
Luciane, te-ai suparat ca vacaru pe sat.
Plus ca aici tu erai cel violent in limbaj. Si trimiteai lumea sa nu dezinformeze. Astra Clasic este evident mai multa masina decat loganul, dar si pretul este cu cca. 40% mai mare de noua. Ar fi fost jenant ca la pretul ala sa fie mai slaba sau la fel cu loganul. Insa ca SH e o masina ok.dar asta nu inseamna ca este un pui de Bentley si ca are finisaje ireprosabile si se merge in ea mai ceva ca in Boiengul 747. Este o masina in pretul ei. Ba chiar as zice de ceva coreene care la acelasi pret sunt peste. PS: Si zi asa, daca era facuta in Polonia (ptiu drace, ce tara necivilizata, dupa cum zici matale) masina ta, te duceai acuma si o aruncai la cosul de gunoi? Sunt dispus sa-ti ridic gratis respectivul cos de gunoi ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
lucian_v |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 5 Dec 2006, 15:23) Klaus, nu m-am suparat pe nimeni sa stii, mie imi place pe forumul asta...sunt oameni de treaba aici ![]() QUOTE(klaus @ 5 Dec 2006, 15:23) Am fost ironic nu violent, nu am intentionat nici o clipa asta. Mi-am cerut scuze mai sus si o mai fac odata acum...imi pare rau ca limbajul meu a fost perceput ca violent ![]() QUOTE(klaus @ 5 Dec 2006, 15:23) Astra Clasic este evident mai multa masina decat loganul, dar si pretul este cu cca. 40% mai mare de noua. Ar fi fost jenant ca la pretul ala sa fie mai slaba sau la fel cu loganul. Insa ca SH e o masina ok.dar asta nu inseamna ca este un pui de Bentley si ca are finisaje ireprosabile si se merge in ea mai ceva ca in Boiengul 747. Total de acord cu tine, dar eu nu am sustinut nici o clipa ca are finisaje de exceptie ci doar ca nu sunt in "doru lelii". Personal eu sunt foarte multumit de finisajul masinii mele. QUOTE(klaus @ 5 Dec 2006, 15:23) Si aici sunt de acord cu tine ![]() QUOTE(klaus @ 5 Dec 2006, 15:23) PS: Si zi asa, daca era facuta in Polonia (ptiu drace, ce tara necivilizata, dupa cum zici matale) masina ta, te duceai acuma si o aruncai la cosul de gunoi? Sunt dispus sa-ti ridic gratis respectivul cos de gunoi ![]() Nu as fi aruncat-o dar nu as fi cumparat-o. Eu am cautat foarte mult pana am gasit ce am vrut eu si ca dotari si fabricatie...am avut mai multe criterii. E adevarat ca daca nu m-ar fi ajutat cine m-a ajutat nu as fi putut sa fac asta din lipsa de timp si as fi cheltuit mult(cu toate ca mi-ar fi placut mult sa stau 2 luni jumate in Belgia ![]() Ceea ce spun acum mentionez ca este strict o parere personala : Am vazut destule masini in timp ce ma informam pana am luat-o pe asta. Exista cateva diferente intre cele fabricate in Polonia si cele fabricate unde am spus mai sus. Unele diferente sunt mai mici e adevarat dar sunt si unele un pic mai mari ![]() Din nou numai bine la toti ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pystha |
![]()
|
![]() just me Group: Members Posts: 39 Joined: 21 November 06 ![]() |
finisajul si materialele de la Classic sunt totusi departe de cele folosite pe G
asta trebuie recunoscut fara doar si poate... |
--------------------
Opel
Astra
- 2.0 DTI
|
|
cristi.r |
![]()
|
Oameni buni, ideea era vreau sa gasesc un samsar cat de cat "serios", care sa-mi aduca o masina de-afara, nerulata in tara la noi (ex. Jarmania, vijelie, m-ai amuzat teribil
![]() S-a marcat: Laguna. Astra era deja... Daca s-ar putea Laguna diesel la banii astia ... ar fi o treaba. Totodata, nu pot sa ignor nici noul Cod Fiscal si "birurile", ca altfel nu pot sa le zic, pe care vor sa le puna astia pe masini, la prima inmatriculare. S-ar putea sa fie o decizie mult mai grea decat ma asteptam. Mai, dar Astra nu se face si in Ungaria ? Sau acolo ... ce Opel-uri se fac ca parca au si aia o fabrica ... ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
offtopic: care dracu e diferenta intre astra classic si G ca innebunesc indata
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:28 |