ulei curs pe la garnitura de chiuloasa
![]() ![]() ![]() |
ulei curs pe la garnitura de chiuloasa
bogdan_slz |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 18 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|||
Maf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Repet, asa era la berlina, si presupun ca si pentru motorul asta trebuie sa fie la fel.
Daca stie cineva altfel.... sa spuna smile.gif |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Numai la Dacia berlina era asa. De-aia si prima revizie se facea dupa 1000 km, revizie la care strangerea suruburilor de prindere a chiulasei era obligatorie. La SLZ nu mai exista asa ceva. Care e motivul nu il stiu. Dar nu mai e nevoie de aceasta operatiune.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
probabil din cauza ca pe motorul de dsn/slz scrie renault si pe cel de berlina nu scrie nimic si oricum nu s-ar vedea din cauza smacului de ulei amestecat cu praf smile.gif))
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Maf |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Si la DSN era revizie la 1000Km... |
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Era, si eu am facut-o, insa nu se umbla la nici o chiuloasa. Nu se strangea nimic la motor, erau verificari de rutina, mecanicul nu trebuia sa faca nici o ajustare la motor/cutie/ambreiaj!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai tocami de-aia cred ca au scos revizia de 1000 la SLZ, ca, pana la urma, motoarele si partea mecanica este aceeasi. Cu mici modificari, dar in mare este aceeasi.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:37 |