Vopsea capota "sarita" sau exfoliata
![]() ![]() ![]() |
Vopsea capota "sarita" sau exfoliata
Maf |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|||
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu, si eu am marine , merg si eu, desi deocamdata nu am decat o exfoliere (doua) de max 2 mm diametru.
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
1-2 exfolieri parca vazusem si la a mea...
|
-------------------- |
|
Xilviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 23 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ma inscriu si eu, sa se stabileasca cand mergem peste ei( a mea din nefericire nu e marin, e artika dar tot solenza smile.gif )
Nu inteleg cum au reusit sa dea cu un strat asa subtire de vopsea :shock: |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2005, 1,5dci
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Poa' sa fie cit de subtire, numai sa fie BUNA!
Cum draq sa sara lacul, sa sara si vopseaua, sa se ajunga la grund, asa, din senin ... Sper sa nu va suparati pe mine ca va spun, dar am o mica portiune de lac sarita de pe muchia usii la Matiz (fie-mea are o placere nebuna s-o dea de gard la gradinitza) si lacul SE VEDE, e gros, estimez 0.15-0.20mm ... e ciobit cam 1cm si se vede muchia lacului ... Eu nu ma refeream la faptul sa mergeti 10-12 masini la un service oarecare, ci la organizarea intr-o asociatie non-profit care sa reprezinte interesele membrilor ei, posesori de automobile Dacia ... altfel se pune problema cind vine vorba de o persoana juridica in relatia cu Dacia Groupe Renault ... ginditi-va, mai aveti ani buni de mers cu masinile voastre ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Maf |
![]()
|
E oarecum off topic dar tot de vopsea tine:
Sambata, cineva cu o masina verde jad (da, culoarea aia naspa!) mi-a "harsait" (fara deformari fizice!) tabla de deasupra aripii dreapta spate, pe o zona destul de intinsa(aporx 5X10cm) plus lasat o dunga(finutza de altfel :vmad: ) pe buza/marginea acesteia. Ideea e ca si-a lasat vopseaua lui pe tabla mea fara sa afecteze vopseaua originala a masinii(din cate am vazut, daca as putea indeparta vopseaua lasata de dobitoc totul ar reveni la normal ). As incerca cu polish dar tare ma tem ca o sa iasa o nuanta, combinatie de marine cu verde jad. Vreau o solutie sa indepartez vopseaua lasata de dobitoc! |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Benzina!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Maf |
![]()
|
Nu-mi ia si vopseaua de pe masina mea?
OT: Marty, e mult mai simpatic mosul asta decat aaaa.... Adrian care este copilul minune:) |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu se ia. Tu mai ai un strat de lac care o protejeaza. Ia gandeste-te de cate ori dai benzina pe langa rezervor. Eu am dat de n ori si nu se-a intamplat nimic. Tot cu benzina se duc si punctele de smoala sau bitum. Dar ai ceva de frecat. Mie mi-a lasat unul pe usa stanga spate niste puncte albe (a deschis usa ca taranul) si s-au dus, dar am frecat ceva. Bina macar ca nu mi-a zgariat vopseauau sau, mai rau, nu mi-a indoit tabla.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Maf |
![]()
|
||
Pai stiam ca nu se ia vopseaia din jurul gurii rezervorului chiar daca versi benzina. Ce nu ma ducea capul :? era de ce se duce vopseaua lasata de ala, si a mea, de pe masina, nu. Merci pentru raspunsuri! P.S.: Benzina cu blumb sau benzina fara blumb laugh.gif laugh.gif laugh.gif O glumita; nu m-am putut abtine! |
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai.... intrebarea era indreptatita pentru ca in momentul in care versi benzina pe linga rezervor nu o si freci cu cirpa, asa ca in urma frecarii "aditivate" s-ar putea sa se cam matuiasca. :wink:
La obiect: mai poti incerca cu......silicon de dat pe bord. e incercata de mine si chiar da roade! O.T.: "Mosul" ala e o baba! Chiar ma gindeam sa initiez un concurs, sa vedem cine ghiceste. Premiul: 1 sticla de bere. sstanescu e exclus din start la participare laugh.gif |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Vopseaua lasata de ala se duce din simplul motiv ca sta peste statul de lac al vopselei tale. Daca nu aveai lac pe masina se ducea si vopseaua ta. Da cu benzina si freaca (cu o carpa moale), nu se intampla nimic (asta daca nu ai marine sau cameleon unde se duce vopseaua si singura, fara sa fie nevoie sa freci). Dupa aia dai putin polish si nu o sa mai vada nimic.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
gipreda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am depus reclamatzie la Protectia Consumatorului pe 19/07/2004 ora 15.00 shi ashtept sa ma contacteze :fumator: .
Se poate depune reclamatzie direct din site. |
-------------------- |
|
Maf |
![]()
|
||
Pai...chiar marine este culoarea smile.gif . Frumoasa culoare dar extrem de sensibila! :vmad: |
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|||
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am descoperit ieri in urma spalarii, pe portiera dreapta spate, exact unde sub geam o crapatura in vopsea care a inceput sa rugineasca.Ce fac ???E normal ca dupa 3 luni sa-mi apara rugina pe tabla ? :vmad:
Ader si eu la grupul care vrea sa mearga la Dacia in curte , chiar daca a mea e azur si nu marine. |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Marty |
![]()
|
gipreda, am patit si eu acelasi lucru ca si tine. Diferenta consta in prezenta vopselei inca la "locul faptei" . Adica se vede ca s-a luat vopseaua dar bucatica a ramas inca acolo, fiind incretita. Ti-am dat mesaj pe YM dar se pare ca nu-l prea folosesti. Vreau sa ma duc la service si daca mi se serveste tot aia cu cauze externe (de parca vopseaua ar sta in masina), mor cu ei de git!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Am venit joia trecuta cu nitro si nu am gasit pe nimeni cu vopseaua exfoliata. Poate joia asta sa veniti, sa stiu daca merita sa-mi imput masina cu borcanul ala de lac.
|
--------------------
Dacia
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am gasit creioanele cu pricina in carrefour... :mrgreen: ...dar n-am gasit pt mine... :vmad:
eu am marine si sunt aproape sigur ca, codul e 215 pt aceasta nuantza... erau spreiuri dar eu vroiam creion...o sa mai incerc...poate mai pun aia in raft |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
Maf |
![]()
|
Merci pentru codul culorii toto. Am sa mai trec si eu pe la carrefour si te anunt daca gasesc.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
silvester |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 27 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Un amic de al meu a primit in momentul cand si-a cumparat masina (evident nu Dacia) un creion cu vopsea dar si o sticluta cu lac, cu tot cu pensula.
Credeti ca am putea gasi pe undeva astfel de lac de vanzare, nu numai craioane? Eu am avut o zgarietura si insitand cu polish am reusit sa iau lacul pe 1 cm. Nu este vizibil dar pe mine, pentru ca m-a mancat in fund sa insist cu polish ca sa scot zgarietura, ma streseaza. Dupa experientele anterioare din service parca nu as mai vrea sa o duc acolo. Atunci mi-au vopsit o usa si intr-o saptamana a inceput sa mi se cojasca lacul asa ca au trebuit sa mi-o vopseasca din nou. Revenind la creioane nu am gasit nimic in carrefour care sa se potriveasca cu perla. |
-------------------- Cati bani dai atatia face!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
silvester, citeste ce am scris mai sus. Lac am eu. Daca e aduc borcanul la intalnire.
|
--------------------
Dacia
|
|
silvester |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 27 January 04 From: Bucuresti ![]() |
bogdan_o, acest nitro lac de care vorbesti este acelasi lucru cu lacul in cauza aplicat peste vopseaua masinii, pentru ca "nitro" are pentru mine alte conotatii - vopsea de lemn etc.?
In alta ordine de idei am inteles ca in carrefour exista sprayuri cu lac. Cred ca aceasta ar fi o solutie mai "fina" decat aplicarea cu pensula. O sa incerc sa trec astazi pe acolo si va comunic daca am gasit ceva. |
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca eu cu crapatura in vopsea si inceput de rugina sunt unicat ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Daca tu crezi ca esti unicat, nu ai citit bine cele scrise mai sus. La destule opesoane le-a crapat vopseaua, iar rugina apare ca o consecinta fireasca data fiind tratarea ca si inexistenta a tablei.
Nitro lac-ul se foloseste si in industria mobilei. Este startul final de finisare a unui lucru din lemn. Lacul pe care il am eu este facut de Dexter, calitate mult superioara lacurilor care le dau astia pe masini. Intr-adevar aplicarea cu pensula nu este foarte usoara, dar cu o pensula de desen (nu cu aia de zugravit) si cu putin polish rezultatul e notabil. |
--------------------
Dacia
|
|
silvester |
![]()
|
Am fost in carrefour militari si au spray cu lac SINTO, capac transparent, denumirea e in franceza ceva de genul "vernis de finition" (lac de finisare), pretul 129000. Cred ca o sa il incerc pe acesta pentru ca modul de aplicare e mai fin.
|
|
|
loli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 March 04 ![]() |
Maf,
ai gasit nr de creionel-retush pt marine? imi trebuie si mie......! |
-------------------- |
|
Maf |
![]()
|
Inca nu, mai caut.... :cry:
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
madalin_it |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Saluatre,
Despre vopsea sarita sau exfoliata pot sa va spun ca am ~20 de gauri pe plafon 3-4 pe capota si 3-4 pe portbagaj. Intrebarea mea ar fi: "Io cu cine sa ma cert ???" si cum sa o repar, si la cine sa ma duc sa o rezolv??? si cum e cu garantia si... P.S. Solenza B-13-JMT Rosu Toreador Help :? |
-------------------- 'you can do it'
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Deinde de la ce sunt gaurile. da sunt de la pietre/grindina etc atunci e teaba de Casco. Incearca sa te duci la Casco, le spui ca dupa grindina, bla, bla. Vezi ce zic aia. Daca nu, stai pe capul celor de la garantie, ca altceva nu mai ai de facut.
|
--------------------
Dacia
|
|
gipreda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ultimul raspuns de la Vocea Clientului:
"Stimate Domnule PREDA, Revenim la cererea dumneavoatră în legătură cu petele apărute pe vopseaua autoturismului dumneavoastră pentru a vă comunica următoarele : Analiza autoturismului din data de 06.08.2004, efectuată de către reprezentanți autorizați ai Automobile Dacia și ai unității service Autocobălcescu din București, a evidențiat că aspectele semnalate la autoturism nu sunt datorate unor deficiențe de fabricatie, ci unor factori de natură externă ( excremente de pasăre ). Totuși, din dorința de a vă oferi încredere în marca Dacia și cu scopul de vă păstra printre actualii și (sau) viitorii noștri clienți, s-a decis remedierea autoturismului prin revopsirea capotei față pe imagine de marcă, decizie cu care ați fost de acord. Domnule PREDA, rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice solicitări și propuneri în legătură cu produsele și serviciile Dacia. Ne puteți contacta de luni până duminică între orele 8.00 - 20.00, la numărul de telefon : 0248.500.000, fax : 0248.500.076, e-mail : vocea.clientului@daciagroup.com sau accesând noul nostru site : www.daciagroup.com. Cu cele mai bune gânduri, Laurențiu Cintian" |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:00 |