DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer

Petea
post 4 Nov 2006, 08:04
Post #1

Membru

Group: Members
From: Iasi

Am un vecin (nu stiu cine e) care are o placere sa fie nesimtit. Azi dimineata la 6 trebuia sa plec la un drum mai lung si nu am putut din cauza "istetului" care m-a blocat. Acum cateva lui i-am mai lasat un mesaj in care il rugam politicos sa aibe grija unde parcheaza dar se pare ca e prea gros soricul.
image007dz0.th.jpg
Avand alarma am incercat sa-i dau un sut in cauciuc ca sa sune si sa iasa afara, sa-i zic de dulce. Nimic insa. Alarma aia anemica nu se declansa decat la primul nivel al senzorului, plus ca am trezit pe altii care saracii nu aveau nici o vina. Am incercat si sa o imping dar fara succes. Masina e pe firma in leasing, asa ca nu are sens sa ma razbun pe ea, ca nu plateste soferul care e de fapt vinovat. Am o groaza de draci mai ales ca trebuia sa ajung la o anumita ora la 200 km si s-a dus naibii planificarea facuta. In conditiile astea, ce ziceti, cum il pot lamuri pe individ ca nu e frumos totusi sa faca asta ?

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fiorossu
post 4 Nov 2006, 08:19
Post #2

Membru iritant

From: Bucuresti-Berceni

Trebuia sa iti iei 2 vecini si reuseati sa mutati masina de pe locul ala.

--------------------
Peugeot 406 2000 Hdi full options
Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi
+
summa
post 4 Nov 2006, 08:33
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

locul tau e platit?du-te la garda si zi-le ca o persoana iti blocheaza accesul in/din locul de parcare.mai nasol e ca nu stii unde sta.stai cu ochii pe masina pana-l prinzi si da-i jihadu'.

--------------------
VW Polo 2003
+
RainHawk
post 4 Nov 2006, 08:39
Post #4

Dus cu pluta.

De ce nu il suni pe tembel la firma afisata pe portiere? Poate rezolvi ceva, nu stiu.

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
radian
post 4 Nov 2006, 09:28
Post #5

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Masina este de firma (cel putin asa pare). Fa-i reclamatie la firma.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
argon
post 4 Nov 2006, 09:38
Post #6

Mesaj semiautomat

Nu merge metoda aplicata la Dacie? te bagi sub ea, si o scoti din viteza pe dedesubt, si daca cumva are ghinionul sa fie si frana de mana trasa, cu un patent tai cablul..eu asa am procedat la un baiat de comitet d'asta, si veci nu am mai fost blocat de individ..nu-i frumos da-i sanatos.

Cu metode barbare gen taiat cauciucuri sau scris cu cheia pe ea, nu rezolvi nimic, ca-i doare la banana...ca nu-s masinile lor.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
DAVIDK
post 4 Nov 2006, 09:40
Post #7

Membru autentic

Lipeste-i matale o coala A3 cu aracet pe parbriz, in dreptul soferului, in care scrie:
"Parcare de imbecil", sau poti sa scrii ce vrei. Am constatat ca nu textul e important, ci cantitatea de aracet coroborata cu timpul de uscare.

--------------------
Renault Symbol Expression 2010, 1.4 16V
Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
+
DragosP
post 4 Nov 2006, 09:44
Post #8

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Uite aici. rolleyes.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
andu911
post 4 Nov 2006, 09:46
Post #9

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Da desumfla-i rotile sa aiba de lucru, sa vada cum e sa nu ajungi cand trebuie unde trebuie.

--------------------
- - -
+
Giurisici Fabian
post 4 Nov 2006, 09:47
Post #10

Membru autentic

aaaa am eu una mai buna un tub de spuma poliuretanica de seara cum vine omu acasa si te blocheaza i-a tubul si baga-i spuma pe teava de esapament ca pana dimineata sa se intareasca
dar in ziua aia sa nu pleci cu masina

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
andu911
post 4 Nov 2006, 09:52
Post #11

Membru autentic

Nu poti sa-i bagi spuma in esapament, ca se incadreaza la distrugere de bunuri

Ba nene nu-i mai suport pe fraierii astia de la firme care sunt ei cei mai priceputi si mai meseriasi si isi lasa masinile pe unde apuca si merg pe unde vor muschii lor si taie coloanele la semafor si trec pe rosu si blocheaza intersectiile.
Da domne, ei oameni importanti cu treaba, se grabesc...

--------------------
- - -
+
TheSaiLor
post 4 Nov 2006, 10:12
Post #12

Membru autentic

From: Constanta

Din cate se vede in poze dupa cateva manevre se poate iesi din parcare. Solutia este sa astepti pana vine omul la masina si sa ai o discutie cu el.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
Marty
post 4 Nov 2006, 10:30
Post #13

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

NU mai mergeti pe premisa ca celor de la firme nu le pasa de masini! Agentii de la Acvila isi platesc singuri reparatiile in cazul accidentelor sau oricaror distrugeri rezultate din altceva decit din rulajul masinii.
Pentru viitor, daca neam prost ala te mai blocheaza, se aplica urmatoarea metoda:
- se ia una bucata cirpa/prosop/material textil mai mare sau mai gros si se impatureste astfel incit sa rezulte o chestie cam de 30 x 25 cm
- se aseaza cu spatele la masina gaozarului, cu spatele lipit de aripa spate si cu genunchii indoiti astfel incit mainile sa ajunga la pasajul aripii spate
- se pune bucata de cirpa intre palme si muchia aripii spate si, cu spatele drept, se face balans si se impinge
- se aseaza masina pirdalnicului homosexual de asa maniera incit sa poti iesi cu masina proprrie din parcare si va fi lasata atfel incit sa-si ia cit mai mult pulingurin, pulincurin si muiomicin de la ceilalti soferi care vor trece pe acolo

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ovidiusoft
post 4 Nov 2006, 11:16
Post #14

Membru de sub patura

Mai poti sa faci matale rost de o sufa si sa rogi un trecator (de preferat cu camion biggrin.gif) sa te ajute s-o muti. In functie de cum are asezate rotile si cat de tare sta in viteza poti sa o muti 2 m sau 6 km. Foloseste-ti imaginatia, dar cel mai bine ar fi sa i-o muti destul de mult incat sa n-o vada si sa creada ca i-a fost furata, etc... sa inceapa sa se gandeasca la explicatii date sefilor, concediere, etc...

Oricum, vad ca-i Matiz, ar trebui sa poti s-o impingi chiar si bagata in viteza, destul de usor... Eu mi-am facut deja muschi pe 2 break-uri ale pietarilor nesimtiti.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
semit
post 4 Nov 2006, 13:02
Post #15

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(Marty @ 4 Nov 2006, 10:30)
- se aseaza masina pirdalnicului homosexual de asa maniera incit sa poti iesi cu masina proprrie din parcare si va fi lasata atfel incit sa-si ia cit mai mult pulingurin, pulincurin si muiomicin de la ceilalti soferi care vor trece pe acolo
*

aplicata pe Str Paleologu in Bucuresti... blocat circulatia juma` de ora cu un Golf4 care statea la mine in poarta doar de vreo 6 ore.... blush.gif ... pe langa "pastilele" prescrise de marty a luat si ceva muyazon wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Asi
post 4 Nov 2006, 16:15
Post #16

Camaro SS

ahem.. un mercedes a blocat garajul unui foarte bun preten, iar eu am venit am legat sufa de tractat, si am miscat acel mercedes si chiar simtitor.. (cu dacia.. cand inca o mai aveam) - nu e necesara cine stie ce basculanta sa il tractezi.. desigur cu basculanta e mult mai amuzant.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Petea
post 4 Nov 2006, 18:20
Post #17

Membru

From: Iasi

Hai ca l-am gasit pe individ. Am stat langa masina pana l-am prins. Si cand il iau la intrebari de ce m-a blocat istetul imi zice de la obraz, ca ce, el unde era sa parcheze ca doar nu mai erau locuri libere la 1 noaptea cand a venit el si pe el nu-l intereseaza problemele mele. Plus ca stie el ca eu nu ies cu masina (sic, desi nu vine decat noaptea la 1 vede el ca nu ies eu cu masina ziua). Si la urma urmei nu trebuie sa-mi dea el socoteala mie ca face ce vrea muschiu' lui (deh, o fi strada lui tac-su si nu stiu eu).
Sa-mi pice fata la atata nesimtire nu alta. In primul rand boul avea locuri de parcare in spatele blocului lui (care e vizavi de al meu) dar fiindca vrea sa aibe masina la vedere nu s-a obosit sa o duca acolo. Stiu asta pentru ca si eu mai duc masina acolo cand vin foarte tarziu seara si in fata blocului meu e ocupat si intotdeauna gasesc minim 3...4 locuri libere indiferent de cat de tarzie e ora pentru ca e o alee foarte lunga acolo intre blocuri si ai de unde alege un loc. In al doilea rand desi i-am tras un sut la cauciuc si i-a sunat alarma nu s-a obosit sa vada despre ce este vorba asa ca degeaba isi parcheaza masina acolo daca nu se ridica sa vada de ce ii suna alarma. M-am lamurit ca e un idiot de cea mai buna calitate si nu merita sa ma apuc eu sa-i distrug masina (capul da, merita). Dar frate, ce figuri in capul lui, ceva de speriat. De parca era presedintele tarii in persoana.
Din pacate eu trebuia sa plec la 6 dimineata cand nu prea trece nimic pe acolo. Sufa nu-i bai ca am o bara de tractare in portbagaj. Oricum, pe viitor sigur o sa aplic metoda lui Marty.

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
+
alinakes
post 4 Nov 2006, 22:08
Post #18

X

From: X

Data viitoare iei o hartie . o asezi pe plafon si pe hartie pui cea mai mare bucata de ciment , piatra , caramida pe care o gasesti !

Ai grija sa nu zgarii vopseaua !

Atat fara nici o explicatie , fara injuraturi , scrisori , etc. !

Daca nici atunci nu intelege sunt sigur ca iti poti face si singur cateva scenarii cu ce trebuie sa urmeze !

Pentru un agent comercial paguba cea mai mare e sa nu aiba cu ce sa alerge dupa bani si comenzi !

--------------------
X X X - X
+
Diac
post 5 Nov 2006, 00:11
Post #19

Membru autentic

From: Bucuresti.

He he ! Azi am mutat un papuc ce blocase iesirea de pe trotuarul unde parchez eu ph34r.gif . Mi-a trecut repede un gand s-o imping inca vreo 2,3 metri pana in strada, si sa blochez Calea Vitan, dar a trecut...
Am avut noroc pentru ca nu mai avea butuc la usa de la sofer. La usa de la pasager nu mai avea clapa, tare de tot. radmasa.gif Astia de la firme isi baga picioarele rau in carutele astea.

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
pastrama
post 5 Nov 2006, 00:22
Post #20

scursura umana

From: Ct

Stai ma usor...nici asa! O fi fost ala nesimtit. Da nici sa intri in masina lui! Daca din greseala trecea nea Garcea si te vedea??? Furt!

--------------------
Tedei - -
+
Diac
post 5 Nov 2006, 00:51
Post #21

Membru autentic

Pai doar am scos-o din viteza. Stiu ca nu e ok sa intru in masina omului, da ce sa fac...m-am uitat stanga - dreapta, m-am invartitit in jurul ei si hai...
De furat, ce sa fur ...desi daca ma gandesc mai bine putea sa ma acuze ulterior de asa ceva.

This post has been edited by Diac: 5 Nov 2006, 00:52

--------------------
Alexandru.
+
prody
post 5 Nov 2006, 00:59
Post #22

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Nu te putea acuza de asa ceva, hai sa fim seriosi. Cine se osteneste sa mearga la tribunal pentru o asemenea tampenie? Oricum, poti gasi mereu explicatii, de ex. :un catel maidanez isi prinsese labuta sub roata si a trebuit sa impingi masina mai incolo. biggrin.gif

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
andu911
post 5 Nov 2006, 01:00
Post #23

Membru autentic

cand aveam dacie, le impingeam cu spoileru prin parcare. Le asezam cum vroiam eu. Ma duceam usor pana lipeam spoiler de spoiler si da-i si impinge. Doar cu spatele ii impingeam, ca pe fata aveam numar pe spoiler si il strambam si ii zgariam si lui masina.
E bun plasticul ala din care sunt facute spoilerele la 1310, e perfect pentru astfel de operatiuni.
La laguna e nasol, ca are bandourile alea prea sus si mi se crapa si spoileru ca e din fibra, nu e din plastic. Acum le imping manual, mai iau 2-3 baieti si daca n-are frana de mana trasa, merge impinsa prin balans, chiar daca e in viteza. Daca are motor prea mare, cam greu, dar asa...o dacie, un matiz...imediat o aranjez in parcare, dupa necesitate.

La un moment dat, o tipa cu un matiz pe locu meu....i l-am impins frumos cu dacia, pana a ajuns in dreptul scarii, de nu mai aveau vecinii pe unde sa intre, unii sareau gardu, altii matizu. A doua zi injuraturi la adresa ei, cum sa puna masina chiar in fata scarii.

EDIT:
Petea, acum sincer vorbind....putea sa-ti scape piciorul de pe ambreiaj, sa-i indoi usile de pe dreapta. Spoileru tau nu patea nimic, ca are o bara groasa pe dedesubt. Ce vrei domne, am incercat sa ies si mi-a scapat ambreiaju.... Sa vezi ce statea fraieru pe la asigurari in loc sa vanda chipsuri.

This post has been edited by andu911: 5 Nov 2006, 01:10

--------------------
- - -
+
Diac
post 5 Nov 2006, 01:09
Post #24

Membru autentic

Dupa ce am iesit din parcare am impins-o la loc, ca mi se parea prea in strada si m-am gandit sa nu i-o lovesca vreun bezmetic rolleyes.gif

--------------------
Alexandru.
+
Asi
post 5 Nov 2006, 01:41
Post #25

Camaro SS

intr-o operatiune de deblocare din cauza unui tico care parcase cam cum a parcat si matizul ala.. dar putin in alta conformare a strazii am rugat un prete sa ma ajute.. a venit cu ford focus si am tras masina lu ala.. dar chestia e ca nu putea fi trasa pe directia care era.. nici o problema a fost trasa lateral fara nici un efort .. radmasa.gif

This post has been edited by Asi: 5 Nov 2006, 01:42

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
AMW
post 5 Nov 2006, 03:13
Post #26

Membru autentic

sa vedeti caterinca...anu trecut cand aveam brecku imi blocase unu poarta si nu putea sa ies....desi avea loc si in stanga si in dreapta sa parcheze. Bun, era o berlina si ce imi trece mie prin cap dupa multe calxoane injuraturi etc...nu de alta...da aveam examen si vroiam sa il pic cu prezenta biggrin.gif iau eu cheile de la breck si la misto incerc sa vad daca se potrivesc....culmea...chiar se potriveau, am intrat, am scoso din viteza...am mutato vreo 3-4 m mai in spate, am luat o hartiuta daia lipicioasa pe care am scris "data viitoare ti-o gasesti in mijlocul strazii" si i-am lipito pe volan. Am inchis usa, am incuiat si am plecat...

Tare as fi vrut sa vad mutra lu ala cand a gasit biletul pe volan...dar pacat ca n-am mai avut timp sa stau. biggrin.gif

[Adaugat de moderator: Offf cratima asta ! ... data viitoare, warn + 10%. ]

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
Adrian78
post 5 Nov 2006, 14:26
Post #27

Membru autentic

Bine, bine ... toate bune si frumoase, sfaturi care mai de care ...

Ce te faci insa cand dai peste unu' mai al dracu' decat tine, si iti ia masina la vandalizat cand ti-o prinde?

--------------------
Logan Laureate 1.6 gri perla
"Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
+
bj
post 5 Nov 2006, 14:58
Post #28

membru de nevoie

Varianta 1 - cea mai legala, dar nu cu rezultate extraordinare - chemat politia pentru ca blocheaza o parcare (platita sau nu, nu conteaza atata timp cat o blocheaza).

Varianta 2 - nu foarte legala dar cu rezultate extraordinare - i se trage masina in mijlocul drumului (chit ca bipaie, urla, etc) si se cheama politia pentru ca blocheaza drumul. In varianta 2 poti sa si pleci cu masina ta si si-o ia si ala pe cocoasa.

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
Alex57
post 5 Nov 2006, 16:55
Post #29

Membru Tânăr

From: BACAU

QUOTE(AMW @ 5 Nov 2006, 02:13)
(...)am intrat, am scoso din viteza...am mutato vreo 3-4 m mai in spate, am luat o hartiuta daia lipicioasa pe care am scris "data viitoare ti-o gasesti in mijlocul strazii" si i-am lipito pe volan. Am inchis usa, am incuiat si am plecat...

*

mai bine ii scriai ca n`o sa o mai gaseasca deloc icon_mrgreen.gif

[Adaugat de moderator : Altul .. unu' fara cratima, altul cu apostrof ... E chiar asa de greu sa scrieti ROMANESTE ? .. ]

--------------------
DACIA powered by Renault 1998 - BC XX DAM
" pietonul nu stia incotro sa se indrepte asa ca l`am calcat..." :DDD
+
WUB
post 5 Nov 2006, 21:23
Post #30

Membru incepator

Am un mos la bloc care le ia numerele si le arunca aiurea. Nu de multe ori am vazut numere pe la gunoi sau pe dupa gard. Ma intreb ce zic aia cand vin la masina si nu gasesc numerele ? Drumuri pe la politie, cozi nervi...etc

--------------------
ARR NXT 2002
+
9 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 13:38
Forum Renault