DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sa oferim bucurie craciunului!

radian
post 14 Dec 2006, 20:26
Post #61

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

QUOTE(workarea @ 14 Dec 2006, 16:20)
...ar insemna sa devina public...
*

Pai sa-mi fie cu iertare dar mai public decat este acuma, cum ar putea fi?

Ti-a cerut cineva vreun dosar de cadre la inscriere? Ai dat admitere? Ai avut nevoie de vreo recomandare de la un membru vechi?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
guliver
post 14 Dec 2006, 20:43
Post #62

No title

Mai baieti si fete, ne invartim in jurul cozii.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
george_slz
post 14 Dec 2006, 20:48
Post #63

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Marea problema este ce facem cu banii?! Cine isi asuma responsabilitatea?!

Eu unul pot sa ajut intrucatva, dar nu mult (nu am timp...), e nevoie de un om cu initiativa mai multa. Plus ca in mine nu poti avea la fel de multa incredere ca intr-un moderator, ales democratic de ceilalti moderatori ( dry.gif oameni de incredere si dansi). So....eu m-am spalat pe manute de leadership....vreau sa fiu simplu functionar in aceasta actiune. Contul nu e problema acum. Daca faceti un virament ,si va declarati si numele ca deponent, veti(ve-ti radmasa.gif ) apare pe extrasul de cont ,care poate fi scanat si afisat pe forum ca forma de confirmare a contributiei.
Am venit cu ideea de a colabora cu cei din presa pt ca e un subiect destul de la moda zilele astea, si o fapta buna cu atati contributori, nu merita tinuta secreta, si cum am mai spus, poate asa ii determinam si pe altii sa faca la fel. Dar pana acolo se pare ca nu putem sa rezolvam problema organizarii, nu avem om/oameni de actiune pe aici. Trebuie sa fie tare placut acasa in fotoliu in fata PC-ului.
Daca se vor strange 5-10 milioane...si cred ca e posibil.....cautam un veteran de razboi....un om incercat/o familie incercata si le punem banii astia in mana - mai simplu. Sunt convins ca atatia bani nu trec des prin mainile batranilor alora, care poate au facut ceva pt tara, unii poate au fost profi...au educat generatii...de ce vreti voi. Ce fac ei cu banii?!, cred ca stiu ei mai bine(medicamente si intretinere). Si aici e de discutat....vreo cateva zile.
Viramentul se poate oricand....Dar nu cred ca e bine sa dati banii mai intai, si apoi sa discutam cui ii putem da, sau ce destinatie, sub ce forma ajung la destinatia dorita.

This post has been edited by george_slz: 14 Dec 2006, 20:51

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
workarea
post 15 Dec 2006, 00:25
Post #64

Membru autentic

From: Drumul Taberei

Dragi colegi, ce reiese de aici, din toate luarile de cuvint? Fuga de raspundere, cu mihnire va spun. Fuga de raspundere, care este una dintre cele mai nocive racile ale societatii noastre. Ma asteptam la angajare civica, la avint cetatenesc, la asumarea datoriei si a responsabilitatii. Cind colo, noi ne ascundem in spatele ironiilor si al scuzelor previzibile. Dragi colegi, de constientizare avem nevoie, de constientizarea rolului pe care fiecare dintre noi il are in societate, fiecare dupa puterile si competentele sale. Ne lipseste disponibilitatea de a lucra impreuna animati de dorinta de mai bine. Solutia pe care eu o vad este una singura: propun sa infiintam o comisie.

Si un raspuns punctual, daca imi permiteti, colegului Radian: colega, acum nu este public, este privat. Adica nu se supune unor decizii luate prin decizie colectiva transparenta. Daca proprietarul vrea, il inchide miine, iar dumneavoastra o sa discutati despre masini pe la coltul blocului, cu vecinii pensionari care au disponibilitatea si timpul necesar. Public inseamna statut, inregistrare, membership si alte asemenea, printre care as mai indrazni sa enumar cotizatia.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI, 2007 - B-**-***
+
semit
post 15 Dec 2006, 00:29
Post #65

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Workarea... admininistratorii si moderatorii forumului au decis sa te ocupi tu de strangerea de bani... implica-te!!!

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
workarea
post 15 Dec 2006, 00:41
Post #66

Membru autentic

Dom'le, vezi, si aici ca peste tot: ala care releva o problema reala e pus tot el s-o rezolve! Nu stiu, mie sa-mi aduceti la cunostinta in scris, ca eu nu ma iau dupa birfe de pe holuri. Deci comunicam prin secretariat, da?!

Acum, serios vorbind, cred ca intelegem cu totii diferenta dintre un forum, care e ceva foarte misto, dar nu exista in realitate, ci doar in virtualitate, si un club (sau asociatie, organizatie, ziceti-i cum vreti), care poate avea initiative, poate planifica si realiza actiuni, poate lua pozitie intr-o problema sau alta etc.

LE: Auziti, daca faceti club, va rog sa ma votati si pe mine ori secretar, ori in comisia de cenzori. Si sa-mi ziceti "dom' secretar".

This post has been edited by workarea: 15 Dec 2006, 00:45

--------------------
+
radian
post 15 Dec 2006, 07:28
Post #67

Ne transformam in ONG si accesam fonduri europene pentru dezvoltare (vorbesc la modul cel mai serios, nu ar fi imposibil). Dar cum ramane cu initiativa lui Pedro, cum o punem in practica?

--------------------
+
2dor
post 15 Dec 2006, 09:41
Post #68

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Da

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Pedro
post 15 Dec 2006, 09:47
Post #69

Membru autentic

Moartea pasiunii in 7 acte

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
vijelie
post 15 Dec 2006, 10:05
Post #70

membru violet

QUOTE(Pedro @ 13 Dec 2006, 12:53)
...Vad ca suntem useri cacalau pe site-ul www.daciaclub.ro. Hai sa gasim o familie de doi batranei sau/si una de doi tineri casatoriti, saraci cu copii/copil si sa strangem de la fiecare dintre noi cel putin 50 de mii d-aia vechi....
*

QUOTE(radian @ 15 Dec 2006, 07:28)
Ne transformam in ONG si accesam fonduri europene pentru dezvoltare...
*

Da, metamorfoza e completa...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
UVN
post 15 Dec 2006, 10:22
Post #71

- Forza Poli Timisoara -

From: Timisoara

Contuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu' !!!!! sad.gif

--------------------
dacia Logan Kiss FM 14 MPI 2008 - TM...
+
workarea
post 15 Dec 2006, 14:27
Post #72

Membru autentic

Pai, dupa cite vad, s-a racit. Asa ca eu imi permit sa trag urmatoarea concluzie provizorie: putem sa facem, deocamdata, fapte bune pe cont propriu.

Pedro, daca tu ai venit cu propunerea, foarte buna, de altfel, de ce nu ai venit si cu solutiile? De ce nu ai zis "uite, eu deschid contul cutare si asa mai departe"? Nu te cert, ba chiar te inteleg foarte bine. Chiar daca v-ati ris, sa stiti ca o structura organizata are chiar menirea asta: impaca initiativa cu comoditatea personala si cu rezolvarea eficienta.

Putem sa ne gindim la un moment dat la urmatoarele chestii: "We have 17.632 registered members" si "194 user(s) active in the past 15 minutes". Probabil ca useri efectivi sint citeva mii, nu stiu, aici banuiesc ca administratorii au o idee mai clara. La VWforum, de exemplu, au ajuns sa emita niste carduri de membri (pentru diverse reduceri etc. la anumite firme), probabil nu sint singurii. Nu stiu daca au mers si mai departe (organizarea efectiva sub forma de club). E de discutat, de ce nu?! In felul asta se pot organiza eficient si actiuni de binefacere, se poate lua pozitie in raport cu o autoritate sau alta, in raport cu o companie, in raport cu o propunere legislativa, cu o cauza sociala, cu o problema legata de protectia consumatorului, cu o problema locala (parcari, educatie rutiera, fel de fel de alte lucruri in care se implica un club)...

Puteti sa va rideti din nou, dar eu cred ca noi ducem lipsa de astfel de forme de coagulare a societatii civile care, peste tot in lume, exista si sint eficiente la un anumit nivel. Nu cred ca avem de ce sa refuzam din start o asemenea idee. Macar sa o luam in calcul. Uite ca initiativa esuata a lui Pedro dovedeste ca e nevoie si de asa ceva.

--------------------
+
Lexy
post 15 Dec 2006, 16:21
Post #73

Just ME

QUOTE(workarea @ 15 Dec 2006, 14:27)
Pedro, daca tu ai venit cu propunerea, foarte buna, de altfel, de ce nu ai venit si cu solutiile? De ce nu ai zis "uite, eu deschid contul cutare si asa mai departe"?
*

La asta m-am gandit si eu si cred ca s-a gandit si Pedro si cred ca inca cativa.Daca se alegea un user siiiiigur interveneau discutii: "da domne..daca fuge ala cu banu???"....d-aia s-a vrut un moderator.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
alex_sb
post 15 Dec 2006, 17:53
Post #74

Membru incepator

From: Sibiu

Pai nu cred ca s-ar fi (auto)ales un user oarecare, si cu sanse de succes. Sunt insa destui useri pe forum care s-au remarcat de-a lungul timpului si care inspira incredere. (Imi amintesc ca mi-am uitat odata o umbrela intr-o camera de camin, pe vremea cind eram student, si cind m-am dus sa o recuperez unul din baietii de acolo, care nu ma stia, mia zis ca mi-o da, ca mutra mea ii inspira incredere smile.gif ...).

Nu e chiar asa de simplu sa dispari cu banii, in conditiile astea. Si chiar daca s-ar intimpla asa ceva, ar insemna ca am facut fericit pe cineva, nu ? biggrin.gif. In plus, pierderea fiecarui cotizant ar fi minora.

This post has been edited by alex_sb: 15 Dec 2006, 17:54

--------------------
DSN Clima
+
wolfin
post 28 Dec 2006, 14:31
Post #75

Haha

nu este obligatoriu sa fie de craciun(care a trecut) vine pastele si avem timp sa punem la punct un aranjament pt a ajuta pe cineva intr-un fel sau altul

deci...............

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is online!Galerie FotoPM
+
radian
post 28 Dec 2006, 23:26
Post #76

Zilele tecute am vazut la stiri niste motociclisti din Arad care in seara de ajun au impartit pachete cu cadouri/ Gestul lor a fost laudabil iar putina mediatizare nu strica...

Poate reusim sa facem o astfel de actiune de pasti.

Nu cred ca noi, membrii daciaclub meritam statuie in buricul targului pentru cinste si onestitate, n-om fi noi mai cu mot decat restul romanilor, dar totusi nici cu prea multa suspiciune n-ajungem departe. In fond la o astfel de actiune nu cred ca s-ar aduna mai mult de cateva sute de roni. Riscul ca vreun coleg de forum, care se ofera voluntar sa-si puna la bataie contul bancar, sa "fuga" cu banii mi se pare minim. Eu m-as risca sa depun un 5 sau 10 roni pentru asa ceva.

--------------------
+
yO_
post 4 Jan 2007, 15:10
Post #77

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

Am o intrebare "tehnica", anume daca exista/care este comisionul bancar pt operatiune? Adica daca te duci la o banca sa virezi in contul alteia, iti opreste comision? Nu de alta, dar ar fi pacat ca tot bancile sa se scoata in profit dupa aceasta operatiune.

L.E. Hai sa nu lasam treaba moarta . La Wikipedia s-au strans 800 000 dolari in doua saptamani. Daca in cateva luni s-or strange si pe aici vreo cateva sute (nu multe) tot va fi bine.

This post has been edited by yO_: 4 Jan 2007, 15:42

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
zavoianu
post 4 Jan 2007, 15:41
Post #78

Membru incepator

Salut initiativa voastra si incerc sa va dau o mana de ajutor:

Fundatia Internationala Pentru Copii Romania
Drumul Sabareni 47-53,sector 6
Conturi:
LEI: RO25RNCB0066003903900001
EUR: RO41RNCB0066003903900004

se poate dona orice suma de la 1 RON sau 1 Euro
-puteti vizita oricand la adresa respectiva orfelinatul se afla in capatul Caii Giulesti vis-a-vis de RTC

--------------------
Cadillac Escalade 2006 - B-69-JEG
+
zavoianu
post 4 Jan 2007, 15:46
Post #79

Membru incepator

fac precizarea ca orice colecta de bani si transfer fara document justificativ chiar si din contul unei persoane fizice inseamna evaziune fiscala
workarea a incercat sa va explice care sunt dificultatile unei asemenea actiuni..plus ca cel care ar colecta banii poate face oricand puscarie
ceea ce am postat eu mai sus sunt conturile unei fundatii care functioneaza din 1998 si are in grija la ora actula peste 36 de copii, au statut si forma juridica necesara ptr a colecta sume da bani sau produse

oricine poate face donatii nu numai in sume de bani ci si in produse atat timp cat ele au documente justificative, certificate de calitate si termen de valabilatate

--------------------
+
yO_
post 4 Jan 2007, 15:48
Post #80

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

Foarte bine. Coordonatele sunt bune si pentru directionarea procentului de impozit pe venit din luna mai.

Ar fi binevenita totusi si o actiune proprie DaciaClub. Daca vreti ma bag in "comitet".
@ zavoianu : ce s-ar putea face atunci pentru a respecta cadrul legal?

Imi amintesc cu aproximatie un citat din Saint-Exupery care spunea: "Da-le paine si se vor sfasia intre ei. Pune-i sa construiasca un pod si se vor avea ca fratii."

This post has been edited by yO_: 4 Jan 2007, 15:51

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
zavoianu
post 4 Jan 2007, 16:09
Post #81

Membru incepator

Infiintarea unei fundatii non-profit care ar avea ca obiect principal de activitate ajutoarea unei categorii defavorizate, copii orfani,batrani,etc
ideea e ca o asemenea societate necesita un volum mare de munca, sume destul de mari ptr infiintare(sediu,expert contabil,etc...) iar credibilitatea ei ar fi indoielnica intrucat nu vad nici o persoana publica pe acest forum..sansele ca ea sa stranga ceva mai mult de cateva mii de ron
sfatul meu ..daca vreti sa faceti un gest caritabil orientativa catre o fundatie ca accea care v am prezentat o eu
sunt cateva fundatii serioase in bucuresti
puteti sa facetzi vizite
succes

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 19:57
Forum Renault