Vand Cadillac Escalade
![]() ![]() ![]() |
Vand Cadillac Escalade
zavoianu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
scuteste-ne
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
poze?
![]() banii ii vrei cash? ![]() tva deductibil? ![]() off-topic: ti se pare ca devii important? fa-ti reclama la radio, tv, sa ajungi ca Niki Dude... This post has been edited by track3r: 19 Dec 2006, 16:57 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 19 Dec 2006, 16:51) ...si nici alta mashina ... Un scuter...o bicicleta...ceva? |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ofer 1 RON...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Propun ca topicul sa fie mutat la cafenea!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
n-ai cumva 2? ca vreau sa iau una si ptr. un vecin... sa tina locul de parcare ocupat...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Auuu cica n-a accepta dacii la schimb
![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Consideram ca a fost mutat la cafenea!
![]() Poate-l cumpara RATB-ul. Le mai trebuie autobuze pe linia 139. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ofer o Mobra Hoinar la schimb. Nu este masina!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
DECI:
![]() Care vrea niște warn-uri/ban-uri de sărbători? Hai, prestați vă rog! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(DragosP @ 19 Dec 2006, 18:24) warn-uri/ban-uri de sărbători? Pai incepe cu initiatorul. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zahei |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 September 03 ![]() |
are aer conditionat?
|
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Probleme ascunse ? Care este motivul vanzarii ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
DragosP, mie mi se pare ca domnu cu escaladoiu foloseste irc....
saracu de el nici nu stie cum arata interioru la un Escalade ![]() ![]() LE: Eu zic sa punem mana de la mana sa facem mai multe maini si poate reusim sa-l cumparam pt DACIACLUB ![]() This post has been edited by XMihai: 19 Dec 2006, 19:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bine măi dragilor... Ne mutăm la cafenea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci vreau si eu sa stiu pe bucati il dai,ca 90000 de euro n-am decat peste 120 de ani
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
am impresia ca pe talon la posesor scrie:
MOS CRACIUN DE LA POLUL NORD ![]() ![]() ![]() ![]() chiar asa nu se dezmembreaza ca as fi interesat de anumite componente de adaptat pe logan (MAI ALES DE EMBLEMA ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
fratilor...daca prostia ar durea, domnul zavoianu ar tipa asa tare incat rudele sale din burkina faso ar lua primul cadillac din impresionanta colectie si ar ajunge intr-o clipa acilea sa-si salveze odrasla din mainile invidiosilor si frustratilor cu dacii
![]() This post has been edited by ady85btz: 19 Dec 2006, 22:20 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Il cumpar. E negociabil pretul?
Unde ziceai ca stai? la Balaceanca? ![]() Spare us please!!! |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Iar ai aparut mai nene ?! Eu m-am plictisit de aberatiile tale, nu mai ai haz nici pe forumul asta, incearca altul...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa recapitulam: acum 2 zile Domnu Zavoianu deschidea un topic mare in care se lauda ca si-a luat un mare Escalade 2006,6200cmc,full,bla,bla,bla.Dupa 2 zile in care a fost luat la misto si dupa ce a primit ban(nu zecile de mii de $ pe care-i are el in cont) pe mai multe forumuri de specialitate a decis sa-si vand superbul Escalade.Sunt cateva explicatii plauzibile pentru care a luat aceasta dureroasa decizie pt noi
![]() 1. A fost prins de mama sa cand se se uita la Tom si Jerry la ora 21:00 2.A fost prins de acceasi mama cand naviga pe internet la ora 21:30 (www.desene-animate.ro) 3. S-a trezit dimineata,bucuros nevoie mare ca isi va scoate buletinul....si mai putem continua... Minciuna are picioare scurte si zavoianu stie asta cel mai bine ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.707 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
oh nu, nu din nou, va rog!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar si daca nu e adevarad anuntul, doare ca altu are si tu n-ai...nu-i asa, baieti?
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu cred ca a comandat un escalade scara 1/72 si nu are cum sa il plateasca ca a cheltuit alocatia
adevaratul escalade scos la vanzare ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Stiti care e faza? Va spun eu: peste o luna o sa vina si o sa spuna ca a vandut Caddy-ul si acum nu mai poate sa dovedeasca faptul ca a avut asa ceva. Si uite-asa se scoate foarte frumos...
Asa zic si eu: "dom`le mi-am luat Veyron". Ne certam vreo doo zile p-aici daca am sau n-am si apoi spun "l-am vandut da-l dreaq, consuma prea mult". ![]() This post has been edited by ageana: 19 Dec 2006, 22:55 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.707 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(DiMaggio @ 19 Dec 2006, 23:48) Asta-i din categoria "sa moara dusmanii mei", nu, DiMaggio? Sunt convins ca pe multi nu-i afecteaza cu nimic daca Zavoianu are sau nu are Cadillac, insa ce deranjeaza este modul in care si-a facut intrarea, aruncand o "petarda" pe care n-a mai putut-o sustine cu probe palpabile. (Scan-ul sau poza aia a CI poate fi a unui Cadillac oarecare, nu Cadillacul lui Zavoianu. Are tot atata valoare ca si copia CI a masinii din semnatura - pe care o folosesc dar nu e mea.) Am mai zis intr-un topic tot legat de Zavoianu, ca afirmatii poate face oricine dar cand vine vorba de dovedit, pauza! Ia mergeti oricare altul pe (sa zicem la intamplare) daewooclub sau oltcitclub sau vwforum sau bmwclub sau whatever (am luat intr-o ordine aleatoare a "valorii masinilor") si spuneti ca v-ati cumparat Bentley sau Aston Martin Vanquish, Lamborghini sau Ferarri. Daca nu o sa semene cu ce a fost aici... LE: de exemplu am un prieten care lucreaza la o firma si conduce Mercedes ML, VW Touareg, Grand Cherokee, dintre care unele le poate folosi si in interes personal (are un patron intelegator), avand deci acces la CI, talon si asigurarile masinilor. Got it? This post has been edited by Illusi0n: 19 Dec 2006, 23:29 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da Illision ai dreptate, am rasfoit prin posturile dansului si am vazut si eu ce haos a iesit in topicul unde a prezentat masina. Am citit aproape tot si sunt de parere ca probabil e un pusti de 15-16 ani, de bani gata, masina bineinteles a lu tacsuŽ.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Ofer la schimb asa ceva IMG_1102.jpg ( Size: 48.78k )
Number of downloads: 250
(dar mai vreau si 1000 eur, ca sa fim kit) ![]() |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 19:47 |