Cadouri de Craciun, pt prietenel noastre ;)...
![]() ![]() ![]() |
Cadouri de Craciun, pt prietenel noastre ;)...
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 14 Dec 2006, 15:49) ...daca se uita de 'nspe ori pe zi la el ii va aduce aminte de tine... ...sau poate o sa intarzie mai rar...sau macar mai putin. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Dap. Se pare ca "laea" primita de Mos Nicolae l-a marcat.
![]() This post has been edited by TMihai: 14 Dec 2006, 16:21 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
un bici, vad ca Lexy a apreciat cadoul
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Lexy @ 14 Dec 2006, 18:00) ....pai cum cine?Femeia cu toace cui si bici...si barbatuuuul cu calus in gura o incaseaza. ![]() ![]() o poza, ca nu te credem, eu zic ca e invers si nu vrei sa recunosti |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Lexy |
![]()
|
Ai dreptate. Cand omu' spune adevarul, nu-l crede nimeni!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
mai baieti trebuie sa fiti si voi un pic vicleni merge-ti pe la un super market si vedeti pe la ce se uita si intrebati ce, cum, iti place,pe la ce sta si se uita mai atent ce probeaza dar fara sa va dati de gol,la mine chestia asta a mers pana la un moment dat pana a inceput sa ma cunoasca mai bine iar acum ma citeste imediat.
oricum numai fara cadou sa nu va duceti ca e mai rau asa orice ati lua intentia conteaza ![]() chiar asa sapt urmatoare trebuie iar sa fac un pic de munca de detectiv ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 14 Dec 2006, 18:44 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(Giurisici Fabian @ 14 Dec 2006, 18:22) iar acum m-a citeste imediat. Si eu te cite-sc si i-mi vine sa-mi dau pal-me ![]() QUOTE(Giurisici Fabian @ 14 Dec 2006, 18:22) merge-ti, vede-ti, intreba-ti, da-ti,m-a citeste, va duce-ti, a-ti lua This post has been edited by TMihai: 14 Dec 2006, 18:30 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Pedro |
![]()
|
Da-o naiba de smecherie bai nene, ce-i asta, nevasta lui popeye! D-abia am mancat ce naiba!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Iti dau eu un calorifer de fonta de 20 de elementi, iar cu catusele te descurci
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Io am catuse...da e nasol, ca acu caloriferul frige, iar tevile din pacate acu sunt din pexal
![]() ![]() Varianta ieftina - Un cadou bun ar fi un papitoi de plus, sau o cana d-aia care se rupe in doua (pt. romantici) Varianta scumpa - lantisor, bratara (de mana, picior, ureche, buric, etc), pandantiv, inel, cercei, etc... Varianta super scumpa - te duci cu ea la cumparaturi ![]() Varianta SUPER ieftina - Te bagi sub brad ![]() SUCCES (ca am si eu nevoie ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Bai baieti...nesimtirea e in floare...se simte chiar si de la voi...v-am rugat (frumos cica)...sa imi dati si voi o idee...nu sa imi aratati cat de in calduri sunteti voi
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
sa nu il inchida pana nu vedem poze cu lexy si biciul...
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Lexy |
![]()
|
Uite o idee:Du-te la Romstal ca e super oferta la calorifere!!!
![]() ![]() AlinI....ntz,ntz rusinica.Ce ganduri murdare ai ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CristiRzR @ 14 Dec 2006, 20:08) Io am catuse...da e nasol, ca acu caloriferul frige, iar tevile din pacate acu sunt din pexal ![]() ![]() Varianta ieftina - Un cadou bun ar fi un papitoi de plus, sau o cana d-aia care se rupe in doua (pt. romantici) Varianta scumpa - lantisor, bratara (de mana, picior, ureche, buric, etc), pandantiv, inel, cercei, etc... Varianta super scumpa - te duci cu ea la cumparaturi ![]() Varianta SUPER ieftina - Te bagi sub brad ![]() SUCCES (ca am si eu nevoie ![]() De ce ai nevoie de succes? Ai ales cumva ultima varianta? ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Giurisici Fabian @ 14 Dec 2006, 19:22) mai baieti trebuie sa fiti si voi un pic vicleni merge-ti pe la un super market si vedeti pe la ce se uita si intrebati ce, cum, iti place,pe la ce sta si se uita mai atent ce probeaza dar fara sa va dati de gol,la mine chestia asta a mers pana la un moment dat pana a inceput sa ma cunoasca mai bine iar acum ma citeste imediat. oricum numai fara cadou sa nu va duceti ca e mai rau asa orice ati lua intentia conteaza ![]() chiar asa sapt urmatoare trebuie iar sa fac un pic de munca de detectiv ![]() ASTA PINA O SA TE INSORI ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 17 Dec 2006, 21:16) mai proaspat insuratu-le tu nu mai ii iei nimic lu nevastata ca de acum sunteti cu acte ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 18 Dec 2006, 10:22 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(Lexy @ 17 Dec 2006, 21:17) Uite o idee:Du-te la Romstal ca e super oferta la calorifere!!! ![]() ![]() AlinI....ntz,ntz rusinica.Ce ganduri murdare ai ![]() Esti sigura ca doar gandurile le are murdare?? ![]() AlinI clipocete pe profil si o vei vedea pe lexy ! Imi place mobra fata e cula ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:02 |