Cadouri de Craciun, pt prietenel noastre ;)...
![]() ![]() ![]() |
Cadouri de Craciun, pt prietenel noastre ;)...
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
da-i ceva facut de tine, sau la conceptia caruia ai contribuit.
pretena e mare fan bob marley, si de mos nicolae nu stiam ce sa-i iau, si cum lucrez intr-o ag de publicitate, ce face si promotionale, m-am gandit sa personalizez un ceas de perete, cadran cu culorile rasta, chipul lu' bob schitat vectorial inloc de ora 12, si semnul hippie/pacii (cercul ala ca la merc cu inc-o coada) inloc de ora 6. a avut un impact misto ca a fost facut de mine. oricum, cadouri de genul parfuum/rochie/cercei bla bla mi se par anoste si cliseistice, da-i ceva de la tine...si va aprecia mai mult...cred, depinde ce fel de prietena ai, a mea e pacifista si a mers cadoul + ca nu m-a costat nimic ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
EVRIKA.. ii iau un epilator din punctele de pe cardul CORA..m-am scos
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 19 Dec 2006, 12:55) Vezi ce jaf iei pe puncte!Desi toate fac acelasi lucru unele's proaste rau cgiar daca's de firma...Iti recomand sa iei unul peste 2 milione. PS: Nu plimb pe nimeni ca abia la anu imi iau permisu...si dupa juma de an (sper) va astept la liniute ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
QUOTE(Lexy @ 8 Dec 2006, 11:26) Nu te mai lua de nimicuri ![]() Si ca sa stii am mers cu 300 pe dn1 dupa metro ploiesti...asa ca se poate daca chiar vrei! Draga mea sa inteleg ca nu ai permis ?! Atunci cum ai condus la viteza asta ?! Revenind on-topic nu cred ca daca aparatul costa 2 milioane rol e si bun ! Poate Lexy ne explica si noua ce inseamna bun , sa faca ce ?! Ne trebuiesc sfaturi de genul asta pentru viitor ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@alinakes: Copila noastra a zis ca "a mers" nu ca "a condus"...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
alinakes |
![]()
|
Te manca si pe tine destele sa scrii !
Trebuia sa o lasi pe donsoara sa raspunza ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vorbiti pe ciat daca va incurc...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Dec 2006, 15:16) Mi-am luat purtator de cuvant ![]() ------------------- PS:Ex: eu am luat un philips pe la 1mil 800 anul trecut. Si e cam varza ..adica rupe firele de par.Si stai sa te intrebi de ce costa unul 900mii, altul 2 milioane si altul 3..... This post has been edited by Lexy: 19 Dec 2006, 15:53 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
interesant... si tu ce-mi recomanzi Lexy sa iau.. macar asta e pe puncte deci MOCA... pentru alte zone ale corpului merge?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
alinakes |
![]()
|
Purtatorul e cuvant e accesoriu la veveteI ?
Si sa inteleg ca ai stat in spate si te-a dat pe spate ?! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
semit |
![]()
|
ce-i ala wwty ?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Variable Valve Timing with intelligence
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(semit @ 19 Dec 2006, 16:45) interesant... si tu ce-mi recomanzi Lexy sa iau.. macar asta e pe puncte deci MOCA... pentru alte zone ale corpului merge? ![]() Nu stiu ce sa zic..depinde de pret. Cu cat e mai scump cu atat e mai bun. Bine ar fi sa stii si daca foloseste ca poate e fan epilat cu ceara/ lama si atunci nu prea o atingi cu cadoul tau. Iti recomand sa iei mai bine truse din astea de firma cu lapte de corp,sampon,sare de baie,scrub,etc etc ..de firma binenteles.Depinde de ea... Daca ti-e prietena serioasa(in sensul de long time) ar trebui sa-i stii gusturile deja..sau ce-si doreste. Saaau..cel mai bine o metoda care nu da gres.Spune-i pur si simplu..cadoul tau de craciun e x euro.Hai impreuna sa-ti cumperi ce vrei tu de ei! QUOTE(alinakes @ 19 Dec 2006, 16:46) Purtatorul e cuvant e accesoriu la veveteI ? Si sa inteleg ca ai stat in spate si te-a dat pe spate ?! Iegzact mai putin partea cu dat pe spate care nu e treaba ta cine si unde si cat si cum ![]() Doamne curios esti! ![]() QUOTE(semit @ 19 Dec 2006, 16:48) vvti...variable valve timing injection... parca ceva de genu' asta ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
semit |
![]()
|
Nu e bine cu "ieuro" ca nu sunt sponsor...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
Ba esti sponsorul Mos Craciun 2006 numai ca in loc de cash ai puncte moka la Cora
![]() Acum pe bune multi baieti iau ceva doar de dragul de a lua.Eu niciodata nu-mi doresc si nici nu fac cadouri doar asa de dragut traditiei. Ori iei ceva ce crezi macar 90% ca o sa fie apreciat ori o lasi balta. Un cadou luat de dragul de a fi luat este simtit de persoana respectiva...cel putin asa consider eu. This post has been edited by Lexy: 19 Dec 2006, 17:01 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
semit |
![]()
|
si vezi... ce prieteni buni suntem acu.. cu cateva pagini in urma eram frustrat si misogin.. chiar asa mai Lexy...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
alinacash ?
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
alinakes |
![]()
|
Asa m-a facut mama ! Am constatat ca numai prin curiozitate inveti !
Sunt curios ca o pisica ( vezi avatarul ) ! Si draga Lexy ma asteptam la mai mult in ceea ce proveste recomandarea epilatorului ! Credeam ca zici si tu ceva de ala cu gheata ! Ce naiba doar nu sunt eu mai informat decat tine in domeniul asta ?! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
ageana |
![]() ![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Idee de cadou misto
![]() ![]() Cred ca vrea sa-si ia LGN de-l vinde ![]() This post has been edited by ageana: 19 Dec 2006, 17:10 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Lexy |
![]()
|
Imi cer scuze draga alinakes eu sunt fan epilat cu ceara( nah c-o aflasi si p'asta..te rodea ce ceva vreme zic eu
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
claus |
![]()
|
90 de mii de euro de la monopoly
![]() frumooos cu ceara.. la voi |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
alinakes |
![]() ![]()
|
Stii cum ?! Nu mai puteam nici sa dorm noaptea !
Am niste urma pe picioare de la rosaturile alea , mama-mama ! Hai ca in ritmul asta peste vreo 2 luni iti aflu si numarul de la pantofi si atunci o sa zici ca sunt fetisist si ca ma durea rau capul ca nu iti stiam numarul ( de la pantofi ) ! Frustrat si misogin le-ai aplicat deja altcuiva ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(alinakes @ 19 Dec 2006, 17:11) Stii cum ?! Nu mai puteam nici sa dorm noaptea ! Am niste urma pe picioare de la rosaturile alea , mama-mama ! Hai ca in ritmul asta peste vreo 2 luni iti aflu si numarul de la pantofi si atunci o sa zici ca sunt fetisist si ca ma durea rau capul ca nu iti stiam numarul ( de la pantofi ) ! Pai d'aia m-am gandit ca macar acum de sarbatori sa te poti odihni si tu ![]() Cat despre partea doua..n-ai vazut cum e si cu drogurile..prima doza e free.A doua deja costa ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
alinakes |
![]()
|
Asta deja suna a propunere/oferta/contract !
Banuiam eu inca de la faza cu biciul ca ai niste fantezii din astea mai "chinchii" ! Acum serios vorbind , ia spune si tu cam ce cadouri ar trebui sa facem ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(alinakes @ 19 Dec 2006, 17:17) Deja s-au scris 2 pagini. Nu se pot da retete universal valabile,poate decat sugestii incercate si verificate intr-o anumita masura. Atata timp cat cunosti "omul" de langa tine vei stii cu siguranta ce cadou sa-i faci. Asa ca bafta la cumparaturi si n-o lasati pe ultima clipa ca patiti ca tipul din reclama de la bere ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
semit |
![]()
|
N-ai auzit ma.. cash cash full full ieuro...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
alinakes |
![]()
|
Lexy m-ai dezamagit !
Imi bagi vrajeala d'asta cu nu exista , nu face ! Incep chiar sa il cred pe Semit , euroi cat mai multi ! Pai baga o reteta d'aia incercata , poate gatesc ceva de sarbatori si te invit la masa ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:08 |