Cadillac Escalade
![]() ![]() ![]() |
Cadillac Escalade
zavoianu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
s-o stapinesti sanatos !
"colegi" de ce ? ai pus-o cu impozitul la 6,000 cmc This post has been edited by costi: 15 Dec 2006, 16:40 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, da, si eu tocmai mi-am luat un Bentley Azure.
O sa va scriu impresiile week-endul viitor ca week-endul asta ma duc cu el pe Coasta de Azur, ca sa se asorteze cu numele masinii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Care si-au luat maibahuri sa posteze aici, deja avem un cadillac.
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am luat un Bugatti Veyron. Va transmit parerile week-endul asta.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Io mi-am luat picioarele la spinare si am plecat la mare, ca e cald si bine.
aApropos, stii ce se zice de cei cu masini mari, nu? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Scuzati-l pe domnu` Zavoianu. Ieri isi lua suturi pe pejo.ro pe aceeasi tema. Azi era daciaclub.ro la rind.
Mare-i gradina.... QUOTE un amic de-al meu. are un logan rosu cu sistem bose si nu stiu ce tuning optic. dar tare-i place sa se ia de lume pe forumuri. bineinteles, daca are de cine ... iar asta spunea un alt forumist, prieten cu elThis post has been edited by brvictors: 15 Dec 2006, 17:28 |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ba nu scuzam nimic. Asa sa stii.
Sa ne mai spuna!!!!! |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Nici eu nu l-as scuza...era doar un fel de a spune, nu voiam sa-l jignesc pentru ca nu merita sa-mi iau eu ban pentru ineptiile lui.
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Omu' se simte singur si trist, astia cu cadillac escalade nu au si ei forum, nu sunt prietenosi ca noi... Cauta si el putina afectiune si prietenie acum de sarbatori si noi il luam la suturi... Pai se poate mai baieti, chiar asa ?!
This post has been edited by Kunt: 15 Dec 2006, 17:37 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
zavoianu |
![]()
|
sunt dispus sa fac orice fel de pariu(care sa fie ca valoare peste 300 de euro) ca sunt detinatorul unui cadillac escalade modelul nou fabricatie 2006 negru cu piela cashmir...si aici rog pe cei care sunt ilustrii posesori de dacia si de user pe acest forum sa nu ma jugneasca ,ptr ca eu n am jignit pe nimeni aici...este un forum unde se discuta despre mashini si in special despre dacii..exista si un capitol unde nu se discuta doar despre dacii..asha ca...lasati o moale
|
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Mah tu nu cumva esti ruda cu Querida?
Sau poate cu W.C. Tudor.. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 15 Dec 2006, 19:37) sunt dispus sa fac orice fel de pariu(care sa fie ca valoare peste 300 de euro) ca sunt detinatorul unui cadillac escalade modelul nou fabricatie 2006 negru cu piela cashmir... Eu personal te cred ca ti-ai luat Cadilac, nici o problema. As vrea, daca se poate, sa ne zici si noua cat consuma in oras, in conditii de mers bara la bara. Dar poate ne zici sincer. Daca vii cu raspuns genul "nu ma intereseaza" mai bine te abtii. Inca ceva. Pe un alt topic se punea problema sa punem ban la ban si sa ajutam niste amarati, pentru ca perioada se preteaza. Te bagi cu cadilacu' adica daca mergem la vreun hiper-market poti sa ne ajuti tu cu transportul ca ai portabagajul mai mare? Daca se poate. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu , daca mi-as lua un Escalaid d'ala nu as intra pe forumul Dacia la "amaratii" aia sa ma laud, e ceva dubios la mijloc, in conditiile in care s-a inregistrat azi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Pai sa puna poza cu americanu' sa vedem si noi ca asa o fi... Ce inseamna sa nu fie un CadillacCLub.ro... Vine pe Daciaclub.ro...
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Lemon Demon SE...acum si cu imbunatatiri!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ageana |
![]() ![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu nu inteleg genul asta de oameni care se lauda cu ce n-au.
Mai bine lauda-te nene cu Dacia ta, ca i-ai pus ulei Castrol decat cu gipanu` din realitatea paralela. Probabil acest tip de oameni sunt aceeasi care se lauda ca au f***t pe nu stiu ce tipa super cand de fapt sunt virgini. @zavoianu: ai si tu permis de scooter macar? Imi pare rau da` nu pot sa te cred. PS: cand ma vezi in Dacia mea pe strada n-ai decat sa intri cu gipanu` in mine, sa ma striveasca motorul ala de 6.2 litri. ![]() Numai bine! This post has been edited by ageana: 15 Dec 2006, 20:32 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi avand mai mult de 12 ani?
Hmm ![]() This post has been edited by St: 15 Dec 2006, 22:59 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu cred ca are mai mult de 12 ani ... sau daca are ori e sofer pe masina .. ori e cumparata de parinti
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar parintii lui de unde or avea bani?Eu nu cred sa existe romani cu bani in Romania.eu cred ca toate masinile alea marfa pe care le vedem pe strada sunt de fapt toate conduse de soferi bulgari veniti aici sa ne faca noua in ciuda. Aveti unii dintre voi niste frustari care devin stereotipuri.Ce aveti cu saracul om ca si-a luat ditamai autobuzul?Poate inainte avea 1100 si cand a vazut ca au trecut 40 de ani de cand sa infiintat fabrica Dacia a zis sa isi ia o masina care consuma 40 de litri in oras.Si apropo daca ajungi sa ai bani de Escalade singura ta problema daca e sa iti iei jante de 24' sau 26' cum avea 50 Cent(geah
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Il mai tineti minte pe Tony Soprano, cind s-a dat de-a dura cu Escaladu si l-a facut praf, cu gagica lu nepoc-su in masina? "The fuckin' Escalade is gone..."
QUOTE(zavoianu @ 15 Dec 2006, 17:37) Colege Zavoiene, stai linistit, ca nu te juganeste nimeni. Putem sa-ti zicem "Soprano"? Da' sa nu-i trimiti pe baieti pe noi... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Daca tot ne laudam vreau sa va zic ca mi-am luat Matiz, e varza dar trebuie sa ma laud si eu.
P.S: Traiasca mama si tata lui Zavoianu |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
greieras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 December 04 From: St. Louis, Missouri ![]() |
Omu' a planificat totul din vreme pana la cel mai mic detaliu... un citat din acelasi, dar de pe alt forum:
"imi iau mashina americana cadillac escalade astept propuneri ptr cd sau cd urile care le voi asculta in mashina" ![]() ![]() |
--------------------
Chevy
Lumina
- AIV-5987
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu da careva stingerea si p'aici!?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
zavoianu |
![]()
|
Desi eu n am jignit pe nimeni..jignirile la adresa mea curg valuri....sunt trist ca vad la unii asemenea complexuri de inferioritate...nu am fost dintotdeauna cadillac owner..dar de fiecare data cand am avut o mashina am fost foarte mandru de ea...asha cum trebuie sa fie fiecare... am cadillac escalade..e o mashina super misto...nu mi am cumparat o ca sa agatz femei sau sa ma dau mare...pur si simplu imi place mashina...simplu fapt ca am postat aici este de a impartasi cu voi impresii despre mashina mea...sunt sigur ca inadancul sufletului vostru va doriti o mashina ca a mea....
consumul in orash intre piata victoriei si unirii este de 33-34 litrii/100km, consumul extraurban este undeva la 17-18, cele mai confortabile scaune de jeep ever... astept doar intrebari si schimb impresii pertinente |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnu zavoianu!Avand in vedere ca mie mi-a murit matusa Tamara va dati seama ca la mine banii nu E o problema si as fi putut sa-mi cumpar si eu cadillac dar nu s-ar fi asortat deloc masina cu persoana mea.De ce?Pai in realitate arat la fata aproape identic ca in poza de la avatar,in fiecare duminica tata ma obliga sa ma duc la el la tara sa scot balegarul din grajdurile de la vaci ca sa nu uit de unde am plecat si de meserie sunt sofer.Deci prin ce cercuri ma invart eu este suficient un laureat+ iar eu am intrat pe www.daciaclub.ro ca sa ma mai destept nu ca sa fac schimb de impresii despre cum merge laureat+.In adancul sufletului meu as dori pana mor sa ma destept ca sa fac o impresie buna cand deschid gura sau cand postez vreun mesaj pe diferite forumuri.
|
--------------------
a
b
c
|
|
argon |
![]()
|
Nu te astepta la respect daca tu te inregistrezi si postezi pe forumul asta fara ca inainte sa citesti regulamentul ! se scrie masina(eventual mașină), nu mashina sau beshina sau cum vrei tu sa-i spui.
QUOTE(zavoianu @ 16 Dec 2006, 09:42) ![]() QUOTE(zavoianu @ 16 Dec 2006, 09:42) Ma repet de pe topicul celalalt de mare exceptie de altfel.. Fii capitanul nostru !! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:27 |