masini vs. insecte, pasari, animale (toata fauna in general)
![]() ![]() ![]() |
masini vs. insecte, pasari, animale (toata fauna in general)
MariusI |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|||
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Stiu pe cineva care a lovit un berbec drept in cap. Se pare ca a crapat berbecul iar masina a scapat relativ neatinsa (faza s-a intimplat in Grecia iar masina era un ARO -fost- militar).
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Apropo de caini/gaste/gaini/pisici... am mai avut io o data o exprimare destul de "siropoasa" cu privire la intalnirile dintre masina mea si aceste vietuitoare si mi-ati sariit in cap... Atunci se intampla la sectiunea "Evenimente rutiere" (parca asa se chema topicul...) - cat pe ce sa ma aleg cu ban laugh.gif
Propun sa ramnem la muste, goange, insecte, vrabii etc ca sa nu se supere cei de la "protectia animalelor" Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eram la camin acum 3 ani, venisem sa iau calculatorul sa-l duc acasa..
Si am carat computeru la masina, masina parcata pe iarba (pe vremea aceea nu era asfaltata parcarea din P16/Regie). Dau inapoi sa ies din parcare, dar incep sa am o halucinatie.. si ma sperii.. ceva negru se agita diform si haotic in locul de unde iesisem, undeva in stanga. Imi iau inima in dinti, intorc privirea ca sa-mi infrunt halucinatia.. Era o pisica. O calcasem pe cap cumva. S-a mai zbatut pret de cateva secunde si s-a potolit pentru totdeauna :cry: Mi-a parut foarte rau .. dar n-am avut ce face sad.gif Eram cu un amic, si asta vazandu-ma intristat de toata povestea, din cand in cand zicea sadic "Miaaaauu..". Nu stiam daca sa rad sau sa-l iau la bataie :? De atunci, nici un incident. Iar mustele.. imi plac sa le vad pe toate storshite de masca si pe faruri. Am sentimentul de ceva.. 'plin', de faptul ca am avut spor smile.gif la drum. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca e vreun psiholog pe forum s-a scos. Poti scrie o lucrare de diploma pe cazurile de aici laugh.gif
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Viuliane.. nici nu-ti dai seama ce crima odioasa ai putut infaptui, mai bine calcai un student... :inger: Pai pisica aia cred ca era singura investitie guvernamentala in colaborare cu Phare si fundatia Soros pentru starpirea sobolanilor din camine....
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Niste cremenali, dom'le, niste cremenali!!! :impuscat:
Ia te uita cum le mai secreta "glanda criminala"!!! :foartemirat: |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai, v-ati dilit, va zic eu.
Viuliane, de ce vrei sa mor de ris aici :twisted: Poate povestea ta o fi adevarata si trista, dar modul in care o spui si comentariile de pe urma sint criminale tongue.gif laugh.gif tongue.gif |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Am si eu o rugaminte. Fara povesti cu pisici pentru ca sunt animalele mele preferate.
:cry: |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
"Odata am ucis o pasare-n zbor/
Am tras cu prastia-n ea si-am lovit-o/ Pe urma o zi/ Si o noapte intreaga/ Am tot plins-o si am tot jelit-o/ ie ie ie/ Pe urma o zi/ Si o noapte intreaga/ Am tot plins-o si am tot jelit-o" :idea: |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Astor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 2 July 04 ![]() |
Cea mai nasoală crimă pe șosea am făcut-o pe un drum din Prahova: 80 Km/h, Dacie Berlină, dupa-amiaza, drum alunecos după ploaie, un stol de gâște care zbura razant (la ~ 1M deasupra solului), ne-am intersectat când au ieșit după un lan de porumb. Urmarea: un far spart, spoiler zob, aripa îndoită, parbriz fisurat și 6 gâște moarte.
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
da'ce friptane ai tras dupa aia....
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Astor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 20 Joined: 2 July 04 ![]() |
Pe naiba, urla propietara la mine s-o despagubesc eu urlam la ea sa-mi plateasca reparatiile masinii ca si-a lasat gastele pe aiurea (avea casa chiar la marginea satului). Pana la urma a calmat-o organul satului ca daca vrea sa ajungem la despagubiri ambii trebuie sa platim.
|
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Noroc cu organu, domne, ca avu trecere mai mare ca tine la cucoana... :twisted: :mrgreen: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io am o poveste cu pisici da e cu happy-end asa ca pot s-o spun. de fapt, e singurul incident de acest gen pe care l-am avut pina acum. mergeam pe o straduta destul ingusta (ca astea printre blocuri), masini parcate si pe stinga si pe dreapta. io aveam cam 30-40 km/h cind vad la 1m in fata o pisisca care sare de sub o masina de pe partea dreapta si da sa traverseze chiar prin fata mea. n-am apucat decit sa ciupesc un pic frina, ceea ce a salvat-o, pentru ca am apucat sa o iau intre roti, am auzit cum a dat cu capu de scut, am trecut mai departe, mai uitat in oglinda si n-avea nimic, plecase mai departe. pisica aia a avut mare noroc, pentru ca daca nu frinam o luam cu roata din dreapta direct pe cap. mie nu prea imi plac pisicile, da nici sa le omor nu vreau. |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mai io cred ca toate povestile ar trebui spuse lui viulian si apoi sa le scrie el aici, si apoi citim maxim 2 posturi ca sa nu crapam de ras wink.gif.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Intr-o noapte, era bezna, pe o strada fara iluminat stradal, m-am trezit cu o pisica (pui) in fata masinii. Tocmai voia sa traverseze. Norocul ei e ca s-a speriat cand a vazut masina si s-a oprit pitita pe loc. Am trecut peste ea cu masina fara sa o ating. Mare noroc pe capul ei.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai mai dati-o naibii pe muste & vrabii ca ma imbolnavesc de inima cind incepeti cu "M-am trezit cu o pisica..."
Oricum astea trec mai rar strada si printre blocuri unde mai poti sa le eviti. Cu ciinii e problema. Faza tare este ca am vazut catei in Buc, care trec odata cu pietonii pe zebra, dar saracii sint maidanezi sadea. Daca la noi problema se pune in termeni de animale domestice, in tarile nordice unde mergi ore intregi printre paduri, poti sa-ti faci haina de blana de vulpe in 3-4 ore. Nu eram la volan ca ma scoteam cu nevasta. Oricum aviz amatorilor. Pe de alta parte acolo berbecul de mai sus sau porcul sint inlocuiti de elan, care la 5-600 Kg reprezinta cea mai tare proba de crash test. (de aici si celebrul test de evitare a elanului, care a rasturnat Mercedesul A classe, daca nu ma insel) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ok .. se pare ca topicul evolueaza ... asa ca am facut si eu "update" la titlul lui smile.gif
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
heh, mai bine ii trmiteti lui asarban povestile pe PM sa le faca o adaptare si sa le scrie el. Stilul si umorul sint super. :mrgreen:
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
Mai un pic si va fi "masini vs. restul lumii"... :twisted: :mrgreen: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
|||
costi |
![]()
|
:mrgreen: :vmad:
considerati asta deasupra lui Money |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ori cum ar fi, noi tot "nește cremenali" rămânem. :planset:
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Mache >> Adu-ti aminte de... Croitorasul cel viteaz. Ala s-a insurat cu fata imparatului pentru ca a omorit doar 7 muste :twisted: Si nimeni nu l-a numit criminal... :mrgreen: Oare tu cum o sa fii rasplatit pentru faptele tale? :twisted: :mrgreen:
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Mache |
![]()
|
Cu o masina mai puternica!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Mache |
![]()
|
Ca imparatie nu-mi mai da nimeni acum. :x
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Undeva in cartierul Cotroceni.... laugh.gif
Attached thumbnail(s) buhuhu.jpg ( Size: 120.2k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
costi |
![]()
|
Daca nu-i la sto' eu zic sa mutati intilnirea de miine, ca vineaza politia faptasu' prin zona.
Asta era bufnita (cucuveaua) lui nea Nelu Cotrocelu' criminalilor.... :planset: |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum un avertisment serios, e real nu e la mishto.
Pe drumul de la Bran la Predeal, e o bucata de drum (prin zona Paraul Rece cred?), care trece prin padure si sunt niste serpentine cu vizibilitate destul de proasta. Acolo isi face veacul un urs care in general dormiteaza pe marginea soselei dar in rest se plimba agale pe mijlocul drumului. L-am vazut absolut de fiecare data cand am trecut pe acolo, mai multi ani la rand (anul acesta n-am fost), iar prima data era sa-l iau in plin ca a aparut de dupa o hardughie de Tir care facuse pana chiar acolo. (bietul sofer nici nu se daduse jos sa schimbe roata, era un turc si cred ca astepta saracul sa plece bestia). A doua oara am oprit si am pus copilul ca sa se distreze sa-i arunce fructe. A treia oara n-am mai oprit ca mi-am dat seama ca de aceea sta acolo pentru ca s-a invatat sa-i dea lumea de mancare. Oricum cred ca e greu sa fie dezvatat acum, pana nu-l face vre-un camion friptura nu cred ca mai pleaca de-acolo, decat daca il duc autoritatile la vreo gradina zoologica |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:56 |