Ce v-a adus Mos Craciun?
![]() ![]() ![]() |
Ce v-a adus Mos Craciun?
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bine bine, dar totusi, mos craciun vine pe 25 noaptea. azi e ajunul craciunului. e fantezie tot, dat totusi, faci topic ce ti-a adus mosul pe 25, chiar daca ti-ai cumparat singur. nu pot sa pricep "Ce v-a adus Mos Craciun?" pe 24. dar in fine, fiecare cum vrea.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mosul a fost cam bulangiu cu mine ! Avea vreo 45 de ani, o mustacioara fina, si nu a vrut sa ne impacam ca oamenii .
C@talin, eram la iesirea din Ploiesti inspre Buzau. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Tocmai pentru ca e fantezie, noi nu bagam in bocanci, cand cumparam, oferim fara a mai astepta noaptea .
![]() Ca vine mai devreme? Avem pile la Mosul .... ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca Mosu' asta a ramas blocat in trafic ca la mine nu a ajuns inca.
This post has been edited by giany911: 24 Dec 2008, 18:00 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(AlexV @ 24 Dec 2008, 17:47) bine bine, dar totusi, mos craciun vine pe 25 noaptea. azi e ajunul craciunului. e fantezie tot, dat totusi, faci topic ce ti-a adus mosul pe 25, chiar daca ti-ai cumparat singur. nu pot sa pricep "Ce v-a adus Mos Craciun?" pe 24. dar in fine, fiecare cum vrea. Stai stai ca nu e chiar asa ... Mosul vine in NOAPTEA de craciun, deci, NOAPTEA ..... uita-te afara ![]() Daca te uiti in filme, Mos Craciun vine de exemplu imediat dupa ce adorm copiii. Dupa cum stim, copiii cuminti se culca cel tarziu la ora 9 seara .... deci mosul vine incepand cu ora 21:01 ![]() Cum la noi e intuneric acum, si cum fi'miu doarme (inca nu s-a trezit din somnul de dupa-amiaza), mosul a gasit la un moment dat usa de la balcon deschisa si HOP , a si aruncat niste pachete pe sub brad. Mi-a soptit ca are mult de mers si ca mai are de facut cateva miliarde de vizite seara asta, asa ca a inceput mai devreme. Unde mai pui ca saptamana trecuta si-a facut timp sa treaca pe la toate gradinitele din lume si sa mai lase cate ceva si acolo. La urma urmei Craciunul trebuie perceput ca un sentiment si nu ca o condica de prezenta care trebuie semnata la ora fixa. Oricum, cat in gluma cat in serios, la mine a venit mosul si de abia astept sa se trezeasca Robert sa ii vad reactia (ca i-a adus mosul exact ce si-a dorit el .. ca sa vezi) ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexV @ 24 Dec 2008, 17:47) bine bine, dar totusi, mos craciun vine pe 25 noaptea. azi e ajunul craciunului. e fantezie tot, dat totusi, faci topic ce ti-a adus mosul pe 25, chiar daca ti-ai cumparat singur. nu pot sa pricep "Ce v-a adus Mos Craciun?" pe 24. dar in fine, fiecare cum vrea. Si eu stiu ca dintotdeauna Mosu' vine in noaptea de ajun... de unde ai scos-o p-aia cu 25 noaptea? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
gliding.flight |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
pe 24 noaptea vine mosu', (adica in ajun), --- pe 25 dimineata deja incepe Prima zi de Craciun.
noi am fost obisnuiti sa gasim cadourile de la mosu pe 24 noaptea, dupa ce veneam de la colindat(aprox ora 21:00-22:00). la altii , copiii desfac cadourile pe 25 dimineata ( mosu a trecut pe la ei in timpul noptii) ... acu' fiecare cum stie ![]() Sarbatori fericite ![]() This post has been edited by gliding.flight: 24 Dec 2008, 19:10 |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ufff, tragedie mare, la nepotul meu (5 ani) Mosu' si-a "uitat" sacul gol in spatele unei canapele...
Dar mai are o sansa, daca e cuminte, cuminte timp de ora, poate se intoarce Mosul si umple sacul. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ca sa nu uit si eu ca na
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
O sticla de whisky,una de vin si bucurie in casa
![]() Sarbatori Fericite tuturor!!! ![]() This post has been edited by D-FENS: 24 Dec 2008, 20:06 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
un frappe mixer + o cutie de ness de la nesscafe !
o sticla de lichior in 2 culori vesti bune, fericire si familia unita ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O masca de radiator si un far
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Daca nu stiai , Mosul nu se deplaseaza cu benzina .. el foloseste bio...ceva .... cam stinky, dar e ecologic 100%
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(koldun @ 24 Dec 2008, 21:24) da,da,da ![]() 24 Dec 2008, 21:56: a mai venit in repriza a doua cu un set de casti a4tech, nu e cine stie ce firma, insa cu siguranta sunt mai bune decat cele vechi care intr-un exxces de furie au facut cunostinta cu peretii ![]() Craciun Fericit !!! This post has been edited by Alexu7: 24 Dec 2008, 21:56 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Moama ce mos darnic a venit anu' asta...
In prima faza a venit cu doua seturi Nivea (gel de dus, sampon, spray) si Palmolive (stick, gel de dus si gel de barbierit) Apoi un: 230220764.jpg Si la final un: nokia-7310-s.jpg Asta din urma o sa vrea sa-i ia locul batranului meu R520m... nu stiu daca o sa-l depaseasca... la nivel de rezistenta, calitate a semnalului si auditiei ![]() r520m.jpg A luat-o razna rau mosu', caci, recunosc ca n-am prea fost cuminte anu' asta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o pijama
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BC-92-EDI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 29 November 08 From: Comanesti,jud. Bacau ![]() |
In primul rand cauciucuri de iarna,iar in al doilea haine!
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 confort
- BC-92-EDI
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sa fac si eu lista cu sacu mosului;anu asta a fost foarte generos hodorogu
![]() -set de cauciucuri de iarna -900 ron -web cam -set 3 trolere -folie masina si sper sa mai vina si maine mosu de la rude la masa oficiala ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mai citeste odata ce ai scris si sunt convins ca vei intelege unde gresesti.
ziua incepe la ora 00.00 si se termina la 11.59. ACUM ESTE NOAPTEA DE CRACIUN. da fiecare cu noaptea lui ![]() SARBATORI FERICITE SI UN CRACIUN MINUNAT TUTUROR. LA MULTI ANI ! |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
fata de anul trecut anul asta mi-a adus un DVD e_boda_dv_797_3.jpg ( Size: 10.75k )
Number of downloads: 172
si un sistem audio IMAG0045.jpg ( Size: 399.35k ) Number of downloads: 190 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
O trusa-cadou ceas+parfum, si o sticla de cocartz. M-am bucurat enorm cand am vazut sticla
![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am primit scaunul si fularul din poza
![]() Craciun fericit tuturor! Attached thumbnail(s) DSCF0584.JPG ( Size: 108.85k ) Number of downloads: 170 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
o laie consistenta
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
morpheus2kro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 May 08 ![]() |
o colaborare intre mos nic. si mos craciun au facut ca sf anumului sa fie de nota 100000. La anu prin august o sa fiu tata
![]() ![]() SARBATORI FERICITE!!! |
--------------------
Dacia logan 1.5 dCI
Dacia Logan 1.5 dCi
2007/preferance www.upgradefaruri.blogspot.com
Drive is the game, Logan 1.5 dCi is my way. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:47 |