Ce v-a adus Mos Craciun?
![]() ![]() ![]() |
Ce v-a adus Mos Craciun?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Inc-o lae la marea colectie personala
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Same here Muttley... o mare LAE...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Pe langa o MARE LAE?
Un Panzer III L (1943) 1:72 (adica un tanc), e ceva de munca la el, defapt cred ca persoana (a se citi prietena) care mi l-a dat a vrut sa scape de mine pentru ceva vreme. |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Bomboane .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bcristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 19 September 05 From: Timisoara ![]() |
Un monitor LCD Samsung de 19`.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Prestige
2007
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
o telecomanda...de aia desteaspta...care invata de la alelalte si o uzez numa pe ea pt 5 aparate
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia da detalii!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Intru si eu in grupul celor cu o mare LAE
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am primit....O MARE LAE....din partea familiei....si mai multe chestii din partea mea
![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
bani pt inca un woofer si o noua statie de 1000 W RMS. Daca un singur woofer mi-a dat borshu pe nas.. cu doua cred ca o sa reusesc mai rpd
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu am primit urmatoarele: mi-au crapat monitorul, camera foto si bateria la masina. Ca urmare a schimbarii bateriei mi-am ars cu acid singura pereche de jeans (relativ noi). Patinele pe care am vrut sa le iau din Cora pentru prietena mea nu erau de vanzare ("nu merge codu' da bare, domnu"), camasa primita cadou e cu doua numere mai mari.
Mai astept sa ma calce tramvaiul si cam asta e... Sarbatori fericite! ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pai de la mine am primit un hanorac captusit cu blana ecologica, de la sotie o bluza de lana+acril, de la mama un fular din lana.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
un gps my guide.
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar ieftine LAE-le astea ca vad suntem multi care le-au primit.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Tot banala "LAE" a primit si baiatu`.
Ah, si ca bonus pe langa lae mi s-a stricat si hidroforul de am stat fara apa toata ziua ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut pe mosul si mi-am luat un Asus A636N
![]() ..in rest chestii micute ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Intru si eu in grupul celor cu LAE. aaaaaaaaaaaaaa sau nu, mie de craciun mi-au facut hotii un minunat cadou: un cd/mp3 player lipsa din masina. Noi sa fim sanatosi, ca mi-oi lua altul, cand, nu stiu ca deocamdata am pregatit masina pentru plecare la munte si bani mai sunt din parti.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
anpop, totusi telecomanfa aia care e treaba cu ea ,cum invata de la telecomenzile vechi?,sau e o telecomanda care bagi nustu ce cod din cartea ei si merge la modelul repspectiv?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ciorapi de bumbac romanesti
![]() This post has been edited by amc: 26 Dec 2006, 21:28 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Mie mi-a adus un drum de 280 km și ( ca să intru și eu în grupul vostru ) o LAE!
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Mosu mi-a(m) adus un DELL XPS m1210, dual core 2 la 2.13 GHZ, 2 GB RAM, 160 HDD 7200rpm, GFORCE 7400 ... care e deja virusat
![]() This post has been edited by MihaiD: 27 Dec 2006, 00:45 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Senzori de parcare pentru golanel, ciociolata, inca un hdd de 250 de gigi, si o chemesa de iarna...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi am considerat ca am primit cadoul de Craciun. Am condus un Mercedes S 430 din 2002. A fost cel mai frumos cadou ce puteam sa il primesc.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca nu ai condus un Cadillac Escalade degeaba....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
Daca nu s-a gasit.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
O bormasina.
![]() Si nu mi-am luat-o eu. ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 27 Dec 2006, 14:34 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Alydor |
![]()
|
si cum e sa conduci o bormasina???? Cred ca e mai misto decat cu escaladele....
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TYGI |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 May 06 From: BRAILA ![]() |
Dimineata ma scol eu asa smecher ca a venit mosu cand ce sa vezi LAE
![]() ![]() This post has been edited by TYGI: 27 Dec 2006, 23:48 |
--------------------
Dajia
1310
- BR-01-OZN
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
In legatura cu telecomanda aia incepeti sa cautati informatii de aici :
http://www.avitech.ro/sisteme_integrate_smart_house.php daca aprofundati sau cautati ceva cataloage avitech o sa gasiti ce va intereseaza ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:44 |