Ce v-a adus Mos Craciun?
![]() ![]() ![]() |
Ce v-a adus Mos Craciun?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Un IPod(de la Maracineni), si un LCD diagonala 82.
This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Dec 2007, 13:03 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
O pereche de chiloti.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ma scrieti
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
una bucata laptop destept, o geanta pentru respectiva chestie, un memory stick de un giga, un teveu,o pereche de papuci de casa si special pentru nevasta una bucata inel de argint cu bolovani de onix...
aaaa si era sa uit, mi-a mai adus un defect la aparatul foto... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
ieri, in Ajunul Craciunului, mi-a adus mosul o gaura in conducta principala de apa de am ramas fara apa toata ziua, iar azi, de CRACIUN, am ramas fara caldura si stau cu doua bluze 2 pantaloni si doi ciorapi pe mine...
Trecand la lucruri serioase, am primit un SonyEricsson W660i(cu cateva zile inainte si mi l-am luat eu, dar se pune de Craciun) si un parfum Lacoste...macar am scapat de traditionala pijama ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
si anul asta... tot o mare LAE.....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Manusi din piele. Foarte faine si utile!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
un atv
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nici măcar o lae nu mi-a mai adus moșul anul acesta. Trist...
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai , a fost suparat Mosul pe el ca a pus preturi prea mari la bursa
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai mie mi-a adus mosu
![]() ![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 27 Dec 2007, 00:30 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mosu tau a fost darnic
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Anul asta am scapat de "lae"
![]() Am primit doua mp3-uri pt masina (din cauza ca mosii nu au vorbit intre ei). |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Unul e la bursă?
![]() This post has been edited by liviu2004: 27 Dec 2007, 09:29 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Nu pot sa il pun la bursa pentru ca e cadou.
![]() Partea nasoala e ca daca vorbeau cei doi mosi in locul celui de-al doilea as fi primit un set de boxe si un subwoofer ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la multi ani si un an nou fericit! cu o mica intarziere, datorita faptului ca abia azi am descoperit o retea wireless la bz, unde ma aflu in concediul binemeritat, va anunt ca Marele Pedofil, cunoscut sub numele de MOS CRACIUN mi-a adus un.. LOGAN MCV 1.5 DCI, 5 locuri... am platit pe 27 si l-am ridicat pe 31...
![]() sa-mi traiasca mosu'!!! Attached thumbnail(s) 311220071251.jpg ( Size: 460.23k ) Number of downloads: 345 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dat dracu' mosu' tau, sa-nnebunesc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Rupe si tu folia aia de protectie albastra din fata. Ca o sa zica unii ca ti-au tras tuning albastru cu luminite.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Cam tarziu reply-ul meu, dar mi-a adus asa: 200 euro pt cheltuiala cum vrea muschiul meu (dar banii astia se duc in fondul pt cumparare masina, a mea, personala, cu numele meu in talon
![]() ![]() This post has been edited by AmunDei: 5 Jan 2008, 18:06 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 4 Jan 2008, 12:03) jmecher tare... ce sa fac... daca am fost cuminte... ![]() ps: poza este facuta in momentul in care mi-a dat ala cheile... folia albastra am luat-o acolo pe loc... dar... partea ff naspa este ca VACA aia care mi-a facut actele si comanda, mi-a zis ca are ABS, si ea n-are... e optional... nu shtiam.. asta e... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu stiu pe cineva cu un seat care a avut abs si acum are 3 puncte penalizare si aenda 100 roni
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la mine a venit cu intarziere mosu.. la inceput am sperat o camera video... am primit o "lae"
apoi a venit.. camera video + un "mic" bonus Nikon D80 + fisheye 12mm f1.4 ![]() a reusit sa detroneze canonu meu obosit care nici macar nu era dslr (S2 IS) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
Adaug la darurile mosului si 2 amenzi pt radar pe care se pare ca le-am luat in Tureni - Cluj.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa deschidem balul...
Mi-am facut un cadou de Mos Craciun... ceva ce-mi doream de mult... un sistem audio pt. calculator ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 11 Dec 2008, 22:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu merge linkul mai Vizavi!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
o venit deja Mos Craciun la voi? tare
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am vazut ceva de genu ala prin ceva super/hyper-marketuri. Suna tare, dar in rest nu m-a impresionat. Macar au inalte, nu ca Geniusurile. Dar pretuuuuuul.....
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:30 |