Ce v-a adus Mos Craciun?
![]() ![]() ![]() |
Ce v-a adus Mos Craciun?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
treuia sa primesc de CRACIUN un MCV dar cei de la leasing au avut grija sa ma incadrez si eu in categoria cu LAE.
sper sa o ridic azi si sa plec linistit la bran de revelion.....daca nu......tot pe batranul break ma bazez |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 221 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
Am primit si eu o mare LAE (asa sa intru in club),cred ca e cel mai naspa craciun si ca sa va fac in ciuda am primit si un CIUCIU
![]() This post has been edited by vali vtk: 29 Dec 2006, 20:59 |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
Andrei87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 August 06 ![]() |
Mda ... norocul meu ca ziua mea a fost in preajma craciunului ... Am primit atunci niste bani si de Craciun "Da' ce, nu ti-am dat deja cadou?". Presupun ca asta intra la categoria Lae ... da' merg eu iar la rude cu sorcova >:)
|
--------------------
Dacia
1310
'99 carburator
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Un pulover foarte fain.
![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am facut cadou de mos Nicolae o telecomanda d'aia ca a lui Anpop (sau pe aproape) si de atunci pana la mos Craciun tot am incercat sa-mi gaseasca macar un aparat pe care sa-l faca sa miaune da' nu-i nimic ca pana la iepurasul de Paste mai e timp.
Mos Craciun a venit cu multe sms-uri si cutia postala plina de instiintari de plata pe la diferite banci si firme de credit deci nu ma pot plange ca am primit chiar o'Lae, dimpotriva am mai saracit in asteptarea intrarii in marea familie a m'UE-stilor. |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mos craciun a venit cu o completare ca am fost baiat cuminte
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 30 Dec 2006, 10:30 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O pereche de ochelari de vedere noi si jumatate de dioptrie in plus la ochiul drept.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Un router
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu am primit inainte de 4 dec (de plecarea de acasa) cadourile pana la primavara.
flanele, tricouri, dezonorant, sandwichuri pt intre avioane. prima si salariul mai devreme au intrat pe cardul lasat sotie (ca si de craciun) impreuna cu fetita care spune la 10 luni acum "tata" pe langa laptopul de acasa cand imi aude fosnetul pe skype. aici am primit cu ocazia sarbatorilor locale: zile libere si bufet suedez 4 zile la pranz. azi nu au mai pus... deja pusesem un kg.. a fost frumos ca am stat la birou de anul nou pana la miezul noptii si online cu familia.. ![]() a fost frumos la birou! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Care era expimarea ? "LAE"
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
telecomanda aia nu e asa de scumpa ...e o telecomanda well rc univers, cu display, ...ai 3 televizoare 2 vcr, cbl, sat, si 3 aux...
stie sa-i bagi si coduri, dar nu e suficient....am bagat codul de la sony dar evident ca nu aveam toate butoanele programate...asa ca am mai bagat cateva.. la invatare se intra in meniu, selectezi un device...sa zicem aux1, iei telecomanda de la alt aparat, le pui fata in fata, si incepi sa bagi: apesi butonul de pe well, asta spune "wait" apesi corespondentul de pe cea originala pana apare pe well "ok"...samd ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Io am gasit sub brad un stilou Pilot BIRDIE, ca-mi pierdusem anul trecut Pelikan-ul personalizat
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victorine: 24 Dec 2007, 23:38 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Uraaa.. am scapat de lae.. o bluza adidas
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Ca de obicei ... o gaură la buget. Da parca asta e mai mare ca cea de anu trecut
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
o lae momentan
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Un ceas Fossil Arkitekt si 300 ron.
![]() Fossil.jpg ( Size: 6.95k ) Number of downloads: 133 This post has been edited by RainHawk: 25 Dec 2007, 08:22 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
hmm...ceva cosmetice de la avon, un stick de 2 giga, 50 litri benzina(mol 98), o camasa Jack&Jones si ceva dulciuri si bani + timp alaturi de familie si prietena.
This post has been edited by bogdan_dsn: 25 Dec 2007, 10:39 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
mie mi-a adus un ninini-nanana.....
poate la anul o sa fie mai generos ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am gasit lasat de Mos Craciun la firma un cos mare cu de toate(da de toate) in el si un plic cu un teanc de bancnote si bonuri cadou.Mosul a fost mai mult decat generos dar madam bulan a pus ghiara pe tot si eu nu am mai avut nici un cuvant de spus.Asta e viata!
PS:Aviz celibatarilor(ele nu e asa cum pare)!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai si domnul bulan ce a facut ? nu i-a luat lui madam ceva sa o imbuneze ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Si eu am primit tot o mare LAE . Mi-am facut cadou un set motor pt rabla
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bani dulciuri,papuci
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
A adus ... un monitor de 20" Samsung 2032BW pentru prietena, pentru mine o plapuma, bleah.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
O noapte albă.
S-a trezit juniorul, că vrea pișu ... Și-a descoperit sub pom trenulețul, macaraua, mașinuța cu telecomandă, jocul Lego ... Și-am făcut un șantier de construcții ... ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
hai las mah ca tie ti-a adus moshul pe juniorul tau...asa ca nu te plange...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Ceeeee? A venit deja Craciunul? Uff... oare unde am pus sacul ala plin de LAE ce l-am primit anul trecut? Cred ca e timpul sa-l impart inapoi
![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:43 |