Injectoare supernova
![]() ![]() ![]() |
Injectoare supernova
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 15 Oct 2009, 13:51) Daca aveti bani aruncati cu banii aiurea... QUOTE(djasu82 @ 14 Oct 2009, 20:01) parerea mea ce e nou e nou ce e carpeala nu tine ... Te hotărăști odată? Nu mă ascultați pe mine, nu, nu! De ce oare se înfundă injectoarele? La asta te-ai gândit meștere? La soluții văd că te "pricepi", da' ești capabil să cauți/găsești/aplici o soluție de la cap la coadă? La partea cu cunoștințele tehnice la cine te refereai? ![]() Cât despre warn, n-ai tu grijă, dacă-i cazul, sunt gratis, nu dau de la mine... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
stelistul |
![]()
|
![]() ANTI BUCURESTI Group: Members Posts: 13 Joined: 14 October 09 From: BRASOV ![]() |
cred ca se infunda din cauza rezervorului de tabla si din cauza filtrului de benzina neschimbat la tmpul necesar
|
--------------------
supernova
supernova
2002/europa
|
|
utilizatorDSN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Filtrele astea de benzina nu ar trebui sa opreasca impuritatile din benzina? Ce conteaza de undei pui benzina? Nu ar trebui sa punem alt filtru decat cel de origine(care sa fie bun)? Poate sa-mi recomande si mie cineva un filtru testat, care chiar e bun?
This post has been edited by utilizatorDSN: 15 Oct 2009, 20:40 |
--------------------
dacia
supernova/ clima
2001/clima/1.4i
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
sa ma corecteze cineva daca gresesc, filtru de benzina daca nu este schimbat, ar trebui cum se murdareste, sa reduca fluxul de benzina ce-l filtreaza (din cauza depunderilor) nu in acelasi timp sa reduca si calitatea astfel sa se depuna mizeria pe injectoare, nu ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Corect. Si teoretic si practic
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
La cati km se schimba filtru de benzina ? Si cine stie cum e prins acolo, ca eu nu pot sa il dau jos.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Este recomandat sa se schimbe la 20000km,cu o cheie de 10 parca.Dupa ce l-am schimbat l-am taiat pe cel vechi si era foarte curat inauntru,nu parea sa aiba impuritati elementul filtrant din interior.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
nul taia degeaba...batel tare sa vezi ce iese din el
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Cu o cheie de 10 am incercat si eu, nu mai ca la mine se invarte in gol.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
sergiu_studineanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 1 July 08 ![]() |
salut,
Solutiile de curatat injectoare chiar dau roade. am incercat eu una si mi le-a desfundat de tot. din 9/100 am ajuns la 12-13/100 in oras. acum 2 ani am avut apa in benzina am scos-o fara sa dau jos rezervorul. peste ceva timp mi sa stricat un injector - nu a stiut nici un service (ba fise ba bujii ba benzina etc) pana am ajuns la dacia unde a spus ca sunt infundate. lea- curatat si dupa 1 km de mers imi trepida iar masina. atunci eu m-am suparat de tot pe ei am luat un compresor si le-am desfundat eu de tot. a mers putin si cel stricat iar a luat-o razna...noroc ca am dat peste un neica nimeni care mi-a spus ca imi tb altul. l-am schimbat cu unul sh...totul super...in afara de consumul de 9-10/100. acum se ineca parca de la 40 km in sus...i-am luat solutie de curatat injectoare..desi nu stiu ce mai curata la ele...si surpriza...masina merge super dar consum 12-13/100 Cum e acum? ![]() Cam cate tb sa schimb? nu de alta dar as vrea sa incep de maine ca schimb si uleiul. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002/Rapsodie
- io
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu cred ca nu ai desfundat asa cum trebuie si nici aia de la service dacia sau oricare altul si nici solutiile care se toarna in rezervor nu fac minuni chiar inrautatesc pe alocuri timpi de acceleratie.
Cauta cum se curata injectoarele cum se introduc la loc in locasul lor - galeria de admisie si vezi sa nu-ti traga aer flas pe langa injectoare ca altfel consumul o sa fie la fel de mare. Consumul mediu la mine in acesta perioada rece e de 8,6% poate si mai mic. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
O explicatie ar fi ca le-ai decalibrat un pic la curatarea cu aer comprimat (zic si eu). Gauri mai mari la aceeasi presiune-> debit mai mare, mai multa benzina in cilindri -> consum crescut. Mai ales dupa ce ai folosit solutia de curatat injectoare, poate ai mai indepartat mizeria. Parerea mea... hac...
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
gabyy23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 November 09 ![]() |
![]() 14 Nov 2009, 00:01: De multe ori se infunda de la benzina This post has been edited by gabyy23: 14 Nov 2009, 00:01 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- B-26-jwr
|
|
sergiu_studineanu |
![]()
|
mai merg calibrate?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002/Rapsodie
- io
|
|
djasu82 |
![]()
|
nu ti s-a decalibrat nimic fiindca orificiile sunt date in otel nu in plastic ... sper ca ai vazut orificiile in capul injectorului ..sunt 2 la numar.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
sergiu_studineanu |
![]()
|
si de ce sa ajuns la consumul asta?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002/Rapsodie
- io
|
|
djasu82 |
![]()
|
curata asa cum trebuie injectoarele vezi ca exista un topic http://www.daciaclub.ro/pentru-curatarea-i...t58364-s90.html
dupa aceea schimbi bujiile fisele daca nu sunt corespunzatoare , filtru de aer . In rest consumul tine si decum o calci tu. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
gabyy23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 November 09 ![]() |
eu am cumparat o super nova la 140000km si am 157000km .(Punct?) acuma cam cit ar costa distributia k (că?) nu am schimbat-o niciodata
![]() Moderator edit: Atenție foarte mare la limbaj, fără mirc-isme și messenger-isme |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- B-26-jwr
|
|
sergiu_studineanu |
![]()
|
pt filtru de benzina incearca sa il desfaci de tot si il scoti afara in acest timp il pui pe cel nou desfacand pe rand dopuletele albe ca sa nu te pierzi benzina si nici sa te murdaresti prea rau. dupa ce iei suportul de pe cel vechi ii schimbi si surubelu daca vrei si il pui la loc,
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002/Rapsodie
- io
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:06 |