M-am saturat
![]() ![]() ![]() |
M-am saturat
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
|
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 5 Jan 2007, 11:33) Sincer sa fiu nici macar nu am memorate posturile Zero TeVe , DDTV, Taraf... in schimb sunt la loc de cinste National Geografic, Animal Planet, Discovery si ... Cartoon network... Ma uit cu placere la desene animate by walt disney, Hana & Barbera, Fred Quimby.... Suma respectelor, Alydor. Si la mine sunt memorate la loc de cinste discovery-urile. Intre ele am asezat strategic taraf tv-ul. ![]() Imi place de cei care se iau de mine ca nu-mi iau telefon scump, imi doresc masina ieftina, ma doare undeva de banii altora, si eu am sa ajung la un moment dat sa castig bine... nu ma intereseaza sa am perdelute cu fir de haur, etc. Imi place de cei care se iau de mine din cauza asta deoarece pot sa-i trimit la paula. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 5 Jan 2007, 17:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 5 Jan 2007, 16:53) ![]() Nu te supara, dar la cate elucubratii ai debitat pana acum ma indoiesc ca ai ceva (bani, masina, masini...). Poate in imaginatie... Revenind la topic totusi, cand marea majoritate o duce sub nivelul mediu, e cam deplasat sa ni se vanture pe toate canalele bogatanii care dau cu tifla "la tot cartieru". Dar... traim intr-o tara libera ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnu zavoianu , rog frumos sa nu mai folositi scrierea aia pentru copii tampiti cu sh, tz, etc...
Noi suntem mai destepti pe-aici pe forum si putem sa ne imaginam singuri diacriticele. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 5 Jan 2007, 15:45) eu merg pe principiul ca daca unul a ajuns in oglinda ta retrovizoare atunci sigur merge mai repede important e sa te dai in lateral sau sa faci loc E uite ca aici mi-ai placut!Dar in rest ai debitat doar ELUCUBRATII QUOTE(cris71 @ 5 Jan 2007, 19:11) |
--------------------
a
b
c
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu vreau sa stric cheful nimanui in a dispretui Romania, dar si la mtv au niste emisiuni...
Ma uitam saptamana asta la niste adolescenti de 16 ani cum isi organizau ei zilele de nastere pe banii lu` taticu, cu trupe, cantareti, pe mii de dolari, masini cadouri etc. Sa nu vorbim de disperatii aia ce vor sa isi piarda virginitatea si nu au unde vorbi despre asta decat la televizor. Iar minunata emisiune tradati in dragoste e copiata dupa una din USA, la fel si porcaria aia cu Nervometru, fidel inspirata din Boiling Points etc. Oricum, e clar ca in Romania se intampla mai des, dar macar nu se intampla doar aici.. Totusi, nici cu Discovery nu faci treaba. Nu stiu care sunt nesimtiti, probabil cei din Romania care redifuzeaza emisiunile dupa retraducere, dar au dat cu obrazul maxim de gros acelasi "episod" din Men in White cam 3-4 sambete la rand, la aceiasi ora. Emisiunea Brainiac e o prostie care se vrea stiintifica si nu e, Rides prezinta totul din perspectiva imbecilului care sta pe marginea strazii si zice "uau, irinel in vaipar", iar la chestia aia cu pescuitul de crabi nu stiu cine se uita.Sunt cateva care merita urmarite(probabil cam 70%), dar astea au fost date de atatea ori ca m-am saturat sa le reurmaresc. Oricum, mi-a placut cum cei de la ProTv au "distrus/spart/explodat" audientele cu vreo 98% din natiune urmarind Pro. Pe de alta parte(adica in polul opus al sondajului super/mega obiectiv)Tvr, care cu o zi inainte ziceau acelasi lucru despre ei (dar in cazul lor e credibil), avea cam 2%! DDiaconescu ne rupe si el cu audienta maxima oricand/oriunde, mai ales dimineata cand is prostii aia doi, iar donsoara vine sa ne arate sanii la 7 am.Acum un an, de craciun, aveati ocazia sa o vedeti in data de 24, la ora 22 cu decolteu pana la buric si larg pe cat posibil, imbracata craciunita, in nobilul scop de a vorbi cu pruncii care il sunau pe mos craciunul de langa ea sa ii spuna ce cadouri vor sau au primit. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 5 Jan 2007, 21:45 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Bulane, te tot "lauzi" de-o vreme-n-coace ca pleci in Congo. Cand pleci, nene ?
![]() Andule, te-ai saturat ? Si eu ! Si ce daca ? Crezi ca ai sa schimbi ceva ? Stai calm ... suntem o societate in plina transformare. Si cand spun transformare, ma gandesc si la mentalitati si intelecte. Stai linistit ca o sa vina acum UE peste noi ca un tavalug si n-o sa ne mai arda de mondenitati de nici un fel. Eu cand vin rupt de oboseala de la serviciu n-am chef de vazut Columbeanu, AcasaTV, OTV, etc, pentru ca practic nu ma pot concentra sa-i urmaresc, n-am nimic cu ei, sa-si ia Rolls-uri si neveste de 19 ani cate vor. La noi inca este viata ieftina, papica, stomacelul, dar ia sa vezi cand or sa alerge majoritatea dupa al 2-lea, al 3-lea job, cine o sa-i mai urmareasca pe cei mai sus mentionati ?!?! Si mai e un aspect. Atatia ani de comunism ne-au indobitocit de tot. In consecinta, acum cand suntem liberi sa alegem, culmea, inghitim tot, dat absolut tot ce ni se da. Inclusiv manele, n-am nimic nici cu genul asta de muzica, dar versurile strica tot farmecul. Inclusiv Dan Diaconescu, nici cu el n-am nimic, dar sa mai aduca si el oameni care mai apar si pe alte posturi tv ! Inclusiv Prigoana si Bahmuteanca, cu astia chiar nu poti sa ai ceva, sunt atat de simpatici cand se porcaiesc in public (adica in publicul lui OTV). Iar in legatura cu Monica si Iri, sa nu va mai legati de ei ca "Geta-i sor-mea", da ? Astia sunt favoritii mei, da ? ![]() ![]() Sanatate LE: Hai ca n-am putut sa m-abtin: Cine-a spus "prosti, dar multi" ? Alexandru Lapusneanu ! Cine-a spus "multi, dar prosti" ? Silviu Brucan !!!!!!!!!!!!!! Si a mai aparut una: Multi, dar PRO !!! This post has been edited by mao: 5 Jan 2007, 22:13 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 5 Jan 2007, 06:26) Pana atunci... cred ca frustrati sunt aia care nu accepta criticile altora si incep sa faca pe victimele cand li se face educatie. Eu abia dupa ce mi-a murit matusa Tamara am constatat ca nu am educatie si ca banii nu o pot inlocui.Mie unu cand mi se face educatie acum ascult cum nu am ascultat cand eram mic. QUOTE(bj @ 5 Jan 2007, 15:52) Cred ca suntem cativa romani care avem starile descrise de tine din cand in cand ![]() ![]() Daca eu mi as fi cumparat un Leon nou nout rosu emotion full option sigur Domnul bj nu ar fi facut nici o depresie.In schimb eu ma simt deprimat cand vad ca prostia se generalizeaza. QUOTE(memyselfandI @ 5 Jan 2007, 16:22) Pai mereu bj subliniaza esentialul si asta ma deprima ca as fi vrut sa pot sublinia si eu QUOTE(mao @ 5 Jan 2007, 22:08) Bulane, te tot "lauzi" de-o vreme-n-coace ca pleci in Congo. Cand pleci, nene ? ![]() La prima depresie puternica asa voi face pana atunci rezist pe baricade in razboiul cu prostia. This post has been edited by bulan: 5 Jan 2007, 22:54 |
--------------------
a
b
c
|
|
vlaicu_big |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 7 Joined: 12 January 06 ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 5 Jan 2007, 15:45) in afara de asta cum poti sa te gandesti vreodata ca oricat de bun ar fi un sofer de dacie poate sa te faca atunci cand conduci o mashina care face suta sub 7 sec.... pe mine ma distreaza aia cu dacii de toate felurile mai ales cu logan. mai vrea cate unul sa plece inaintea mea la semafor si se screme cu acceleratia pana cand ajunge el in intersectie eu deja am trecuto. pe urma mai sint babalacii cu dacia 1300 care incurca circulatia la astia le dau claxoane pana se dau la o parte. oricum aia cu logane e cei mai fraieri la-m tinut pe unu la 140 in depasire paralel cu mine pana a renuntat. sa vezi atunci frustrat cum dadea claxoane si flasuri. daca nu-l tine masina de ce se baga in depasire? fraieri |
--------------------
VW Passat 2.0 TDI
full options
decembrie 2006
- XX-yy-BIG in curand Honda Accord 2.4i
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(vlaicu_big @ 6 Jan 2007, 09:28) ...sa vezi atunci frustrat cum dadea claxoane si flasuri. daca nu-l tine masina de ce se baga in depasire? fraieri Io nu-nteleg...care era frustratu`? Ala ca depasea un jmecher asa mare sau jmecheru` care nu suporta sa fie depasit de un Logan? Nu te strofoca sa raspunzi, m-am elucidat. |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
> oricum aia cu logane e cei mai fraieri la-m tinut pe unu la 140 in depasire paralel cu mine pana a renuntat.
Faci tampenii si te mai si lauzi Prostul daca nu-i fudul... |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vlaicu_big @ 6 Jan 2007, 09:28) pe mine ma distreaza aia cu dacii de toate felurile mai ales cu logan. mai vrea cate unul sa plece inaintea mea la semafor si se screme cu acceleratia pana cand ajunge el in intersectie eu deja am trecuto. pe urma mai sint babalacii cu dacia 1300 care incurca circulatia la astia le dau claxoane pana se dau la o parte. oricum aia cu logane e cei mai fraieri la-m tinut pe unu la 140 in depasire paralel cu mine pana a renuntat. sa vezi atunci frustrat cum dadea claxoane si flasuri. daca nu-l tine masina de ce se baga in depasire? fraieri Pai intr-un alt post erai si tu printre "fraierii" aia cu Logan. Probabil ti-a aratat cineva "trucul lui preferat simti degetul in C.r, uite mainile te-ai intepat" si ai ramas cu sechele, de nu suporti cand vine cineva din spate si incearca sa treaca prin tine, pardon pe langa tine. This post has been edited by mauru007: 6 Jan 2007, 10:46 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Măi oameni buni emisiunile cu Virinel, Dan negru .... etc totuși parcă nu sunt așa agresive precum știrile unor posturi tv precum PRO ... știi ....
In 30 decembrie au pus capac de tot cand la stirile pranzului faceau retrospectiva anului cu x care a violat capra, y profesor care abuzeaza de eleve, z care a făcut crime ... Pai fraților unde o fi CNA-ul ăla minunat să-i mai vadă și pe ăștia, că vad că la filme pun tot felul de cercuri/pătrate/triunghiuri dar ziua in amiaza mare tampitii arata asemenea chestii ... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Acelasi lucru as putea sa il zic si eu despre tine daca ma cobor la mintea ta.Ceea ce ai facut a fost sa ii pui viata in pericol , daca esti asa grabit de ce a ajuns respectivul sa te depaseasca?Ceea ce ai facut denota o educatie precara si un bun simnt lipsa.
Si apropo , imi place fata celor cu Passat cand ii depasec , au o grimasa tara simpatica si cam fixeaza turometru caci nu cred ca mai au ce sa vanda de la soacra sa il mai si repare.Si da , mai este o diferenta , cand ma grabesc nu stau sa mai ma uit la tine in paralel si alte minunatii ca in TopGun , te depasesc si gata, chiar daca accelerezi... |
--------------------
None
None
N/A
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 6 Jan 2007, 12:09) Acelasi lucru as putea sa il zic si eu despre tine daca ma cobor la mintea ta.Ceea ce ai facut a fost sa ii pui viata in pericol , daca esti asa grabit de ce a ajuns respectivul sa te depaseasca?Ceea ce ai facut denota o educatie precara si un bun simnt lipsa. Si apropo , imi place fata celor cu Passat cand ii depasec , au o grimasa tara simpatica si cam fixeaza turometru caci nu cred ca mai au ce sa vanda de la soacra sa il mai si repare.Si da , mai este o diferenta , cand ma grabesc nu stau sa mai ma uit la tine in paralel si alte minunatii ca in TopGun , te depasesc si gata, chiar daca accelerezi... pana cand o sa dai de un W8.... ![]() |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
QUOTE(vlaicu_big @ 6 Jan 2007, 09:28) . oricum aia cu logane e cei mai fraieri la-m tinut pe unu la 140 in depasire paralel cu mine pana a renuntat. ba da ce tare esti tu mah, l-ai facut pe saracu ala cu loganu, tu cu pasatul tau tdi. era o vorba pe vremuri: toti cocalarii isi iau pasat; pt tine se pare ca inca se potriveste. nu mai zic de ortografie ![]() This post has been edited by Ichebau: 6 Jan 2007, 11:46 |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(vlaicu_big @ 6 Jan 2007, 09:28) pe mine ma distreaza aia cu dacii de toate felurile mai ales cu logan. mai vrea cate unul sa plece inaintea mea la semafor si se screme cu acceleratia pana cand ajunge el in intersectie eu deja am trecuto. pe urma mai sint babalacii cu dacia 1300 care incurca circulatia la astia le dau claxoane pana se dau la o parte. oricum aia cu logane e cei mai fraieri la-m tinut pe unu la 140 in depasire paralel cu mine pana a renuntat. sa vezi atunci frustrat cum dadea claxoane si flasuri. daca nu-l tine masina de ce se baga in depasire? fraieri Eu am inteles ca si tu esti o clona ratacita, dar nu-mi face mie topicul varza. Merci. |
--------------------
-
-
-
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
De la un coleg popa ca si mine
![]() De ce pleaca tinerii?.... De aia! „Internationalismul este laptele batut al comunismului” ! Petre Tutea Am fost intrebat De ce pleaca tinerii din tara…si primul impuls a fost sa raspund: de aia! Apoi revenind mi-am dat seama ca nu voi fi inteles si ma pun pe explicatie deci. Cand eram in comunism ni se spunea ca fara aceasta oranduire nu se poate, ca nu exista altceva, acum in Neo-comunismul comunitar (niciodata nu mi-a placut termenul de „comun”, deoarece inseamna un atribut pe care il are toata lumea, deci este ceva banal, uniformizant) ni se improsca mintile pe la tembeliziunile a-nationale cu aceiasi formula naclaita de vreme: „fara U.E. nu se poate, nu rezistam!”. Este vreo schimbare? Nu cred, poate numai de poleiala. De ce ne pleaca tinerii? Este sinonim cu: de ce se smulg copacii in furtuna?…..pentru ca nu au radacini, sau mai rautacios vorbind: pentru ca au radacini in noroi, in… manele! Un copac are doua radacini: una ancorata in cer – coroana din care se hraneste cu oxigen (vise, dorinte…), si alta-n pamant din care isi trage seva (sangele strabunilor) . Oamenii sunt ca si copacii, cand nu au radacini adanci se smulg usor, dezradacinaindu- se. Atunci ei ajung in „Grajdurile lui Augias”, locul superlativ de murdar si neoranduit, unde muncesc supraomeneste. Putini au revenirea in sine a fiului risipitor din Evanghelie si continua sa roada la roscovele occidentului. Am vazut odioasa creatura nascocita de comunism, numita: „navetist”….ce este aceasta creatura? In vechiul regim era un om dezradacinat de la izvoarele sale taranesti si mutat cu forta, cu serviciul la oras……si de ce ma rog era monstruos? Deoarece aceasta creatura nu era nici satean, deoarece venea cu aerele incomplete de la oras si nici taran, pentru ca strica vechile si asezatele traditii, cu mai noile de la oras. Comunismul a facut aceasta mutare daca vreti „genetica”: A distrus si satul si orasul prin stramutarea oamenilor, iar navetistul nostru hibrid a stricat si mai mult, deoarece la oras se purta ca la tara (minus bunul simt si traditiile), iar la tara se purta ca la oras (iarasi minus codul bunelor maniere), a distrus ulita cu povesti, ransformand- o in scara blocului de mahala, a transformat gardul si intrajutorarea vecinilor in placa rece din beton armat si usa inchisa de apartament. A facut mutatia inimaginabila altadata de a se indragosti in locul unui fir de iarba cu care-si canta doina si nu se simtea singur, de cablul electric impartial, emulator de artificialitate ieftina si telenovele de doua parale. Astfel acesti noi hibrizi monstruosi, purtand in sufletele schilodite de acest veritabil „Semn al lui Cain”, comunismul, au purces in noul „oras”: Europa. Si, intuiti ca meteahna navetista a fost luata cu ei. Oare e intamplator ca, fara cateva exceptii laudabile, pe care le rog sa ma scuze, in occident sunt plecati majoritate covarsitoare, manelisti, fosti navetisti? M-a cuprins o greata cumplita vazand la televizor zilele astea, de An nou, cum se prezentau acestia, in comunitatile din Spania, Italia, Anglia….pana si obiceiurile locurilor le stricase cu discoteci pline de manele, de credeau strainii venti acolo ca aia e muzica noastra romaneasca. Iata rezultatul. „Steaua de la Austerlitz”, adica fenomenul benefic care sa dea incredere si forta, nationalismul luminat al romanilor, geniul, istoria lor ….si chiar patriotismul… a apus pentru acestia, lasand loc piticelor nici macar albe sa lumineze manelizant si decazator. Pe buna dreptate ca strainii ne pun interdictii (mai nou, am pus noi fratilor basarabeni si moldoveni interdictii…. vize!!!) si ne critica, deoarece manelistul-navetist dupa ce astricat ce mai era de stricat prin Romania, acum strica si obiceiurile din afara granitelor prin munca peste limite, locuri ocupate, sarbatori locale nerespectate si alte rautati…Am avut experienta occidentului si in afara catorva personalitati de acolo, plecate in marea lor majoritate dinainte de 1989 cu o cultura solida si devotati Romaniei, si cativa studenti scapatati, am intalnit nulitati cu aere de volterieni si atunci, ca si acum mi-am zis: „ce bine ca au plecat, poate asa, scapand de ei din tara o sa avem si noi cei ramasi, loc…”. Sigur cativa dintre dumneavoastra o sa strambati din nas citind aceste randuri, neconventionale, dar daca nu credeti, da-ti o iama prin cluburile romanilor, prin restaurante si munciti cot la cot cu ei, si va veti convinge de cuvintele mele negratuite. Dupa parerea mea, comunistii au facut raul suprem: au desfintat pentru majoritatea romanilor, bunele cresteri din strabuni si au implantat racilele superficialitatii crase, altfel nu se explica cum de tinerii de atunci, dezradacinati, acum deveniti parinti isi pot lasa odraslele lor in incultura, necinste, promiscuitate in aceste momente de „Trecere a Rubiconului” ev, moment de rascruce, clipa de decizie cu irepetabile consecinte. De ce mai pleaca tinerii? Din doua motive, primul: inca cei vechi si acri, cu miros de festile naclaite, cadrele comuniste babalace isi mai rod ciolanele pe la catedre, pe la partide, pe la Inspectorate Scolare, Parlamente. Partide, Comitii si Comitete si al doilea: nu au radacini indeajuns de tari si ancorate in cerul si pamantul patriei pentru a rezista si muncii. E si aici de munca si credeti-ma daca tragi linie si aduni, minusurile(copii abandonati care se sinucid de dorul parintilor, sau apuca pe cai gresite, familii care se destrama – acestea in proportie de peste 90%, sanatatea subrezita in conditiile de trai improprii…) sunt mult mai multe decat bruma de bani adunati. Si te intrebi, daca esti cinstit si mai vrei sa recunosti (deoarece, psihanalitic vorbind, majoritatea dezradacinatilor nu vor si pace sa recunoasca atunci cand e cazul esecul sau infrangerea din peregrinarile lor amare) daca, chiar a meritat sa pleci, sa renunti la anumite valori (deoarece eu cred cu tarie ca nu o palinca si o manea sunt valorile romanilor din afara), miresme, linisti romanesti. Doar o „Prastie a lui David”, o minune, un instrument divin, miraculos de incredere in soarta romanilor mai poate intoarce istoria ce se scrie acum cu sange de manea, de inger salvator sau bataie si hotie (ne)romaneasca din afara granitelor bietei tari care si-a trait ultimul ei Craciun oarecum liber. Spalarea creierului (brain-washing) a trecu si ea in alta etapa, mai sofisticata, nu se mai repeta Fenomenul Pitesti, deoarece a vazut diavolul ca la final mai multi martiri si mucenici naste decat rezultate negative, ci se lucreaza pe langa la un stat unic mondial in mainile Elitei (care de fapt nu e!), la „Minciunile baronului Munchhausen” de la panouri publicitare, la minciunile oficiale si campanii TV-maniste. Si ghiciti cine le crede? Este intamplator oare ca tocmai babalacii comunisti sau fricosii „crestini de duminica” cuplati de ciudatenia „navetisto-manelista”….de oriunde o fi ea intra in aceasta „hora” mondialista? Pai pe cine sa-si creeze edificiul Noua Ordine Mondiala, daca nu pe mintile de navetisti ale caldiceilor de aici sau de aiurea? Oare nu ati observat ca orice roman ajuns acolo, cu fortari supraomanesti reuseste sa se pastreze roman? Majoritatea geniilor odata ajunse se pierd in mare conformitate si comoditate occidentala, fiindu-i rusine sa mai vorbeasca si romaneste. Va asigur pe toti ca adevaratele genii romanesti, din orice domaniu sunt aici in Romania, sau cel putin piscurile inalte ale lor…si stau pentru ca au radacini in cerul si pamantul inca-patriei noastre. Am vazut cum „Luntrea lui Caron”, ambarcatiunea in locul de cumpana spirituala si fizica iese la iveala sfioasa, din c ein ce mai putina, dar iese, in momente de restriste a neamului. „Niciodata neamul nu a fost reprezentat prin multimile lase…” ne spunea un erou al neamului nostru, asa este…fiinta neamului se subtiaza in vremuri tulburi dar nu dispare niciodata, deoarece Unicitatea este anterioara oricarei dedulari, scindari, pacat, etc si nici o umbra de schimonosire a neamului nu poate acoperi lumina ce vine din istoria mai mult decat glorioasa a „celui mai numeros si viteaz”(Herodot, Strabon) neam ce a trait vreodata pe acest pamant. Oare o sa apucam vreodata sa citim o istorie dreapta a neamului nostru, nepupincurista de la romanii prezentati ca singurii civilizatori ai nostrii, si pana la neo-comunismul ce se prefateaza ca o mare obraznicatura finala? Am auzit zilele acestea o expresie, neconsemnata in DEX: „veniti in UE-ul nostru!”, stati binisor ca nu v-am injurat spunand aceasta, ci am redat exact cuvintele unui navetisto-manelist de prin Spania, redat de un post aservit intereselor neromanesti, condus de la cap la coada de alte nationalitati PRO T…embelizante. Ciocanelul din urechea mea a refuzat sa mai bata, reproducand parascovenia mentionata. Si mai ne miram de ce ne mor martirii si noii mucenici din scolile si academiile de la Aiud, Pitesti, Gherla, Canal, sau de ce se fac campanii de scoatere a icoenelor….pai ceilalti care ne spunem drepti, cin afara sau inauntrul tarii ce pazim? Sper ca intre o UEtizare si o BECALIZARE, sa facem alegerea potrivita, iar voi, cei din afara sa ne ajutati mai mult decat prin organizatiile masono-romano- pretutindiene care mai mult rau decat bine fac. In rest va doresc lupta frumoasa in anii ce vor urma…ca va fi din plin! Este ca raspunsul la intrebarea: „De ce pleaca tinerii?” era mai bun: „De aia!” Oricine pentru altii, Acelasi pentrucei care ma stiu, Parintele IULIAN Gavriluta P.S. „Dumnezeu nu vrea sa aiba decat fii puternici, care se arate mai presus de greutatile cele suporta, mai tari decat ispitele. Dumnezeu cel tare nu vrea sa aiba drept fii niste carpe, plangarete. Dar ei sunt tari in rabdare si in bunatatea lor” Pr. Prof. Dumitru Staniloaie, (Filocalia XI, nota 830, pg 577) |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
"Dar ei sunt tari in rabdare " cata rabdare sa mai am? pana mor?
![]() Eu m-am saturat de tot!!!! Nu mai suport majoritatea oamenilor din tara asta de caca. Am luat-o razna ![]() This post has been edited by Radduu: 6 Jan 2007, 17:41 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
greieras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 December 04 From: St. Louis, Missouri ![]() |
Uite (si) de asta am plecat eu din tara si bine am facut...! Conduc de 3 ani aici (timp in care am facut cateva zeci de mii de kilometri, atat in oras cat si pe highway) si inca nu am fost claxonat vreodata. La semafor am auzit de 2 ori pe cineva claxonand, si asta s-a intamplat cand cei din fata nu plecasera MULTE secunde dupa ce se facuse verde. Iar cand cineva se mai intampla sa ramana blocat in intersectie, cei care au verde NU claxoneaza, NU dau flashuri, NU intra in intersectie, ci (incredibil pentru mine cand am ajuns aici prima data!!) stau cuminti pe loc pana cand se elibereaza soseaua. Pe highway NU am vazut nici macar O MASINA claxonand sau dand flash-uri ca cei din fata sa se dea la o parte (daca vine un Porsche pe banda 2 si are o masina mai lenta in fata - oricat de ireal suna asta - incetineste, intra pe banda 1, depaseste, apoi revine pe banda 2... sau asteapta CALM ca cel din fata sa ii faca loc, apoi accelereaza). Mie imi place sa conduc noaptea la drum lung... de mai multe ori mi s-a intamplat ca dupa ce depasesc un TIR (si sunt cu zecile), soferul sa inchida farurile cateva secunde dupa ce am revenit pe banda lui, sa nu ma orbeasca (la care gest se multumeste cu avariile).... si exemplele ar putea continua! Stiu ca suna SF, dar asta este experienta mea!!
Nici aici nu este raiul pe pamant, si aici TV-ul are functie de brain-washing, n-aveti voi grija, dar NU este ca in tara... spunea cineva mai sus de MTV si showuri cu copii rasfatati care au in minte numai culoarea masinii si ce ipod sa-si cumpere etc etc. Sunt destui - si mare parte niste inculti dupa standardele mele - dar emisiunile alea sunt de nisa, destinate pentru cei de aceeasi varsta, nu reprezinta majoritatea... trebuie sa le cauti sa le gasesti, nu apar pe TV indiferent la ce ora il pornesti This post has been edited by greieras: 6 Jan 2007, 18:32 |
--------------------
Chevy
Lumina
- AIV-5987
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(vlaicu_big @ 6 Jan 2007, 09:28) pe mine ma distreaza aia cu dacii de toate felurile mai ales cu logan. mai vrea cate unul sa plece inaintea mea la semafor si se screme cu acceleratia pana cand ajunge el in intersectie eu deja am trecuto. pe urma mai sint babalacii cu dacia 1300 care incurca circulatia la astia le dau claxoane pana se dau la o parte. oricum aia cu logane e cei mai fraieri la-m tinut pe unu la 140 in depasire paralel cu mine pana a renuntat. sa vezi atunci frustrat cum dadea claxoane si flasuri. daca nu-l tine masina de ce se baga in depasire? fraieri ....clona... omul care s-ar depasi pe el insusi... cadillac vs WV ....alege! |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@greieras - esti in America, acolo aveti pistoale, un clapson poate sa sune ca o declaratie de razboi..
|
--------------------
.
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(sinaxis @ 6 Jan 2007, 16:03) Parinte sinaxis!Eu m-am saturat sa merg la biserica si sa aud aceleasi si aceleasi slujbe fara nici o noima cu realitatea zilei de azi.Ca sa nu mai spun de lalaiala preotilor caci nici nu poate fi vorba de muzica religioasa. DAR!!! Dar daca la slujba de SFANTA DUMINICA preotul ar da citire unui ESEU ca cel pe care l-ai postat Sfintia Ta spre luminarea enoriasilor situatia s-ar schimba.Ca intr-un an intreg la fiecare slujba de duminica cate un eseu bine ales ar ridica cu mult educatia enoriasilor.Si nu pot sa cred ca bunul DUMNEZEU sa se supere daca dupa fiecare eseu se va face cruce doar de trei ori si se va rosti din inima un scurt:Doamne iarta-ne! Eu ca un ignorant nu pot decat sa spun ca am auzit un pasaj din biblie care spune asa:necunoscute sunt caile DOMNULUI. Poate ca vrea sa spuna acest pasaj ca sunt binevenite si lecturi de randuri neconventionale chiar daca noi SUNTEM ortodoxi. |
--------------------
a
b
c
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(greieras @ 6 Jan 2007, 19:29) Uite (si) de asta am plecat eu din tara si bine am facut...! Conduc de 3 ani aici (timp in care am facut cateva zeci de mii de kilometri, atat in oras cat si pe highway) si inca nu am fost claxonat vreodata. La semafor am auzit de 2 ori pe cineva claxonand, si asta s-a intamplat cand cei din fata nu plecasera MULTE secunde dupa ce se facuse verde. Iar cand cineva se mai intampla sa ramana blocat in intersectie, cei care au verde NU claxoneaza, NU dau flashuri, NU intra in intersectie, ci (incredibil pentru mine cand am ajuns aici prima data!!) stau cuminti pe loc pana cand se elibereaza soseaua. Pe highway NU am vazut nici macar O MASINA claxonand sau dand flash-uri ca cei din fata sa se dea la o parte (daca vine un Porsche pe banda 2 si are o masina mai lenta in fata - oricat de ireal suna asta - incetineste, intra pe banda 1, depaseste, apoi revine pe banda 2... sau asteapta CALM ca cel din fata sa ii faca loc, apoi accelereaza). Mie imi place sa conduc noaptea la drum lung... de mai multe ori mi s-a intamplat ca dupa ce depasesc un TIR (si sunt cu zecile), soferul sa inchida farurile cateva secunde dupa ce am revenit pe banda lui, sa nu ma orbeasca (la care gest se multumeste cu avariile).... si exemplele ar putea continua! Stiu ca suna SF, dar asta este experienta mea!! Nici aici nu este raiul pe pamant, si aici TV-ul are functie de brain-washing, n-aveti voi grija, dar NU este ca in tara... spunea cineva mai sus de MTV si showuri cu copii rasfatati care au in minte numai culoarea masinii si ce ipod sa-si cumpere etc etc. Sunt destui - si mare parte niste inculti dupa standardele mele - dar emisiunile alea sunt de nisa, destinate pentru cei de aceeasi varsta, nu reprezinta majoritatea... trebuie sa le cauti sa le gasesti, nu apar pe TV indiferent la ce ora il pornesti Asta cam asa este... si in Europa se intampla cam la fel, dar ideea e alta... am multi prieteni, rude, cunoscuti plecati in strainatate (cu preponderenta in Italia) si cand vin in tara, imi povestesc ei ce curat, ce minunat e occidentul, ca acolo nu arunca nimieni o hartiuta pe strada, ca bla bla bla si bla bla bla... cand ies cu ei prin oras sau pe undeva, ce fac romanasii nostri plimbati prin lumea larga??? Spunea cineva ca nu este TV responsabil pentru educatie, si avea dreptate, de asta se ocupa in primul rand familia, apoi biserica si scoala. TV nu te obliga nimeni sa cumperi, cu atat mai putin sa-l privesti... Parinte Sinaxis, de ce crezi matale ca e rau sa ne integram in UE? N-as vrea sa fiu nici subiectiv si nici rau, dar nu va este oare frica ca enoriasii vor lua exemplul confratilor vestici? O prietena a mers in Italia de Craciun. "Am facut cea mai mare greseala" a spus cand a venit. 12 oameni la liturghia din ziua de Craciun, intr-o biserica in care incapeau lejer 2-300 de persoane. L.E. Sunt romano-catolic |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 6 Jan 2007, 21:30) O prietena a mers in Italia de Craciun. "Am facut cea mai mare greseala" a spus cand a venit. 12 oameni la liturghia din ziua de Craciun, intr-o biserica in care incapeau lejer 2-300 de persoane. Si eu am facut greseala sa ma duc de Paste la o biserica in Bucuresti. In curtea bisericii erau persoane care mancau seminte si beau bere in noaptea de inviere. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bai,da mai sunt multe posturi:) uitati-va si voi la eurosport2,NG si multe altele;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
andu am uitat sa iti mai spun ceva: desi nu se afirma in gura mare numarul de romani care se uita la TV este in continua scadere in ultimul an. Ratingurile pe care le dau ei pe post sunt procente din numarul de oameni care se uita la TV si de asta chestia asta nu "transpira", dar acest lucru duce la emisiunile astea care cat de tampite ar fi inca mai atrag "bruma" de telespectatori care a ramas. Oamenii care au ceva graunte in cap abia apuca sa vada ce e pe la TV.
Incet, incet se stabilizeaza lucrurile si la noi. Nu putem fi la nesfarsit o piata de consum in continua crestere! Si asta se va reflecta incet incet peste tot. Important e sa stim ce sa alegem pentru ca in momentul de fata ni se baga lucruri pana in gat! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Stim ca sunt si altele. Problema este ca ne obliga sa platim si pentru tampeniile astea de programe. Firma de cablu ar putea pune la dispozitie o lista cu programe de unde sa alegi ce vrei sa vezi, apoi pe cele nedorite de respectivul client sa le blocheze. (asa cum fac acum cu pachetele pe care nu le-am platit. Ex: HBO) In final se calculeaza cate programe a ales clientul si se taxeaza ca atare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:48 |