Dezaburire luneta defecta, Trasee (linii) intrerupte
![]() ![]() ![]() |
Dezaburire luneta defecta, Trasee (linii) intrerupte
FUHRER |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 15 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2014/ Laureate/ 0.9 TCE
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Ce se poate face sa functioneze dezaburirea lunetei in totalitate ?
Mai are cineva problema asta? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
E o problema foarte des intalnita. Trebuie sa cauti si sa iti achizitionezi un kit de reparatie dezaburitor luneta. Consta intr-o pensula si o sticluta cu o solutie cu particule dintr-un aliaj anume in suspensie.
Practic e un fel de vopsea conductoare electric pe care o aplici peste portiunea intrerupta din traseul de dezaburire si, dupa ce se usuca, iti asigura continuitatea electrica necesara. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
mx_ady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 6 June 08 From: Bistrita-N ![]() |
Cat costa si cum se numeste
|
--------------------
dacia supernova
confort
2003
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si unde se gaseste? ( concret ..daca stiti)
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Koffy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
Fratilor aceiasi problema o am si eu cu luneta. Si un unchi electrician mi-a dat o solutie pt dezaburire a lunetei. Se gaseste in mai toate service-urile(este k o lampa de neon) care se leaga la firele ce vin pe luneta( + - ) se lipeste cu doua ventuze pe lunata si numai ai treaba tata cu dezaburirea pe spate. Costa km 20-30 o jucarie din asta
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
asta e solutia de khilipir problema e alta sa nu mai dati cu carpa uda pe luneta pe interior sa nu prindeti ventuze pe interiorul lunetei se sterge doar cu o carpa moale si uscata ! Refacerea rezistentei se face doar cu o solutie de argint ...
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Sau se pot "reface" traseele intrerupte cu ajutorul unei lite si scoci transparent: se lipeste lita pe scoci si apoi scociul pe luneta astfel incat sa faca contact pe cele doua parti ale traseului intrerupt. Dezavantajul ar fi ca periodic, de 1-2 ori pe an, trebuie inlocuit scociul.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu spal geamurile pe interior saptamanal si n-am avut probleme cu dezaburirea lunetei.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu la fel.dar am o problema.butonul nu mai functioneaza:( si practic luneta este mai mereu aburita
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pai si cine te opreste sa cumperi alt buton ??
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai de fiecare data cand ma duc in targ sau in magazine de piese auto uit de el
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ar trebui sa aiba kit de reparat dezaburirea la augsburg. Denumirea comerciala: BISON ELECTRO.
Nu mai am cunostinta de prezenta acestui kit de vreo 3 ani caci nu am mai folosit asa ceva. Cand l-am luat eu insa si mi-am reparat cu succes luneta la Supernova se gasea pe la magazinele mari de piese auto. Contine argint coloidal (de fapt un amalgam, whatever). P.S.: era suficient un search pe forum si se gaseau datele scrise mai sus. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
solutia aia de lipit este o solutie de argint. cu un aparat se verifica unde e intrerupt. de costat costa in jur de 10-20 de lei
pentru cei din bucuresti, daca aveti astfel de probleme, sau altele legate de geamuri auto, dati-mi un mail la dennis.gdv@gmail.com . lucrez la un service mare de geamuri auto din bucuresti. AGER SERVICE. succes |
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
am si eu o nelamurire va rog...
cand apas butonul de dezaburire se aude un clicket dar se duce inapoi pe pozitia in care era. asta inseamna ca este automat sau este stricat? am masina de o saptamana si inca nu am invatat despre ea chiar tot. multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
KoStY125 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 January 09 From: Brasov ![]() |
Si eu am avut aceeasi problema. Eu am schimbat butonul si nu mai am acuma probleme dar luneta tot nu mi se dezabureste complet iar dezaburirea se face cam greoi..
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 1.4 Clima
- BV-52-BRD
|
|
restromania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 17 December 08 From: Galati ![]() |
si cum se scoate butonul de acolo? cu o surubelnita? asa am gasit pe undeva pe forum
|
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Scoti rama aceea care inconjoara butonul, ai grija sa nu pierzi desenul care se afla in rama, pentru ca e "milimetric". Butonul se scoate usor, poti sa faci parghie cu o surubelnita mai mica si in minus.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
enice |
![]()
|
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
eu am schimbat butonul de avarie si am scos toata consala cu ceas cu tot ,nu am stiut si a trebuit sa lipesc cu picatura dar cred ca este mult mai usor decat sa faci parghie Totusi nu face ca mine
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
and_rei |
![]()
|
QUOTE(restromania @ 1 Mar 2009, 11:01) eu cand am scos butonul am folosit 2 lame de cutit subtiri.am pus una sus si una jos si am tras de ea.vedeti atunci cand scoateti butonul sa nu scapati mufa inauntru ca v-ati ars ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Eu am scos butonul de avarii si am scapat mufa inauntru
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
and_rei |
![]()
|
mvali daca tie ti-a iesit lor poate nu o sa le iasa.cel mai bine e sa fii precaut
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu trebuie neaparat cu lamele. Cand scoti butonul si ajungi la mufa, il tragi incet. E loc cat sa iasa mufa la limita, apoi cum iese jumatate de cm, o tragi cu mana. Si mie mi-a scapat o data si parca am infipt o surubelnita intr-o gaura din mufa si am tras-o incet.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
mai eu am scos bbutoanele si le-am bagat inapoi de mi s-a urat cand am avut probleme cu cel de la bezaburire si le-am schimbat pe toate cu o treaba si nu am avut necazuri cu mufele si le-am scos cu mana! dupa ce le-am scos le-am intors pe orizontala sa nu mai intre inapoi si gata!
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
citind topicul vad ca majoritatea au probleme cu butoanele de dezaburire ,,dar va spun ca sa nu fiu absurd ca nu e asa ,oricum in majoritatea cazurilor nu e butonul de vina ci releul penttru dezaburire,cat despre dezaburirea completa a lunetei intradevar este rezistenta respectiva aplicata pe luneta.
![]() ![]() |
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
are dreptate tonypardaf!!!
Apropo eu am avut probleme cu el in sensul ca chiar nu mai mergea si daca tot nu era scump am zis ca sa il schimb. This post has been edited by mihaicuc2000: 4 Mar 2009, 19:18 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
pana recent aveam si eu probleme, doar ca la mine erau toate geamurile aburite complet, inclusiv parbrizu, desi mergeam cu caldura data la maxim... pana mi-a zis si mie cineva ca iarna scoti recircularea, ca oricum motoru da destula caldura... si nu mai am pic de abureala pe luneta sau alt geam acuma...
asa ca aveti grija sa nu fie dat cumva pe recirculare |
--------------------
dacia
mcv
cheala sep 2011
- B-26-YIR minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
restromania |
![]()
|
si unde se afla acel releu?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
Clima 2001
- GL-88-SRG
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
poze este facuta acuma pe de pe telefon asa ca nu stiu cat de bine se vede!!!!
Scuze spe ca te ajuta a apropo sigurantele si releele sunt in stanga soferului langa usa adica este acolo un butonas care se roteste si se deschide o usita cu toate sigurantele si releeele This post has been edited by mihaicuc2000: 4 Mar 2009, 21:37 Attached thumbnail(s) Mihai003.jpg ( Size: 188.41k ) Number of downloads: 1260 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
la mine nu merge dezaburirea deloc,adica apas pe buton,releul acela din bord se alimienteaza cu curent,se aprinde martorul din bord,dar nimic.
Daca stau bine si ma gandesc nu mi-a mers niciodata de cand am masina,deci tot carpa ramane baza ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:58 |