Impozit minim 6500 RON / an, pentru firme
![]() ![]() ![]() |
Impozit minim 6500 RON / an, pentru firme
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai da, dar asa fac rost de bani sa dea pomeni la putorile care stau acasa sub forma de : ajutoare de caldura , ajutoare sociale , neobligativitatea de a plati serviciile medicale pt cei care nu au platit contributii etc .
Huooooo javrelor Nici eu nu ma mai duc niciodata la vot |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
un HUOOO si de la mine, cred ca vom fi singura tara din lume in care vom plati impozit pe pierdere.
Impozit forfetar exista numai in tari ca Iraq sau Afganistan care nu au mecanisme fiscale, dar nu ca impozit minim ci ca suma fixa. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De Franta ce stii? Dar de Ungaria?
LE De intentia de a elimina de pe lista cheltuielilor deductibile cheltuielile cu autovehiculele de pana in 3.5t (cu cateva exceptii gen taximetrie, transport persoane etc) ati auzit? This post has been edited by vijelie: 8 Apr 2009, 13:18 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
Data fiind perioada actuala e chiar "binevenita" aceasta modificare a codului fiscal...idiotii naibii
|
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da .... scrie tot acolo..... Si nu mai deducem nici TVA-ul provenit din achizitia de masini si nici din benzina .....
SI NIMIC DIN CEEA CE INSEAMNA INTRATINEREA MASINII DECIIIII: NICI FACTURILE DE SERVICE AUTO !!!!!!!! scuze pentru literele mari dar IMI VINE SA URLUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Eu am inceput sa trimit primul post peste tot pe unde pot poate se trezesc idiotii .... La TV-uri la ministere .... peste tot ..... This post has been edited by nairam: 8 Apr 2009, 13:25 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
E aberant sa elimine chestia cu masinile . Pai daca ai o firma care implica deplasari in interesul serviciului , ce faci frate ?Tu cheltuiesti niste bani , care nu ii poti recupera . Niste imbecili !
Bai frate , tara asta e blestemata ! This post has been edited by body: 8 Apr 2009, 13:24 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
exista doua explicatii pentru forma asta a noilor prevederi:
1. Sunt pur si simplu idioti si nu-si dau seama de consecinte, scotand cifre din burta si nevazand mai departe de lungul nasului 2. E o actiune ceruta de "meseriasii" mai puternici care au cotizat pe la partide cu scopul de a elimina si foarte putina concurenta pe care le-o fac firmele mici. altceva nu vad |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista firme de inchirieri auto.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nairam |
![]()
|
Va rog trimiteti si voi primul post din acest topic peste tot pe unde puteti ... la TV-uri la ministere peste tot .... poate poate se rezolva si nu se publica in MOF..... sa-i ia dreack-u ......
|
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
|
vijelie |
![]()
|
Tu pe ce lume traiesti?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nairam |
![]()
|
Bai nene .... daca nu pui presiune pe ei sigur NU se rezolva nimic ..... Asa macar stiu ca am facut tot ce am putut eu cu mijloacele mele ....
Stiu ca este foarte posibil sa nu se rezolve nimic .... dar macar stiu ca am incercat .... Fiti siguri ca nu suntem singurii carora nu le convine ... dar daca nu facem nimic si stam si ne uitam la TV la Becali si la Rep. Moldova .... atunci ne meritam soarta ..... This post has been edited by nairam: 8 Apr 2009, 13:31 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ce-i aici ma? Faceti revolta?
ia luati de aici ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 8 Apr 2009, 13:30 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
vijelie |
![]()
|
Du-te mah la birtu' tau, tu faci evaziune fiscala in stare pura, aci vorbim biznis.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
ca refuzi sa te duci la vot nu reprezinta o forma de protest
daca chiar vrei sa-ti spui parerea la vot atunci te duci frumusel si iti anulezi buletinul tau de vot foarte multi suntem revoltati de ceea ce se intampla cu tara asta si de foarte mult timp insa nimeni nu face nimic concret astept vremurile cand va fi aprobata taxa pe aerul respirat ca doar pe apa de ploaie avem si uite asa ne ducem pe apa sambetei |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
nairam |
![]()
|
avem si taxa pe respirat ... am mai explicat pe undeva pe aici .... ceva legat de poluare .....
|
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca adopta chestia cu ne-deductibilitatea cheltuielilor cu intretinerea masinilor au aruncat tot domeniul pieselor si consumabilelor auto (domeniu zic eu destul de baban) in economia neagra. Daca oricum nu mai scot TVA-ul macar din facturile de piese si service de ce dracu sa mai iau factura, iau marfa sau serviciul si ma inteleg la pret cu comerciantul sau prestatorul, o sa infloreasca Autovit-ul si bursa de pe forum-uri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Glumeam
![]() Stiti bine ca si pe mine ma afecteaza. Vijelie, cand ti-am dat sa bei moca, nu stiai care mana sa mi-o pupi, atunci nu te-ai intrebat daca fac sau nu fac evaziune? ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 8 Apr 2009, 13:46 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
si daca serviceurile se vor prabusi atunci unde isi vor intretine si repara masinile de la stat?loganurile de 70 000 E ?
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
vijelie |
![]()
|
E posibil sa fie o exagerare intentionata, astfel incat, cand va iesi legea, oamenii sa zica: "Da domle e impozitul ala mare dar macar bagam cheltuielile cu masina".
This post has been edited by vijelie: 8 Apr 2009, 13:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nairam |
![]()
|
dupa logica asta ar trebui sa spuna ca trebe sa platim tot ce produce.... pentur ca mai apoi sa ne lase si noua 10% ... si sa fim fericiti ..... Daca faci socotelile platim la stat ceva mai mult de 50% din veniturile noastre.
pensie, somaj, sanatate, impozit pe venit, impozit pe dividende, TVA, impozit pe profit, impozit pe proprietate, parcari, etc... . ..... ... ......................................................................... This post has been edited by nairam: 8 Apr 2009, 13:41 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am un prieten care are doua SRL-uri, una-i parcata la rece si nu desfasoara activitate pe ea.
Sa vedeti acum ce coada la desfiintari de firme si ce tarife. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
vijelie |
![]()
|
Sa mai puneti bani de-o parte si pentru vizitele la medic.
Nu spaga, ci bani pt taxe oficiale. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(nairam @ 8 Apr 2009, 13:02) QUOTE(body @ 8 Apr 2009, 13:05) ciudat, ce se intampla acum tocmai repercursiunea prezentei slabe la vot, daca voi vreti sa ingropati tara si mai tare nu mergeti nici pe viitor, dar ciocul mic si joc de glezne. Nu voi doi numaidecat, nu stiu daca ati fost sau nu pana acum, dar majoritatea celor ce se plang ca babele acum nu au fost la vot si prin asta s-a permis o magaria de a ajunge PDL si mai ales PSD la guvernare. Lasati pensionarii sa decida in locul vostru, pacat ca suntem toti in aceasi oala. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Adevarul e ca, prin prisma ultimelor evolutii, PNL inseamna "performanta"
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
body |
![]()
|
Am fost la aproape toate alegerile , asa ca am dreptul sa vorbesc , bine si daca nu as fi fost aveam dreptul . Ce folos ?
In 1989 am iesit in strada , ce folos , a venit iliescu si a iesit ce a iesit . Solutia , probabil emigrarea , nu am fost destul de "tare" sa ma rup de familie etc . |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lasa PNL-ul, PSD_ul in loc sa fie azi ingropat langa PCR, in tara asta de rht a ajuns iar guvernare.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 8 Apr 2009, 14:16) in Franta exista acest impozit forfetar dar culmea ca firmele platesc aceeasi suma de 1600 E propusa in Romania. Eu nu as compara incasarile unei firme din Romania cu a unei din Franta. In plus guvernul francez tocmai a suspendat pentru 2009 si 2010 plata acestui impozit. Oricum cei de la Finante au mai redus un pic din suma: 500E pt firmele cu cifra de afaceri de pana la 12000E, 1000E pt firmele cu cifra pana in 50000 E. si inca ceva: "PSD cere măsuri alternative la impozitul forfetar Nici introducerea impozitului forfetar nu este privită cu ochi buni de PSD. În opinia lui Geoană chiar dacă ar putea determina creșterea veniturilor la buget, măsura ar avea consecințe negative privind încetinirea economiei, prin afectarea firmelor și creșterea șomajului. "În acest moment există o obligație, pe baza acordului semnat cu FMI, de creștere cu 0,25% din PIB a veniturilor la buget. Acest lucru se poate face prin mai multe modalități. Noi credem că această modalitate (impozitul forfetar, n.r.) poate va produce efectele bugetare estimate, dar în mod cert va avea ca o consecință încetinirea activității economice și riscul de a avea un șomaj și distrugerea unor rețele de întreprinderi mici și mijlocii și de microîntreprinderi din România", a afirmat Geoană. Liderul PSD a făcut un apel pentru mai multă creativitate în ceea ce privește identificarea măsurilor alternative de creștere a veniturilor la buget, fără afectarea firmelor din România. "Cred că putem să găsim formule de creștere a veniturilor fără a afecta firmele foarte vulnerabile din România" a susținut Geoană. Introducerea impozitului forfetar este necesară, deoarece peste o treime din numărul societăților înregistrate declară pierderi, în condițiile unei cifre de afaceri ridicate, iar statul nu trebuie să permită firmelor un comportament de tip "free rider", în care acestea obțin un beneficiu fără plată, se arată într-un document guvernamental. Potrivit analizelor efectuate de Ministerul Finanțelor, numărul societăților care au declarat pierderi în 2007 a fost de 242.106 firme, reprezentând 39,2% din numărul total al societăților înregistrate, în condițiile în care cifra de afaceri cumulată a acestora a depășit 134 miliarde lei." Antena 3 This post has been edited by b34uen: 8 Apr 2009, 14:04 |
--------------------
dacia
logan
- B 92 ELL
2008 ambition 1,5dci 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
vijelie |
![]()
|
Alternativa ar fi cresterea impozitelor pe salarii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Evaziune fiscala a fost, este si va fi. Ca ei vor s-o stopeze acum, cand ii arde mai tare e una, dar sa dea cu tunu' in toti e prostie nemasurabila.
Masura asta ar trebui combinata cu alte conditii. Pentru ca orice start-up ar fi condamnat in conditiile astea. Poate ceva timp de gratie de ~5 ani, pentru ca o firma nou aparuta sa poata sa-si permita plata unui asemenea impozit. Desi ideea asta ar duce la "refacerea" firmei cand expira termenul asta de gratie. Alta idee pe loc n-am. Argoane, da' pe care sa-i mai votezi... ca pana acu' romanii i-au testat pe toti si tot cu stangu' in dreptu' au dat. Singurele formatiuni mai de incredere sunt formatiuni mici, cum ar fi de exemplu forumul democrat german (vezi Sibiu), care totusi promoveaza OAMENI , dar astia n-au sanse. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:46 |