Yahoo! Messenger, Sign-in-problem
![]() ![]() ![]() |
Yahoo! Messenger, Sign-in-problem
zamolxes |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu acum nu ma pot conecta de pe messenger, webmessenger ala d el ayaho merge, meebo merge....
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adin1968 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 19 October 05 From: Constanta ![]() |
cine ma poate lamuri? sambata trecuta am iesit de pe contul meu, luni nu mai vroia sa se logeze. am incercat in fiecare zi degeaba. ieri sotia a intrat pe contul ei , a mers ce a mers si la un moment dat nu a mai vrut. astazi cand a incercat id sau password incorect. asa ca cred ca si contul ei s-a dus. ciudat mi se pare faptul ca logarea la ambele conturi se facea automat(erau salvate). inca ceva la logarea automat daca numaram literele de la password nu erau cate ar trebui sa fie.
|
--------------------
dacia
lastun
scara 1:24
- CT68NAM
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Incearca un uninstal si o reinstalare la yahoo messenger !
Pe la noi asa a mers , vreo 3 conturi diferite ! This post has been edited by alinakes: 28 Jun 2007, 15:13 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
adin1968 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 19 October 05 From: Constanta ![]() |
problema e ca am incercat pe calculatoare diferite si nu mai vrea sa se conecteze
|
--------------------
dacia
lastun
scara 1:24
- CT68NAM
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
vedeti ce se intimpla daca nu trimiteti mesaje de genu':
QUOTE yahoo se inchide pe 17 august. Ei vor sa se descotoroseasca de messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja deleteati. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger (acolo unde scrie Friends 0/8) si click Send Instant message to all in group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana caruia i-o trimiti va avea o semnatura si nu va fi deletat.... la toti prietenii din YM? Acum Yahoo va da faliment si nu vom mai avea messenger! ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
La mine s-a logat din prima ... ieri a durat mai mult ( vreo 40 secunde ) ... dar in rest merge bine
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ieri din win n-a fost chip sa ma logez, in schimb din fedora a intrat instantaneu
azi vad ca merge ok |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
voi aveti probleme cu YAHOO-ul? la mine nu se logheaza...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
stai linistit ca asa e cam la toti care sunt pe RDS... erdeeshu e de bai...
puteti incerca http://webmessenger.yahoo.com/ sau trilian sau alte variante... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
confirm "buba"
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu sunt la RDS si m-am confruntat cu problema si la fel inca vreo cativa prieteni tot "ne-RDS". vad ca acum si-a revenit
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am auzit ca yahoo se inchide
![]() dati mesajul asta mai departe la toti cunoscutii ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si eu am probleme la conectare.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Alydor |
![]()
|
si-a revenit
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit ca "baga tarife"
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ma nene, ma lasi cu messengerul lu' matale, nu vezi ca ne ataca rusii...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu-mi merge messengerul, mai aveti careva problema asta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cum se manifesta? Nu te poti conecta sau nu poti trimite mesaje?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu n-am probleme ...
Poate pt ca sunt logat de cateva ore ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am logat acum 10 min si e totul ok.
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu zic ca se mai uita si la fata omului
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bogdy5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
da-i cu el de pamant sa vezi ca apoi merge daca nu te duci la altex si iei unul nou
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
QUOTE Nu-mi merge messengerul, mai aveti careva problema asta? nici mie....cica nu merge nu stiu ce update |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
roti, are?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nici mie nu-mi mergea ... aveam YM 7.
Am instalat 8.1 si merge, problema e ca mie nu-mi place YM 8 ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
E de la ei.... se pare ca vechea (si buna) versiune 7.x nu mai functioneaza... Am amanat cat de mult am putut instalarea alteri versiuni dar se pare ca gata...
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
la mine e inca OK
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 11 Dec 2007, 22:02) E de la ei.... se pare ca vechea (si buna) versiune 7.x nu mai functioneaza... Am amanat cat de mult am putut instalarea alteri versiuni dar se pare ca gata... ![]() Suma respectelor, Alydor Ba functioneaza, am modificat la connection din "no proxies" in "firewall whit no proxies" si merge perfect ![]() De asemenea acum la servici am tot 7.x si merge perfect, dar e pe "use proxies" . |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:02 |