Yahoo! Messenger, Sign-in-problem
![]() ![]() ![]() |
Yahoo! Messenger, Sign-in-problem
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Azi m-am logat f greu la Yahoo, îmi tot spunea că greșesc parola (lucru imposibil) sau că am probleme cu conexiunea la internet.
A mai primit cineva erorile astea? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E primesc doar ce comand.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 20 Nov 2012, 11:41) Azi m-am logat f greu la Yahoo, îmi tot spunea că greșesc parola (lucru imposibil) sau că am probleme cu conexiunea la internet. A mai primit cineva erorile astea? Dap. Idem si la mine. Nu reusesc sa ma loghez. Pe telefon insa, merge. This post has been edited by Steel Tormentor: 20 Nov 2012, 10:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Credeam ca m-am tampit. Nici mie nu-mi recunoaste parola. Nu ma lasa sa intru pe contul de mail.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Le mai pica serverele, nimic nou.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a întâmplat de multe ori să nu se logheze messul de la yahoo, nimic nou. Eu am problemă cu malurile. Nu primesc tot timpul iar celui care îmi trimite îi zice ca adresa de mail nu există...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
Ca idee, Yahoo are sute de servere, de toate felurile: de login (de-aia poa' sa mearga logarea de pe mobil si sa esueze cea de pe desktop, sunt sanse sa foloseasca servere diferite), de web, de mail (pop, smtp, pending mail), baze de date, de chat etc samd. E destul de stufos agregatu'.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 20 Nov 2012, 11:19) Nu mai au loc prospaturile de aia ? Tot mai bine la usl, mai vezi cate-o mufa 9...dar la nea corbex e de-nteles, de la o varsta e stabil in dragoste... Aseara mi-a picat si mie posta (cred ca mi-a spart unu contu', ca aveam si un spam sent de la mine ![]() This post has been edited by maho: 20 Nov 2012, 17:12 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 20 Nov 2012, 12:53) Mie nu mi s-a mai întâmplat chestia asta de 2 ani ... QUOTE(Markos @ 20 Nov 2012, 13:05) Ca idee, Yahoo are sute de servere, de toate felurile: de login (de-aia poa' sa mearga logarea de pe mobil si sa esueze cea de pe desktop La mine nu mergea nici de pe mobil, nici de pe desktop, de aici și "panica". QUOTE(maho @ 20 Nov 2012, 17:09) Aseara mi-a picat si mie posta (cred ca mi-a spart unu contu', ca aveam si un spam sent de la mine ![]() Neah, probabil ai dat click pe o porcărie de link ... Cam greu să-ți spargă cineva parola ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dracu' stie, era usoara oricum, semana cu adresa
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 20 Nov 2012, 18:07) Păi dacă folosești pt mobil uairlesu' din casă, adică același ISP ca și desktopu', sigur nu merge nici de pe mobil, că-i fix același lucru. Dacă treci însă mobilu' pe datele operatorului de telefonie, ai șanse să-ți meargă. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Markos, eram pe cartela de la RDS!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
Atunci n-ai avut noroc
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Tocmai ma logai de pe lactop pe yahoooo..
La mine merse.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pentru ca ai slabit
![]() |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Azi nu se mai logheaza nici la mine.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
La mine merge..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce faci tu, Iulico, pe messenger? Vorbesti cu baietii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Comunică cu ramele de pe traseu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Da' nu-i voie,nene corbex? Si noi ca fetele..
![]() Markos,rame de metrou aka TEM ori creaturile alea de ies pe ploaie pe asfalt? ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Rame, nu râme. Garnituri. Trenuri.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
O,pardon,uitai ca 'mneata ai diacritice..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
grecu stie
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(maho @ 20 Nov 2012, 17:09) Aseara mi-a picat si mie posta (cred ca mi-a spart unu contu', ca aveam si un spam sent de la mine ![]() Nu te speria, nu trebuie sa-ti sparga nimeni contu' ca sa ai mail trimis de la tine. Cateva headere tratate cu dragoste, si gata. Daca te uiti la full headers si stii ce sa citesti acolo, se vede destul de usor de unde a venit intr-adevar mail-ul in cauza. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
De la Merced?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
Asta nu mi-a dat prin cap (de retinut daca se mai intampla); primul lucru a fost sa-mi schimb parola (oricum asta se face din cand in cand, si n-o facusem de cativa ani). Initial am crezut ca ar avea vreo legatura cu faptul ca uneori firewall-ul ma intreaba daca permit accesul la rasnita mea al unuia sau altuia cu ip de mama dracu' (sua, italia, etc.) - un exemplu: HD Moore.
|
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:47 |