Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
apostol_emil, te-ai facut cu o restanta la Dinamica!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
stoicescuadrian |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 7 March 07 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Mar 2007, 11:30) Dute ma in ....(stiti restul). Esti unchiul bostorogului ala cum sunt eu tata Omidu. Pe mine ma doare undeva, ca-s la o cu totul alta facultate decat Transporturi AR, alta Universitate, etc, etc. Vreau sa vad ce-mi face unchi-tu (daca macar iti este unchi) ![]() Mai bine taceai naibii si, daca erai cine erai, ii dadeai un sfat in care ii spuneai sa se calmeze si sa fie om destept. Asa, dovedesti doar ca aschia nu sare departe de trunchi. Un profesor cu 1200 de restantieri imi arata ca e prost, nu ca e profesor bun. Daca el crede ca lasand restantieri pe banda rulanta va creste calitatea invatamantului, eu ii zic sa o lase mai moale, nu toti studentii sunt niste retardati. Au mai fost si altii dictatori si au luat-o pe cocoasa la un moment dat. Si pune si matale un scan al buletinului, ca daca esti neptocul odiosului se poate verifica. 1. nu sunt nebun sa mi pun buletinul pe un forum 2. nu am de ce sa ma bag in treburile voastre 3.totusi, bafta in sesiune Ps. nu am de ce sa postez cand vad ce fel de rasp oferiti |
--------------------
wv
golf
2002
|
|
stoicescuadrian |
![]()
|
|
--------------------
wv
golf
2002
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
![]() Mama, ce perspicace sunt!!! This post has been edited by BlaueCorsa: 7 Mar 2007, 19:44 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(stoicescuadrian @ 7 Mar 2007, 20:42) 1. nu sunt nebun sa mi pun buletinul pe un forum 2. nu am de ce sa ma bag in treburile voastre 3.totusi, bafta in sesiune Ps. nu am de ce sa postez cand vad ce fel de rasp oferiti 1. dar esti destul de "inteligent" sa spui cine esti, si in ce scop ai ajuns pe la noi 2. atunci ce ![]() 3. auzi, tu cati ani ai? parintii tai stiu ca umbli lelea pe forumuri si imprastii amenintari catre oameni pe care nu-i cunosti? p.s. deja ai postat, la asa postari asa raspunsuri! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sony am terminat facultatea de 12 ani...si cunosc cazuri similare de profesori care se decredibilizeaza,si stirnesc oprobriul studentilor
un profesor trebuie sa-ti arate cit de usoara si frumoasa e materia care o preda ...nu cit de destept e el si de prost esti tu ca nu stii ce stie el... in scoala ca si in armata ca si in viata respectul ti-l cistigi... faptul ca esti profesor ,demnitar ,sau orice altceva mai sus pe scara sociala nu inseamna automat ca trebuie sa fii respectat,,, si dealtfel se vede... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Perfect de acord!!!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
QUOTE(stoicescuadrian @ 7 Mar 2007, 19:24) In locul vostru nu m-as arunca prea tare cu vorbe grele. P.s. Vick=victor!, esti usor de gasit amice. in primul rand nu sunt amicul tau, in al doilea rand si tu esti de gasit......tine minte ca viata are o roata, iar daca faci rau vei fi calcat de acea roata!!!.... This post has been edited by vick20: 7 Mar 2007, 20:02 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
stoicescuadrian |
![]()
|
|
--------------------
wv
golf
2002
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Call me, i'm hot!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
stoicescuadrian |
![]()
|
|
--------------------
wv
golf
2002
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
probleme majore de comportament...agresivitate excesiva...inceput de paranoia...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bre da tie nu ti-e rusine ca nepot al prea-marelui profesor de la Transporturi AR sa nu stii cum se scrie Volskwagen. Rusinicaaaa!!!!
Mai, daca vrei sa suni, suna-ma si pe mine, am un pripey de la olingi caruia i-ar face bine niste credit suplimentar de pe urma apelurilor primite. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi de asta spun....
Eu am zis de la apariția ta pe acest forum că ai glume bune în program... Da' e frumos să te ții de caterincă cu colegii tăi? ![]() Dacă e așa de usor...SUNĂ-MĂ!!! ![]() |
--------------------
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un subiect pe masura atrage oameni pe masura
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
FireChief |
![]()
|
fii un pic mai clar ca nu ne-am prins...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
stoicescuadrian |
![]()
|
atat!
|
--------------------
wv
golf
2002
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Adriane, sper că ți-ai ascuns IP-ul!
![]() Aștept să mă suni! |
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Nepoate, nu pricep de ce faci atata garagata! Spre deosebire de tine initiatorul topicului manifesta respect fata de Stoicescu si ii scrie numele cu majuscula.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca e o clona.
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
QUOTE(stoicescuadrian @ 7 Mar 2007, 21:24) In locul vostru nu m-as arunca prea tare cu vorbe grele. P.s. Vick=victor!, esti usor de gasit amice. Mai "aditza", tu la varsta de 19 anisori, scuze 18 jumate, consideri ca ti-ai trait viata? Sa stii ca nici tu nu esti greu de gasit. ![]() P.S.: cine vrea adresa lui P.M. . |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Mai bine dati cu totii la AR Constanta
![]() Va astept! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(stoicescuadrian @ 7 Mar 2007, 17:27) Cu siguranta unchiul meu stie acum despre ce se discuta pe acest topic. Toate mesajele voastre au fost printate si citite la insistentele mele,pentru ca sa stie si el ce fel de studenti are?! Vick20, in locul tau nu as fi pus orarul seriei tale. Domnul profesor Stoicescu are in vedere seria cu acest orar. Cele 5 grupe , citez, "vor avea de suferit". Ps. bafta in sesiune! vorba unui clasic in viata: Al cui esti tu pui de dac? bai stoicescu junior, din cate stiu eu, orice grupa are de suferit de pe urma lu al batran, nu ne-ai spus cine stie ce noutati. Transmite-i toate cele "bune" din partea noastra. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Sony |
![]()
|
Mai, disaster, fiti-ar liberta sa-ti fie de ras! Ai speriat copilul si s-a incuiat in casa! Noi cu cine ne mai distram? Daca tot il cunosti zi-ne si noua adresa lui. Io am niste amici recuperatori si i-as trimite sa-l viziteze. Dupa aceea il vizitam si noi cu flori si ciocolata. La spital, desigur. Ciocolata o mancam noi, el nu va putea, dar asta e viata.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pai nu zi, am vb acu la tel cu un prieten si cand a auzit de faza asta a zis sa-i aflam adresa si stie el pe cine sa trimita sa ii umfle botu
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Bai nu suport sa vad oamenii cum sufera (si aici ma refer la colegii de suferinta din poli), dar in cazul lui "aditza" o sa fac o exceptie. Ce sa fac, daca e musai trebe (spunea o vorba din popor), asa ca daca vreti adresa da-ti-mi un P.M., asta pana nu o pun eu pe forum.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:47 |