Curse de masini (RC)
![]() ![]() ![]() |
Curse de masini (RC)
andrei_nsts |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 October 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
- B-40-YUO
|
|
andrei_nsts |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 October 05 ![]() |
Salut. Unde mergi la liniute cu masina radio-ghidata?
Sint si eu interesat de asa ceva. Mai am niste amici care sint interesati de asa ceva. Mailu meu: andrei_nsts@yahoo.com |
--------------------
dacia
dacia
- B-40-YUO
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreu si eu, vreu si eu!! Am o masinuta de teren, nu e ea f. rapida, dar face scamatorii dragute... ma bag si eu daca e.... numai sa-mi dati un pm plsplspls
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
si eu, si eu... am un LACER EVO7 "tunat"... (motoras mai puternic decat cel original). E luat din "EUROPA" cu 350.000 de craciun si mai am un F360 Modena dar asta-i mai puturos...
cica in parcul Carol si/sau Tineretului se strang "profesionistii" cu radioghidate de 5.000 E cel putin... daca se face vreo intalnire de "RADIOGHEDISTI" ma anuntati si pe mine.. PLS! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ce-as vrea sa am rc-ul care il manevram acu vro 10 ani pe la palatu copiilor la automodelism.. daca ati fost vreodata au acolo niste rc-uri ciudate.. nu au caroserie deloc, au doar o placa de textolit destul de groasa pe post de sasiu pe care e pus un motor puternic o tona de baterii si alte chestii.. masina aia avea cam 2kg si o telecomanda tot de vrun kil.. facute artizanat banuiesc.. dar profesionist, garda la sol de 5mm maxim cu dimensiuni aproximative 25cm X 40cm .. roti din ceva gen burete cauciucat laaate tot tacamu inclusiv diferential pe rotile de spate care avea tractiunea..
superbestiale.. nu stiu cat costau dar in cadrul palatului copiilor au o sala mare cu marmura/granit/ceva de genu asta lucios plan pe jos si faceam traseu .. jaloane si traseul era marcat cu banda adeziva pe jos.. traseul de 10x30m .. sau ceva de genul.. mare oricum. si faceam concurs cu timpu.. cronometram lapurile .. cu profesoru de acolo binenteles.. alte specificatii tehnice din amintiri sunt ca avea directie progresiva si acceleratie la fel, fara frane... se dadea pe 0 acceleratia sau pe reverse .. (era interesant ca alea cand plecau cu demaraj se vedea ca se invarteau rotile pe loc pana sa pleca si daca apoi imediat dadea full reverse atunci vedeai ca masina mai inainteaza un pic cu rotile invartindu-se invers) ma tot gandesc cat ma costa sa fac rost de o jucarie dinaia.. adica in genul ala ca astea din comert ... unele.. imi lasa o impresie de dea dreptul jucarii .. prea usoare.. prea din plastic.. etc.. cred ca m-as duce la palatu copiilor sa ma interesez exact de tema asta.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
si la cluj cand? cineva interesat? ca si mie imi place...
![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
asteptati perioada sarbatorilor de iarna si in EUROPA veti gasi toate modelele de masini RC. F1, WRC, de serie, tunate, 4X4 (da, tractiune pe toate rotile), mai mari, mai mici, cu acumulatori sau cu baterie, cu 2 nivele de viteza, toate marcile posibile, la MAXIM 1.000.000 lei.
Dupa aceea daca vreti faceti ca mine... m-am dus la un magazin de electronice si am luat un motoras mai puternic de aceeasi dimensiune. L-am pus, merge mult mai tare dar consuma bateriile mai repede... e beton! si LANCERUL meu are motoras separat ptr. directie si am dat 400.000 lei.... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva de unde pot sa cumpar o masinuta RC cu comenzi proportionale?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat asa ceva
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
TMihai, la banii aia imi luam oltcit
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu e 4x4 tot degeaba
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Am vazut ieri in piata de vechituri la un smecher un SUBARU WRX STI vopsit in culori WRC cu motor monocilindri pe benzina in 2 timpi.Cerea pe el 250 euro.Masinuta era nou nouta,e mare pretul,cum vi se pare?
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Misto jucaria, as alerga pisica cu ea. Dar ce trenulete sunt la aia pe site, m-a luat nostalgia.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
TMihai |
![]()
|
Cristi T vezi aici si fa-ti o idee. Intri la produse/automodele/cu motor termic. Sunt alea 1:10.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Da,am vazut
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Red Team |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 May 07 ![]() |
Salutare, sunt nou pe aici dar sunt pasionat de automodele de foarte multi ani.
Ca majoritatea, am inceput la Palatul Copiilor, unde am construit si condus modele cu motor electric la scara 1/12 si mai apoi 1/10. Dupa o pauza de vreo 10 ani prin care m-am plimbat prin toata lumea, am descoperit ca odata cu avansul tehnologiei, modelele devin din ce in ce mai mici, ramanand insa la fel de fuctionale cu cele mari mentionate anterior. Astfel am achizitionat un model ZipZap de la RadioShack la scara 1/64, insa alaturi de alti fosti elevi de la Palat am reusit sa reinoim spiritul cercului de automodele si sa aducem in Romania o noua clasa de modele radiocomandate si anume 1/28. In aceasta clasa modelele existente sunt mult mai profesioniste si competitive, caroseriile fiind o replica exacta a modelelor 1/1, fiind preferate si de colectionarii de machete statice. Un alt atu al acestor modele, important pentru mine ( ca si pentru multi dintre voi ) este COSTUL...cu un pret mic fata de cele la scara mare, dar si fata de cele expuse prin acest topic ( catalogate de catre cei care au acest hobby, drept " jucarii " datorita unui singur lucru: nu au comenzile proportionale ) aceste modele se pot upgrada sau " tuna " daca vreti, in functie de cati bani dispui ( puteti baga si $1000 in asa ceva ). Insa toate astea nu valoreaza nimic daca esti singurul care detine asa ceva, daca te dai singur, in scurt timp devine plictisitor, asa ca impreuna cu alti colegi incercam sa dezvoltam o comunitate, un club daca vreti, in cadrul caruia sa ne putem intalni si intrece cu modelele noastre. Deocamdata suntem vreo 10 - 15 persoane care ne intalnim in sala de la Palatul Copiilor mentionata intr-un post anterior, o data pe saptamana pentru antrenamente si o data pe luna pentru campionatul experimental ( nu toata lumea vine in mod constanta ) Planuim ca din toamna sa demaram un adevarat campionat, cate o etapa pe luna si de aceea sper ca sa gasim si pe aici membrii care sa ni se alature. In momentul de fata detin un model Xmods Infiniti G35 4wd de la RadioShack si cea mai noua achizitie, un Ferrari 360 GT Scuderia Ecosse produs de Kyosho. Daca mai este cineva pe aici interesat de automodelism RC 1/28, astept comentarii. kyomzg310seaaf6.th.jpg |
--------------------
Nu am
Nu am
Nu am
- Nu am
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Sper ca nu este un subiect abandonat, si abia astept sa aud posesorii ca mai cer o intalnire de acest gen. Eu nu am, dar cel putin pentru prima data vin sa privesc cu mare interes.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
SIlviu96 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 June 08 ![]() |
am si eu un r/c care as vrea sa il madific eventual tuning la motor ma poate ajuta cineva scz de claritatea pozelor leam facut cu webul
This post has been edited by SIlviu96: 25 Aug 2008, 12:23 Attached File(s) |
--------------------
renault
megane
2001
|
|
SIlviu96 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 June 08 ![]() |
[CODE]
This post has been edited by SIlviu96: 5 Oct 2009, 21:44 |
--------------------
renault
megane
2001
|
|
TheGhost |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 January 09 ![]() |
daca intereseaza pe cineva masini cu radiocomanda
motoare de la 18 cm3 alimentate cu benzina cu cifra octanica mica diverse caroserii se gasesc cine vrea mai multe informatii poate posta aici voi reveni cu mai multe informatii si chiar imagini This post has been edited by TheGhost: 17 Jan 2010, 19:50 |
--------------------
Dacia
1310
1997 L
- IS-00-MID
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pista special amenajata din parcul lui PIEDONE
This post has been edited by vioara: 18 Jan 2010, 15:20 Attached thumbnail(s) 090829_180246.jpg ( Size: 1.44mb ) Number of downloads: 1733 090829_180304.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 1687 090829_180740.jpg ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 1652 |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ar mai fi una offroad pe șoseaua Pipera - Tunari și una în Tuzla.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:10 |