Stingator, trusa si triunghi, nu mai gasesc stingator !
![]() ![]() ![]() |
Stingator, trusa si triunghi, nu mai gasesc stingator !
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Doar in Austria e obligatorie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am luat si eu azi trusa medicala nemteasca (Hartman sau asa ceva, de aia neagra) cu valabilitate pana la sfarsitul lui 2011 - 36 ron, magazin Bras, Iasi.
Mai aveau stingatoare Vesta (de fapt sunt facute aici, la Iasi) - 37 ron, valabile 18 luni. In Iasi se mai gasesc stingatoare reincarcabile la Iasisting, dar nu e o afacere, costa cam 55 ron si trebuie verificate anual!!! Am sa caut un stingator dintr-asta cu minim 5 ani valabilitate (aveau unele mici, 400 ml, spray, in Metro la 33 ron dar nu mi-au placut). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Dar "pachete" cu trusa-stingator-triunghi a luat cineva? Cite triunghiuri sint in ea?
In cod se specifica "triunghiuri", montate "in fata si in spate". In acele "pachete" sint doua? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu sunt 2 e doar unul, atat cat trebuie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
In noul cod (actualizat pina pe 20 ian. 2007, deci ultima versiune, scrie clar "trusa, stingator, triunGHIURI"
ART. 100 (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazutá in clasa a II-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice: [...] 13. conducerea unui autovehicul care nu este dotat cu trusa medicala, triunghiuri reflectorizante si stingator pentru incendii, omologate. Ce spuneai tu, in "lumina" art. 8 se refera la cazul general "autovehiculele si tramvaiele", deci mai multe vehicule. Regulament: ART. 156 (1) Daca un autovehicul sau o remorca a ramas in pana pe partea carosabila a drumului si nu poate fi deplasat/deplasata in afara acesteia, conducatorul autovehiculului este obligat sa puna in functiune luminile de avarie si sa instaleze triunghiurile reflectorizante. (2) Triunghiurile reflectorizante se instaleaza in fata si in spatele vehiculului, pe aceeasi banda de circulatie, la o distanta de cel putin 30 m de acesta, astfel incat sa poata fi observate din timp de catre participantii la trafic care se apropie. In localitati, atunci cand circulatia este intensa, triunghiurile reflectorizante pot fi asezate la o distanta mai mica sau chiar pe vehicul, astfel incat sa poata fi observate din timp de ceilalti conducatori de vehicule. Deci doua, problema e, politia verifica daca sint doua sau doar unul? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Stie cineva unde pot gasi o prelungire de valabilitate pt trusa?Pt Bucuresti!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
UNUL.
Este suficient doar UNUL. Politia se multumeste doar cu o bucata. Dar daca tu vrei sa ai mai multe, nu te impiedica nimeni. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Hehe, mi-am luat inca unul; tocmai mi-a povestit un amic ieri de intrebarea unui politist "dar al doilea? trebuie doua". Asa ca unii se multumesc cu unul, altii cu doua..
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
argon |
![]()
|
Si amicul ala ti-a dat banii de inca unul? eu nu l-as fi crezut, am intrebat 2 politisti si m-au asigurat ca ajunge unul la orice politist din tara asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai or fi fost doi politisti si trebuia cate unul pt. fiecare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
diaconuliviu |
![]()
|
Deci, in ce scriam mai sus, citat din cod, spune clar doua, unul in fata, unul in spate. Initial pare ca unul ajunge, in spate, ca din fata teoretic nu circula nimeni pe banda ta; dar daca intra cineva in depasire?
Asta ar fi logica. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
roaga-te sa faci pana pe autostrada
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
tribunul |
![]()
|
Si logica matale pe autostrada cam care ar fi?
Ai bre cocosel ca mi-o luasi inainte. This post has been edited by tribunul: 15 Feb 2007, 09:09 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ga!nusha |
![]()
|
toti cei care ti-o iau inainte au cocosel?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu pot sa-mi cumpar un gabor si sa-l tin mereu dupa mine?
Cand, Doamne fereste!, fac vreo pana... il dau jos sa dirijeze circulatia pe langa masina... vesta are, reflectorizanta, deci nu-mi mai trebuie triunghiuri... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
Apropo....
Aseara am vazut prima persoana care folosea triunghiul, ramasese unul in pana pe Vacaresti la vale si-si pusese si vesta pe el. Triunghiul cred ca era pus la max. 2 metri, probabil ca-i era frica sa nu i-l fure. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Prima persoana pe care am vazut-o infasata in celebra vesta era un domn care stationa cu berlina intr-o comuna din Arges. Si era un soare afara...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 15 Feb 2007, 09:09) Si logica matale pe autostrada cam care ar fi? [...] Da' ce, circuli exclusiv pe autostrada? Atunci putem renunta la faruri pentru ca eu circul numai ziua si niciodata pe europene. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
tribunul |
![]()
|
Nu circul exclusiv pe autostrada, tu ai zis de logica, si eram curios cum functioneaza logica ta pe autostrada.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
diaconuliviu |
![]()
|
Acelasi raspuns: daca ai circula exclusiv pe autostrada sau pe strazi cu sens unic, sau din cele cu cel putin doua benzi pe sens, ti-ar trebui doar unul. Intrucit exista si strazi cu doua sensuri si o singura banda pe sens, trebuie doua.
This post has been edited by diaconuliviu: 15 Feb 2007, 10:05 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
tribunul |
![]()
|
TREBUIE DOAR UNUL indiferent pe ce drum circuli.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
pai da..dar codul zice 2 dupa cate vad eu...eu cu cine votez?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Argumente aveti? Ca devine interesanta disputa, mai ales ca s-a mai discutat de enspe mii de ori
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
argon |
![]()
|
eu nu bag..dar altii da.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
intreb si eu: trusa pt prelungirea valabilitatii pt aia medicala,facuta de Vesta stie cineva unde gasesc?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:30 |