Toyota scoate model de 5056 de euro
![]() ![]() ![]() |
Toyota scoate model de 5056 de euro
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
si dacia a zis ca loganul va costa 5000 de euro..
|
--------------------
x
y
2009
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
poate toyota sa coboare mai joc de aygo? atunci o sa vanda biciclete
![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Parca vad ca e o buburuza din aia gen smart...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca smart e mai scump ca loganu
![]() This post has been edited by SerbanS: 21 Jan 2007, 11:46 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Da cum au ajuns la cei 56 euro peste 5000?...chiar sunt curios daca vor respecta pretul!!!!
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Tare curios sunt ce masina va fi la 5.056E, au mai zis multi ca fac...
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu o sa caute nimeni sa faca masini de 5000E atata timp cat cele de acum se vand.
Vezi DACIA! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
5056 E plus taxele vamale plus ca o fi o buburuza gen Aygo sau chiar mai mica, nu stiu zau cat succes va avea. Desi, la inghesuiala de azi din orase e posibil sa aiba succes. Eu unul am inceput sa-mi doresc un Smart.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu reusesc sa inteleg cum de costa Aygo atat de mult?!
E mult mai simplista ca Logan, mai mica, mai inghesuita, chiar cred ca masina aia poate fi facuta si vanduta cu 5000EUR. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Nu subestimati Japonezii
2. Credeti ca Renault nu stie? 3. Concurenta prinde bine oricand, noi (clientii) vom avea de castigat. This post has been edited by DiMaggio: 21 Jan 2007, 14:57 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu cred pina nu vad, iar un zvon, nu poti realiza o masina in banii astia...parerea mea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
astept si eu sa vad pe strazi (la noi sau aiurea) un astfel de exemplar si, cine stie...
pe de alta parte concurenta este benefica cumparatorului! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Aygo costa mult pentru ca in primul rand e o Toyota. Ai auzit de garantia la Toyota de 6 ani cumva? Cand o sa aiba Loganul la fel si o sa fie si fiabil o sa coste 100.000 euro. Si in primul rand in afara de Romania care e tara snobilor care trebuie sa aiba o masina cat mai mare, in afara se cauta masini mici in oras ca nu sunt locuri de parcare. Aygo e o masina excelenta pentru oras, nu imi place, prefer Yaris dar acesta e adevarul. Ar fi ceva sa vedem o Toyota de 5000 de euro sa moara aia de la Dacia si Renault. Doamne ajuta!
This post has been edited by 2dor: 21 Jan 2007, 17:34 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(2dor @ 21 Jan 2007, 17:27) Ai auzit de garantia la Toyota de 6 ani cumva? Eu am auzit, dar nu era la Aygo |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Garantia asta era la concurenta cu o reducere de ceva banuti (adica garantie de 6 ani sau reducere de pret) si aplicabila doar la un model ce iese (a iesit de fapt) din productie urmand a fi inlocuit cu altul din primavara: Corolla. Insa nimic de spus, rau, despre calitate si seriozitate la japonezi chiar daca modelul cu 6 ani garantie era asamblat in Turcia.
Eu am spus si repet astept modele concurente reale pentru Logan (si spun reale deoarece nu doar pretul de achizitie al masinii este totul ci si dimensiunile ei si, mai ales, costurile de intretinere postachizitie - chiar si reviziile obligatorii). |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect e doar la Corolla garantia de 6 ani.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa spun:
- nu o sa produca, inca, nimeni masini de 5000E atata timp cat exista cerere pentru autovehicolele peste >5000E PUNCT |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
ssilviu |
![]()
|
Dacia ar fi vandut un model de 5000 de euro daca ar fi avut o capacitatea de producatie suficienta.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
PiStI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 January 07 ![]() |
daca un logan costa 5700 euro parca, varianta coaja, facuta de forta de lucru romaneasca care primeste 350 ron salar, cum poate sa faca toyota o masina full -size de banii astia?
poate targetul vor fii persoanele care cred ca aygo e o masina muuuult prea mare si le trebuie ceva mai mic, da deh, ei au toti 1.50m inaltime ori vor fii produse de niste copii flamanzi in tari ca taiwan sau china. ati vazut ce materiale folosesc cei de la dacia pt logan nu, cum sa puna toyota materiale din alea in masini? sincer cred ca e imposibil sa faci masina in sensul propriu al cuvantului cu 5000 de euro. sau iese ceva gen eurocar, l acare nu-ti trebuie permis????? |
--------------------
vw
golf Mk 4
2001-variant
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
PiStI |
![]()
|
ok sa fie 6400, ma rog, nu sunt la curent cu tarifele Dacia. Atunci sunt si mai mari discrepante. sau poate o fi din clasa micro, ca cele din clasa mini incep cu cel putin vreo 1000 de euro peste.
|
--------------------
vw
golf Mk 4
2001-variant
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
sa nu uitam ca dacia supernova costa sub 5000 de euro .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
aceasta este toyota de 5000 euro
va aparea pe piata in 2010 sursa www.totalcar.hu Attached thumbnail(s) concurent_logan.jpg ( Size: 8.24k ) Number of downloads: 1822 |
--------------------
/
/
/
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Yaris Sedan... good idea!
2010? ca sa adaugi un portbagaj la un yaris? bad idea! |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
LOllllllll.
Adica le trebuie 3 ani de acum sa adauge un portbagaj??? Eu chiar imi faceam iluzii ca imi vand repede-repede solniza ca sa imi cumpar toyota (nu ma intelegeti gresit, maine as cumpara o corolla daca as avea banii). Oricum, de remarcat faptul ca ceilalti producatori au stat si au rumegat, si au analizat si au ajuns la concluzia ca trebuie sa vina si ei cu ceva ieftin pe piata. O fi Loganul urat, o scartai, o fi prost, o cosuma "mult", o fi vopseaua proasta, o fi "barca" pe sosele, dar cat timp ii determina pe cei de la Toyota sa reactioneze (Toyota produce Corolla daca nu stiati ![]() ![]() |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
stie cineva cand va apere noua corolla in Ro? Imi place mult cum arata ...
corolla.jpg ( Size: 21.42k ) Number of downloads: 1709 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cam tarziu termenul, ce sa zic, probabil e greu de scos o masina ieftina care sa isi pastreze emblema de toyota pe capota. La noi orice masina de 5000eur ar avea succes, si la persoane fizice dar si la firme. Priviti pe strada numai cate matizuri cumparate pe firma circula.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
PiStI |
![]()
|
am facut o mica cautare si am dat peste niste declaratii ale unor directori de la Toyota care ziceau ce va de genu':principalul e sa elaboram tehnologii eficiente dpdv al costurilor. De la proiectare la fabricatie toate nivele trebuiesc radical modificate, pt a ne atinge scopul.Principalul obiectiv sunt fabricarea componentelor la un pret cat mai scazut, si trebuie sa folosim materiale cu adevarat ieftine, sau daca nu trebuie sa le proiectam. Textul a fost tradus din mai multe limbi, nu e citat. Se asteapta sa apara undeva prin 2010.
PS:daca aia mari de la toyota zic ca vor folosii materiale ieftine, atunci cum or fi acelea celitativ?? [attachmentid=43179][attachmentid=43180] This post has been edited by PiStI: 23 Jan 2007, 11:14 |
--------------------
vw
golf Mk 4
2001-variant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:17 |